Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
24/5/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2661
 
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» . Του Γιώργου Δουράκη
Το τέλος της λιτότητας ή της δημοκρατικής Ευρώπης; Δημοσίευση: Του Γιώργου Δουράκη*
«Ο καπιταλισμός θα είναι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη»
Η Ευρώπη σε θανάσιμο κίνδυνο.The Guardian, El Pais, Le Monde, La Repubblica, Gazeta Wyborcza, Der Tagesspiegel, Irish Times, Εφημερίδα των Συντακτών
Απάντηση Ντανιέλ Νουί σε Νίκο Χουντή για τα σκανδαλώδη δάνεια σε τραπεζικά στελέχη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Είπαν για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο 
Ανδρέας Παπανδρέου πρώην Πρωθυπουργός έχει πει .... 
Για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την υπόθεση Novartis ειπε ο κ. Λαζόπουλος 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Οι χυδαίες ατάκες του Ψαριανού για την Έφη Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι» 
Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής-Κυκλάδων για τις 120 δόσεις 
Είπε ο κ. Κώστας Δέρβος , υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι διεργασίες , οι σκοπιμότητες και οι ευθύνες , στο χώρο του Οικονομικού Επι

�������� 
 

Ημερομηνία: 14/8/2013   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Οι διεργασίες , οι σκοπιμότητες και οι ευθήνες , στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος .

Η κινητικότητα που παρατηρείτε στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητήριου μας υποχρεώνει να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας έναντι όλων όσων, που τόσο ξαφνικά, θυμήθηκαν  την ενότητα του κλάδου.

Να επισημάνουμε ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχουμε εκλογές στο ΟΕΕ και για το λόγο αυτό άρχισαν οι εκλογολόγοι την ανάπτυξη των επιχειρημάτων τους.

Συνάδελφοι, η περίοδος που μεσολάβησε από τις τελευταίες εκλογές στο ΟΕΕ μέχρι σήμερα ήταν μια περίοδο απόλυτης κατάρρευσης και απώλειας όλων των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας που  με κόπο και ιδρώτα κατακτήσαμε.

Οι συνάδελφοι του προεδρείου του Ο.Ε.Ε ( ΔΗΚΙΟ , ΠΑΣΚΟ , ΠΟΦΕΕ ) , συχνά πυκνά υπερηφανευόντουσαν  και διατυμπάνιζαν  τις συχνές συναντήσεις τους, τόσο κατά  την  περίοδο  διακυβέρνησης  του ΠΑΣΟΚ –δηλαδή με τον κ. Βενιζέλο και Πλασκοβίτη – όσο και κατά  την περίοδο  της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας  - δηλαδή με τον κ. Στουρνάρα Μαυραγάνη Μηταράκη.

Επανειλημμένα  αναφερόντουσαν στα  άριστα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών, και μας διαβεβαίωναν ότι το Επιμελητήριο και το Οικονομολογικό Επάγγελμα  επιτέλους αναβαθμίζονται.

Δυστυχώς, ούτε οι  αναφορές τους στο Οικονομολογικό Επάγγελμα, ούτε οι δήθεν υποσχέσεις των αποδείχθηκαν  αληθινές. Τίποτε δεν πραγματοποιήθηκε. Τουναντίον όλα χάθηκαν και επήλθε η πλήρης ισοπέδωση.

Οι άριστες σχέσεις και τα χαμογέλα για το προεδρείο του ΟΕΕ ήταν θρήνος και οδυρμός για το επάγγελμα και τους συναδέλφους.

Την τελευταία τριετία τον θώκο του πρόεδρου στο ΟΕΕ τον μοιραστήκαν δυο επίλεκτα κομματικά στελέχη προερχόμενα ο ένας από την  ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ.
Ο συνάδελφος κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Γενικός Γραμματέας  Υπουργείων επί σειρά ετών σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και σημαίνων στέλεχος αυτής ,  και   ο συνάδελφος Κυδωνάκης Γεώργιος, επί σειρά ετών σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών και υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ. Διπλά στην ΔΗΚΙΟ και στο ΠΑΣΚΟ ο συνάδελφος από την ΠΟΦΕΕ γνωστός στέλεχος της ΝΔ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Ν. Κοζάνης).

Ο συνωστισμός στο Προεδρείο του ΟΕΕ όλων αυτών των  επώνυμων κομματικών στελεχών δεν αποσόβησε  την κατάρρευση.

Και για να μην είμαστε ισοπεδωτικοί και μηδενιστές υπήρξαν και κάποιες «θετικές» κατακτήσεις.

Υπήρξε η προνομιακή μεταχείριση των ορκωτών σε βάρος της πλειοψηφίας των  συναδέλφων.

Πως γίνετε, συνάδελφοι,  η κυβέρνηση στο όνομα της   άκρατης απελευθέρωσης να θεωρεί ως βασικό παράγοντα ‘’ ανάπτυξης» την  δημιουργία  μονοπωλιακών καταστάσεων υπέρ των ορκωτών ,  και να ξέχνα στο όνομα πάλι της ίδιας της   απελευθέρωσης τον βασικό μοχλό ανάπτυξης που είναι ο Λογιστής φοροτεχνικός και η κατοχύρωση της επαγγελματικής δραστηριότητας του. Δυσνόητες και ακαταλαβίστικες λογικές.

Πως γίνεται τα στελέχη του προεδρείου του ΟΕΕ,  που  ενώ έχουν την πολιτική δύναμη, δεν απαίτησαν και δεν έβαλαν βέτο στα κόμματα τους ώστε  να σταματήσει η ισοπέδωση ;

 Γνωρίζουμε φυσικά τις απόψεις και τις  σχέσεις των εκπροσώπων των δύο «μεγάλων» παρατάξεων  με τις πολυεθνικές, τις ελεγκτικές εταιρείες   και  με το ΣΟΛ  και δεν μας εκπλήσσει η στάση τους .

Ων «σιγή ιχθύος», γιατί όλο αυτό το διάστημα σιωπούσε κι συνεχίζει να σιωπά  και να ανέχεται την ισοπέδωση του επαγγέλματος; Ίσως επειδή το κόμμα του (ΝΔ) βρίσκεται στην κυβέρνηση ; Αν ναι, τότε λυπούμαστε.

Επειδή κατανοούν τις συνέπειες των κομματικών τους επιλογών ελπίζουν , ότι  το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές του ΟΕΕ είναι αρκετό, ώστε οι συνάδελφοι οικονομολόγοι να ξεχάσουν την ταπείνωση .

Εάν όμως ο χρόνος μέχρι τις εκλογές αποδειχθεί  ανεπαρκής  για να λησμονηθούν όλες οι «δωρεάν παραχωρήσεις» των επαγγελματικών δικαιωμάτων μας, τότε, μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού όλων αυτών από τα δρώμενα  του Επιμελητηρίου, οι ιθύνοντες συνέλαβαν το εναλλακτικό σχέδιο δημιουργίας και συγκρότησης νέας παράταξης με  πρώην στελέχη της ΠΟΦΕΕ πρώην στελέχη της ΕΠΟ – συνδικαλιστικό σχήμα του ΛΑΟΣ – και επώνυμούς ξεχασμένους  συνδικαλιστές από τον χώρο της ΠΑΣΚΟ. 

Κάνεις φυσικά δεν μπορεί, και  σε κανένα να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση του και την κάθοδο του στις εκλογές, όμως επειδή δεν λένε την αλήθεια αναγκαζόμαστε να αναδείξουμε τις προθέσεις τους  γνωρίζοντας στο σύνολο των συναδέλφων οικονομολόγων ότι όλοι αυτοί που πρωτοστατούν  στην δημιουργία του ‘’ νέου ’’ σχήματος ήταν  υποψήφιοι με την ΠΟΦΕΕ , την ΕΠΟ και την ΠΑΣΚΟ. Και όχι μόνο ήταν απλοί υποψήφιοι αλλά και στενοί συνεργάτες και πρωταγωνιστές της  ΔΗΚΙΟ.  Συνεργάτες των Πρόεδρων -  κ. Π. Καλλίρη  και κ. Γ. Κυδωνάκη - και του προεδρείου του ΟΕΕ.

Είναι όλοι αυτοί που είχαν και έχουν   μόνιμο βήμα στις τηλεοράσεις όλη αυτή την περίοδο που κατεδαφιζόταν το Οικονομολογικό Επάγγελμα, και συχνά συμπεριφερόντουσαν  ως  κυβερνητικοί εκπρόσωποι των κκ. Πλασκοβίτη και Μαυραγάνη .

 Είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της παράταξης ΕΠΟ, που στην πρώτη  συνέλευση των αντιπροσώπων στις προηγούμενες εκλογές, πριμοδότησαν την ΔΗΚΙΟ και την ΠΑΣΚΟ. Με τι αντάλλαγμα άραγε ;

Συνάδελφοι του προεδρείου, ως δημοκράτες,   έχετε μεγάλη ευθύνη γιατί  μεταξύ των άλλων εκκολάψατε το αυγό του φιδιού .

Εσείς συνάδελφοι οι άλλοι, που τώρα τελευταία ανακαλύψατε την ενότητα , εσείς που σε κάθε εκλογή αναμέτρηση παρουσιάζεστε και με  άλλο πολιτικό κουστούμι, λάθος πόρτα κτυπήσατε. Όχι μόνο εμείς αλλά το σύνολο του εκλογικού σώματος γνωρίζουν τον  ρόλο σας, γνωρίζουν τις προθέσεις σας, γνωρίζουν πολύ καλά  και τα μέσα που χρησιμοποιείτε. Πρώτιστος όμως εμείς γνωρίζουμε τι ρόλο παίζατε μέχρι σήμερα και δεν θα σας επιτρέψουμε μέσο των συνθημάτων της αναγκαίας ενότητας να διασωθείτε για μια ακόμα φορά. Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με όλους που δεν παραδόθηκαν στις ορέξεις των υπουργών και την πολιτική της ισοπέδωσης. Εμείς θα προχωρήσουμε με όλους που θέλουν ένα ΟΕΕ στην υπηρεσία του επαγγέλματος των συναδέλφων και της κοινωνίας. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την ζωή μας και την θέση μας στην κοινωνία. Δεν μας αρμόζει ένα διαλυμένο ΟΕΕ ούτε ένα επιμελητήριο στην υπηρεσία των ελεγκτικών εταιρειών και των τραπεζών. Εμείς και αν χάσαμε τις μάχες δεν παραδοθήκαμε και θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

Με εκτίμηση

Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Μάρκου Μπότσαρη 34 Α Χανιά ΤΚ 73135

Τηλ :28210-92770 Fax. :28210-99280

6944522935

Email: Alevizakis@akioe.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Οι διεργασίες , οι σκοπιμότητες και οι ευθύνες , στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη , Μέλος της Κ.Δ. του Ο Ε Ε , Εκ/που της Α Κ ΟΙ Ε»  
  log-stat είπε...

Το προεδρείο της συμφοράς. Αφού μας βούλιαξαν ενδιαφέρονται και να συνεχίσουν να διοικούν το ΟΕΕ. Όλοι οι κομματικοί παράγοντες αφού διέλυσαν το επάγγελμα προσπαθούν να διαιωνίσουν την ηγεμονία τους . Αν πιστεύουν ότι είναι βλάκες οι συνάδελφοι και ότι μπορούν να τους εξαπατήσουν ξανά τότε καλά πράττουν . Κάθε πράξη έχει και τα όρια της . Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι οι παρατάξεις ΔΗΚΙΟ , ΠΑΣΚΟ και η ΠΟΦΕΕ σιώπησαν συνηγόρησαν βοήθησαν στην διάλυση του επαγγέλματος. Φτάνει πια καιρός να παρέμβουν αυτοί που ζουν από το επάγγελμα και όχι από την κομματική ιδιότητα η αυτοί που μέσο αυτής κρατιούνται στην αγορά

 
 προσθήκη στις 14/8/2013 5:41:43 πμ 
  atap είπε...

Καλά τα λέτε βρε συνάδελφοι αλλά κάτι πρέπει να κάνετε ποιο συντονισμένα για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς.

 
 προσθήκη στις 14/8/2013 5:53:30 πμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Παράταση στις Μ.Υ.Φ.

 15/5/2019 
 

Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα

 7/5/2019 
 

Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά

 6/5/2019 
 

Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

 25/4/2019 
 

Αίτημα για παράταση Μ.Φ.Υ. από την Πανελλήνια Ομοσπονδια Οικονομολόγων

 28/3/2019 
 

Επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 26/3/2019 
 

Εκδήλωση 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε. «Η Φορολογική Δικαιοσύνη Όχημα για την Ανάπτυξη. Στόχος ένα Απλό και Σταθερό Φορολογικό Σύστημα»

 20/3/2019 
 

Παρουσίαση του Βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή κ. Ρουμελιώτη Παναγιώτη ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΙ ;

 18/3/2019 
 

ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΙΗΤΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

 8/3/2019 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ Δυτικής Κρήτης σχετικά με την μη τήρηση των συμφωνηθέντων για το προεδρείο στο 15ο Π.Τ..

 7/2/2019 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του ΟΕΕ ;

 23/1/2019 
 

Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών

 16/1/2019 
 

Δημιουργική καταστροφή στην Δ Βιομηχανική επανάσταση . Του Δανιηλίδης Νικόλαος Φοιτητής ΕΑΠ.

 14/1/2019 
 

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

 11/1/2019 
 

Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων

 5/1/2019 
 

Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Kαθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 28/11/2018 
 

Εκδήλωση για το επιστημονικό έργο, την συγγραφική δουλειά, την ακαδημαϊκή διαδρομή και την προσωπικότητα του Κώστα Βεργόπουλου.

 23/11/2018 
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ Με θέμα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ»

 17/11/2018 
 

Η φορολογία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε από όλους . Του Χρόνη Ισαακίδη Πρόεδρου του ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

 14/11/2018 
 

Στην αύξηση των συνδρομών στο ΟΕΕ η Α.ΚΙ.Ο.Ε είναι αντίθετη

 14/11/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παράταση στις Μ.Υ.Φ.
Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα  
Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά  
Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων 
Αίτημα για παράταση Μ.Φ.Υ. από την Πανελλήνια Ομοσπονδια Οικονομολόγων  
Επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών και τις 120 δόσεις
Ενισχύσεις 150 εκατ. ευρώ για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
Ερωταπαντήσεις για ρύθμιση οφειλών στην εφορία
Μείωση συντελεστών ΦΠΑ
Εργασία: Νέα «όπλα» στα χέρια των εργαζομένων - Τι αλλάζει σε απολύσεις και συμβάσεις
Παράταση για την εγγραφή στο «e-Μητρώο Πλοίων»

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Φ.Π.Α

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα