Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
24/10/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 13329
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η Πολωνία ανοίγει το παράθυρο του «φρενοκομείου» στην ΕΕ;
Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.
Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς
Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.
Γκαμπριέλ Ζούκμαν: Υψηλότεροι φόροι στον πλούτο

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Οι ευθύνες του Μητσοτάκη – Ανάγκη εκδημοκρατισμού της ΕΥΠ. Απο τον Νίκο Κοτζία 
«Όχι, δεν θέλω ακαταδίωκτο» 
O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ο διοικητής που σε στέλνει στον… διάολο 
Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA για το εμβόλιο – «Είσαι γελοίος, είσαι ηλίθιος» 
Στη Βουλή το αίτημα των Φοροτεχνικών για μετατροπή της Ομοσπονδίας σε Ν.Π.Δ.Δ. - Κοινοβουλευτική Αναφορά του Χ. Μαμουλάκη(1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ Κουμπαράς σωτηρίας του ευρωπαικού χρέους

�������� 
 

Ημερομηνία: 12/3/2013   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ Κουμπαράς σωτηρίας του ευρωπαικού χρέους

Την αποκήρυξη της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής της τελευταίας πενταετίας, που οδηγεί στην καταστροφή της Ελλάδας, και τη δημιουργία μιας κοινής δεξαμενής «παρκαρίσματος» του χρέους των κρατών-μελών της ευρωζώνης, με σκοπό την εξυπηρέτησή του σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης, προτείνει ο οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ.

Την ανάγκη για εκ βάθρων αλλαγή των ευρωπαϊκών θεσμών, που θα ξεπεράσει τους αυστηρούς όρους της Ευρωπαϊκής Συνθήκης, επισήμανε με συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.», κατά τη διάρκεια της διημερίδας «Εξοδος από την κρίση: Η πρόκληση της εναλλακτικής πορείας», που διοργάνωσαν το ΙΝΕΡΠΟΣΤ και το Ινστιτούτο Levy.

Ο Αμερικανός φιλελεύθερος, σε μια αριστερή τοποθέτηση, τονίζει πως απαιτείται η ολοσχερής καταστροφή θεσμών, όπως η τρόικα, αλλαγή πολιτικής από τον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ειδάλλως θα αποτύχει το ευρωπαϊκό εγχείρημα. Και ξεκαθαρίζει ότι το πρόγραμμα, το οποίο πηγάζει από την αναγκαιότητα της γερμανικής πολιτικής, δεν δουλεύει στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, αλλά οδηγεί στην καταστροφή της Ελλάδας.

Συνέντευξη στην Ελένη Κωσταρέλου

-Η Ελλάδα κλείνει δύο χρόνια στο Μνημόνιο. Η πολιτική που εφαρμόζεται οδηγεί στην έξοδο από την κρίση;

Οχι. Χρειάζεται μια διαφορετική πολιτική εξόδου από την κρίση. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα γίνει σίγουρα μια διάσωση του ευρωπαϊκού εγχειρήματος γενικότερα, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο. Είναι απαραίτητη μια αλλαγή πολιτικής από τον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Κι αυτό που μπορεί να κάνει η Ελλάδα είναι να ενισχύσει αυτή την πολιτική, τονίζοντας την αδικία και την αναποτελεσματικότητα των πολιτικών που έχουν ακολουθηθεί, αρχίζοντας από το να αρνηθεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο. Είναι μια πολιτική τιμωρίας, μια αρπακτική πολιτική, απεχθής, που επιβλήθηκε βίαια.

-Η τρόικα κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Στην αρχή δεν εκτίμησαν σωστά τα μειωμένα έσοδα από ΦΠΑ. Μετά αποκαλύφθηκε ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής. Ευθύνεται η τρόικα, ήταν η αδύναμη ελληνική οικονομία ή ήταν πολιτική επιλογή;

Ενας λογικός άνθρωπος, ο οποίος βλέπει την κατάσταση απ” έξω θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι οι πολιτικές που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα δεν πηγάζουν από μια λογική για το τι θα έπρεπε να γίνει, για να επιστρέψει η ελληνική οικονομία στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Πηγάζουν από την αναγκαιότητα της γερμανικής πολιτικής, το συμφέρον των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών και από την ιδεολογία των οικονομολόγων της τρόικας, οι οποίοι καθορίζουν τις αποφάσεις και τις πολιτικές.

Η Ελλάδα αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με πολιτικές, βασικά με τις ίδιες πολιτικές που έχουν επιβληθεί σε όλους. Στην αρχή σε χώρες της Ασίας και σε πολλές άλλες. Αυτή δεν είναι μια καινούργια ιστορία. Είναι μια ιστορία επαναλαμβανόμενης αποτυχίας. Για να αλλάξουν αυτές οι πολιτικές απαιτείται η ολοσχερής καταστροφή αυτών των θεσμών. Εξαρτάται από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

-Ευθύνεται η Μέρκελ ή οι πολιτικές;

Η Μέρκελ είναι μια εξαιρετικά τυπική πολιτικός, η οποία εκλέγεται στη Γερμανία και η οποία πρέπει να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους της, να διατηρήσει τη θέση της ως προς την οικονομική πολιτική, μια θέση που βασίζεται σε μια εξαιρετικά ρητορική αντιδραστική πολιτική και δεν είναι λογική. Οι άνθρωποι στη Γερμανία, Αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι στη Γερμανία, ότι η χώρα τους μπορεί να έχει συνεχώς πλεονάσματα χωρίς κανένας άλλος να έχει ελλείμματα, είναι λάθος, αντίκειται σε βασικές μαθηματικές αρχές. Αλλά ικανοποιούν μια οπτική περισσότερο θεατρική. Δεν νομίζω ότι κανείς γνωρίζει τις προσωπικές απόψεις της κ. Μέρκελ, αλλά σίγουρα και η ίδια είναι αναγκασμένη να δρα μέσα σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο, εντός πολιτικού συστήματος.

- Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει πραγματικά στην Ευρωπαϊκή Ενωση; Είναι μια οικονομική κρίση ή κρύβει και μια πολιτική κρίση; Είναι μόνο ευρωπαϊκή ή είναι διεθνής;

Από καιρό έχει συμβεί μια υποχώρηση της προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Τις έχει διαδεχθεί μια αντιδραστική, δυσλειτουργική θεώρηση, η οποία συμπτωματικά έχει υιοθετήσει τη θέση των πιστωτών και των πιο ανταγωνιστικών βιομηχανικά χωρών. Συγκεκριμένα προς όφελος της Γερμανίας και σε βάρος όλων των άλλων. Κι αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί για καιρό, αρκεί να συνεχιζόταν η δανειοδότηση των κρατών, με σκοπό τη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων. Αλλά αυτό τελείωσε πέντε χρόνια πριν. Και για να γίνει οποιοδήποτε βήμα πλέον πρέπει να αλλάξουν ριζικά οι ιδέες και η πολιτική κατεύθυνση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κι αν αυτή η αλλαγή δεν συμβεί, και δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, τότε το ευρωπαϊκό εγχείρημα θα αποτύχει.

-Το PSI και η επαναγορά ομολόγων δεν στάθηκαν ικανά να περιορίσουν το δημόσιο χρέος. Θεωρείτε ότι απαιτείται ένα τρίτο γερό κούρεμα του ελληνικού χρέους;

Καταρχάς πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να περιορίσεις το χρέος όταν έχεις μια οικονομία σε ύφεση, γιατί αυξάνει το χρέος ως ποσοστό ενός ΑΕΠ που βυθίζεται. Αλλωστε, το χρέος δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη να προστατεύσει το εισόδημα του οικονομικά αδύναμου πληθυσμού. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο επεκτείνοντας τα προγράμματα κοινωνικής ασφάλισης, τα προγράμματα ενίσχυσης των ανέργων, τις συντάξεις κ.λπ., σε λογικά επίπεδα. Κι αυτά πρέπει να γίνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, από τον πυρήνα της Ευρώπης. Με αυτό τον τρόπο στις ΗΠΑ στέκονται όρθιες πολιτείες, όπως η Φλόριδα. Συνεπώς, η αλλαγή κατεύθυνσης πρέπει να γίνει στη βάση της αδρανοποίησης των χρεών. Θα μπορούσε να γίνει στη γραμμή της μετριοπαθούς πρότασης του Γιάννη Βαρουφάκη, το 60% των χρεών κάθε χώρας να μεταφερθεί σε μια κοινή δεξαμενή, η οποία μετά θα μπορεί να εξυπηρετηθεί με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Αυτό θα γίνει για να ανακουφιστούν οι υπερχρεωμένες χώρες από τα υψηλά επιτόκια, αλλά και για να αλλάξει η ψυχολογία των χωρών. Να γίνει ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα κοινό χρέος. Χωρίς αυτό, μέτρα που απλώς επιβάλλουν απώλειες σε συγκεκριμένες ομάδες ομολογιούχων, δεν θα αποκαταστήσουν την πρόσβαση στις αγορές.

-Πότε εκτιμάται ότι μπορεί η Ελλάδα να ανακάμψει πραγματικά; Με αυτό το πρόγραμμα, ποτέ;

Αυτό το πρόγραμμα είναι προφανές ότι δεν δουλεύει στην κατεύθυνση της ανάκαμψης, αλλά για να καταστρέψει την Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει τώρα. Αφήνει τη χώρα βαθιά εξαθλιωμένη. Η χώρα έχει δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Ολοι μπορεί να το δουν αυτό. Ολοι μιλούν γι” αυτό όλη την ώρα, τις χαμένες θέσεις εργασίας, τη μετανάστευση. Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι όταν θα υπάρχει αλλαγή ιδεών, αλλαγή πολιτικής. Δεν έχω αναφέρει ακόμη ότι χρειάζεται μια εκ βάθρων αλλαγή των ευρωπαϊκών θεσμών. Γιατί πολλά από αυτά που χρειάζεται να γίνουν, μπορεί να γίνουν, ξεπερνώντας την Ευρωπαϊκή Συνθήκη. Και τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί μέχρι η ηγεσία της Ευρώπης να αποφασίσει ότι απαιτείται μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση, μια αποκήρυξη της αποτυχημένης προσέγγισης των τελευταίων πέντε ετών. Χρειάζεται να υπάρξει ουσιώδης αλλαγή, αλλά και αλλαγή ψυχολογίας. Πρέπει να αρχίσει ο κόσμος να λέει «εντάξει», περάσαμε τον σκόπελο, τώρα είμαστε πραγματικά εταίροι, τώρα μπορεί να δραστηριοποιηθούμε σε οικονομικό επίπεδο, να ανοίξουμε επιχειρήσεις, να δώσουμε δάνεια, να προσλάβουμε ανθρώπους. Γιατί μπορούμε να δούμε κάποια ελπίδα για το μέλλον. Είναι ένα μεγάλο τεστ.

Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, οικονομολόγος

www.efsyn.gr

  Σχολιασμός Θέματος «ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΑΛΜΠΡΕΙΘ Κουμπαράς σωτηρίας του ευρωπαικού χρέους»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Η Πολωνία ανοίγει το παράθυρο του «φρενοκομείου» στην ΕΕ;

 13/10/2021 
 

Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.

 21/7/2021 
 

Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 30/6/2021 
 

Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς

 10/6/2021 
 

Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.

 10/6/2021 
 

Γκαμπριέλ Ζούκμαν: Υψηλότεροι φόροι στον πλούτο

 8/6/2021 
 

Η επίθεση της Ε.Ε. στους φορολογικούς παραδείσους: Με «οδηγό» έναν νεαρό μαθητή του Πικετί

 3/6/2021 
 

Π. Ρουμελιώτης : Σημαντικές πτυχές και αλήθειες για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

 28/5/2021 
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 24/5/2021 
 

Η ΓΛΩΣΣΑ (της αρχαίας τραγωδίας) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;.

 24/5/2021 
 

Oι 40 που θησαύρισαν από την πανδημία – “Σαν πολλοί γίναμε” λέει το Forbes!

 27/4/2021 
 

Η επιστροφή του κεϋνσιανισμού και ο ευρωπαϊκός λήθαργος

 27/4/2021 
 

Η εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας μετά την πανδημία: Επιπτώσεις και αναγκαίες πολιτικές.Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Ομότιμου Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου

 21/4/2021 
 

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 6/4/2021 
 

Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους

 30/3/2021 
 

Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία

 30/3/2021 
 

Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση

 19/3/2021 
 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»

 16/3/2021 
 

6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

 9/2/2021 
 

Ιππότες της ανάκαμψης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Tου Γωνιάδη Ηρακλής

 9/2/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με εκπροσώπους κομμάτων από το δημοκρατικό τόξο.
Ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γεώργιος Λογιάδης σχετικά με την επιμονή της πολιτικής ηγεσίας στο χρόνο εφαρμογής της «ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData»
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την υποχρεωτική εφαρμογή της πλατφόρμας myData, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα με θέμα την επιμονή στο χρόνο εφαρμογής της «ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData» 
Πρόταση της ΑΚΙΟΕ για έκτακτη Συνέλευση των Αντιπροσώπων με θέμα τα προβλήματα των συνάδελφων και η εφαρμογή του συστήματος my data(1 σχόλιο/α) 
Επιστολή Του Γεωργάκαρου Αναστάσιου Προς τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα Θέμα: Ποιες εργασίες κάναν οι συνάδελφοι τον Ιούλιο  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ομηροι της ΑΑΔΕ οι οφειλέτες με παλιές ρυθμίσεις 
Ε. 2169 /19-08-2021 Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 132, 182, 183 και 203 του ν.4820/2021 (Α΄130) «Οργανικός Νόμος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και άλλες ρυθμίσεις». 
Απαντήσεις για τον κατώτατο μισθό από το Υπ. Εργασίας 
Επιστρεπτέες προκαταβολές: Πράσινο φως από την Κομισιόν  
Ρυθμίσεις χρεών: Διευρύνεται η «ομπρέλα» των 240 δόσεων 
Τέλος επιτηδεύματος: Ποιοι φορολογούμενοι θα την «γλιτώσουν» 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Εργατικο Δικαιο

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα