Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
19/8/2018
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 6112
 
Tel2103813942
Fax2103813942
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι 14 στιγμές που θυμόμαστε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
Γιατί ο Ερντογάν ελπίζει ότι θα επανακάμψει . Άρθρο της Le monde-diplomatique
Η άνθιση της βιομηχανίας της βιολογικής γεωργίας. Le Monde diplomatique
BlackRock, η εταιρεία στην οποία «ανήκει» ο κόσμος
Οικονομική μεγέθυνση, μια θρησκεία υπό εξαφάνιση, απο τον Jean Gadrey
Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Λεωνίδας Γρηγοράκος πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Σκάνδαλο υπάρχει και πρέπει να διερευνηθεί 
Η Ντόρα «αδειάζει» στελέχη της ......(1 σχόλιο/α) 
Κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες; 

Περισσότερα...

λάλησαν...

«Σας θάψαμε στον Γράμμο, θα σας θάψουμε ξανά»(1 σχόλιο/α) 
Σχόλια που έκανε σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις 
Αδωνις Γεωργιάδης: «Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς»  

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

�������� 
 

Ημερομηνία: 26/3/2018 11:36:52 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

Γιάνης Βαρουφάκης 

Επειδή τίποτα δεν απειλεί έναν λαό περισσότερο από την αίσθηση ότι δεν υπάρχει εναλλακτική σε μια πορεία που τον γονατίζει. Μακάρι αυτή η εναλλακτική να ερχόταν από τα υπάρχοντα κόμματα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε, όσοι ξεκινάμε το ΜέΡΑ25, είναι να ιδρύσουμε άλλο ένα κόμμα.

Τον ερχόμενο Αύγουστο, υπό τη συνοδεία πανηγυρισμών για την «έξοδο» από τα Μνημόνια, θα μονιμοποιηθεί η χρεοδουλοπαροικία που εδώ κι οκτώ χρόνια πλανάται πάνω από τη χώρα σαν απέραντο, κατάμαυρο σύννεφο, ωθώντας τους νέους μας στη μετανάστευση, ερημοποιώντας την Ελλάδα και βυθίζοντας στην αναξιοπρέπεια όσους παραμένουν.

Το 2015, για μερικούς μήνες, γεννήθηκε η ελπίδα της απόδρασής μας από τον φαύλο κύκλο χρεδουλοπαροικίας και λιτότητας. Εκείνη η ελπίδα πνίγηκε το βράδυ του δημοψηφίσματος, τότε που πρώτη φορά στην Ιστορία μια κυβέρνηση ανέτρεψε τον λαό (αντί για το αντίθετο), ενστερνιζόμενη το αφήγημα της τρόικας: με τη λιτότητα θα έρθει η ανάπτυξη που θα... καταργήσει τη λιτότητα.

Από εκείνη τη μέρα, η προπαγάνδα της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Σε πρώτο πλάνο γιορτάζουν την ανάκαμψη που ήρθε ή που... έρχεται.

Το ότι κανείς δεν τους πιστεύει δεν τους ενοχλεί. Ο πραγματικός στόχος της προπαγάνδας τους είναι άλλος: να πείσουν τους πολίτες –και σ’ έναν βαθμό το έχουν καταφέρει– ότι, ακόμα κι αν η κατάσταση είναι απαίσια, η οποιαδήποτε ρήξη με την τρόικα μόνο μεγαλύτερα δεινά θα φέρει. Στόχος του ΜέΡΑ25 είναι να αποδομήσει αυτό το τοξικό ψέμα.

«ΜΕΡΑ 25»

Μας ρωτούν: «Γιατί δεν εντάσσεστε σε άλλα κόμματα που πρεσβεύουν κι αυτά την ανυπακοή στην τρόικα;» Η απάντηση έχει να κάνει με το «έ» στο ΜέΡΑ25 – το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής:

Πιστεύουμε βαθιά ότι η ανυπακοή πρέπει να έρθει από ένα διεθνικό, πανευρωπαϊκό κίνημα που θεμελιώνεται σε κοινό μανιφέστο, κοινή ατζέντα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, με οργανωτική συνοχή και με κοινό μήνυμα που στέλνεται σε όλους τους Ευρωπαίους. Να γιατί αναφερόμαστε στην ευρωπαϊκή, ρεαλιστική, υπεύθυνη ανυπακοή.

Σε μήνυμα συσστράτευσής του με το ΜέΡΑ25, ο Σλάβοϊ Ζίζεκ εξηγεί:

Το μάθημα της πολιτικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο. Οχι η Ελλάδα μόνη της. Μόνο ως Ευρωπαίοι μπορούμε, μαζί, να αλλάξουμε τα πράγματα. Γι’ αυτό τον λόγο η μόνη μας ελπίδα είναι το DiEM25 στην Ευρώπη και το ΜέΡΑ25, το πολιτικό του κόμμα, στην Ελλάδα

Δεν είναι τυχαίο που το κίνημά μας, το DiEM25, ξεκίνησε στο Βερολίνο τον Φλεβάρη του 2016. Στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε ζωντανό το πνεύμα της «ελληνικής άνοιξης», μεταλαμπαδεύοντάς το σε όλη την Ευρώπη. Εχοντας αποκτήσει ρίζες παντού, το DiEM25 δημιουργεί το ΜέΡΑ25 για να επιστρέψει η «ελληνική άνοιξη» στην πατρίδα της.

Κι όπως ανακοινώσαμε στη Νάπολι, ετοιμαζόμαστε να κατέλθουμε στις ευρωεκλογές του 2019 με κοινή λίστα υποψηφίων και κοινή ατζέντα πολιτικής, από την Πολωνία μέχρι την Πορτογαλία κι από την Ελλάδα έως τη Γαλλία.

Να λοιπόν γιατί το ΜέΡΑ25 δεν είναι άλλο ένα κόμμα. Π.χ. η Ιδρυτική μας Διακήρυξη, οι προτεινόμενες πολιτικές, το καταστατικό μας κ.λπ. εγκρίνονται από όλα μας τα μέλη – Ελληνες, Γερμανούς, Πολωνούς, Γάλλους, Ιρλανδούς. Τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του ΜέΡΑ25 και ο γραμματέας, εκλέγονται και πάλι πανευρωπαϊκά, όπως πανευρωπαϊκά εκλέγονται οι εκπρόσωποι των εκλογικών μας σχημάτων σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Εν ολίγοις: ο ριζοσπαστικός δημοκρατικός ευρωπαϊσμός στην πράξη.

Φίλοι και σύντροφοι μας αποκαλούν αιθεροβάμονες, γιατί αυτή η Ευρώπη δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να έχουν δίκιο ότι η Ε.Ε. ίσως να έχει περάσει το σημείο μη επιστροφής. Δεν έχουν όμως δίκιο ότι είμαστε αιθεροβάμονες. Από την πρώτη μέρα λέμε ότι η Ε.Ε. είτε θα εκδημοκρατιστεί είτε θα διαλυθεί.

Προτείνουμε το ευρωπαϊκό Νιου Ντιλ (μια ολοκληρωμένη πρόταση οικονομικών τομών για την Ε.Ε. και το ευρώ) για να διασωθεί η Ε.Ε. μεταμορφωνόμενη σε Ενωση που αξίζει να διασωθεί. Ομως εμείς ετοιμαζόμαστε να αγωνιστούμε χέρι χέρι με τους δημοκράτες της υπόλοιπης Ευρώπης είτε η Ε.Ε. διαλυθεί είτε όχι. Αυτό είναι το εγχείρημα στο οποίο συσστρατεύονται το ΜέΡΑ25 και το DiEM25, επιλέγοντας τη στρατηγική ΕΝΤΟΣ & ΕΝΑΝΤΙΟΝ: Εντός της Ε.Ε. Εναντίον αυτής της Ε.Ε.!

Οπως προσθέτει ο Ζίζεκ στο μήνυμά του προς το ΜέΡΑ25:

«Δεν είμαστε ονειροπόλοι. Οσο οι πραγματικά ουτοπιστές κάθονται στις χοντρές τους πολυθρόνες στις Βρυξέλλες, εμείς είμαστε οι δρώντες της ευρωπαϊκής αφύπνησης».

Ερχόμενοι στην πιο αλύπητα χτυπημένη από την ευρωπαϊκή κρίση χώρα, την Ελλάδα μας, η θέση του ΜέΡΑ25 είναι καθαρή: Δεν προτείνουμε το Grexit, αλλά επιμένουμε ότι η χρεοδουλοπαροικία θα καταργηθεί είτε εντός είτε εκτός του ευρώ. Ο λαός μας πρέπει να πάψει να ασφυκτιά είτε διαλυθεί η Ε.Ε. είτε όχι. Δεν αναλωνόμαστε σε ευχολόγια και δεν χτίζουμε την ατζέντα του ΜέΡΑ25 σε εκθέσεις ιδεών για την Ελλάδα που θέλουμε. Χρόνος για χάσιμο και γενικολογίες δεν υπάρχει.

Καταθέτουμε επτά τομές-προαπαιτούμενα για τον τερματισμό της χρεοδουλοπαροικίας:

  • 1. Αναδιάρθρωση δημόσιου χρέους με ύψος και ρυθμό αποπληρωμών που εξαρτώνται άμεσα από το ύψος και τον ρυθμό αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ.

  • 2. Στόχος πρωτογενούς πλεονάσματος (0%-1,5%) που καταργεί τη λιτότητα.

  • 3. Αναδιάρθρωση «κόκκινων δανείων» από Δημόσια Εταιρεία Διαχείρισης Μη Βιώσιμων Ιδιωτικών Χρεών, με 5ετές (ανανεώσιμο) μορατόριουμ πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  • 4. Μεγάλες μειώσεις φορολογικών συντελεστών: 15%-18% μέγιστος συντελεστής ΦΠΑ & φόρου μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κατάργηση της προπληρωμής φόρου και του φόρου «αλληλεγγύης» για εισοδήματα έως 30 χιλιάδες ευρώ.

  • 5. Δημιουργία Δημόσιου Εξωτραπεζικού Συστήματος Πληρωμών που επιτρέπει την πολύπλευρη ακύρωση ληξιπρόθεσμων οφειλών, τις δωρεάν συναλλαγές, και την χρηματοδότηση νέου προγράμματος καταπολέμησης της φτώχειας.

  • 6. Σεβασμός σε μισθωτή εργασία και δημιουργική επιχειρηματικότητα: Τέλος το «μπλοκάκι» για μισθωτούς, ευέλικτες συλλογικές διαπραγματεύσεις, 5χρονη απαλλαγή εισφορών για νέες επιχειρήσεις, ταβάνι το 50% των κερδών για το σύνολο ασφαλιστικών εισφορών & φόρων των επιχειρήσεων.

  • 7. Μετατροπή ΤΑΙΠΕΔ σε αναπτυξιακή τράπεζα με εχέγγυο τη δημόσια περιουσία, οι μετοχές της οποίας θα εκχωρηθούν στα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι υπεύθυνες προτάσεις βέβαια δεν αρκούν. Οποια κυβέρνηση κι αν προσέλθει στο Eurogroup με υπεύθυνες προτάσεις θα έρθει αντιμέτωπη με το γνωστό Τείχος της Αρνησης δανειστών που δεν ενδιαφέρονται για την ανάκαμψη της χώρας (ούτε καν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους). Το 2015 δεν θα επαναληφθεί.

Οι επτά υομές θα νομοθετηθούν άνευ διαπραγμάτευσης. Η «επίσημη» Ευρώπη πρέπει τότε να επιλέξει είτε να δρομολογήσει το Grexit ή να αποδεχθεί το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο που χτίζουν οι επτά τομές.

Τα κόμματα του Μνημονιακού Τόξου (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΣΥΡΙΖΑ) μας λένε ότι το Grexit είναι το χείριστο που μπορεί να μας συμβεί. Αλλοι το θεωρούν βέλτιστη εξέλιξη.

Το ΜέΡΑ25 διαφωνεί και με τις δύο αυτές ιεραρχήσεις: το Grexit δεν είναι ούτε η χείριστη ούτε η βέλτιστη εξέλιξη. Η χείριστη εξέλιξη είναι αυτό που γίνεται σήμερα και το οποίο η τρόικα «γιορτάζει» ως «ανάκαμψη». Οσο για τις επτά τομές, αυτές είναι απαραίτητες για να αναπνεύσει η χώρα είτε εντός είτε εκτός του ευρώ. Να γιατί είναι αδιαπραγμάτευτες.

Info: Τη Δευτέρα αυτή, 26 Μαρτίου, στο θέατρο «Ιλίσια», σας περιμένουμε να συζητήσουμε τις θέσεις του ΜέΡΑ25 με θεματικές συζητήσεις από το μεσημέρι και την κεντρική εκδήλωση το βράδυ (18.00-21.00).

Οι θέσεις μας αυτές αποτελούν κόκκινο πανί για την ολιγαρχία μας. Ξέρουμε ότι θα αφηνιάσουν εναντίον μας. Εμείς στωικά και χωρίς πάθος, θα καλωσορίσουμε το μένος και τη χλεύη τους, θεωρώντας τα οιωνούς που δείχνουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.

www.efsyn.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Οι 14 στιγμές που θυμόμαστε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

 5/7/2018 
 

Γιατί ο Ερντογάν ελπίζει ότι θα επανακάμψει . Άρθρο της Le monde-diplomatique

 19/6/2018 
 

Η άνθιση της βιομηχανίας της βιολογικής γεωργίας. Le Monde diplomatique

 29/5/2018 
 

BlackRock, η εταιρεία στην οποία «ανήκει» ο κόσμος

 23/5/2018 
 

Οικονομική μεγέθυνση, μια θρησκεία υπό εξαφάνιση, απο τον Jean Gadrey

 23/4/2018 
 

Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

 26/3/2018 
 

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ , Νέο «οικονομικό εργαλείο» πολλαπλών χρήσεων για την καπιταλιστική διαχείριση. Επιμέλεια: Σταύρος ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗΣ

 21/3/2018 
 

Στίβεν Χόκινγκ :Ενα... Μυαλό με πολλές διαστάσεις

 15/3/2018 
 

Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος;By Damien Millet, Eric Toussaint

 15/3/2018 
 

«Κόκκινα» δάνεια και δημόσια περιουσία: Τι πρέπει να γίνει . Του Γιάνη Βαρουφάκη

 26/2/2018 
 

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ»(1 σχόλιo/α)

 22/2/2018 
 

Η ουτοπία της εξόδου από τα μνημόνια. Aπό το Βασίλη Βιλιάρδο

 1/2/2018 
 

Συλλογική παράκρουση. Aπό το Βασίλη Βιλιάρδο

 16/1/2018 
 

Το 2018 η χρονιά της Ευρώπης;Άρθρο του Τομά Πικετί

 15/1/2018 
 

Οι όρνιθες.από Βασίλης Βιλιάρδος

 12/1/2018 
 

Ανισοκατανομή του πλούτου. Αναζητώντας τους λόγους. Μανώλης Αναστόπουλος Economist, Economics Teacher

 10/1/2018 
 

Ο Θεωρητικός Αφαιρετισμός στην Οικονομική Επιστήμη και η Έννοια της Οικονομικής Ανάπτυξης .Του Γιώργου Θ. Χατζηκωνσταντίνου, Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας

 10/1/2018 
 

Η οικονομική επιστήμη στην αρχαία Ελλάδα

 15/12/2017 
 

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Του Γιώργου Δουράκη

 13/11/2017 
 

Διαπραγμάτευση ή παραλογισμός. Του Κώστα Βεργόπουλου Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Paris VIII

 28/9/2017 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Η αυθαιρεσία της διοίκησης έναντι των φορολογουμένων. Απο την ΑΚΙΟΕ 
Δελτίο Τύπου , για την παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων  
Επιστολή του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Θεσσαλονίκης για το Χρόνο υποβολής φορολογικών δηλώσεων Φ.Π. και Ν.Π. φορολογικού έτους 2017 
Πρόσκληση για Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων  
Ημερίδα με θέμα : «Νέος Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) » 
Εκλογές στο ΕΤΑΟ 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΠΟΛ. 1161 /02-08-2018 Φορολογική αντιμετώπιση, για σκοπούς ΦΠΑ και Τελών Χαρτοσήμου, της «εύλογης αμοιβής» και του «δικαιώματος παρακολούθησης» του ν. 2121/1993 
ΠΟΛ. 1160 /03-08-2018 Διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή των δηλώσεων του Περιβαλλοντικού Τέλους του Ν. 2939/2001 όπως ισχύει 
ΠΟΛ. 1141 /24-07-2018 Παράταση του χρόνου υποβολής των ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών συναλλαγών, των δηλώσεων ΦΠΑ και καταβολής φόρου που προκύπτει από αυτές για τους πληγέντες εξαιτίας των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στις... 
ΠΟΛ. 1156 /01-08-2018 Απαλλαγή πληγέντων από πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες κ.λπ. για τις προς αυτούς δωρεές τρίτων. – Άρθρο 8 της από 26-7-2018 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 138). 
Εγχειρίδιο Ερωτήσεων-Απαντήσεων σε Φορολογικά Θέματα (Αύγουστος 2018) 
ΠΟΛ. 1155 /01-08-2018 Παροχή διευκρινίσεων αναφορικά με τη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος έκπτωσης του ΦΠΑ εισροών σε περίπτωση εκπρόθεσμης έναρξης εργασιών 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Μήπως κάποιος από την βουλή πρέπει να αρχίσει να φωνάζει ότι ..... 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  
Ιωάννης Μαραγκός :Consistency and Viability of Capitalist Economy Systems 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ – ΒΙΒΛΙΟ . Mε δημοσιευμένα άρθρα του οικ. Βασίλη Βιλιάρδου, για την ελληνική και παγκόσμια οικονομική κρίση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα