Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
29/5/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 748
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Η επιστολή της ΑΚΙΟΕ για τα φορολογικά πρόστιμα και τους χαμένους στην μετάφ

�������� 
 

Ημερομηνία: 25/2/2014 3:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Επιστολή της Α.ΚΙ.Ο.Ε για την εφαρμογή των διατάξεων του Κ.Φ.Δ Ν.4174/2013

Αρ.Πρωτ.:0001648/24-02-2014

ΠΡΟΣ: Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη

Κοιν.:    Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γεώργιο

              Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη

              Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Κύριε Υπουργέ,

            Η προεδρία του συνεργάτη σας  κ. Μαυραγάνη στην επιτροπή του Υ.Ο  για την αναμόρφωση του φορολογικού μας συστήματος με τις αντίστοιχες πομπώδεις δηλώσεις,  περιορίστηκαν από την αδυναμία του μεταφραστή να κατανοήσει ένα κακογραμμένο ξενόγλωσσο κείμενο φορολογικής νομοθεσίας.

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα εάν συνυπολογισθεί και η αλαζονική στάση της παραπάνω επιτροπής ,με το να μη λάβει υπ’ όψιν της, τις προτάσεις της επιτροπής του Ο.Ε.Ε για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, όπως επίσης και τις  προτάσεις των ενώσεων η και μεμονωμένων Λογιστών – Φοροτεχνικών.  

            Από τις αρχές του 2013 σας έχουμε ενημερώσει για την ανάγκη , αλλά και την ευκαιρία που δινόταν από την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος στον  επαναπροσδιορισμό του προσανατολισμού της φορολογικής διοίκησης από τον:

·         Φοροεισπρακτικό στόχο που βασίζεται  στην Τυπολατρική γραφειοκρατία ,τον αδιαφανή έλεγχο, την  ποινή, και την  συναλλαγή , στον

·         Ανταποδοτικό  στόχο που βασίζεται στην συνεχή εκπαίδευση, την υποστήριξη , την συμβουλευτική δράση, την φοροδοτική ικανότητα, και την  ανάπτυξη,

Οι πολιτικές σας δεσμεύσεις  ,όμως σας οδήγησαν για μία ακόμα φορά στην υιοθέτηση του βραχυπρόθεσμου φοροεισπρακτικού αποτελέσματος. 

Έχοντας συνέχεια ως κύριο στόχο μας ( και ευελπιστούμε και δικό σας) την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας  που ως αναγκαία  προϋπόθεση της απαιτεί, ένα σταθερό, απλό, φιλικό στην επιχειρηματικότητα, και προσωποποιημένο φορολογικό σύστημα,

Σας παρακαλούμε όπως δεχθείτε  τις παρακάτω προτάσεις μας :

  1. Η εφαρμογή η όχι  των άρθρων 54,55,56,57,58,59 του Κ.Φ.Δ ν.4174/2013 να υπόκεινται στην αιτιολογημένη ευχέρεια (ως προς την επιβολή και το ύψος των προστίμων) του εξουσιοδοτημένου Λογιστή – Φοροτεχνικού .Το παραπάνω καθολικό δικαίωμα υπακούει στην προσωποποιημένη φορολογική αντιμετώπιση της επιχείρησης , αίρει τις αδικίες των οριζόντιων μέτρων, ευνοεί την επιχειρηματικότητα ,  εξορθολογίζει την επιβολή των προστίμων στο μέτρο της φοροδοτικής ικανότητας του φορολογούμενου,  μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες είσπραξής τους, και τέλος εφαρμόζει στην πράξη τον έλεγχο από το γραφείο . Η δε πιθανή  κατάχρηση του θα έχει ως συνέπεια την άρση του δικαιώματος από τον πιστοποιημένο Λ/Φ.
  2. Να απενεργοποιηθεί άμεσα η  ισχύς των παλαιών κωδικών του Taxisnet για Φυσικά – Νομικά Πρόσωπα , Πολ. 1204/10-09-2013, ήδη εκτιμούμε ότι οι ενέργειες σας έως σήμερα,  για την ζημία που υφίσταται το Ελληνικό Δημόσιο από τις συνεχείς παρατάσεις εμπίπτουν στις συνέπειες  των αρ.1,2 και  §5 αρ. 20 του ν.2523/1997 ,όπως αυτός τροποποιήθηκε με την § 2α αρ.3 ν.3943/2011.
  3. Να εφαρμοσθούν άμεσα οι Πολ. 1020/13-12-2012 και Πολ.1021/31-12-2012 , με προαιρετική την εφαρμογή της Πολ.1022/31-1-2014 για όσους δεν επιθυμούν την χρήση των Φ.Τ.Μ και ΕΑΦΔΣΣ για την μεταφορά των δεδομένων.
  4. Να επεκταθεί το φορολογικό πιστοποιητικό και στις μικρές επιχειρήσεις με την ενεργοποίηση του Λογιστή Φοροτεχνικού Ελεγκτή Ειδικών Προσόντων.
  5. Να επαναλειτουργήσει άμεσα η εφαρμογή για την εύρεση μη Φυσικών Προσώπων και Επιτηδευματιών , που τόσο πολύ είχε βοηθήσει στον περιορισμό της παραοικονομίας.

Επίσης εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους για τις προσπάθειες που γίνονται επαναπροσδιορισμού, η μείωσης των προστίμων ότι είναι παραπλανητικές , και μόνο, ως καλύτερες συνθήκες σφαγής μπορούν να παρομοιασθούν, αφού ένα διοικητικό σύστημα που βασίζεται στην τυπολατρία και την ποινή θα παράγει μόνο συνδιαλλαγή - διαφθορά - ηθική και οικονομική εξαθλίωση.

Η οποιαδήποτε  λύση που δεν ενσωματώνεται στην καθημερινή λειτουργία της Φ.Δ και δεν συμπεριλαμβάνει ως μέρος της λύσης,  την ενεργή συμμετοχή των πιστοποιημένων  Λογιστών – Φοροτεχνικών θα έχει την συνεχή ανάγκη των αυτόκλητων σωτήρων μας για επαναδιαπραγματεύσεις - παρατάσεις και ενέργειες που δεν μας προάγουν ως κλάδο και ως επαγγελματίες, πολύ δε περισσότερο, δεν αξιοποιούν την δυνατότητα  ενεργούς συμμετοχής μας στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. 

 

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή

    της

  Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος

 

www.akioe.gr    -    info@akioe.gr

 

  Σχολιασμός Θέματος «Η επιστολή της ΑΚΙΟΕ για τα φορολογικά πρόστιμα και τους χαμένους στην μετάφραση »  
  jpst είπε...

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜ. Λ/Φ. ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.

 
 προσθήκη στις 25/2/2014 11:02:54 πμ 
  jpst είπε...

ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΓΓΠΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΠΑ.ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

 
 προσθήκη στις 25/2/2014 11:40:22 πμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 24/4/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών.

 21/4/2020 
 

Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιo/α)

 15/4/2020 
 

Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 14/4/2020 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

 13/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

 6/4/2020 
 

Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 3/4/2020 
 

Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ

 3/4/2020 
 

Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’

 2/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 2/4/2020 
 

ΣΟΛ-ΝΘ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 30/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Θέμα: Η αντίθεση μας στην αναγκαιότητα του προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

 29/3/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα Μέτρα Στήριξης της Οικονομίας από την Πανδημία του Κορωνοιού

 27/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) για την καθολική επέκταση των ΚΑΔ

 26/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Ενημέρωση για τους συνάδελφους Οικονομολόγους

 24/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

 23/3/2020 
 

Διαμαρτυρία Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 20/3/2020 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

 19/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Με αίσθημα ευθύνης σας καλούμε με ψυχραιμία να εφαρμόσετε τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί.

 19/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 
Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη  
A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!
Ενδικοφανείς Προσφυγές
Οι πέντε επιλογές για να βρουν ρευστότητα οι εταιρείες
Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης: Τι ισχύει για τουρισμό, ΦΠΑ και επιδόματα
Όλα τα μυστικά για το νέο πρόγραμμα επιδότησης απώλειας μισθών - Παραδείγματα

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα