Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
20/6/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 10224
 
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Το ευρώ, με τους τραπεζίτες και χωρίς τους πολίτες
ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» . Του Γιώργου Δουράκη
Το τέλος της λιτότητας ή της δημοκρατικής Ευρώπης; Δημοσίευση: Του Γιώργου Δουράκη*
«Ο καπιταλισμός θα είναι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη»
Η Ευρώπη σε θανάσιμο κίνδυνο.The Guardian, El Pais, Le Monde, La Repubblica, Gazeta Wyborcza, Der Tagesspiegel, Irish Times, Εφημερίδα των Συντακτών

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Το μυαλό δεν είναι αυγό!
Είπαν για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο 
Ανδρέας Παπανδρέου πρώην Πρωθυπουργός έχει πει .... 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Θόδωρος Πάγκαλος: «Να βάζει ο Τσίπρας γιαούρτι στη μάπα του»
Εγώ, εγώ, εγώ! Ναπολέων Βοναπάρτης Βενιζέλος 
Βελόπουλος: Τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο - Συνεργασία με τον Θεό 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι 14 κινήσεις για επιδότηση προσλήψεων

�������� 
 

Ημερομηνία: 22/5/2019 10:12:23 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Οι 14 κινήσεις για επιδότηση προσλήψεων

Πώς θα εξασφαλίσουν οι επιχειρήσεις την αρωγή του ΟΑΕ∆, ώστε να εντάξουν στο δυναµικό τους άνεργους πτυχιούχους ηλικίας έως 39 ετών

Με 14 βήµατα και 6 βασικά δικαιολογητικά χιλιάδες επιχειρήσεις µπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραµµα του ΟΑΕ∆ που παραµένει ανοιχτό και επιχορηγεί την πρόσληψη πτυχιούχων ανέργων ηλικίας έως 39 ετών. Συνολικά το πρόγραµµα αφορά κατ’ αρχάς 6.000 θέσεις εργασίας για απόφοιτους Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης, σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης και παραγωγικής δραστηριότητας. Το «Εθνος – Εργασία+» κωδικοποιεί όλα τα βήµατα της διαδικασίας που απαιτούνται ώστε µια επιχείρηση να µπει στο πρόγραµµα και να εισπράξει την επιδότηση:

 1. Οι επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής – εντολή κενής θέσης – υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα του Οργανισµού (www.oaed.gr). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πιστοποίηση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ (κλειδάριθµος από το ΚΠΑ2 και κωδικοί πρόσβασης - ονοµασία χρήστη και συνθηµατικό. Για την παραλαβή κλειδάριθµου απαιτείται η βεβαίωση έναρξης επιτηδεύµατος και αντίγραφο δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για τις ατοµικές επιχειρήσεις).

 2. Στην αίτηση οι επιχειρήσεις προσδιορίζουν την ειδικότητα και τα πρόσθετα προσόντα (µεταπτυχιακό, διδακτορικό) των ανέργων που επιθυµούν να προσλάβουν. Οι ωφελούµενοι θα απασχοληθούν στην κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης ή σε δευτερεύουσα, εφόσον αυτή ανήκει στους επιλέξιµους κλάδους.

 3. Η επιχείρηση δηλώνει τον νόµιµο εκπρόσωπο και τυχόν νοµικά πρόσωπα που είναι εταίροι ή µέτοχοί της µε ποσοστό 25% και άνω, ανεξαρτήτως εάν αυτά τα πρόσωπα είναι µέτοχοι ή εταίροι εντός ή εκτός της ελληνικής επικράτειας, προκειµένου να γίνεται η σώρευση των κρατικών ενισχύσεων.

 4. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης υπαγωγής η επιχείρηση λαµβάνει αποδεικτικό στο οποίο αναγράφονται ο αριθµός πρωτοκόλλου και η ηµεροµηνία υποβολής.

 5. Μετά την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής, το αρµόδιο ΚΠΑ2 προβαίνει στην άµεση αξιολόγησή τους αναφορικά µε την πληρότητα των προϋποθέσεων υπαγωγής στο πρόγραµµα.

 6. Η εγκριτική απόφαση προσδιορίζει τον ακριβή αριθµό των ατόµων για τα οποία δικαιούται να επιχορηγηθεί η επιχείρηση. Ο ΟΑΕ∆ δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες – επιχειρήσεις να αναζητούν οι ίδιοι τους υποψηφίους για πρόσληψη ανέργους απευθείας µέσα από τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, µε τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν (ονοµασία χρήστη και συνθηµατικό) και µε τη χρήση κατάλληλης µηχανής αναζήτησης. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες παρέχουν στοιχεία βιογραφικού σηµειώµατος των εγγεγραµµένων στα µητρώα του ΟΑΕ∆ ανέργων, µε βάση την ειδικότητά τους, την περιοχή στην οποία διαµένουν και το επίπεδο εκπαίδευσής τους.

 7. Ο εργοδότης έχει 10 µέρες από την κοινοποίηση της εγκριτικής απόφασης ώστε να εντοπίσει τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια και τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας που προσφέρει, να προεπιλέξει µέχρι 10 υποψηφίους από οποιαδήποτε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας και στη συνέχεια να ενηµερώσει την αρµόδια υπηρεσία ΚΠΑ2 προκειµένου οι εργασιακοί σύµβουλοι να προβούν στην υπόδειξή τους.

 8. Κατά την υπόδειξή τους οι άνεργοι κάτοχοι µεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού προσκοµίζουν αντίγραφο του τίτλου σπουδών, προκειµένου να ελεγχθεί από την υπηρεσία (ΚΠΑ2). Η επιχείρηση µπορεί να ζητήσει την αλλαγή της ειδικότητας της θέσης ή/ και των πρόσθετων προσόντων (µεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή διδακτορικό) που έχει αιτηθεί και βάσει των οποίων έχει εκδοθεί εγκριτική απόφαση.

 9. Οταν δεν υπάρχει στο µητρώο των εγγεγραµµένων ανέργων άνεργος µε τα πρόσθετα προσόντα που αιτείται ο δικαιούχος, τότε θα υποδεικνύεται άνεργος που διαθέτει τουλάχιστον την ειδικότητα της αίτησης.

 10. Εντός 60 ηµερών από την κοινοποίηση της απόφασης υπαγωγής στο πρόγραµµα, η επιχείρηση προβαίνει σε πρόσληψη. Είναι δυνατή η επιµήκυνση της προθεσµίας για την υπόδειξη και την αναγγελία πρόσληψης κατά 30 ηµέρες έπειτα από αίτηση του εργοδότη και ύστερα από απόφαση του προϊσταµένου του ΚΠΑ2.

 11. Αν παρέλθει η προθεσµία για την πρόσληψη, ο προϊστάµενος του ΚΠΑ2 προβαίνει στην έκδοση απόφασης • ολικής ανάκλησης όταν η επιχείρηση δεν έχει καλύψει το σύνολο των αιτηθεισών θέσεων ή • τροποποίησης προϋπολογισµού λόγω µερικής ανάκλησης θέσεων όταν η εταιρεία κάλυψε µέρος των θέσεων.

 12. Οι ενστάσεις υποβάλλονται εντός τριάντα ηµερών από την κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων.

 13. Μετά τη λήξη κάθε διµήνου απασχόλησης, η επιχείρηση υποβάλλει εντός 90 ηµερών αίτηση µε τα σχετικά δικαιολογητικά για καταβολή της επιχορήγησης, στο Γραφείο Απασχόλησης του ΚΠΑ2 της έδρας ή του υποκαταστήµατος όπου απασχολείται ο επιχορηγούµενος εργαζόµενος. Ειδικά για την πρώτη επιχορήγηση, ως µήνας απασχόλησης θα υπολογίζεται ο µήνας πρόσληψης, ανεξάρτητα από τον αριθµό ηµεροµισθίων που πραγµατοποιήθηκαν. Η επιχορήγηση καταβάλλεται µόνο µε το θετικό πόρισµα της διοικητικής επαλήθευσης και την έγκριση του προϊσταµένου του ΚΠΑ2.

 14. Για την αποτελεσµατική παρακολούθηση της υλοποίησης του φυσικού και οικονοµικού αντικειµένου, διενεργούνται τουλάχιστον δύο επιτόπιες επαληθεύσεις. Οι επιτόπιες επαληθεύσεις διενεργούνται από υπαλλήλους του ΟΑΕ∆ στην έδρα ή στο υποκατάστηµα της επιχείρησης όπου θα απασχοληθεί ο επιχορηγούµενος εργαζόµενος καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράµµατος και σε οποιαδήποτε στάδιο υλοποίησής του. Επιτόπιες επαληθεύσεις διενεργούνται και για το δεσµευόµενο, µη επιχορηγούµενο προσωπικό της επιχείρησης.

construction-2578410_1920.jpg

Οι δικαιούχοι

Κλάδοι: Στο πρόγραµµα εντάσσονται επιχειρήσεις µε κύρια δραστηριότητα στους τοµείς:

 • Μεταποίηση-βιοµηχανία

 • Τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (τηλεπικοινωνίας, υπολογιστών, παροχής συµβουλών και συναφείς δραστηριότητες και δραστηριότητες υπηρεσιών πληροφορίας)

 • Υλικά-κατασκευές (κατασκευές) και

 • Εφοδιαστική αλυσίδα (µεταφορά και αποθήκευση). Επίσης εντάσσονται εταιρείες, ανεξάρτητα από το αντικείµενο δραστηριότητας, που θα δηµιουργήσουν νέα/ες θέση/εις εργασίας ειδικοτήτων πληροφορικής.

 Τα έξι δικαιολογητικά για είσπραξη της επιχορήγησης

Τα δικαιολογητικά που υποβάλλει η επιχείρηση για την είσπραξη της επιχορήγησης είναι τα εξής:

 1. Εντυπη κατάσταση (έντυπο Β) η οποία περιλαµβάνει τις τρέχουσες µισθολογικές καταστάσεις και την ανάλυση των εργοδοτικών εισφορών µε τα ακόλουθα στοιχεία: • το ονοµατεπώνυµο των επιχορηγουµένων βάσει του προγράµµατος, • Αριθµό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ΑΜΕΦΚΑ επιχορηγουµένων, αγ. την ηµεροµηνία πρόσληψής τους, • την ηµεροµηνία γέννησής τους, • τα ηµεροµίσθια που πραγµατοποιήθηκαν κατά µήνα, • το συνολικό µηνιαίο ακαθάριστο ποσό που δικαιούται ο εργαζόµενος το οποίο δεν είναι χαµηλότερο από τον κατώτατο νοµοθετηµένο µισθό ή ηµεροµίσθιο, και • στήλη της υπεύθυνης δήλωσης µε τις υπογραφές των επιχορηγουµένων ότι απασχολήθηκαν το χρονικό διάστηµα για το οποίο ζητείται η επιχορήγηση.

 2. Παραστατικά/αποδεικτικά πληρωµής µισθοδοσίας των επιχορηγουµένων για το αιτούµενο χρονικό διάστηµα. 

 3. Αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις (ΑΠ∆) του συνόλου του προσωπικού της επιχείρησης (έδρα και τυχόν υποκαταστήµατα), οι οποίες µπορούν να υποβληθούν και σε ηλεκτρονική µορφή, µε συνηµµένη υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι τα στοιχεία που εµπεριέχονται είναι αληθή.  

 4. Παραστατικά καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για το ελεγχόµενο χρονικό διάστηµα. Σε περίπτωση ρύθµισης οφειλών προς τον ΕΦΚΑ ή το ΕΤΕΑΕΠ, η επιχείρηση προσκοµίζει τη ρύθµιση, η οποία πρέπει να συµπεριλαµβάνει το κρίσιµο χρονικό διάστηµα, και οι δόσεις να καταβάλλονται κανονικά. Εάν κριθεί απαραίτητο, τα ανωτέρω στοιχεία διασταυρώνονται µε τον ΕΦΚΑ ή το ΕΤΕΑΕΠ.

 5. Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης µε λογαριασµό ΙΒΑΝ, στο οποίο εµφανίζεται η επωνυµία/ονοµατεπώνυµο της δικαιούχου επιχείρησης – εργοδότη (µόνο κατά την πρώτη αίτηση καταβολής της επιχορήγησης).

 6. Υπεύθυνη δήλωση σχετικά µε τη σώρευση των ενισχύσεων ήσσονος σηµασίας (µόνο κατά την πρώτη αίτηση καταβολής της επιχορήγησης).

 Απασχόληση για 15 συν 3 μήνες

Η επιχορήγηση του προγράµµατος διαρκεί 15 µήνες και ακολουθεί ένα 3µηνο διατήρησης των θέσεων χωρίς επιχορήγηση. 50% του µεικτού µηνιαίου µισθού του ωφελούµενου επιχορηγεί ο ΟΑΕ∆ µε ανώτατο όριο: 600 ευρώ µηνιαίως για κατόχους πτυχίου Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης (µεικτός µισθός 1.200 ευρώ) 700 ευρώ για κατόχους µεταπτυχιακού (µεικτός 1.400 ευρώ) 800 ευρώ για κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών (µεικτός µισθός 1.800 ευρώ).

www.ethnos.gr

 


Κατεβάστε το αρχείο: κατάλογος.jpg

  Σχολιασμός Θέματος «Οι 14 κινήσεις για επιδότηση προσλήψεων»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

 19/6/2019 
 

Έρευνα WWF: Οι 8 στους 10 Ελληνες ζητούν άµεσα µέτρα για την κλιµατική κρίση

 19/6/2019 
 

Δημογραφική «βόμβα» η γήρανση - Θα σαρώσει Ευρώπη και Ελλάδα

 17/6/2019 
 

Ρασπούτιν: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον διαστροφικό καλόγερο

 13/6/2019 
 

Εθνικές εκλογές: Κρας τεστ για την οικονομία - Τι υπόσχονται ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ(1 σχόλιo/α)

 12/6/2019 
 

Η επέλαση των ρομπότ

 12/6/2019 
 

Παράταση 100 ημερών σε 19 περιοχές για το Κτηματολόγιο - Όλες οι λεπτομέρειες

 11/6/2019 
 

Σφαγή στο Δίστομο: Η ιστορία πίσω από τη γυναίκα – σύμβολο

 10/6/2019 
 

Κρήτη: Νταής κούρεψε τη γυναίκα του για ένα μήνυμα

 10/6/2019 
 

Αναδρομικά: Τα ποσά που θα πάρουν οι συνταξιούχοι ανά Ταμείο

 10/6/2019 
 

Πώς θα επιδοτηθούν 45.000 δάνεια του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

 10/6/2019 
 

Σύννεφα πάνω από το Αιγαίο - Σε επιφυλακή η Ελλάδα λόγω τουρκικής προκλητικότητας

 10/6/2019 
 

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα τέσσερα νέα προγράμματα για 10.580 ανέργους

 6/6/2019 
 

Η «αιτιολογημένη απόλυση» και η παγίδα των δικαστηρίων

 6/6/2019 
 

Φραγκοκάστελο. Στην κατοχή, Γερμανοί πυροβολούσαν τις σκιές!...

 5/6/2019 
 

Ξεκινά επιδότηση εισφορών για νέους ώς 25 ετών

 5/6/2019 
 

Παγκόσμια έρευνα- Έλληνες, o πιο στρεσαρισμένος λαός

 3/6/2019 
 

Κτηματολόγιο: Νέα παράταση σε οκτώ περιοχές για δηλώσεις

 3/6/2019 
 

ΟΕΚ: Ποιοι δανειολήπτες μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους

 31/5/2019 
 

Κτηματολόγιο: Τα επτά βήματα για να αποφύγετε λάθη και ταλαιπωρία

 30/5/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή Παραίτησης του Χρόνη Ιαακίδη από την προεδρεία του 7ου ΠΤ του Ο.Ε.Ε.
Καταγγελίες του Οικονομικού Επιμελητήριου στην ΥΕΔΔΕ για απόπειρες σύστασης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων για κερδοσκοπία και φοροδιαφυγή 
Παράταση στις Μ.Υ.Φ. 
Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα  
Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά  
Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Δικαστήριο ΕΕ: Αν η προϋπηρεσία αποτελεί μοναδική προϋπόθεση αύξησης μισθοδοσίας, τότε πρέπει να δοθεί αδιακρίτως
Εγχειρίδιο απαντήσεων στα συνηθέστερα ερωτήματα, που αφορούν στα ενδοομιλικά μερίσματα
Ολες οι αλλαγές στις συντάξεις χηρείας
Καλοκαιρινή άδεια: Πώς να την υπολογίσετε
Ρύθμιση οφειλών προς ΕΦΚΑ για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες Ν.4611/2019
Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) των συνταξιούχων που αμείβονται με Παραστατικά Παρεχόμενων Υπηρεσιών (τίτλο κτήσης-πρώην απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης) για πνευματικά ή συγγενικά δικαιώματα.

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Φορολογιας Κληρονομιων,Δωρεων - Γονικων Παροχων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα