Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
19/10/2018
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 4609
 
Tel2103813942
Fax2103813942
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι «σκληροί» ηγέτες . Tου Serge Halimi Διευθυντής της "Le Monde diplomatique"
Η κατάρρευση της Lehman Brothers , Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
Οι 14 στιγμές που θυμόμαστε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
Γιατί ο Ερντογάν ελπίζει ότι θα επανακάμψει . Άρθρο της Le monde-diplomatique
Η άνθιση της βιομηχανίας της βιολογικής γεωργίας. Le Monde diplomatique
BlackRock, η εταιρεία στην οποία «ανήκει» ο κόσμος

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Η «αριστερή» γραβάτα του Καραγάτση
Τα λόγια που ακουστήκαν κατά την παραίτηση του κ. Κοτζιά
Ο «ξεπεσμός» του Καποδίστρια  

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ο Βαυαρός επικεφαλής του CSU , Χορστ Ζεεχόφερ υποστήριξε είπε για την Ελλάδα.
«Σας θάψαμε στον Γράμμο, θα σας θάψουμε ξανά»(1 σχόλιο/α) 
Σχόλια που έκανε σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι τρείς ενέργειες άμεσης απόδοσης για την είσπραξη φορολογικών εσόδων, όπως

�������� 
 

Ημερομηνία: 12/3/2015 9:00:00 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Οι τρείς ενέργειες άμεσης απόδοσης για την  είσπραξη φορολογικών εσόδων, όπως και την αποκάλυψη  μέρους της φοροδιαφυγής που συντελέστηκε το 2014 ταυτόχρονα με τον περιορισμό της παραοικονομίας, είναι πιθανό να απαιτούν μόνο την εφαρμογή της παρακάτω υφιστάμενης φορολογικής νομοθεσίας.

1.  § 3 αρ.67 ν.4172/2013    Η δήλωση υποβάλλεται μέχρι και την 30ή Απριλίου του αμέσως επόμενου φορολογικού έτους

 

1.α  Άνοιγμα της εφαρμογής υποβολής φορολογικών δηλώσεων Φυσικών και Νομικών προσώπων την 01/04/2015 

1.α.1 Αυτό σημαίνει ότι έως 31/03/2015 θα πρέπει να υποβληθούν οι βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτών υπηρεσιών – παρακρατούμενων φόρων από επιχειρηματικές δραστηριότητες,......, εφαρμογή ήδη έτοιμη.

1.α.2 Όπως επίσης θα πρέπει να εκδοθούν όλες οι σχετικές διευκρινήσεις για την εφαρμογή νομοθεσίας προ του 2015 (π.χ 4172/2014,..), έως την 31/03/2015

1.α.3 Προαιρετική υποβολή των ΜΥΦ 2014 έως 31/03/2015 ( θα αναφερθεί ως ξεχωριστή ενέργεια)

Αδυναμίες – Δυσκολίες   Με την υπενθύμιση ότι η εφαρμογή έπρεπε να είχε ανοίξει την 01/02/2015 τα αρμόδια τμήματα και κατ’ επέκταση το αντίστοιχο προσωπικό του Υ.Ο με διάφορες δικαιολογίες είναι ανέτοιμα ( π.χ  μη ολοκλήρωση του εντύπου Ε1, ή μη έκδοση 350 ημέρες από την δημοσίευση φορολογικής νομοθεσίας των διευκρινιστικών εγκυκλίων, ή με την έκδοση εμβόλιμων εγκυκλίων πριν ή και μετά την ανάληψη της νέας ηγεσίας του Υ.Ο  Πολ. 1054/2-3-2015, ΔΤ.20/02/2015 παράταση ΜΥΦ έως 30/09/2015!!!!, ....).

Μία από τις πολλές  λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού ( που θα το συναντάμε συνέχεια στη προσπάθεια απλοποίησης του φορολογικού συστήματος , ή εάν θέλετε επανεκκίνηση της οικονομίας, ή ακόμα και αποφυγή ενός νέου διαφαινόμενου οικονομικού κύκλου σκληρότερης ύφεσης)   είναι και η υιοθέτηση της τεχνικής του καθορισμού  στόχου ( Ε.Locke)  με αντικίνητρο τη πιστή επιτέλους  εφαρμογή του Ν. 4057/2012,  διότι είναι άλλο πράγμα η άρνηση ή παρέλκυση εκτέλεσης υπηρεσίας (περ. κ΄), και τελείως διαφορετικό, Οι πράξεις με τις οποίες εκδηλώνεται άρνηση αναγνώρισης του Συντάγματος ή έλλειψη αφοσίωσης στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία (παρ. α΄).    

Ωφέλεια  Οι φορολογούμενοι που συνήθως επιθυμούν και υποβάλουν την φορολογική τους δήλωση με το άνοιγμα της εφαρμογής αντιπροσωπεύουν περίπου το 9% - 11% και είναι αυτοί που συνήθως επιθυμούν και την εφ άπαξ εξόφληση του φόρου τους. Με στόχο το 7 δις θα μπορούσε κάποιος να ριψοκινδυνεύσει (αντιλαμβάνεσθε πλέον το  κενό από την άρνηση της δημοσιοποίησης των στατιστικών στοιχείων )  μια εκτίμηση εσόδων από φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων εντός του Απριλίου  περίπου 350 έως 500 εκ.

2.   § 3 αρ.14 ν.4174/2013, Πολ.1022-1078/2014,...Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων , για διασταύρωση πληροφοριών, από 01/01/2014

2.α   Η υποβολή των καταστάσεων φορολογικών στοιχείων θα αποκαλύψει με μηδενικού χρόνου και κόστους μηχανογραφική επεξεργασία το σύνολο σχεδόν των πλαστών τιμολογίων της χρήσης  του 2014, και θα περιορίσει αισθητά τη συνέχιση αυτής της πρακτικής για τη χρήση του  2015  που η μηχανογραφική αποστολή ενός τυποποιημένου ηλεκτρονικού μηνύματος για υποβολή των έμμεσων φόρων μπορεί  να έχει και άμεσα αποτελέσματα   

2.β   Τα περισσότερα νόμιμα λογιστήρια να είναι έτοιμα για την υποβολή των ΜΥΦ και να έχουν ήδη υποβληθεί περίπου 4.300.000 δηλώσεις, παρ’ όλες τις εναγώνιες προσπάθειες για το αντίθετο, που εάν οι εκτιμήσεις μας είναι σωστές αφορούν τα 3 πρώτα τρίμηνα μόνο των απλογραφικών και έως τον Οκτώβριο των ελάχιστων υποβληθέντων διπλογραφικών.

2.γ  Η ταυτόχρονη σταδιακή καθολικότητα χρήσης ΦΤΜ  ή ΕΑΦΔΣΣ για το σύνολο των δραστηριοτήτων αντίστοιχα με την εφαρμογή φορολογικής νομοθεσίας για την  ηλεκτρονική αποστολή των δεδομένων.       

Αδυναμίες – Δυσκολίες   Ο μοναδικός λόγος για την τήρηση στάσης αναμονής των νόμιμων Λ/Φ ως προς την υποβολή του συνόλου των χρονικών περιόδων των ΜΥΦ είναι οι αναμενόμενες αποκλίσεις και οι συνέπειες σε  απαιτούμενο χρόνο η κόστος για την διόρθωσή τους, Εάν το παραπάνω αντικίνητρο εξέλιπε η εκτίμησή μας είναι ότι έως το τέλος του μήνα θα ήταν εφικτή η υποβολή του μεγαλύτερου όγκου των ΜΥΦ.

Ως πλέον κίνητρο παρακίνησης για όσους υποβάλουν έως 31/03/2015 τις ΜΥΦ η δυνατότητα υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων για το σύνολο των φορολογικών αντικειμένων χωρίς τις συνέπειες του 4174/2013, και πιθανό ένα παραπάνω ποσοστό ανοχής στις αποκλίσεις λόγω πρώτης εφαρμογής του μέτρου.

Όπως επίσης και ένα κλιμακωτό ποσοστό ανοχής ως προς τις αξίες και τις ποσότητες. Ήδη η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα απεικόνισης των αποκλίσεων σε ετήσια βάση γεγονός που ξεπερνά πιθανές ασυμφωνίες σε οριακές ημερομηνίες λήξης περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ

Ως προς τις αποκλίσεις στο σκέλος των εξόδων που δεν δήλωσαν οι οντότητες υποδεικνύουν μόνο μια διοικητική αρρυθμία που φορολογικά όμως  είναι  εις βάρος του φορολογούμενου.

Ωφέλεια  Η μηχανογραφική αποστολή ενός τυποποιημένου ηλεκτρονικού μηνύματος για υποβολή των έμμεσων φόρων μπορεί μεν να έχει ελάχιστα αποτελέσματα στους έμμεσους φόρους, αλλά σίγουρα ο κίνδυνος πλέον της μη αναμόρφωσης των αποτελεσμάτων της χρήσης του 2014 θα είναι ιδιαίτερα υψηλός σε όσους είναι λήπτες των παραπάνω παραστατικών. Μεγάλο ποσοστό των σύννομων και οργανωμένων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων θα προτιμήσουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες υποβολής εντός του Απριλίου, αφού θα έχουν κατοχυρώσει το πλεονέκτημα της δυνατότητας υποβολής τροποποιητικών χωρίς επιβαρύνσεις και πιθανόν και ένα παραπάνω ποσοστό απόκλισης,  με την αντίστοιχη βέβαια υποβολή και της 1ης δόσης.

Η ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους  ελέγχου της χρήσης 2014 με το πέρας της υποβολής των δηλώσεων, σκεφθείτε μετά την υποβολή των δηλώσεων τις διορθωτικές ενέργειες που θα προκύψουν εάν τον Σεπτέμβριο του 2015 υποβληθούν οι ΜΥΦ.

3    Πολ.1079-1106-1228-1178/2012 , 1094-1204/2013, Να δοθεί ένα τέλος στις συνεχείς παρατάσεις ισχύος των παλαιών κωδικών του Taxisnet  για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έμμεσης και άμεσης φορολογίας  

 

3.1   Εφαρμογή της νομοθεσίας και διακοπή της προκλητικής σε μέγεθος φοροδιαφυγής υποβολής φορολογικών εντύπων και φορολογικών δηλώσεων ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος με την χρήση των παλαιών κωδικών του Taxisnet και όχι μέσω εξουσιοδοτήσεων σε πιστοποιημένο Λογιστή – Φοροτεχνικό.

 3.2  Το νέο Taxisnet δίνει τη δυνατότητα η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και εντύπων να γίνεται με τους κωδικούς του πιστοποιημένου από το Ο.Ε.Ε λογιστή – φοροτεχνικού με τους προσωπικούς του κωδικούς αφού αποδεχθεί πρώτα την εξουσιοδότηση που λάβει από το Νομικό πρόσωπο ή επιτηδευματία . Γιατί αυτή η δικλείδα ασφαλείας απέναντι στη παραοικονομία και αφανή κυκλώματα παρακάμπτεται συνεχώς από την Φορολογική διοίκηση με την έκδοση θολών εγκυκλίων;;; 

Αδυναμίες – Δυσκολίες  Καμία, μόνο η ενεργοποίηση από την ΓΓΠΣ των αντίστοιχων περιορισμών για τα νομικά πρόσωπα αλλά και σε ειδικές κατηγορίες  φυσικών προσώπων (ειδικές περιπτώσεις υψηλού κινδύνου, η πραγματικών αδυναμιών).

 Ωφέλεια Ο περιορισμός της παραοικονομίας, η αύξηση της φορολογητέας ύλης (πρωτοβάθμιος έλεγχος – αναμόρφωση φορολογικών αποτελεσμάτων) ο αποκλεισμός αθέατων μηχανισμών,  η ποιοτική απλοποίηση και αναβάθμιση του ελέγχου εξ αποστάσεως με τον έλεγχο των Λ/Φ και όχι των επιχειρήσεων.

   

κυρίες/οι

Πιθανόν ως νέα ηγεσία του Υ.Ο να εκτιμάτε ότι έχετε διορία χρόνου τριών ή τεσσάρων μηνών, μια δεύτερη και πιο συνετή ανάγνωση πιθανόν να χρησιμοποιούσε πριν το διορία άλλη πρόθεση, αφού οι πρώτες ενέργειες - αποφάσεις σας, (ΑΔΑ: 7Σ1ΤΗ-ΜΥΝ: Ανάθεση του έργου δημιουργίας εφαρμογής νέου εντύπου δήλωσης Φ.Π... σύμφωνα με την ΠΟΛ 1198/2014, Σχετικό σχόλιο με Αρ.Πρωτ.σε ΓΓΔΕ 0012/-05-01-2015 ) υποδεικνύουν μάλλον τη μη συμμετοχή σας σε αυτές , ή  τη διαφορετική εκτίμηση (του γράφοντος)  των προθέσεων σας .


Κατεβάστε το αρχείο: Ανάθεση του έργου δημιουργίας εφαρμογής νέου εντύπου.pdf

  Σχολιασμός Θέματος «Οι τρείς ενέργειες άμεσης απόδοσης για την είσπραξη φορολογικών εσόδων, όπως και την αποκάλυψη μέρους της φοροδιαφυγής που συντελέστηκε το 2014, είναι πιθανό να απαιτούν μόνο την εφαρμογή υφιστάμενης νομοθεσίας από τον Σπ. Χρήστου»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Εφαρμογές από το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Γ.Σ.Ε.Ε.

 10/10/2018 
 

Αίτηση επιστροφής ΦΠΑ από χώρες της Ε.Ε.

 21/5/2018 
 

Θέματα διεθνούς φορολογικού και τελωνειακού περιεχομένου

 26/2/2018 
 

Κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες ηλεκτρονικών υπολογιστών (tablet), φορητοί υπολογιστές (laptop) και κονσόλες παιχνιδιών τιμολογούνται χωρίς ΦΠΑ μεταξύ υποκείμενων του φόρου, από 01.08.2017. Του Νίκου Κλωθάκη

 10/11/2017 
 

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

 4/1/2017 
 

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ( Value Added Tax ) ΣΤΗΝ Ε.Ε ( European Union ). Του ΚΟΛΣΟΥΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 23/11/2016 
 

Πότε παραγράφονται οι φορολογικοί έλεγχοι

 13/10/2016 
 

8 Λόγοι που λέμε «όχι» στη Βουλγαρία.

 13/10/2016 
 

Υπερωρίες και υπερεργασία: Πότε είναι υποχρεωτικές και πόσο πληρώνονται

 27/3/2016 
 

Η παρουσίαση στα 4 ερώτημα που εθεσαν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε συζήτηση της 25/01/15 με θέμα:Μπορούμε ως κοινωνία και πολιτικά κόμματα να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο και δίκαιο για όλες τις γενεές ασφαλιστικό σύστημα; από τον Σπ.Χρήστου.

 6/3/2016 
 

ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ.Με την επιμέλεια του Ν. ΚΛΩΘΑΚΗ

 23/11/2015 
 

Το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για το εργόσημο. Της Δήμητρας Ν. Καβουρίδου - Οικονομολόγου

 14/9/2015 
 

Τα σχόλια στο Α.ΚΙ.Ο.Ε «Εάλω η Πόλις» ή η ευκαιρία για την Αναγέννηση λειτουργίας του οικονομικού συστήματος. Από τον Σπ. Χρήστου

 27/6/2015 
 

Τα θεμελιώδη ερωτήματα λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και η πελατοκεντρική προσέγγιση του φορολογούμενου (Α) από τον Σπ. Χρήστου

 18/5/2015 
 

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ. Με την επιμέλεια του Ν. ΚΛΩΘΑΚΗ

 14/4/2015 
 

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ μεταξύ επιχειρήσεων και τρίτων.Με την επιμέλεια του Ν. ΚΛΩΘΑΚΗ

 14/4/2015 
 

Οι τρείς ενέργειες άμεσης απόδοσης για την είσπραξη φορολογικών εσόδων, όπως και την αποκάλυψη μέρους της φοροδιαφυγής που συντελέστηκε το 2014, είναι πιθανό να απαιτούν μόνο την εφαρμογή υφιστάμενης νομοθεσίας από τον Σπ. Χρήστου

 12/3/2015 
 

Η υποβολή των ΜΥΦ ως κίνητρο διακυβεύματος της απλοποίησης του Φορολογικού Συστήματος από τον Σπ. Χρήστου

 13/2/2015 
 

Φορολογική Διοίκηση και Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.Προϋποθέσεις και Απαιτήσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Από τον Σπ. Χρήστου

 2/2/2015 
 

Πρόταση για τη δημιουργία «Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής λειτουργίας του Φορολογικού Συστήματος» από τον Σπ. Χρήστου

 15/1/2015 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παράταση υποβολής εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων 
Κομματικός ή Επιστημονικός φορέας το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος ; Tου Αλεβιζάκης Παναγιώτης Μέλος της Κ.Δ. του ΟΕΕ Εκ/πος της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού Θέμα Η κρίση των ηθικών αξιών στην σύγχρονη Ελλάδα είναι αίτιο η αποτέλεσμα της κατάστασης ; 
Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με την ηλεκτρονική τιμολόγηση και διαβίβα-ση στην ΑΑΔΕ  
Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού  
Οι “ορέξεις” για νέο νομικό πρόσωπο στο χώρο των Λογιστών  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για ΦΠΑ - VIES
ΠΟΛ. 1184 /27-09-2018 Διαδικασία απαλλαγής φόρου προστιθεμένης αξίας κατά: α. τη θέση εμπορευμάτων σε ελεύθερη κυκλοφορία με ταυτόχρονη υπαγωγή σε καθεστώς τελωνειακής αποθήκευσης β. την υπαγωγή εγχώριων εμπορευμάτων σε καθεστώς ..
ΠΟΛ. 1191 /12-10-2018 ΠΟΛ. 1191 /12-10-2018: Θέση ή μη οχήματος σε αναγκαστική ακινησία λόγω αφαίρεσης των στοιχείων κυκλοφορίας από την Τροχαία ανασφάλιστου οχήματος σύμφωνα με τις διατάξεις του πδ 237/1986 όπως ισχύει.
ΠΟΛ. 1190 /12-10-2018 Κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 46 του ν. 4569/2018 (ΦΕΚ Α΄179/11-10-2018) σχετικά με την εκπροσώπηση του Ελληνικού Δημοσίου στις δίκες του ν. 3869/2010 (ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων)
Τα επτά κριτήρια για το νέο καθεστώς ανθυγιεινής εργασίας
ΠΟΛ. 1189 /11-10-2018 Κοινοποίηση διατάξεων του Ν.4557/2018 (ΦΕΚ 139/Α/30.07.2018) «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας ...

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Μήπως κάποιος από την βουλή πρέπει να αρχίσει να φωνάζει ότι ..... 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  
Ιωάννης Μαραγκός :Consistency and Viability of Capitalist Economy Systems 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Φορολογικων Κινητρων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα