Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
19/9/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 492
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η Γερμανία θύμα του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας
Μετά τον Νεοφιλελευθερισμό. του Τζόζεφ Στίγλιτς
Η Κοσμητόρισσα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρητης Αγγέλα Καστρινάκη αντί ομιλίας στην τελετή αποφοίτησης αναφέρθηκε στην φρικτή δολοφονία της Σούζαν Ητον
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ , Στρατηγική ανάλυση. Toυ Γιώργου Δουράκη
Το ευρώ, με τους τραπεζίτες και χωρίς τους πολίτες
ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας λόγιος και συγγραφέας:Στα συμπόσια αφήνουν συνήθως στο τέλος ...
Γιάννης Αντετοκούνμπο : «Μας δίδαξαν να μην μισούμε, ακόμα κι αν υπήρχαν άνθρωποι που μιλούσαν αρνητικά για εμάς 
Το μυαλό δεν είναι αυγό! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Οι φορείς των Χανίων που “έτρεξαν” να ευχαριστήσουν τον πρωθυπουργό για τον… ΒΟΑΚ και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Δυτ. Κρήτης πάλι πρώτος  
Χατζηδάκης Κώστας : Η ΔΕΗ την βγάζει δεν την βγάζει.. 
Χαμός με τον παπά που αρνήθηκε να κοινωνήσει ανάπηρα παιδιά! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι 14 κινήσεις για επιδότηση προσλήψεων

�������� 
 

Ημερομηνία: 22/5/2019 10:12:23 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Οι 14 κινήσεις για επιδότηση προσλήψεων

Πώς θα εξασφαλίσουν οι επιχειρήσεις την αρωγή του ΟΑΕ∆, ώστε να εντάξουν στο δυναµικό τους άνεργους πτυχιούχους ηλικίας έως 39 ετών

Με 14 βήµατα και 6 βασικά δικαιολογητικά χιλιάδες επιχειρήσεις µπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραµµα του ΟΑΕ∆ που παραµένει ανοιχτό και επιχορηγεί την πρόσληψη πτυχιούχων ανέργων ηλικίας έως 39 ετών. Συνολικά το πρόγραµµα αφορά κατ’ αρχάς 6.000 θέσεις εργασίας για απόφοιτους Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης, σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης και παραγωγικής δραστηριότητας. Το «Εθνος – Εργασία+» κωδικοποιεί όλα τα βήµατα της διαδικασίας που απαιτούνται ώστε µια επιχείρηση να µπει στο πρόγραµµα και να εισπράξει την επιδότηση:

 1. Οι επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής – εντολή κενής θέσης – υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα του Οργανισµού (www.oaed.gr). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πιστοποίηση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ (κλειδάριθµος από το ΚΠΑ2 και κωδικοί πρόσβασης - ονοµασία χρήστη και συνθηµατικό. Για την παραλαβή κλειδάριθµου απαιτείται η βεβαίωση έναρξης επιτηδεύµατος και αντίγραφο δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για τις ατοµικές επιχειρήσεις).

 2. Στην αίτηση οι επιχειρήσεις προσδιορίζουν την ειδικότητα και τα πρόσθετα προσόντα (µεταπτυχιακό, διδακτορικό) των ανέργων που επιθυµούν να προσλάβουν. Οι ωφελούµενοι θα απασχοληθούν στην κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης ή σε δευτερεύουσα, εφόσον αυτή ανήκει στους επιλέξιµους κλάδους.

 3. Η επιχείρηση δηλώνει τον νόµιµο εκπρόσωπο και τυχόν νοµικά πρόσωπα που είναι εταίροι ή µέτοχοί της µε ποσοστό 25% και άνω, ανεξαρτήτως εάν αυτά τα πρόσωπα είναι µέτοχοι ή εταίροι εντός ή εκτός της ελληνικής επικράτειας, προκειµένου να γίνεται η σώρευση των κρατικών ενισχύσεων.

 4. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης υπαγωγής η επιχείρηση λαµβάνει αποδεικτικό στο οποίο αναγράφονται ο αριθµός πρωτοκόλλου και η ηµεροµηνία υποβολής.

 5. Μετά την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής, το αρµόδιο ΚΠΑ2 προβαίνει στην άµεση αξιολόγησή τους αναφορικά µε την πληρότητα των προϋποθέσεων υπαγωγής στο πρόγραµµα.

 6. Η εγκριτική απόφαση προσδιορίζει τον ακριβή αριθµό των ατόµων για τα οποία δικαιούται να επιχορηγηθεί η επιχείρηση. Ο ΟΑΕ∆ δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες – επιχειρήσεις να αναζητούν οι ίδιοι τους υποψηφίους για πρόσληψη ανέργους απευθείας µέσα από τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, µε τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν (ονοµασία χρήστη και συνθηµατικό) και µε τη χρήση κατάλληλης µηχανής αναζήτησης. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες παρέχουν στοιχεία βιογραφικού σηµειώµατος των εγγεγραµµένων στα µητρώα του ΟΑΕ∆ ανέργων, µε βάση την ειδικότητά τους, την περιοχή στην οποία διαµένουν και το επίπεδο εκπαίδευσής τους.

 7. Ο εργοδότης έχει 10 µέρες από την κοινοποίηση της εγκριτικής απόφασης ώστε να εντοπίσει τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια και τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας που προσφέρει, να προεπιλέξει µέχρι 10 υποψηφίους από οποιαδήποτε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας και στη συνέχεια να ενηµερώσει την αρµόδια υπηρεσία ΚΠΑ2 προκειµένου οι εργασιακοί σύµβουλοι να προβούν στην υπόδειξή τους.

 8. Κατά την υπόδειξή τους οι άνεργοι κάτοχοι µεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού προσκοµίζουν αντίγραφο του τίτλου σπουδών, προκειµένου να ελεγχθεί από την υπηρεσία (ΚΠΑ2). Η επιχείρηση µπορεί να ζητήσει την αλλαγή της ειδικότητας της θέσης ή/ και των πρόσθετων προσόντων (µεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή διδακτορικό) που έχει αιτηθεί και βάσει των οποίων έχει εκδοθεί εγκριτική απόφαση.

 9. Οταν δεν υπάρχει στο µητρώο των εγγεγραµµένων ανέργων άνεργος µε τα πρόσθετα προσόντα που αιτείται ο δικαιούχος, τότε θα υποδεικνύεται άνεργος που διαθέτει τουλάχιστον την ειδικότητα της αίτησης.

 10. Εντός 60 ηµερών από την κοινοποίηση της απόφασης υπαγωγής στο πρόγραµµα, η επιχείρηση προβαίνει σε πρόσληψη. Είναι δυνατή η επιµήκυνση της προθεσµίας για την υπόδειξη και την αναγγελία πρόσληψης κατά 30 ηµέρες έπειτα από αίτηση του εργοδότη και ύστερα από απόφαση του προϊσταµένου του ΚΠΑ2.

 11. Αν παρέλθει η προθεσµία για την πρόσληψη, ο προϊστάµενος του ΚΠΑ2 προβαίνει στην έκδοση απόφασης • ολικής ανάκλησης όταν η επιχείρηση δεν έχει καλύψει το σύνολο των αιτηθεισών θέσεων ή • τροποποίησης προϋπολογισµού λόγω µερικής ανάκλησης θέσεων όταν η εταιρεία κάλυψε µέρος των θέσεων.

 12. Οι ενστάσεις υποβάλλονται εντός τριάντα ηµερών από την κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων.

 13. Μετά τη λήξη κάθε διµήνου απασχόλησης, η επιχείρηση υποβάλλει εντός 90 ηµερών αίτηση µε τα σχετικά δικαιολογητικά για καταβολή της επιχορήγησης, στο Γραφείο Απασχόλησης του ΚΠΑ2 της έδρας ή του υποκαταστήµατος όπου απασχολείται ο επιχορηγούµενος εργαζόµενος. Ειδικά για την πρώτη επιχορήγηση, ως µήνας απασχόλησης θα υπολογίζεται ο µήνας πρόσληψης, ανεξάρτητα από τον αριθµό ηµεροµισθίων που πραγµατοποιήθηκαν. Η επιχορήγηση καταβάλλεται µόνο µε το θετικό πόρισµα της διοικητικής επαλήθευσης και την έγκριση του προϊσταµένου του ΚΠΑ2.

 14. Για την αποτελεσµατική παρακολούθηση της υλοποίησης του φυσικού και οικονοµικού αντικειµένου, διενεργούνται τουλάχιστον δύο επιτόπιες επαληθεύσεις. Οι επιτόπιες επαληθεύσεις διενεργούνται από υπαλλήλους του ΟΑΕ∆ στην έδρα ή στο υποκατάστηµα της επιχείρησης όπου θα απασχοληθεί ο επιχορηγούµενος εργαζόµενος καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράµµατος και σε οποιαδήποτε στάδιο υλοποίησής του. Επιτόπιες επαληθεύσεις διενεργούνται και για το δεσµευόµενο, µη επιχορηγούµενο προσωπικό της επιχείρησης.

construction-2578410_1920.jpg

Οι δικαιούχοι

Κλάδοι: Στο πρόγραµµα εντάσσονται επιχειρήσεις µε κύρια δραστηριότητα στους τοµείς:

 • Μεταποίηση-βιοµηχανία

 • Τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (τηλεπικοινωνίας, υπολογιστών, παροχής συµβουλών και συναφείς δραστηριότητες και δραστηριότητες υπηρεσιών πληροφορίας)

 • Υλικά-κατασκευές (κατασκευές) και

 • Εφοδιαστική αλυσίδα (µεταφορά και αποθήκευση). Επίσης εντάσσονται εταιρείες, ανεξάρτητα από το αντικείµενο δραστηριότητας, που θα δηµιουργήσουν νέα/ες θέση/εις εργασίας ειδικοτήτων πληροφορικής.

 Τα έξι δικαιολογητικά για είσπραξη της επιχορήγησης

Τα δικαιολογητικά που υποβάλλει η επιχείρηση για την είσπραξη της επιχορήγησης είναι τα εξής:

 1. Εντυπη κατάσταση (έντυπο Β) η οποία περιλαµβάνει τις τρέχουσες µισθολογικές καταστάσεις και την ανάλυση των εργοδοτικών εισφορών µε τα ακόλουθα στοιχεία: • το ονοµατεπώνυµο των επιχορηγουµένων βάσει του προγράµµατος, • Αριθµό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ΑΜΕΦΚΑ επιχορηγουµένων, αγ. την ηµεροµηνία πρόσληψής τους, • την ηµεροµηνία γέννησής τους, • τα ηµεροµίσθια που πραγµατοποιήθηκαν κατά µήνα, • το συνολικό µηνιαίο ακαθάριστο ποσό που δικαιούται ο εργαζόµενος το οποίο δεν είναι χαµηλότερο από τον κατώτατο νοµοθετηµένο µισθό ή ηµεροµίσθιο, και • στήλη της υπεύθυνης δήλωσης µε τις υπογραφές των επιχορηγουµένων ότι απασχολήθηκαν το χρονικό διάστηµα για το οποίο ζητείται η επιχορήγηση.

 2. Παραστατικά/αποδεικτικά πληρωµής µισθοδοσίας των επιχορηγουµένων για το αιτούµενο χρονικό διάστηµα. 

 3. Αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις (ΑΠ∆) του συνόλου του προσωπικού της επιχείρησης (έδρα και τυχόν υποκαταστήµατα), οι οποίες µπορούν να υποβληθούν και σε ηλεκτρονική µορφή, µε συνηµµένη υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι τα στοιχεία που εµπεριέχονται είναι αληθή.  

 4. Παραστατικά καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για το ελεγχόµενο χρονικό διάστηµα. Σε περίπτωση ρύθµισης οφειλών προς τον ΕΦΚΑ ή το ΕΤΕΑΕΠ, η επιχείρηση προσκοµίζει τη ρύθµιση, η οποία πρέπει να συµπεριλαµβάνει το κρίσιµο χρονικό διάστηµα, και οι δόσεις να καταβάλλονται κανονικά. Εάν κριθεί απαραίτητο, τα ανωτέρω στοιχεία διασταυρώνονται µε τον ΕΦΚΑ ή το ΕΤΕΑΕΠ.

 5. Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης µε λογαριασµό ΙΒΑΝ, στο οποίο εµφανίζεται η επωνυµία/ονοµατεπώνυµο της δικαιούχου επιχείρησης – εργοδότη (µόνο κατά την πρώτη αίτηση καταβολής της επιχορήγησης).

 6. Υπεύθυνη δήλωση σχετικά µε τη σώρευση των ενισχύσεων ήσσονος σηµασίας (µόνο κατά την πρώτη αίτηση καταβολής της επιχορήγησης).

 Απασχόληση για 15 συν 3 μήνες

Η επιχορήγηση του προγράµµατος διαρκεί 15 µήνες και ακολουθεί ένα 3µηνο διατήρησης των θέσεων χωρίς επιχορήγηση. 50% του µεικτού µηνιαίου µισθού του ωφελούµενου επιχορηγεί ο ΟΑΕ∆ µε ανώτατο όριο: 600 ευρώ µηνιαίως για κατόχους πτυχίου Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης (µεικτός µισθός 1.200 ευρώ) 700 ευρώ για κατόχους µεταπτυχιακού (µεικτός 1.400 ευρώ) 800 ευρώ για κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών (µεικτός µισθός 1.800 ευρώ).

www.ethnos.gr

 


Κατεβάστε το αρχείο: κατάλογος.jpg

  Σχολιασμός Θέματος «Οι 14 κινήσεις για επιδότηση προσλήψεων»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

O υιός του συναδέλφου μας Ιωάννη Τσιάρα από την Δράμα ο Άγγελος Τσιάρας ανακάλυψε νερό στην ατμόσφαιρα του εξωπλανήτη K2-18b

 19/9/2019 
 

Κώστας Γεωργάκης 1948 – 1970

 19/9/2019 
 

Ένταση για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας που βγαίνει στο σφυρί

 18/9/2019 
 

Περισσότεροι από 8 στους 10 γονείς ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους στο Διαδίκτυο

 18/9/2019 
 

Στεγαστικά: Σε ποιους και με τι όρους δίνονται δάνεια

 18/9/2019 
 

Οι φοροελαφρύνσεις στο μικροσκόπιο των δανειστών

 16/9/2019 
 

Ποια πόλη, ποια χώρα ποια θάλασσα σε ταξιδεύει τώρα

 10/9/2019 
 

Καταθέτει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη Novartis

 9/9/2019 
 

Τι αλλάζει σε εισφορές, συμβάσεις και μερική απασχόληση

 9/9/2019 
 

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή για τον ξυλοδαρμό των εφοριακών στις Σέρρες

 6/9/2019 
 

Γιατί το καλοκαίρι τελειώνει στις 23 Σεπτεμβρίου; Τι πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες για την ισημερία. Πως σχετίζεται με την … Πρωτοχρονιά!...

 4/9/2019 
 

Επεισοδιακός ο έλεγχος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε μαγαζί που γινόταν δεξίωση γάμου

 4/9/2019 
 

Παγκόσμιο Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης

 2/9/2019 
 

Κρυφές αυξήσεις με προπέτασμα την καταστροφολογία

 2/9/2019 
 

Μύκονος: Ο λογαριασμός έβγαλε... νοκ-άουτ κορυφαίο πυγμάχο (1 σχόλιo/α)

 27/8/2019 
 

Βαρουφάκης για άρση capital controls: Ερχεται τεράστια ύφεση και είστε απροετοίμαστοι

 27/8/2019 
 

Τα προσωπικά δεδομένα... κατεπειγόντως στο απόσπασμα

 26/8/2019 
 

«Στροφές»: Ταινία μικρού μήκους για την χρήση αλκοόλ από ανηλίκους

 23/8/2019 
 

ΕΚΠΟΙΖΩ: Έτσι θα γλιτώσετε από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των εισπρακτικών εταιρειών

 23/8/2019 
 

Αλλάζει ο τραπεζικός χάρτης - Εθελουσία για 38.000 υπαλλήλους

 20/8/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Οι Πολυεθνικές ελεγκτικές εταιρείες αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των εφοριακών!! Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
Συνάντηση συζήτηση από την ΑΚΙΟΕ στην Θεσσαλονίκη
Διαμαρτία για τον αποκλεισμό των Οικονομολόγων και την διάλυση των κρατικών δομών ελέγχου. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της Κ.Δ. του ΟΕΕ
Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του ΓΓ της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιου Πιτσιλή με τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Παρατηρήσεις για τα «Ηλεκτρονικά Βιβλία» απο την Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Κάλεσμα στους Οικονομολόγους για ενεργή συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές στο ΟΕΕ 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ενημέρωση 09/09/2019 Πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας 2019-2020
Ε. 2165 /09-09-2019 Περί εξαίρεσης του εκκαθαριστή επιχείρησης από την προσκόμιση αποδεικτικού ενημερότητας για πράξεις της εκκαθάρισης
Ε. 2166 /10-09-2019 Παροχή οδηγιών για την τροποποίηση της ρύθμισης οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση των άρθρων 98 - 109 του ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73 Α')
Οι ανατροπές που φέρνει η ηλεκτρονική κάρτα εργασίας
Ποια ακίνητα γλιτώνουν τον ΦΠΑ 24% - Τα δύο σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση.
Ξεκινά η καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποσό σοβαρός μπορεί να είναι ένας υπουργός όταν .... 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών Του κ. Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα