Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
26/5/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 471
 
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» . Του Γιώργου Δουράκη
Το τέλος της λιτότητας ή της δημοκρατικής Ευρώπης; Δημοσίευση: Του Γιώργου Δουράκη*
«Ο καπιταλισμός θα είναι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη»
Η Ευρώπη σε θανάσιμο κίνδυνο.The Guardian, El Pais, Le Monde, La Repubblica, Gazeta Wyborcza, Der Tagesspiegel, Irish Times, Εφημερίδα των Συντακτών
Απάντηση Ντανιέλ Νουί σε Νίκο Χουντή για τα σκανδαλώδη δάνεια σε τραπεζικά στελέχη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Είπαν για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο 
Ανδρέας Παπανδρέου πρώην Πρωθυπουργός έχει πει .... 
Για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την υπόθεση Novartis ειπε ο κ. Λαζόπουλος 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Οι χυδαίες ατάκες του Ψαριανού για την Έφη Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι» 
Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής-Κυκλάδων για τις 120 δόσεις 
Είπε ο κ. Κώστας Δέρβος , υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Προβληματισμοί επί του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα απο την

�������� 
 

Ημερομηνία: 6/11/2014 3:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 – ΑΘΗΝΑ-10678 –ΤΗΛ. 210 3826627, FAX: 2103826928
Α.Φ.Μ. 999184257 Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών
E-mail :
pooeeelladas@gmail.com
Web site : //www.poo.gr

Αθήνα 05/11/2014
Αρ.πρωτ. εξερχ. 6
Προς
τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη
τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
την Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Αικ. Σαββαϊδου Αριθ. Πρωτ. 0009128/05-11-2014
την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας
την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ
την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ
την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ
την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Βουλευτών


ΘΕΜΑ: « Προβληματισμοί επί του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά
Πρότυπα»

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης του νομοσχεδίου σχετικά με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ( Ε.Λ.Π.), ολόκληρη η λογιστική κοινότητα εξακολουθεί να είναι ανάστατη και έκπληκτη με την προχειρότητα που αντιμετωπίζει η το Υπουργείο Οικονομικών και η διοίκηση τις επιχειρήσεις και κυρίως τους Οικονομολόγους Λογιστές Φοροτεχνικούς , οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να εφαρμόσουν το περιεχόμενο του νομοσχεδίου στην πράξη.
Με το νομοσχέδιο επιχειρείται να δημιουργηθεί σύγχυση στην «αγορά» , γιατί εμπεριέχει διατάξεις για την κατάργηση του ΚΦΑΣ και διατάξεις για την εφαρμογή των Ε.Λ.Π.
Η κατάργηση του ΚΦΑΣ θεωρούμε ότι είναι ένα θετικό βήμα προς την ορθή κατεύθυνση , αρκεί οι κανόνες να είναι ξεκάθαροι και να μην επακολουθήσουν πλήθος διατάξεων και αποφάσεων της διοίκησης όπως αυτές που αναφέρονται στον σημερινό ΚΦΑΣ καθώς και πλήθος άλλων διατάξεων που αναφέρονται στον προηγούμενο ΚΒΣ, γιατί αν ισχύσουν και όλες αυτές οι διατάξεις , επί της ουσίας το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο των διατάξεων που ισχύουν σήμερα..
Θα πρέπει επί της ουσίας να αναφερθεί ξεκάθαρα στο νομοσχέδιο ότι καταργούνται και όλες οι διατάξεις που εκδόθηκαν με βάση τον ΚΦΑΣ και τον ΚΒΣ. Δεν θα πρέπει δηλαδή το 2015 να γίνεται παραπομπή σε υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους που εκδόθηκαν το 1980 και στηρίζονταν προφανώς σε άλλα δεδομένα και να τις επικαλείται η φορολογική διοίκηση!! Πρέπει να τεθούν νέοι κανόνες εξ αρχής.
Η εφαρμογή των Ε.Λ.Π. είναι μια ελληνική πατέντα αμφιβόλου χρησιμότητας.
Η Οδηγία 2013/34/ΕΕ που επικαλείται το Υπουργείο Οικονομικών και η διοίκηση δεν προβλέπει την υποχρεωτική εφαρμογή κανόνων των Δ.Λ.Π. και από τις μη εισηγμένες επιχειρήσεις, ούτε την κατάργηση του Ενιαίου Λογιστικού Σχεδίου και της Ελληνικής Λογιστικής Τυποποίησης.
Επί της ουσίας επιχειρείται να εφαρμοστεί σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις μια παραποιημένη μορφή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (Δ.Λ.Π.) , με παράδοξο , ανορθόδοξο και ανούσιο τρόπο . Οι νέοι αυτοί κανόνες της αγοράς, επιβάλλεται να εφαρμοστούν από όλους τους εμπλεκόμενους , χωρίς να εξετάσουν τις συνέπειες και το κόστος της όλης εφαρμογής των Ε.Λ.Π. Ένα είναι σίγουρο όμως , ότι θα απαιτηθούν πάρα πολλές εργατοώρες για το «στήσιμο» και πάρα πολλές εργατοώρες για την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου.
Η εφαρμογή των Ε.Λ.Π. αφορά πάρα πολλές επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία και προφανώς θα αυξήσει δυσανάλογα και υπέρμετρα το κόστος υποστήριξης , ιδιαίτερα των Α.Ε. , Ε.Π.Ε. και Ι.Κ.Ε. με μικρό τζίρο.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφτούμε τι είναι αυτό το τόσο επείγον που θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα εντός ενός μηνός , δεδομένου ότι έχει παρέλθει ένα ολόκληρο έτος ( Νοέμβριος 2013) από τότε που το προσχέδιο δόθηκε στην δημοσιότητα. Γιατί δεν ψηφίστηκε έγκαιρα ώστε να προετοιμαστούν σε επαρκή χρόνο, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την εφαρμογή των Ε.Λ.Π.;  Σε τι εξυπηρετεί αυτή η βιασύνη;     
  Ένα τέτοιο εγχείρημα που θα θέτει νέους κανόνες στην λειτουργία της «αγοράς» και θα αλλάξει την δομή και την οργάνωση των επιχειρήσεων , θα έπρεπε να προκύψει μέσα από ένα πολύμηνο διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με ουσιαστική παρέμβαση και να μην είναι αναγκασμένοι τα μέλη της επιτροπής να λάβουν αποφάσεις μέσα στα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια που θα έπρεπε να ολοκληρώσει το έργο της η επιτροπή.
Η εφαρμογή στην πράξη των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων , σημαίνει ότι άμεσα , από 01/01/2015 καταργείται ο ΚΦΑΣ και εφαρμόζονται οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Άραγε θα είναι έτοιμη η διοίκηση εντός του Δεκεμβρίου 2014 να εκδώσει όλες τις διευκρινιστικές εγκύκλιους . Τι θα γίνει με τις εγκυκλίους που αναφέρονται στον σημερινό ΚΦΑΣ και με τις εγκυκλίους που αναφέρονται στον προηγούμενο ΚΒΣ? Θα ισχύουν ή όχι. Και αν θα ισχύουν γιατί να αλλάξει ο σημερινός ΚΦΑΣ , για να απλουστεύσει ή για να δυσχεράνει την σημερινή κατάσταση?
Η διοίκηση θα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων για το προσωπικό των Δ.Ο.Υ. , εντος των προσεχών ημερών;     
  Αναρωτήθηκε κανείς, πόσος χρόνος απαιτείται προκειμένου όλοι οι Οικονομολόγοι Λογιστές Φοροτεχνικοί να ολοκληρώσουν μια σειρά από ενημερωτικά σεμινάρια προκειμένου να εφαρμόσουν τις νέες διατάξεις;
   Η εφαρμογή στην πράξη των Ε.Λ.Π. αναγκάζει τις επιχειρήσεις να αλλάξουν άμεσα το υφιστάμενο Ελληνικό Λογιστικό Σχέδιο το οποίο εφαρμόζεται επιτυχώς από το 1981. Παρότι αναφέρεται ότι η εφαρμογή του νέου λογιστικού σχεδίου είναι προαιρετική για το έτος 2015 , στην πράξη όμως θα αναγκαστούν όλες οι επιχειρήσεις να αλλάξουν όλοι την οργάνωση των λογιστηρίων και να εφαρμόσουν τα Ε.Λ.Π. άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση , θα απαιτηθεί πολλαπλάσιος χρόνος για την προσαρμογή κατά την διάρκεια της χρήσης, δεδομένου ότι οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2015 θα πρέπει να συνταθούν σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. και να αντληθούν στοιχεία από τους λογαριασμούς του νέου λογιστικού σχεδίου.
Η αναφερόμενες διατάξεις του νομοσχεδίου , για την επιμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων στην εύλογη αξία , όρος που έχει αντιγραφεί από τα Δ.Λ.Π., θα κλονίσει την αξιοπιστία των στοιχείων της κάθε επιχείρησης και αναρωτούμε σε τι θα εξυπηρετήσουν , όταν τις αποτιμήσεις αυτές δεν τις αποδέχεται ούτε η φορολογική διοίκηση αλλά ούτε και οι τράπεζες.
Είναι γνωστό επίσης ότι όλες αυτές οι μεταβολές στην οργάνωση των λογιστηρίων, σημαίνουν ότι οι εταιρίες μηχανογράφησης θα πρέπει να προσαρμόσουν τα λογισμικά προγράμματα στα νέα δεδομένα . Θα πρέπει να αλλάξουν και όλη την δομή των E.R.P δεδομένου ότι δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν νέοι λογαριασμοί , γιατί όλοι οι κωδικοί είναι καλυμμένοι από το υφιστάμενο λογιστικό σχέδιο και επιπλέον να αποκλείσουν τις προηγούμενες χρήσεις και έτσι να χαθεί η συγκρισιμότητα των οικονομικών στοιχείων της κάθε εταιρίας. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι μπορούν όλες αυτές οι καταστάσεις να συνταχθούν χειρόγραφα!!!.
Θεωρούμε ότι η άμεση και επιτακτική εφαρμογή των Ε.Λ.Π. από 01/01/2015 μόνο προβλήματα και στρεβλώσεις θα επιφέρει στην «αγορά» , παρά θα ωφελήσει τις επιχειρήσεις.
Ζητάμε να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο στην Βουλή προς ψήφιση ,να δοθεί επαρκής χρόνος για ουσιαστική διαβούλευση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σε κάθε περίπτωση να παραταθεί η οποιαδήποτε εφαρμογή του μετά από ένα έτος.
Τέλος θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορεί το υπουργείο οικονομικών και η διοίκηση, κάθε φορά να παραβλέπει τους Οικονομολόγους Λογιστές Φοροτεχνικούς και να δοκιμάζει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής τους , ζητώντας τους να εφαρμόσουν άμεσα διατάξεις που αλλάζουν δομικά την καθημερινότητα στην εργασία τους.


                                              Με Τιμή,

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας
Κούκουνας Κωνσταντίνος                                   Λογοθέτης Δημήτρης

  Σχολιασμός Θέματος «Προβληματισμοί επί του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα απο την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Παράταση στις Μ.Υ.Φ.

 15/5/2019 
 

Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα

 7/5/2019 
 

Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά

 6/5/2019 
 

Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

 25/4/2019 
 

Αίτημα για παράταση Μ.Φ.Υ. από την Πανελλήνια Ομοσπονδια Οικονομολόγων

 28/3/2019 
 

Επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 26/3/2019 
 

Εκδήλωση 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε. «Η Φορολογική Δικαιοσύνη Όχημα για την Ανάπτυξη. Στόχος ένα Απλό και Σταθερό Φορολογικό Σύστημα»

 20/3/2019 
 

Παρουσίαση του Βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή κ. Ρουμελιώτη Παναγιώτη ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΙ ;

 18/3/2019 
 

ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΙΗΤΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

 8/3/2019 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ Δυτικής Κρήτης σχετικά με την μη τήρηση των συμφωνηθέντων για το προεδρείο στο 15ο Π.Τ..

 7/2/2019 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του ΟΕΕ ;

 23/1/2019 
 

Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών

 16/1/2019 
 

Δημιουργική καταστροφή στην Δ Βιομηχανική επανάσταση . Του Δανιηλίδης Νικόλαος Φοιτητής ΕΑΠ.

 14/1/2019 
 

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

 11/1/2019 
 

Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων

 5/1/2019 
 

Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Kαθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 28/11/2018 
 

Εκδήλωση για το επιστημονικό έργο, την συγγραφική δουλειά, την ακαδημαϊκή διαδρομή και την προσωπικότητα του Κώστα Βεργόπουλου.

 23/11/2018 
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ Με θέμα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ»

 17/11/2018 
 

Η φορολογία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε από όλους . Του Χρόνη Ισαακίδη Πρόεδρου του ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

 14/11/2018 
 

Στην αύξηση των συνδρομών στο ΟΕΕ η Α.ΚΙ.Ο.Ε είναι αντίθετη

 14/11/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παράταση στις Μ.Υ.Φ. 
Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα  
Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά  
Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων 
Αίτημα για παράταση Μ.Φ.Υ. από την Πανελλήνια Ομοσπονδια Οικονομολόγων  
Επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών και τις 120 δόσεις
Ενισχύσεις 150 εκατ. ευρώ για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
Ερωταπαντήσεις για ρύθμιση οφειλών στην εφορία
Μείωση συντελεστών ΦΠΑ
Εργασία: Νέα «όπλα» στα χέρια των εργαζομένων - Τι αλλάζει σε απολύσεις και συμβάσεις 
Παράταση για την εγγραφή στο «e-Μητρώο Πλοίων» 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Φορολογιας Μεγαλης Ακινητης Περιουσιας

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα