Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
19/8/2018
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2905
 
Tel2103813942
Fax2103813942
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι 14 στιγμές που θυμόμαστε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
Γιατί ο Ερντογάν ελπίζει ότι θα επανακάμψει . Άρθρο της Le monde-diplomatique
Η άνθιση της βιομηχανίας της βιολογικής γεωργίας. Le Monde diplomatique
BlackRock, η εταιρεία στην οποία «ανήκει» ο κόσμος
Οικονομική μεγέθυνση, μια θρησκεία υπό εξαφάνιση, απο τον Jean Gadrey
Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Λεωνίδας Γρηγοράκος πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Σκάνδαλο υπάρχει και πρέπει να διερευνηθεί 
Η Ντόρα «αδειάζει» στελέχη της ......(1 σχόλιο/α) 
Κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες; 

Περισσότερα...

λάλησαν...

«Σας θάψαμε στον Γράμμο, θα σας θάψουμε ξανά»(1 σχόλιο/α) 
Σχόλια που έκανε σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις 
Αδωνις Γεωργιάδης: «Την αληθινή αντίσταση στη χούντα την έκανε μόνο ο βασιλιάς»  

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Το ρωσικό δίκτυο στη Β. Ελλάδα: Ο Ποπόφ, τα ρούβλια και οι «Άγιοι»

�������� 
 

Ημερομηνία: 16/7/2018 12:10:47 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ενα σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών της Μόσχας για αύξηση της ρωσικής επιρροής στο 'Αγιον 'Ορος καθώς και για χρηματισμό βουλευτών ώστε να αποτραπεί η κύρωση
της συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ελληνική κυβέρνηση και οδήγησε στις απελάσεις των 4 Ρώσων διπλωματών, που κοινοποιήθηκαν στη Μόσχα στις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» που επικαλείται κυβερνητικές πηγές σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση αυτού του σχεδίου διαδραμάτισε ο πρώην γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Αλεξέι Ποπόφ, ο οποίος είχε τον έλεγχο των επαφών με τους ιερωμένους αλλά και την εποπτεία των χρηματοδοτήσεων στο 'Αγιον 'Ορος.

Ο συνταξιούχος διπλωμάτης ο οποίος διατηρεί διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και ερχόταν πολύ συχνά στην Ελλάδα και μετά τη λήξη της θητείας του, τον Νοέμβριο του 2016, ήταν ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από την προσπάθεια των Ρώσων να αυξήσουν την επιρροή τους στο 'Αγιον 'Ορος και να αποκτήσουν ισχυρά ερείσματα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Ο Αλ. Ποπόφ γνώριζε άριστα το 'Αγιον 'Ορος, το οποίο επισκέφτηκε για πρώτη φορά το 1976 ως ακόλουθος της πρεσβείας της τότε ΕΣΣΔ στην Αθήνα. Η ζωή στη μοναστική κοινότητα τον είχε εντυπωσιάσει και μάλιστα αργότερα ο ίδιος βαπτίστηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος (ρωσικό μοναστήρι). Ο Ποπόφ πήγαινε πολύ τακτικά στο 'Αγιον 'Ορος και δεν έχει λείψει από καμία σημαντική επίσκεψη Ρώσου πολιτικού ή θρησκευτικού αξιωματούχου εκεί τα τελευταία χρόνια, ενώ ήταν εκείνος που ανέγνωσε τους χαιρετισμούς του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ κατά την ενθρόνιση του νέου ηγούμενου της Μονής Αγίου Παντελεήμονος Ευλόγιου, τον Οκτώβριο του 2016.

Γιος ζεύγους Ρώσων διπλωματών που υπηρέτησαν στην πρεσβεία της ΕΣΣΔ στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του '50, ο Ποπόφ μιλά άπταιστα Ελληνικά, ενώ φέρεται να διαθέτει και άριστη γνώση γύρω από τα κανονιστικά και δογματικά θέματα της Ορθοδοξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης η ρωσική χρηματοδότηση προς τις μονές του Αγίου Ορους (όχι μόνο στο ρωσικό μοναστήρι) αυξήθηκε, κυρίως μέσω των δωρεών πλούσιων «Ρώσων /ταξιδιωτών» που επισκέπτονταν τη μοναστική πολιτεία. Πρωταρχικός στόχος αυτής της δραστηριότητας ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες η αύξηση της επιρροής του Πατριαρχείου Μόσχας στο 'Αγιον 'Ορος σε βάρος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο, και αφού έγινε γνωστό στη Μόσχα ότι προετοιμαζόταν λύση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια, οι Ρώσοι θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τα ερείσματά τους για να δημιουργήσουν κλίμα και στο εσωτερικό της Ελλάδας εναντίον της λύσης όπως άλλωστε έκαναν στην ΠΓΔΜ.

Αιχμή του δόρατος σε αυτή την προσπάθεια φαίνεται ότι αποτέλεσαν τα ρωσικά χρήματα στο 'Αγιον 'Ορος με τα οποία φέρονται να χρηματοδοτήθηκαν κινητοποιήσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές επιχειρήθηκε και η απόπειρα χρηματισμού βουλευτών.

Η δραστηριότητα αυτή έγινε γνωστή στις ελληνικές Αρχές αλλά και στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στο 'Αγιον 'Ορος τον Απρίλιο του 2018 (σ.σ. πήγε για να σχηματίσει επιτόπου άποψη, λένε διπλωματικές πηγές). Παράλληλα με τη δράση τους στο 'Αγιον 'Ορος οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και ο Ποπόφ φρόντιζαν για την εξασφάλιση ερεισμάτων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη Λειτουργία παραρτήματος της Αυτοκραττορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής 'Ενωσης στη Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2016.

Πρόκειται για μια οργάνωση που έχει ως σκοπό την αύξηση της ρωσικής επιρροής και που πρόεδρός της είναι ο Σεργκέι Στεπάσιν, πρώην πρωθυπουργός και πρώην επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Αντιπρόεδρος του παραρτήματος αυτού ήταν ο κ. Ποπόφ, ο οποίος μπορούσε έτσι να συνεχίσει ανενόχλητος τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα.

Πέρα από την προσπάθεια παρεμπόδισης της συμφωνίας των Πρεσπών, ένας από τους στόχους των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα ήταν και η αλίευση πληροφοριών, μάλιστα μέσω προσεταιρισμού πρώην στελεχών της ΕΥΠ, όπως έχουν πει στην «Real News» υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο πλήρης φάκελος για όλες αυτές τις δραστηριότητες έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τη δυνατότητα να προβεί σε ιδία εκτίμηση της σοβαρότητας του ζητήματος. «Κομμένη η πλάκα», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του και ζήτησε να ληφθούν μέτρα που θα αποτελούν ένα σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας της Ελλάδας να υπερασπιστεί την κυριαρχία της στην επικράτειά της. Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιτιάσεις ότι η Αθήνα ήθελε να δώσει διαπιστευτήρια στις ΗΠΑ ενόψει της συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

«Δεν γινόμαστε η ουρά κανενός», αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας ο οποίος επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν υπέκυψε στις πιέσεις να προχωρήσει σε απελάσεις με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ, επειδή τότε πίστευε πως δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις, «Αυτή τη φορά υπήρχαν οι αποδείξεις. Διαπιστώσαμε παιχνίδι σε βάρος της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η σημασία της Αλεξανδρούπολης

Στο επίκεντρο του ρωσικού ενδιαφέροντος στη Βόρεια Ελλάδα είναι εδώ και πολλά χρόνια η Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες η Αλεξανδρούπολη αποτελούσε και τον «τόπο του εγκλήματος» για τις υπόγειες διασυνδέσεις με στόχο της ενίσχυση της ρωσικής επιρροής και της παρεμπόδισης της συμφωνίας για το Μακεδονικό.

Βασικός λόγος που η Αλεξανδρούπολη αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ρωσία είναι το λιμάνι της, το οποίο έχει κομβική σημασία για τους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Τον Ιούλιο του 2015 και με πρωτοβουλία του τότε γενικού πρόξενου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Αλεξέι Ποπόφ έγινε αδελφοποίηση της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη, μια κίνηση ενδεικτική για τη σημασία την οποία αποδίδουν οι Ρώσοι στη βορειοελλαδική πόλη. Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο αεροπορικής σύνδεσης ανάμεσα στην Αγία Πετρούπολη και την Αλεξανδρούπολη, ενώ στους σχεδιασμούς της πόλης βρίσκεται και η ανέγερση ρωσικού ναού για τους 7.000 ομογενείς. Ήδη λειτουργεί ένα ξύλινο ρωσικό ναΐδιο που μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου από τη Ρωσία.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι με δηλώσεις του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Μασλόφ πριν από λίγους μήνες οι Ρώσοι είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όταν προκηρυχτεί διαγωνισμός από το ΤΑΙΠΕΔ.

Για το λιμάνι, ωστόσο, και γενικότερα για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης ενδιαφέρονται και μάλιστα πολύ έντονα και οι Αμερικανοί. Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ δεν έχει κρύψει ότι η κατασκευή τερματικού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG στην Αλεξανδρούπολη είναι έργο κορυφαίας προτεραιότητας για την αμερικανική πλευρά, που θεωρεί ότι η περιοχή της Αλεξανδρούπολης έχει κομβική σημασία τόσο σε ό,τι αφορά τους ενεργειακούς αγωγούς (TAP και TGI), που διασφαλίζουν τη διαφοροποίηση των ενεργειακών προμηθειών της Ευρώπης, κυρίως όμως σε ό,τ, αφορά το ίδιο το λιμάνι ως πύλη εισόδου του αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Επόμενο είναι ότι οι Αμερικανοί δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την έντονη δραστηριότητα της Ρωσίας στην περιοχή, στην οποία μάλιστα σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν βάση ελικοπτέρων. Ιδιαίτερα ανησυχητική για τους Αμερικανούς είναι η έντονη ρωσική παρουσία στην επιχειρηματική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης.

Ενδεικτικά, το 2016 αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη είχε επισκεφτεί τη Συμφερούπολη στην Κριμαία, όπου έγινε τελετή αδελφοποίησης του Επιμελητηρίου Έβρου με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης. Το βήμα αυτό έγινε μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, στην οποία όμως είναι αντίθετες η Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό είχε οδηγήσει τότε το ελληνικό Υπ. Εξωτερικών στην ανάκληση της απόφασης να οριστεί επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης ως επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην πόλη.

Δεν είναι πάντως καθόλου τυχαίο, και ενδεικτικό για τον ισχυρό γεωπολιτικό ανταγωνισμό των Αμερικανών με τους Ρώσους στην περιοχή ότι οι ΗΠΑ πήραν ανοιχτά
θέση στο θέμα των απελάσεων. Ο Αμερικανός πρέσβης Τζ. Πάιατ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter όλα τα σχετικά με την απέλαση δημοσιεύματα, ενώ υπήρξε και επίσημη τοποθέτηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι στηρίζει την Ελλάδα που υπερασπίζεται την κυριαρχία της.

www.tvxs.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Το ρωσικό δίκτυο στη Β. Ελλάδα: Ο Ποπόφ, τα ρούβλια και οι «Άγιοι» »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Γαύδος , o παράδεισος της Καλυψούς

 1/8/2018 
 

Αμοργός , το νησί του απέραντου γαλάζιου

 1/8/2018 
 

Φαλάσαρνα, Ν. Χανίων

 1/8/2018 
 

Αγία Φωτιά, Ν. Λασιθίου

 1/8/2018 
 

Πρέβελη, Ν. Ρεθύμνου

 1/8/2018 
 

Την 1η Αυγούστου η ανθρωπότητα θα έχει εξαντλήσει τους φυσικούς πόρους του πλανήτη για το 2018

 31/7/2018 
 

Ένας στους δύο Βρετανούς θέλουν νέο δημοψήφισμα για το Brexit

 30/7/2018 
 

Το θρίλερ με την εξαφάνιση των διδύμων συνεχίζεται

 26/7/2018 
 

Τα μέτρα ενίσχυσης για τους πληγέντες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

 25/7/2018 
 

Έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Ελευθερίου

 23/7/2018 
 

Η πτώση της χούντας και η αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα

 23/7/2018 
 

Σωκράτη Σ. Κόκκαλης: Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος από τα αδέλφια του

 20/7/2018 
 

Τι αλλάζει στις 120 δόσεις

 18/7/2018 
 

Τι προβλέπουν οι νέες διατάξεις για την αδήλωτη εργασία

 16/7/2018 
 

Το ρωσικό δίκτυο στη Β. Ελλάδα: Ο Ποπόφ, τα ρούβλια και οι «Άγιοι»

 16/7/2018 
 

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αναστολή της δόσης προς την Ελλάδα και οι προτάσεις της κυβέρνησης για τα ισοδύναμα

 13/7/2018 
 

Η πανέμορφη Κρήτη ανάμεσα στα έξι καλύτερα νησιά του κόσμου!

 12/7/2018 
 

ΑΑΔΕ: Πως θα δηλωθούν τα έσοδα από βραχυχρόνιες μισθώσεις

 12/7/2018 
 

Ο «κύκλος της σιωπής» και αυτοί που «πέφτουν από τα σύννεφα»

 10/7/2018 
 

Σκάνδαλο Novartis: Έρχονται οι πρώτες διώξεις για τρεις πολιτικούς

 9/7/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Η αυθαιρεσία της διοίκησης έναντι των φορολογουμένων. Απο την ΑΚΙΟΕ 
Δελτίο Τύπου , για την παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων  
Επιστολή του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Θεσσαλονίκης για το Χρόνο υποβολής φορολογικών δηλώσεων Φ.Π. και Ν.Π. φορολογικού έτους 2017 
Πρόσκληση για Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων  
Ημερίδα με θέμα : «Νέος Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) » 
Εκλογές στο ΕΤΑΟ 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΠΟΛ. 1161 /02-08-2018 Φορολογική αντιμετώπιση, για σκοπούς ΦΠΑ και Τελών Χαρτοσήμου, της «εύλογης αμοιβής» και του «δικαιώματος παρακολούθησης» του ν. 2121/1993 
ΠΟΛ. 1160 /03-08-2018 Διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή των δηλώσεων του Περιβαλλοντικού Τέλους του Ν. 2939/2001 όπως ισχύει 
ΠΟΛ. 1141 /24-07-2018 Παράταση του χρόνου υποβολής των ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών συναλλαγών, των δηλώσεων ΦΠΑ και καταβολής φόρου που προκύπτει από αυτές για τους πληγέντες εξαιτίας των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στις... 
ΠΟΛ. 1156 /01-08-2018 Απαλλαγή πληγέντων από πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες κ.λπ. για τις προς αυτούς δωρεές τρίτων. – Άρθρο 8 της από 26-7-2018 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 138). 
Εγχειρίδιο Ερωτήσεων-Απαντήσεων σε Φορολογικά Θέματα (Αύγουστος 2018) 
ΠΟΛ. 1155 /01-08-2018 Παροχή διευκρινίσεων αναφορικά με τη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος έκπτωσης του ΦΠΑ εισροών σε περίπτωση εκπρόθεσμης έναρξης εργασιών 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Μήπως κάποιος από την βουλή πρέπει να αρχίσει να φωνάζει ότι ..... 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  
Ιωάννης Μαραγκός :Consistency and Viability of Capitalist Economy Systems 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Οικονομια και περιβαλλον του RENE PASSET

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα