Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
20/9/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8058
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η Γερμανία θύμα του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας
Μετά τον Νεοφιλελευθερισμό. του Τζόζεφ Στίγλιτς
Η Κοσμητόρισσα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρητης Αγγέλα Καστρινάκη αντί ομιλίας στην τελετή αποφοίτησης αναφέρθηκε στην φρικτή δολοφονία της Σούζαν Ητον
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ , Στρατηγική ανάλυση. Toυ Γιώργου Δουράκη
Το ευρώ, με τους τραπεζίτες και χωρίς τους πολίτες
ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας λόγιος και συγγραφέας:Στα συμπόσια αφήνουν συνήθως στο τέλος ...
Γιάννης Αντετοκούνμπο : «Μας δίδαξαν να μην μισούμε, ακόμα κι αν υπήρχαν άνθρωποι που μιλούσαν αρνητικά για εμάς 
Το μυαλό δεν είναι αυγό! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Οι φορείς των Χανίων που “έτρεξαν” να ευχαριστήσουν τον πρωθυπουργό για τον… ΒΟΑΚ και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Δυτ. Κρήτης πάλι πρώτος  
Χατζηδάκης Κώστας : Η ΔΕΗ την βγάζει δεν την βγάζει.. 
Χαμός με τον παπά που αρνήθηκε να κοινωνήσει ανάπηρα παιδιά! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Του Παναγιωτη Σαλαπατα

�������� 
 

Ημερομηνία: 26/8/2015 6:00:00 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Είναι γεγονός ότι αυτή την εποχή βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες σε πολιτικοκοινωνικοοικονομικό   επίπεδο δεν τις έχουμε ζήσει ξανά στο παρελθόν.

Η πατρίδα μας, ο ευλογημένος τούτος τόπος που ζούμε, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μέσα σε ένα παγκόσμιο χρηματοοικονομικό περιβάλλον όπου η έννοια του καπιταλισμού με βάση την οποία αναπτύχθηκαν οι δυτικές κοινωνίες, μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, δεν υπάρχει πλέον.

Η επιδίωξη του προσωπικού συμφέροντος που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της οικονομίας και της κοινωνίας, όπως έλεγε ο Άνταμ Σμιθ, έχει ξεφύγει μέσα απο τις δυνατότητες  μόχλευσης που του δίδει το σημερινό χρηματοοικονομικό περιβάλλον μέσω της παραγωγής πλασματικών χρηματοοοικονομικών προιόντων εξω από την πραγματική οικονομία.

Όταν ο καθένας απο μας που έχει συσσωρεύσει πλούτο με νόμιμο τρόπο έχει την δυνατότητα να τον αυξήσει με κερδοσκοπία έξω απο την παραγματική οικονομία ασφαλώς και θα επιχειρήσει να το κάνει.

Σήμερα  για παράδειγμα  αν ενας  επενδυτής τοποθετήσει το κεφάλαιο του αγοράζοντας μετοχές σε μια νεοσύστατη επιχείρηση θα περιμένει πάνω απο πέντε χρόνια προκειμένου να πάρει μέρισμα απο τα ενδεχόμενα κέρδη που θα δημιουργήσει η επιχείρηση. Αν αντίθετα, ο ίδιος επενδυτής επιλέξει να τοποθετήσει το κεφάλαιο κερδοσκοπώντας νόμιμα με short selling , δηλαδή έχει την δυνατότητα να αγοράζει και να πουλάει μετοχές χωρίς να τις κατέχει, σε πολύ συντομότερο διάστημα απο την πενταετία θα έχει ενδεχόμενο όφελος.

Σε οικονομική εφημερίδα δημοσιεύεται ότι η έκθεση της Deutsche Bank σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προιόντα είναι 20πλάσια του Γερμανικού ΑΕΠ (2,7 τρις Euro) και σχεδόν 5πλάσια του ΑΕΠ της Ευρωζώνης (9,6 τρις Euro).

Mελέτες έγκριτων οικονομολόγων παρουσίασαν στη διάρκεια της σύσκεψης των G8 στοιχεία που αποκαλύπτουν πως μέσα σε τέσσερα χρόνια (2007-2011) η εξωχρηματιστηριακή αγορά παραγώγων εκτινάχθηκε στα 700 τρις δολλάρια περίπου, σε πολλαπλάσια, δηλαδή, μεγέθη-ποσοστά σε σχέση με τον παγκοσμίως παραγόμενο πλούτο. Μέσα σε αυτό λοιπόν, το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό περιβάλλον  της ακραίας μορφής  καπιταλισμού  ,τον νεοφιλελευθερισμό  , καλείτε να επιβιώσει η μικρή μας οικονομία και να προσπαθήσει να γίνει ανταγωνιστική.

Η σημερινή κυβέρνηση προσπάθησε επι έξι μήνες να πετύχει μια καλύτερη συμφωνία για την Ελληνική κοινωνία πράγμα που δεν κατ΄ρε.﷽﷽﷽﷽﷽﷽ν κατακομικ δολλάρια  άφερε. Αποδείχθηκε οικτρά κατα το στάδιο των διαπραγματεύσεων ότι οι δομικές ασυμμετρίες που υπάρχουν στην Ευρωπική Ένωση μεταξύ Βορρά και Νότου είναι απίθανο να μειωθούν σημαντικά με συναινετικές παραχωρίσεις των χωρών του Βορρά που θα τους αφαιρούν προνόμια προς ώφελος των χωρών του Νότου.

Οι χώρες του Βορρά εκφράζοντας το κυρίαρχο, όπως ανέφερα ανωτέρω, παγκόσμιο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, το οποίο αποδείχθηκε οτι είναι πάνω απο τα έθνη, στόχο έχουν μέσα απο τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων γαι το κλείσιμο της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου την πλήρη υποταγή της Ελλάδος με όσο το δυνατό μεγαλύτερο επικοινωνιακό αντίκτυπο.

Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι τι μπορέι να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση για λογαριασμό της Ελληνικής κοινωνίας σε αυτές τις συνθήκες του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού και άρσης της λαικής κυριαρχίας ,ας μην ξεχνάμε ότι δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε χωρίς την σύμφωνη γνώμη των πιστωτών.

Στην εξουσία μετά  την μεταπολίτευση βρέθηκαν δυο κομματα που στόχο ειχαν να αναπαράγουν τον εαυτό τους  στην εξουσία διαφθείροντας σταδιακά ένα μεγάλο μέρος του λαικού σώματος.

Τα τελευταία 30 χρόνια η διάθεση για δημιουργία με   εργασία για βελτίωση της ζωής αντικαταστάθηκε με το όνειρο της πρόσληψης στο δημόσιο , η υγιης επιχειρηματικότητα με το εύκολο και γρήγορο κέρδος  με συναλλαγή με το δημόσιο και φοροδιαφυγή και η αποταμίευση με την υπερκατανάλωση.

Κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα δεν θελησε να παραδεχτεί τα ολέθρια λάθη και τις παραλείψεις πού οδήγησαν στην σφοδρότητα της κρίσης  του 2010 , διότι θα έπρεπε να αναιρέσουν το αμαρτωλό παρελθόν τους  και επομένως  να αυτοδιαλυθούν.

Σε κπτωση ι﷽﷽﷽ιάθε περίπτωση ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει την διολίσθηση σε κυβερνητικές πρακτικές του παρελθόντος των εκπροσώπων ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Όμως σαν ελληνική κοινωνία εάν δεν «θέσουμε τον δάκτυλον επι τον τύπο των ήλων», όπως είπε ο Χριστός, και αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι μαθαίνοντας απο τα λάθη μας είναι πολύ δύσκολο  να αλλάξουμε τη σημερινή  κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί.

Ο Τολστόι είχε πει ότι ο καθένας απο εμάς ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο  αλλά κανένας δεν έχει σκοπό να αλλάξει τον εαυτό του. Τι σημαίνει να αλλάξουμε εμείς; Να σταματήσουμε να είμαστε πελάτες των πολιτικών παρατάξεων όπως μας έμαθαν τόσες δεκαετίες. Να σταματήσουμε να θέλουμε να βολέψουμε τον εαυτό μας και το παιδί μας δίνοντας την ψήφο μας στους πολιτικούς μας ταγούς για αυτόν τον λόγο. Να σταματήσουμε να θέλουμε να παίρνουμε επιχορηγήσεις για την επιχείρηση μας κάνοντας ταυτόχρονα υπερτιμολογήσεις. Να σταματήσουμε να θέλουμε να παίρνουμε θαλασσοδάνεια για την επιχείρηση μας ανεξάρτητα αν τα χρειαζόμαστε. Να σταματήσουμε να πτωχεύουμε τις επιχειρήσεις μας έχοντας όμως τεράστια ατομική περιουσία τοποθετημένη σε φορολογικος παρ﷽﷽﷽﷽﷽λογικοαζικοικών παραταιύςύς παραδείσους που δεν μπορεί να την  ανακαλύψει και κανείς. Να σταματήσουμε να θεωρούμε ότι έιναι εθνική μαγκιά το να μην πληρώνουμε φόρους.   Να σταματήσουμε να εισπράτουμε επιδοτήσεις και ταυτόχρονα να αφήνουμε ακαλλιέργητες εκτάσειςΝα σταματήσουμε να δίνουμε δάνεια στον οποιοδήποτε χωρις να τηρούνται τα κριτήρια αξιολόγησης. Να σταματήσουμε να είμαστε καριερίστες συνδικαλιστές.

Να λύσουμε  επιτέλους  το ασφαλιστικό  οπου στο παρελθόν παρατηρήθηκε  το φαινόμενο, η κάθε επαγγελματική τάξη ανάλογα με την πίεση που διέθετε  δημιουργούσε  δικό της ταμείο με προνόμια σε σχεση με άλλους κλάδους και οι πολιτικοί μας ταγοί δεν μιλούσαν για να μην χάσουν τους ψήφους.

Να  σταματήσουμε να κατασκευάζουμε  αυθαίρετες κατασκευές.Να σταματήσουμε να νομοθετούμε νόμους περι ασυλίας υπουργών για να καλύψουμε ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε σκάνδαλα………………νομίζω ότι ο καθένας  από εμάς εχει μια ιστόρια  να διηγηθεί και να συμπληρώσει την ανωτέρω λίστα.

Όπως είπα, ο Άνταμ Σμιθ στο περιβόητο έργο του «O πλούτος των Εθνών» εξήγησε πως το ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ο ανταγωνισμός  μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική ευημερία . Θα πρέπει να διαφυλάξουμε λοιπόν και να περιφρουρήσουμε ως κόρη οφθαλού την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία η οποία θα πρέπει να διασφαλίζει ΙΣΕΣ  συνθήκες ανταγωνισμού και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  για όλους μας και πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη που έχουμε χάσει σαν κοινωνία μεταξύ μας ώστε να χτίσουμε απο δω και πέρα μια ευνομουμενη κοινωνία που θα ευημερίσουν τα παιδιά μας.

 

Να αφήσουμε οριστικά πισω μας ότι έχει γίνει μαθαίνοντας απο τα λάθη μας και να αδράξουμε την ευκαιρία  έχοντας μπροστά υγιείς πολιτικές δυνάμεις που απαρτίζονται απο έντιμους και καταξιωμένους συμπατριώτες μας ώστε να πετύχουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση της  χώρας μας μέσα  από ίσες συνθήκες ανταγωνισμού και δικαιοσύνη..Ταυτόχρονα  δεν πρέπει να ξεχάσουμε  ότι μέσα  από την  αναδιάρθρωση του χρέους που είναι ο μεγάλος στόχος , να καταφέρουμε να αμβλύνουμε  τις  βαριές επιπτώσεις  που εχει για το μεγαλύτερο μερος της ελληνικής κοινωνίας  η εφαρμογή της συμφωνίας της  12ης  ιουλίου. Ο σημερινός πρωθυπουργός  εχει μπροστά του το στοίχημα και την πρόκληση να πείσει την ελληνική κοινωνία  να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Η κατάρευση του πολιτικού κομματικού πελατειακού συστήματος  είναι σαν τη γέννα  που για να δημιουργηθεί το καινούργιο εχει πόνους και θυσίες αρκεί το < νεογέννητο> να είναι όμορφο και υγιές μωρό που θα δίδει ελπίδες και όραμα για κάτι καινούργιο και καλύτερο και όχι μια από τα ίδια με καινούργια συσκευασία αλλά το ιδιο σάπιο περιεχόμενο.  Κλείνοντας  θα ήθελα να θυμίσω ότι ο Μαρξ έλεγε ότι τα ιδανικά μετριούνται από την ικανότητα τους να τα κάνουμε πράξη  , έτσι λοιπόν και η σημερινή κυβέρνηση θα  κριθεί  κατά πόσον μπορεί να διασφαλίσει διαδικασίες στην ελληνική κοινωνία  ώστε να επικρατήσει η κοινωνική δικαιοσύνη.

Παναγιωτης  Σαλαπατας

Οικονομόλογος  ,μελος  ΟΕΕ  ΣΥΝΑΡΟΕ

  Σχολιασμός Θέματος «Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Του Παναγιωτη Σαλαπατα»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Η Γερμανία θύμα του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας

 27/8/2019 
 

Μετά τον Νεοφιλελευθερισμό. του Τζόζεφ Στίγλιτς

 26/8/2019 
 

Η Κοσμητόρισσα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρητης Αγγέλα Καστρινάκη αντί ομιλίας στην τελετή αποφοίτησης αναφέρθηκε στην φρικτή δολοφονία της Σούζαν Ητον

 25/7/2019 
 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ , Στρατηγική ανάλυση. Toυ Γιώργου Δουράκη

 25/7/2019 
 

Το ευρώ, με τους τραπεζίτες και χωρίς τους πολίτες

 13/6/2019 
 

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

 20/5/2019 
 

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» . Του Γιώργου Δουράκη

 17/5/2019 
 

Το τέλος της λιτότητας ή της δημοκρατικής Ευρώπης; Δημοσίευση: Του Γιώργου Δουράκη*

 8/5/2019 
 

«Ο καπιταλισμός θα είναι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη»

 7/5/2019 
 

Η Ευρώπη σε θανάσιμο κίνδυνο.The Guardian, El Pais, Le Monde, La Repubblica, Gazeta Wyborcza, Der Tagesspiegel, Irish Times, Εφημερίδα των Συντακτών

 17/4/2019 
 

Απάντηση Ντανιέλ Νουί σε Νίκο Χουντή για τα σκανδαλώδη δάνεια σε τραπεζικά στελέχη

 1/4/2019 
 

Νίκος Μπελογιάννης 1915-1952: Τον φοβούνταν ακόμα και νεκρό...

 1/4/2019 
 

O Τραμπ απέναντι στη "σοσιαλιστική απειλή". Tου Paul Krugman (*)

 12/2/2019 
 

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

 17/1/2019 
 

Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......

 14/12/2018 
 

Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας

 14/12/2018 
 

Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...

 3/12/2018 
 

Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»

 14/11/2018 
 

Τζόζεφ Στίγκλιτς , «Η αύξηση του ελάχιστου μισθού δεν βλάπτει την απασχόληση»

 12/11/2018 
 

Μοχέντ Αλτράντ : Ο ορφανός Βεδουίνος που έγινε δισεκατομμυριούχος

 9/11/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Οι Πολυεθνικές ελεγκτικές εταιρείες αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των εφοριακών!! Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
Συνάντηση συζήτηση από την ΑΚΙΟΕ στην Θεσσαλονίκη
Διαμαρτία για τον αποκλεισμό των Οικονομολόγων και την διάλυση των κρατικών δομών ελέγχου. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της Κ.Δ. του ΟΕΕ
Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του ΓΓ της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιου Πιτσιλή με τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Παρατηρήσεις για τα «Ηλεκτρονικά Βιβλία» απο την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Κάλεσμα στους Οικονομολόγους για ενεργή συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές στο ΟΕΕ 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ενημέρωση 09/09/2019 Πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας 2019-2020
Ε. 2165 /09-09-2019 Περί εξαίρεσης του εκκαθαριστή επιχείρησης από την προσκόμιση αποδεικτικού ενημερότητας για πράξεις της εκκαθάρισης
Ε. 2166 /10-09-2019 Παροχή οδηγιών για την τροποποίηση της ρύθμισης οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση των άρθρων 98 - 109 του ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73 Α')
Οι ανατροπές που φέρνει η ηλεκτρονική κάρτα εργασίας 
Ποια ακίνητα γλιτώνουν τον ΦΠΑ 24% - Τα δύο σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση. 
Ξεκινά η καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποσό σοβαρός μπορεί να είναι ένας υπουργός όταν .... 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. – Ερμηνεια και εφαρμογη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα