Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
20/2/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 6132
 
Tel2103813942
Fax2103813942
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

O Τραμπ απέναντι στη "σοσιαλιστική απειλή". Tου Paul Krugman (*)
ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......
Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας
Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...
Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Αντώναρος για Γεωργιάδη: Ποιος θα πυροβολούσε έναν πυροβολημένο;  
Μοχέντ Αλτράντ από το βιβλίο του :Μποανταουί Ένα παιδί από την έρημο 
Έχετε όραση επιλεκτική….., είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη  

Περισσότερα...

λάλησαν...

Φωκάς: Αν παραποιήσουν το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής θα δουν τι εστί βερίκοκο 
Οι μπασκετμπολίστες απαντούν στον Άδωνη για τον Αντετοκούνμπο  
Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος και άναψε φωτιές στη ΝΔ 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Χάνες Σβόμποντα «Η Ελλάδα χρειάζεται μια ριζοσπαστική αλλαγή μακριά απο τις π

�������� 
 

Ημερομηνία: 31/12/2012   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Χάνες Σβόμποντα «Η Ελλάδα χρειάζεται μια ριζοσπαστική αλλαγή μακριά απο τις πολιτικές λιτότητας»

«Ενα νέο κούρεμα του χρέους μπορεί να αποφευχθεί μόνο εάν η ελληνική οικονομία βαδίσει γρήγορα στον δρόμο της ανάπτυξης» τονίζει στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, προσθέτοντας ότι στην Ευρώπη απαιτείται ένα κοινωνικό σύμφωνο που θα συνοδεύει το δημοσιονομικό σύμφωνο.

- Η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει εφαρμόσει το σκληρότερο πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο στραγγαλίζει την εσωτερική ζήτηση. Είναι αυτός ο σωστός δρόμος για έξοδο από την κρίση;

Η τρόικα πρέπει να το λάβει αυτό υπόψη της. Αυτό που χρειάζονται πάνω απ” όλα οι Ελληνες είναι οι δομικές μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν να χτιστεί ένα αποτελεσματικό κράτος, ικανό να ανοίξει τον δρόμο για νέες επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα χρειάζεται βιώσιμη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, η οποία δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιβληθεί απ” έξω, αλλά να γίνει από τους κοινωνικούς εταίρους σε συνεργασία με την κυβέρνηση. Επίσης, πρέπει να υπάρξει ευελιξία και να βοηθηθούν εκείνοι οι πολίτες που έχουν πληγεί από τα μνημόνια και τις απαιτήσεις της τρόικας. Πρέπει να διορθώσουμε τις κοινωνικές ανισορροπίες εφαρμόζοντας μια αυστηρή φορολογική πολιτική, με στόχευση κυρίως στα εύπορα τμήματα της κοινωνίας.

- Τι ρόλο έχει σ” αυτό η Ευρώπη;

Προκρίνω περαιτέρω ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ελλάδα ως μια προτεραιότητα για να βγει η χώρα από την ύφεση. Μια ριζοσπαστική αλλαγή μακριά από τις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας είναι απαραίτητη για την Ελλάδα. Για εμάς είναι πεντακάθαρο ότι μόνο η ευρωπαϊκή προσέγγιση μπορεί να λύσει τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της Ελλάδας.

- Η πρόσφατη απόφαση του Γιούρογκρουπ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση για την ελληνική κρίση χρέους ή ακόμα ένα «μπάλωμα» που επιβλήθηκε από τη Γερμανία και τους «δορυφόρους» της;

Πρόκειται για μια καλή λύση, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Αναγνωρίστηκε επιτέλους ότι τα επιτόκια που πληρώνει η Ελλάδα είναι πολύ υψηλά και ότι ο χρόνος που δίνεται για τη μείωση του χρέους είναι πολύ λίγος. Σε κάθε περίπτωση, το καθήκον να βοηθήσουμε με αναπτυξιακές πολιτικές την Ελλάδα και άλλες χώρες που περνάνε οικονομικές δυσκολίες είναι κρίσιμο. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μειώσει το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα.

- Πιστεύετε ότι ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους μπορεί να αποφευχθεί;

Μπορεί να αποφευχθεί μόνο εάν η ελληνική οικονομία μπορέσει να προχωρήσει γρήγορα στον δρόμο της ανάπτυξης. Η ανάπτυξη και η μείωση της υψηλής ανεργίας είναι κρίσιμα για να μειωθεί το υψηλό ποσοστό του χρέους στο ΑΕΠ. Η τελική απάντηση θα σχετίζεται με το αποτέλεσμα της διαχείρισης του χρέους και θα δοθεί το 2014 με μια συναπόφαση μεταξύ της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της Ελλάδας.

- Με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις τους οι Ευρωπαίοι πολιτικοί φαίνεται απλώς να ακολουθούν τις απαιτήσεις των αγορών, στις οποίες εκχωρούν την εξουσία. Είναι δυνατό για την πολιτική να ξαναπάρει τον έλεγχο από την οικονομία;

Οι επαναλαμβανόμενες υποβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης έχουν δείξει τη σύγκρουση μεταξύ των χρηματιστικών αγορών και της πολιτικής. Τώρα είναι καιρός για τους πολιτικούς να κάνουν γενναία βήματα για να ξαναφέρουν την ήπειρό μας σε σωστή τροχιά. Πρέπει να επιτρέψουμε στην Ευρώπη να προχωρήσει μπροστά με τη συνθήκη ανάπτυξης που πρότεινε ο Φρανσουά Ολάντ, με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της γερμανικής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης να κάνουν βήματα για περαιτέρω οικονομική ολοκλήρωση, αλλά και με τις προτάσεις που έκανε ο Μάριο Μόντι για στενότερους δεσμούς στη δημοσιονομική πολιτική. Η Ε.Ε. πρέπει να αναλάβει δράση για να τις εφαρμόσει. Πρέπει να προωθήσουμε τον φόρο χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

- Πώς επιδρούν οι πολιτικές λιτότητας στην κοινωνική συνοχή της Ευρώπης;

Οι εκτεταμένες περικοπές δαπανών που επιβάλλονται σε εύθραυστες οικονομίες το μόνο που κάνουν είναι να τις βυθίζουν βαθύτερα στην ύφεση και να ρίχνουν περισσότερους ανθρώπους στην ανεργία. Υπάρχει μια εναλλακτική στην παρούσα κρίση διαχείρισης της Ε.Ε.: μια πολιτική ανάπτυξης βασισμένη σε κοινές προσπάθειες, συνδυασμένη με ένα κοινωνικό σύμφωνο. Είναι καιρός η Κομισιόν να αναγνωρίσει τα λάθη της και να κάνει εκείνες τις προτάσεις που θα βγάλουν την ευρωζώνη από την κρίση. Πρέπει να επιτεθούμε στις πολιτικές λιτότητας, οι οποίες δημιουργούν όλο και περισσότερο επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης για τους Ευρωπαίους πολίτες. Χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό σύμφωνο που θα συνοδεύει το δημοσιονομικό σύμφωνο. Αυτό θα πρέπει να εστιάζει πρωτίστως στους νέους ανέργους της Ευρώπης, στους οποίους θα πρέπει να εξασφαλίσει δουλειά ή επανεκπαίδευση μέσω της δημιουργίας μιας «Ευρωπαϊκής Εγγύησης για τους Νέους».

- Η οικονομική κρίση μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε κοινωνική και πολιτική κρίση. Σ” αυτές τις συνθήκες, πώς βλέπετε την πιθανότητα εξτρεμιστές, όπως η ναζιστική Χρυσή Αυγή, να επιχειρήσουν να διχάσουν την κοινωνία;

Εάν δεν εμποδίσουμε την περαιτέρω επιδείνωση, θα μπορούσε να μετατραπεί σε πολιτική κρίση και τα εξτρεμιστικά κόμματα δεν θα διστάσουν να επωφεληθούν. Γι” αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται μια ριζοσπαστική αλλαγή πέρα από τις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας. Πρέπει να δοθεί επαρκής χρόνος στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση προκειμένου να εφαρμόσουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η πίεση που έχει επιβληθεί στην ελληνική κοινωνία από τις τυφλές πολιτικές λιτότητας της τρόικας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλο το δημοκρατικό δυναμικό της Ελλάδας. Η κλιμάκωση της πολιτικής βίας και του εκφοβισμού από τη Χρυσή Αυγή είναι αποτέλεσμα της απελπισίας και του ελλείμματος εμπιστοσύνης στην ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα. Οι δημοκρατικές δυνάμεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν πρέπει να υποτιμήσουν αυτή την τάση. Πρέπει να αναληφθεί σοβαρή δράση για να στηριχτούν όλες εκείνες οι ομάδες που μάχονται εναντίον αυτών των εξελίξεων.

- Πόσο δημοκρατικός είναι ο τρόπος λήψης των αποφάσεων στην Ευρώπη, δεδομένου πως βαδίζουμε όλο και περισσότερο προς μια γερμανική Ευρώπη;

Αυτή η κρίση δεν είναι μόνο μια συστημική οικονομική κρίση, αλλά, επίσης, μια πολιτική και θεσμική κρίση, η οποία πηγάζει από την αδυναμία στην υλοποίηση του ευρωπαϊκού σχεδίου και η οποία είναι εμφανής εδώ και καιρό. Είναι καιρός να ανανεώσουμε την ευρωπαϊκή ιδέα. Ετσι, η πρωτοβουλία μας «Αναθερμαίνοντας την Ευρώπη» είναι κρίσιμη και θα δώσει κατεύθυνση για την Ευρώπη τού αύριο, η οποία μπορεί να ξαναδώσει στους πολίτες την ελπίδα και την εμπιστοσύνη για το μέλλον. Με τη νεανική ανεργία να βρίσκεται πάνω από το 50% σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να αναλάβουμε άμεση δράση.

WHO IS WHO

Γεννημένος το 1946, είναι από τις αρχές του 2012 πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο και μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Αυστρίας. Εχει σπουδάσει Νομικά και Οικονομία, εργάστηκε στο Επιμελητήριο Εργασίας της Βιέννης, ενώ διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Αρχής της πόλης. Εξελέγη ευρωβουλευτής για πρώτη φορά το 1996.

www.efsyn.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Χάνες Σβόμποντα «Η Ελλάδα χρειάζεται μια ριζοσπαστική αλλαγή μακριά απο τις πολιτικές λιτότητας»»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

O Τραμπ απέναντι στη "σοσιαλιστική απειλή". Tου Paul Krugman (*)

 12/2/2019 
 

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

 17/1/2019 
 

Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......

 14/12/2018 
 

Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας

 14/12/2018 
 

Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...

 3/12/2018 
 

Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»

 14/11/2018 
 

Τζόζεφ Στίγκλιτς , «Η αύξηση του ελάχιστου μισθού δεν βλάπτει την απασχόληση»

 12/11/2018 
 

Μοχέντ Αλτράντ : Ο ορφανός Βεδουίνος που έγινε δισεκατομμυριούχος

 9/11/2018 
 

Οι «σκληροί» ηγέτες . Tου Serge Halimi Διευθυντής της "Le Monde diplomatique"

 17/10/2018 
 

Η κατάρρευση της Lehman Brothers , Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

 17/9/2018 
 

Οι 14 στιγμές που θυμόμαστε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

 5/7/2018 
 

Γιατί ο Ερντογάν ελπίζει ότι θα επανακάμψει . Άρθρο της Le monde-diplomatique

 19/6/2018 
 

Η άνθιση της βιομηχανίας της βιολογικής γεωργίας. Le Monde diplomatique

 29/5/2018 
 

BlackRock, η εταιρεία στην οποία «ανήκει» ο κόσμος

 23/5/2018 
 

Οικονομική μεγέθυνση, μια θρησκεία υπό εξαφάνιση, απο τον Jean Gadrey

 23/4/2018 
 

Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

 26/3/2018 
 

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ , Νέο «οικονομικό εργαλείο» πολλαπλών χρήσεων για την καπιταλιστική διαχείριση. Επιμέλεια: Σταύρος ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗΣ

 21/3/2018 
 

Στίβεν Χόκινγκ :Ενα... Μυαλό με πολλές διαστάσεις

 15/3/2018 
 

Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος;By Damien Millet, Eric Toussaint

 15/3/2018 
 

«Κόκκινα» δάνεια και δημόσια περιουσία: Τι πρέπει να γίνει . Του Γιάνη Βαρουφάκη

 26/2/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ Δυτικής Κρήτης σχετικά με την μη τήρηση των συμφωνηθέντων για το προεδρείο στο 15ο Π.Τ..  
Α.ΚΙ.Ο.Ε. Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του ΟΕΕ ; 
Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών 
Δημιουργική καταστροφή στην Δ Βιομηχανική επανάσταση . Του Δανιηλίδης Νικόλαος Φοιτητής ΕΑΠ. 
ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης 
Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Επίδομα τριετίας: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι-Πόσα χρήματα μπορούν να λάβουν
Στις 20 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα δεύτερης επιχειρηµατικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για έξοδο στη σύνταξη με εξαγορά πλασματικών ετών
E. 2026 /08-02-2019 Οδηγίες συμπλήρωσης εντύπου Ε3 (Κατάσταση Οικονομικών Στοιχείων από Επιχειρηματική Δραστηριότητα) και Κατάστασης Φορολογικής Αναμόρφωσης φορολογικού έτους 2018 Λήψη αρχείου Πλήρης κατάλογος ερωτήσεων - απαντήσεων
A. 1041 /29-01-2019 Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2018, των λοιπών εντύπων και των δικαιολογητικών εγγράφων που συνυποβάλλονται με αυτή.
Φορολογικές δηλώσεις 2019: Ποια είναι τα δέκα SOS

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία των ΓωνιάδηςΗρακλής κ Χατζηκωνσταντίνου Γιώργος

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα