Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
30/5/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 6248
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη ,

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/11/2017 6:59:05 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.

     Δεν είναι μόνο η συγκυρία που εξαφανίζει μεγάλο μέρος των επιχειρή- σεων στις οποίες εργάζονταν οι συνάδελφοι , δεν είναι οι εργασίες που αμισθοί εκτελούν οι συνάδελφοι, επιβαρύνοντας το κόστος λειτουργίας των γραφείων τους , δεν είναι οι παράνομοι που ασκούν το επάγγελμα, δεν είναι οι νέες μορφές άσκησης του Οικονομολογικού επαγγέλματος από τις ελεγκτικές εταιρείες ,δεν είναι  η μάστιγα της εξόδου των επιχειρήσεων κυρίως στις χώρες των Βαλκάνιων όπου απολαμβάνουν τα οφέλη  των χαμηλών φορολογικών συντελεστών και των ανύπαρκτων ελεγκτικών υπηρεσιών σε πολλές γειτονικές χώρες , είναι και ο ανήμπορος ελεγκτικός μηχανισμός στην χώρα μας όπου δεν ανταποκρίνεται στην λειτουργία ενός σύγχρονου κράτους.  

     Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο.

    Τα τμήματα ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. που αποτελούν την αιχμή του ελεγκτι- κού μηχανισμού, ασχολούνται με οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς και ελάχιστα  με τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

    Αν δεν απαλλαγούν άμεσα  από τα επουσιώδη θέματα, τα αποτελέσματα στο κύριο αντικείμενο τους που είναι ο έλεγχος των επιχειρήσεων, θα είναι απογοητευτικά.

    Η περίοδος που διανύουμε αποτελεί χαράς ευαγγέλιο για όλους αυτούς που εργάζονται έξω από τα πλαίσια του νόμου. Είναι ανάγκη να εξευρεθεί το ικανό προσωπικό που θα στελεχώσει τα τμήματα ελέγχου των Δ.Ο.Υ.

Η ανάγκη αναδόμησης του ελεγκτικού μηχανισμού, θα επιτρέψει τον έλεγχο μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων, που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τα έσοδα του κράτους. Όμως θα έχει και παράλληλη σημαντική συνεισφορά στην υγιή επιχειρηματικότητα.

    Η σωστή λειτουργία του ελεγκτικού μηχανισμού θα έχει ως συνέπεια τον περιορισμό όλων όσων  κινούνται εκτός νόμου, αφού ξέροντας πως θα  ελεγχτούν θα περιορίσουν την άνομη δραστηριότητα τους.

    Ο διαρκής έλεγχος  αναβαθμίζει την εργασία των συναδέλφων και παράλληλα εισρέουν χρήματα στα ταμεία του κράτους.

     Γιατί άραγε δεν προχώρα η δημιουργία  ελεγκτικού μηχανισμού, που θα ασχολείται μόνο με τον έλεγχο επιχειρήσεων, ώστε και έσοδα να έχει και να περιορίσει όλους όσους παράνομα δρουν ;

    Η ύπαρξη γειτονικών χωρών με φορολογικούς συντελεστές κοντά στο 10% αποτελεί πρόκληση για την μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα αυτών που γειτονεύουν με τους βόρειους γείτονες μας.

    Η μεταφορά της έδρας των επιχειρήσεων στις γειτονικές χώρες δεν μπορεί να απαγορευθεί, όμως  οφείλουμε  να ελέγξουμε την δραστηριό- τητά τους και αν ενεργούν  νόμιμα στην χώρα μας μετά την μεταφορά της έδρας τους.

    Και στον τομέα αυτόν δεν παρατηρείται πρόοδος αφού και δεν επαρκεί ο ελεγκτικός μηχανισμός και δεν είναι στις προτεραιότητες των αρχών οι έλεγχοι των επιχειρήσεων αυτών. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα στην αγορά, αφού έχει πλημυρίσει  με παραστατικά από επιχειρήσεις που έχουν έδρα τις γειτονικές χώρες και που κατά γενική ομολογία τα περισσότερα από αυτά είναι παράνομα.

    Η μεταφορά της έδρας μιας επιχείρησης γίνεται από συγκεκριμένους επιτηδευματίες, οι οποίοι μάλιστα διαφημίζονται για την δραστηριότητά τους και εκ του πονηρού αποκρύπτουν τις συνέπειες και τις υποχρεώσεις στις μεταφερόμενες επιχειρήσεις.

Τι είναι αυτό που δεν επιτρέπει να ελεγχθούν όλοι αυτοί που  μεταφέρουν τις επιχειρήσεις  εκτός των συνόρων της χώρας; Τι είναι αυτό που δεν  επιτρέπει στους ελεγκτές να προβούν σε ελέγχους όλων αυτών που ενώ έχουν έδρα σε γειτονικές χώρες έχουν δραστηριότητα στην  χώρα μας ;

Είναι μόνο η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού  ή  η έλλειψη βούλησης να ελεγχθεί ότι παράνομα δραστηριοποιείται στην χώρα μας σε βάρος όλων αυτών που υπομένουν την δυσβάστακτη φορολογία; Η συμπρωτεύουσα  και η βόρεια Ελλάδα γενικά πλημυρίζει τα Σαββατοκύριακα από αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού επιχειρηματιών– με ξένες πινακίδες – οι οποίοι <<επιστέφουν>> στις γειτονικές χώρες την Δευτέρα το πρωί.

     Αυτό δεν απασχολεί  κανένα ;;;!!!

    Αν στα προαναφερόμενα προσθέσουμε και την δραστηριότητα των ελεγκτικών εταιρειών στο χώρο άσκησης του επαγγέλματος, οι οποίες με σχήματα consulting ασκούν οικονομολογικές εργασίες  σε βάρος των συναδέλφων Λογιστών, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο περιορίζεται η διαθέσιμη επαγγελματική πίτα για απασχόληση στους χιλιάδες συναδέλφους που ασκούν το επάγγελμα .

Οι ελεγκτικές εταιρίες δεν λειτουργούν στη βάση του σκοπού που είναι εντεταλμένες να υπηρετούν και τα έσοδα τους δεν  προέρχονται από την διαδικασία των ελέγχων που εντέλλονται να κάνουν.

    Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και πλέον των 850 << λογιστών >> που ενώ έχουν κάνει έναρξη εργασιών στις Δ.Ο.Υ. δεν έχουν πάρει άδεια από το ΟΕΕ.

    Αυτοί δεν δικαιούνται να ασκούν το επάγγελμα και όμως συνεχίζουν να εργάζονται. Θα έπρεπε να έχει ήδη ρυθμιστεί  το θέμα και να  παύουν μετά την παρέλευση  της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος,  όλους όσους  κάνουν έναρξη επαγγέλματος παροχής λογιστικών υπηρεσιών και δεν προσκομίζουν στο τμήμα μητρώου των Δ.Ο.Υ την άδεια άσκησης επαγγέλματος από το ΟΕΕ.   Σε τελευταία ανάλυση  αν δεν κάνουν μόνοι τους παύση εργασιών να προβαίνει σε ακύρωση των Α.Φ.Μ. τους η ΑΑΔΕ. Γιατί άραγε δεν ρυθμίζεται  ένα τέτοια σοβαρό θέμα; Τι άραγε περιμένουν  ;

Τόσες τροπολογίες έχουν γίνει. Μια τέτοια τροπολογία γιατί δεν προχωρά, ώστε να σταματήσει όλους αυτούς που παράνομα  εργάζονται ;

    Η υποτυπώδης δράση  των ελεγκτικών  μηχανισμών, όχι με ευθύνη των εργαζομένων, αλλά της εποπτεύουσας αρχής , η ατιμωρησία που κυριαρχεί στην οικονομία, η φυγή των επιχειρήσεων στις γειτονικές κυρίως χώρες και η ανεξέλεγκτη δράση  τους στην χώρα μας , η λειτουργία των παράνομων λογιστικών γραφείων και η ασύδοτη και παράνομη δράση την ελεγκτικών εταιρειών κάνουν δύσκολη την επιβίωση όλων αυτών που νόμιμα ασκούν το επάγγελμα.

   Είναι σημαντικό όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι (;) στο χώρο  της οικονομίας και του επαγγέλματος να μας πουν  γιατί σιωπούν. Γιατί   δεν αντιδρούν και δεν επιδιώκουν να μπει τάξη στο χώρο του επαγγέλματος μας; Πιστεύουν ότι η σιωπή είναι προς το συμφέρον των εσόδων του κράτους και θεωρούν πως έτσι  υπερασπίζεται η θέση των συνάδελφων;  H παρανομία και η άναρχη λειτουργία ομάδων και προσώπων, δρα σε βάρος όλων όσων  επιθυμούν να εργαστούν σε νόμιμα πλαίσια , των εσόδων του κράτους αλλά και των υγιώς  δραστηριοποιούμενων επιχειρήσεων.    

   Ελπίζουμε να κατανοήσουν ότι η ανοχή  στην άναρχη λειτουργία, ζημιά  κάνει στην οικονομία και τους συναδέλφους και  με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την στήριξη του επαγγέλματος θα υπάρξει αντίδραση.

    Η ηγεσία των ελεγκτικών μηχανισμών και η πολιτική ηγεσία  έχουν  την πλήρη ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο άσκησης του επαγγέλματος και την  πλήρη  ασυδοσία στην άσκηση του. Eυθύνη  επίσης έχει και το προεδρείο του ΟΕΕ που αρκείται σε ανακοινώσεις και επαφές.   Καλά όλα αυτά που κάνει, όμως σε λίγο καιρό πολλοί  συνάδελφοι θα χάσουν την δουλειά τους και τότε δεν θα έχει την δυνατότητα ύπαρξης αφού θα υπάρχουν ελάχιστοι που θα το  συντηρούν.

Υ.Γ.

Έχουμε την πληροφορία ότι τράπεζα αγόρασε λογισμικό προκειμένου να παρακολουθεί μέσω θυγατρικής τα λογιστικά των  επιχειρήσεων  που χρηματοδοτεί. Θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο επάγγελμα. Μήπως οι υπεύθυνοι του χώρου της οικονομίας  έχουν υποχρέωση να επιβάλλουν στις  ή  στην τράπεζα να σταματήσει να δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λογιστικών υπηρεσιών;

Με Τιμή

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ

Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 

  Σχολιασμός Θέματος «Το αβέβαιο μέλλον του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη , Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 24/4/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών.

 21/4/2020 
 

Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιo/α)

 15/4/2020 
 

Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 14/4/2020 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

 13/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

 6/4/2020 
 

Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 3/4/2020 
 

Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ

 3/4/2020 
 

Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’

 2/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 2/4/2020 
 

ΣΟΛ-ΝΘ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 30/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Θέμα: Η αντίθεση μας στην αναγκαιότητα του προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

 29/3/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα Μέτρα Στήριξης της Οικονομίας από την Πανδημία του Κορωνοιού

 27/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) για την καθολική επέκταση των ΚΑΔ

 26/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Ενημέρωση για τους συνάδελφους Οικονομολόγους

 24/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

 23/3/2020 
 

Διαμαρτυρία Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 20/3/2020 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

 19/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Με αίσθημα ευθύνης σας καλούμε με ψυχραιμία να εφαρμόσετε τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί.

 19/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 
Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη  
A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!
Ενδικοφανείς Προσφυγές
Οι πέντε επιλογές για να βρουν ρευστότητα οι εταιρείες
Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης: Τι ισχύει για τουρισμό, ΦΠΑ και επιδόματα
Όλα τα μυστικά για το νέο πρόγραμμα επιδότησης απώλειας μισθών - Παραδείγματα

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Διοικητικων Και Ποινικων Κυρωσεων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα