Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
10/8/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 9502
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν
Κρούγκμαν: Η ψευδαίσθηση των ελίτ της Δύσης καταρρέει
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Tου Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Πρώην Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου
Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ «τελειώνει» τον Θεοδωρικάκο
Ο Ντράγκι και το ανέκδοτο για τους τραπεζίτες 
Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη ,

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/11/2017 6:59:05 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.

     Δεν είναι μόνο η συγκυρία που εξαφανίζει μεγάλο μέρος των επιχειρή- σεων στις οποίες εργάζονταν οι συνάδελφοι , δεν είναι οι εργασίες που αμισθοί εκτελούν οι συνάδελφοι, επιβαρύνοντας το κόστος λειτουργίας των γραφείων τους , δεν είναι οι παράνομοι που ασκούν το επάγγελμα, δεν είναι οι νέες μορφές άσκησης του Οικονομολογικού επαγγέλματος από τις ελεγκτικές εταιρείες ,δεν είναι  η μάστιγα της εξόδου των επιχειρήσεων κυρίως στις χώρες των Βαλκάνιων όπου απολαμβάνουν τα οφέλη  των χαμηλών φορολογικών συντελεστών και των ανύπαρκτων ελεγκτικών υπηρεσιών σε πολλές γειτονικές χώρες , είναι και ο ανήμπορος ελεγκτικός μηχανισμός στην χώρα μας όπου δεν ανταποκρίνεται στην λειτουργία ενός σύγχρονου κράτους.  

     Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο.

    Τα τμήματα ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. που αποτελούν την αιχμή του ελεγκτι- κού μηχανισμού, ασχολούνται με οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς και ελάχιστα  με τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

    Αν δεν απαλλαγούν άμεσα  από τα επουσιώδη θέματα, τα αποτελέσματα στο κύριο αντικείμενο τους που είναι ο έλεγχος των επιχειρήσεων, θα είναι απογοητευτικά.

    Η περίοδος που διανύουμε αποτελεί χαράς ευαγγέλιο για όλους αυτούς που εργάζονται έξω από τα πλαίσια του νόμου. Είναι ανάγκη να εξευρεθεί το ικανό προσωπικό που θα στελεχώσει τα τμήματα ελέγχου των Δ.Ο.Υ.

Η ανάγκη αναδόμησης του ελεγκτικού μηχανισμού, θα επιτρέψει τον έλεγχο μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων, που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τα έσοδα του κράτους. Όμως θα έχει και παράλληλη σημαντική συνεισφορά στην υγιή επιχειρηματικότητα.

    Η σωστή λειτουργία του ελεγκτικού μηχανισμού θα έχει ως συνέπεια τον περιορισμό όλων όσων  κινούνται εκτός νόμου, αφού ξέροντας πως θα  ελεγχτούν θα περιορίσουν την άνομη δραστηριότητα τους.

    Ο διαρκής έλεγχος  αναβαθμίζει την εργασία των συναδέλφων και παράλληλα εισρέουν χρήματα στα ταμεία του κράτους.

     Γιατί άραγε δεν προχώρα η δημιουργία  ελεγκτικού μηχανισμού, που θα ασχολείται μόνο με τον έλεγχο επιχειρήσεων, ώστε και έσοδα να έχει και να περιορίσει όλους όσους παράνομα δρουν ;

    Η ύπαρξη γειτονικών χωρών με φορολογικούς συντελεστές κοντά στο 10% αποτελεί πρόκληση για την μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα αυτών που γειτονεύουν με τους βόρειους γείτονες μας.

    Η μεταφορά της έδρας των επιχειρήσεων στις γειτονικές χώρες δεν μπορεί να απαγορευθεί, όμως  οφείλουμε  να ελέγξουμε την δραστηριό- τητά τους και αν ενεργούν  νόμιμα στην χώρα μας μετά την μεταφορά της έδρας τους.

    Και στον τομέα αυτόν δεν παρατηρείται πρόοδος αφού και δεν επαρκεί ο ελεγκτικός μηχανισμός και δεν είναι στις προτεραιότητες των αρχών οι έλεγχοι των επιχειρήσεων αυτών. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα στην αγορά, αφού έχει πλημυρίσει  με παραστατικά από επιχειρήσεις που έχουν έδρα τις γειτονικές χώρες και που κατά γενική ομολογία τα περισσότερα από αυτά είναι παράνομα.

    Η μεταφορά της έδρας μιας επιχείρησης γίνεται από συγκεκριμένους επιτηδευματίες, οι οποίοι μάλιστα διαφημίζονται για την δραστηριότητά τους και εκ του πονηρού αποκρύπτουν τις συνέπειες και τις υποχρεώσεις στις μεταφερόμενες επιχειρήσεις.

Τι είναι αυτό που δεν επιτρέπει να ελεγχθούν όλοι αυτοί που  μεταφέρουν τις επιχειρήσεις  εκτός των συνόρων της χώρας; Τι είναι αυτό που δεν  επιτρέπει στους ελεγκτές να προβούν σε ελέγχους όλων αυτών που ενώ έχουν έδρα σε γειτονικές χώρες έχουν δραστηριότητα στην  χώρα μας ;

Είναι μόνο η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού  ή  η έλλειψη βούλησης να ελεγχθεί ότι παράνομα δραστηριοποιείται στην χώρα μας σε βάρος όλων αυτών που υπομένουν την δυσβάστακτη φορολογία; Η συμπρωτεύουσα  και η βόρεια Ελλάδα γενικά πλημυρίζει τα Σαββατοκύριακα από αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού επιχειρηματιών– με ξένες πινακίδες – οι οποίοι <<επιστέφουν>> στις γειτονικές χώρες την Δευτέρα το πρωί.

     Αυτό δεν απασχολεί  κανένα ;;;!!!

    Αν στα προαναφερόμενα προσθέσουμε και την δραστηριότητα των ελεγκτικών εταιρειών στο χώρο άσκησης του επαγγέλματος, οι οποίες με σχήματα consulting ασκούν οικονομολογικές εργασίες  σε βάρος των συναδέλφων Λογιστών, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο περιορίζεται η διαθέσιμη επαγγελματική πίτα για απασχόληση στους χιλιάδες συναδέλφους που ασκούν το επάγγελμα .

Οι ελεγκτικές εταιρίες δεν λειτουργούν στη βάση του σκοπού που είναι εντεταλμένες να υπηρετούν και τα έσοδα τους δεν  προέρχονται από την διαδικασία των ελέγχων που εντέλλονται να κάνουν.

    Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και πλέον των 850 << λογιστών >> που ενώ έχουν κάνει έναρξη εργασιών στις Δ.Ο.Υ. δεν έχουν πάρει άδεια από το ΟΕΕ.

    Αυτοί δεν δικαιούνται να ασκούν το επάγγελμα και όμως συνεχίζουν να εργάζονται. Θα έπρεπε να έχει ήδη ρυθμιστεί  το θέμα και να  παύουν μετά την παρέλευση  της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος,  όλους όσους  κάνουν έναρξη επαγγέλματος παροχής λογιστικών υπηρεσιών και δεν προσκομίζουν στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ την άδεια άσκησης επαγγέλματος από το ΟΕΕ.   Σε τελευταία ανάλυση  αν δεν κάνουν μόνοι τους παύση εργασιών να προβαίνει σε ακύρωση των Α.Φ.Μ. τους η ΑΑΔΕ. Γιατί άραγε δεν ρυθμίζεται  ένα τέτοια σοβαρό θέμα; Τι άραγε περιμένουν  ;

Τόσες τροπολογίες έχουν γίνει. Μια τέτοια τροπολογία γιατί δεν προχωρά, ώστε να σταματήσει όλους αυτούς που παράνομα  εργάζονται ;

    Η υποτυπώδης δράση  των ελεγκτικών  μηχανισμών, όχι με ευθύνη των εργαζομένων, αλλά της εποπτεύουσας αρχής , η ατιμωρησία που κυριαρχεί στην οικονομία, η φυγή των επιχειρήσεων στις γειτονικές κυρίως χώρες και η ανεξέλεγκτη δράση  τους στην χώρα μας , η λειτουργία των παράνομων λογιστικών γραφείων και η ασύδοτη και παράνομη δράση την ελεγκτικών εταιρειών κάνουν δύσκολη την επιβίωση όλων αυτών που νόμιμα ασκούν το επάγγελμα.

   Είναι σημαντικό όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι (;) στο χώρο  της οικονομίας και του επαγγέλματος να μας πουν  γιατί σιωπούν. Γιατί   δεν αντιδρούν και δεν επιδιώκουν να μπει τάξη στο χώρο του επαγγέλματος μας; Πιστεύουν ότι η σιωπή είναι προς το συμφέρον των εσόδων του κράτους και θεωρούν πως έτσι  υπερασπίζεται η θέση των συνάδελφων;  H παρανομία και η άναρχη λειτουργία ομάδων και προσώπων, δρα σε βάρος όλων όσων  επιθυμούν να εργαστούν σε νόμιμα πλαίσια , των εσόδων του κράτους αλλά και των υγιώς  δραστηριοποιούμενων επιχειρήσεων.    

   Ελπίζουμε να κατανοήσουν ότι η ανοχή  στην άναρχη λειτουργία, ζημιά  κάνει στην οικονομία και τους συναδέλφους και  με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την στήριξη του επαγγέλματος θα υπάρξει αντίδραση.

    Η ηγεσία των ελεγκτικών μηχανισμών και η πολιτική ηγεσία  έχουν  την πλήρη ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο άσκησης του επαγγέλματος και την  πλήρη  ασυδοσία στην άσκηση του. Eυθύνη  επίσης έχει και το προεδρείο του ΟΕΕ που αρκείται σε ανακοινώσεις και επαφές.   Καλά όλα αυτά που κάνει, όμως σε λίγο καιρό πολλοί  συνάδελφοι θα χάσουν την δουλειά τους και τότε δεν θα έχει την δυνατότητα ύπαρξης αφού θα υπάρχουν ελάχιστοι που θα το  συντηρούν.

Υ.Γ.

Έχουμε την πληροφορία ότι τράπεζα αγόρασε λογισμικό προκειμένου να παρακολουθεί μέσω θυγατρικής τα λογιστικά των  επιχειρήσεων  που χρηματοδοτεί. Θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο επάγγελμα. Μήπως οι υπεύθυνοι του χώρου της οικονομίας  έχουν υποχρέωση να επιβάλλουν στις  ή  στην τράπεζα να σταματήσει να δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λογιστικών υπηρεσιών;

Με Τιμή

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ

Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 

  Σχολιασμός Θέματος «Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη , Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα

 21/7/2022 
 

Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων

 21/7/2022 
 

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022

 21/7/2022 
 

Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

 20/7/2022 
 

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα

 18/7/2022 
 

Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων»

 5/7/2022 
 

Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιo/α)

 22/6/2022 
 

Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 21/6/2022 
 

Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιo/α)

 15/6/2022 
 

Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε

 15/6/2022 
 

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής

 13/6/2022 
 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου

 8/6/2022 
 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Το παράδειγμα του My Data.Του Νικολάου Κλωθάκη Οικονομολόγος, Λογιστής MSc

 8/6/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) «Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα»

 1/6/2022 
 

Για να συμμετέχετε στην Διαδικτυακή συζήτηση της Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Με θέμα : «Τα βαθύτερα αίτια και οι οικονομικοπολιτικές επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 16/5/2022 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα :Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

 16/5/2022 
 

«Webinar mydata» Διαβίβαση παραστατικών 2021. Διαβιβάσεις, διορθώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στην myDATA .

 9/5/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 7/5/2022 
 

Η αναδρομική ασφάλιση των αθλητών στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι καταστροφική και πρέπει να την πάρτε πίσω !!!!

 15/4/2022 
 

Σφάλμα Πλατφόρμας - Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας ΥΠ.Ε.Κ.Υ.

 14/4/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα 
Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων 
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022 
Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων  
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα 
Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων» 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Tροποποιητικές δηλώσεις: Πότε επιβάλλονται πρόστιμα -Εγκύκλιος ΑΑΔΕ 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Επιστρεπτέα: Τι ισχύει με τους συμψηφισμούς – Πώς θα γίνεται η εξόφληση 
Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για την επιστρεπτεα προκαταβολή 
Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους άνω των 45- Μηνιαία επιχορήγηση έως 746 ευρώ 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα