Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
18/8/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 3682
 
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η Κοσμητόρισσα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρητης Αγγέλα Καστρινάκη αντί ομιλίας στην τελετή αποφοίτησης αναφέρθηκε στην φρικτή δολοφονία της Σούζαν Ητον
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ , Στρατηγική ανάλυση. Toυ Γιώργου Δουράκη
Το ευρώ, με τους τραπεζίτες και χωρίς τους πολίτες
ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» . Του Γιώργου Δουράκη
Το τέλος της λιτότητας ή της δημοκρατικής Ευρώπης; Δημοσίευση: Του Γιώργου Δουράκη*

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Γιάννης Αντετοκούνμπο : «Μας δίδαξαν να μην μισούμε, ακόμα κι αν υπήρχαν άνθρωποι που μιλούσαν αρνητικά για εμάς 
Το μυαλό δεν είναι αυγό! 
Είπαν για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Χατζηδάκης Κώστας : Η ΔΕΗ την βγάζει δεν την βγάζει.. 
Χαμός με τον παπά που αρνήθηκε να κοινωνήσει ανάπηρα παιδιά! 
Yπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής: Απόβρασμα της κοινωνίας πρέπει να νιώθει όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Bitcoin: Οδηγός για... αρχάριους

�������� 
 

Ημερομηνία: 11/6/2019 12:32:15 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Bitcoin: Οδηγός για... αρχάριους.

Τι είναι το bitcoin, πώς δουλεύει, σε τι διαφέρει από τα άλλα νομίσματα και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η ασφάλεια των συναλλαγών και τι πρέπει να κάνει κάποιος για να το αποκτήσει. Γράφει ο Βασίλης Παζόπουλος.

Δεν πρόλαβα καλά καλά να μπω στο βιβλιοπωλείο του Κωστή και με έπιασε να μου διηγηθεί τι του έτυχε χθες: «Κουζουλάθηκε ο κόσμος. Ήρθε οψές ένα κοπέλι και με ρώτησε αν μπορεί να πληρώσει σε Bitcoin. Δεν κατέχω ήντα είναι αυτό το Bitcoin του λέω. Αν δεν κρατείς ευρώ, χάρτινα, χρωματιστά, να τα θωπεύω με τη χέρα μου, κανένα βιβλίο δεν φεύγει απ’ επαέ».

«Κακώς τον τρόμαξες τον άνθρωπο. Κέρνα μια ρακή και θα σου εξηγήσω τι είναι το Bitcoin»

Με το που προσγειώθηκαν μπροστά μου το καραφάκι και οι ξηροί καρποί, άρχισα να του εξηγώ:

«Είναι μια μορφή χρημάτων που αντλεί την αξία του για αυτό που δεν είναι. Δεν το εκδίδει κάποια Κεντρική Τράπεζα. Δεν το υποστηρίζει κάποιο οργανωμένο κράτος με στρατό και αστυνομία. Δεν υπάρχει σε χαρτονόμισμα, άρα δεν μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι σου. Δεν μπορείς να το χαϊδέψεις, εκτός αν σου αρέσει να αγγίζεις την οθόνη».

«Και τι είναι τότε;» με ρώτησε περισσότερο μπερδεμένος.

«Είναι απόλυτα ψηφιακό. Τα χρήματα μεταφέρονται με παρόμοιο τρόπο όπως στέλνουμε ένα e-mail. Για αυτό το αποκαλούν το νόμισμα του Internet. Το πιο κοντινό που μπορεί να περιγράψει το πώς δουλεύει, είναι το e-banking. Το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως τα συμβατικά δολάρια, ευρώ ή γιεν, τα οποία επίσης διακινούνται ψηφιακά. Ο μόνος περιορισμός για να στείλεις ή να λάβεις Bitcoin, είναι να διαθέτει και ο άλλος αντίστοιχο λογαριασμό. Όπως και για να στείλεις e-mail, πρέπει να έχει αντίστοιχο λογαριασμός αυτός που θέλεις να το λάβει».

«Σε τι διαφέρει τότε από τα άλλα νομίσματα;»

«Η βασική διαφορά του πως ο αποστολέας στέλνει τα λεφτά στον παραλήπτη μέσω κινητού τηλεφώνου, χωρίς να απαιτείται η μεσολάβηση καμίας τράπεζας. Κατευθείαν ο ένας χρήστης στον άλλο. Κατευθείαν από το ένα κινητό στο άλλο εισάγοντας τη διεύθυνση του παραλήπτη, το ποσό πληρωμής, και πατώντας αποστολή. Μέσα σε λίγα λεπτά ακόμα και αν είσαι στην άκρη του κόσμου. Σχεδόν χωρίς κόστος».

 

«Και πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια της συναλλαγής ή της κατοχής των νομισμάτων;», απόρησε, σηκώνοντας το φρύδι με δυσπιστία. 

«Η διαμεσολάβηση γίνεται από μια ομάδα διασκορπισμένων ελεγκτών εθελοντών, οι οποίοι ονομάζονται ανθρακωρύχοι. Έχουν το ίδιο όνομα με αυτούς που σκάβουν στα ορυχεία. Μόνο που αυτοί δουλεύουν από τον υπολογιστή, ως ένα είδος αποκεντρωμένων βοηθών λογιστών ή τραπεζικών. Επαληθεύουν τις συναλλαγές μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα και φυσικά ανταμείβονται για τον χρόνο και τον κόπο τους. Πόσο; Αυτό ρυθμίζεται αυτόματα από το δίκτυο.

Όταν υποβληθεί αίτημα συναλλαγής, ελέγχουν τις προηγούμενες συναλλαγές για να επιβεβαιώσουν ότι ο αποστολέας διαθέτει τα Bitcoin που ισχυρίζεται πως έχει στην ιδιοκτησία του. Έτσι δεν μπορεί κανείς να κάνει copy-paste τα Bitcoin του, με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε copy-paste μια σελίδα του word. Θα τον καταλάβει ο εξορύκτης και θα του πει, όπα φίλε, μην κάνεις ζαβολιές. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω αποδεκτό. Ακόμα και να θες να τον δωροδοκήσεις για να κάνει τα στραβά μάτια, θα σε καταλάβει ένας άλλος εξορύκτης. Θα πρέπει να τους λαδώσεις όλους για να το καταφέρεις. Φυσικά δεν το κάνει κανείς, γιατί είναι ασύμφορο.

Όταν εγκριθεί η συναλλαγή από τους εξορύκτες, καταγράφεται σε ένα μεγάλο ψηφιακό λογιστικό βιβλίο. Αυτό το λογιστικό βιβλίο είναι που αποκαλούμε blockchain. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι διαθέσιμες σε όλους. Αυτή είναι και η καταπληκτική καινοτομία του blockchain. Από την στιγμή που καταγράφεται δημόσια κάθε μία συναλλαγή, επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή διαφάνεια. Για αυτό δεν είναι απαραίτητη η εγγύηση κανενός τραπεζικού ιδρύματος.

«Δηλαδή όλοι θα βλέπουν το όνομα μου;»

«Κανένα όνομα δεν φαίνεται. Ούτε του αποστολέα, ούτε του παραλήπτη. Μόνο μια σειρά από γράμματα και αριθμούς, κάτι σαν το IBAN».

Κοίταξε το ποτήρι. Το πήρε στα χέρια και άρχισε να το στριφογυρίζει. Κατέβασε μονορούφι το περιεχόμενο, έγειρε προς το μέρος μου και ρώτησε με συνωμοτικό ύφος: «Για αυτό το λένε κρυπτονόμισμα; Για να κρατάει κρυφά τα ονόματα;»

«Κρυπτονόμισμα, δεν σημαίνει κρυφό. Το crypto προέρχεται από την λέξη κρυπτογραφία. Εκεί είναι βασισμένη η διαδικασία επαλήθευσης των συναλλαγών. Πολλοί αν και δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το Bitcoin, το κατηγορούν για νομιμοποίηση παράνομων δραστηριοτήτων. Δεν είναι κάτι νέο. Όταν άρχισε να αναπτύσσεται το Internet, του επιτέθηκαν με το σκεπτικό ότι θα επέτρεπε την παιδική πορνογραφία και θα υπέθαλπε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αυτό, όπως και το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια μικρή μειοψηφία για να ξεπλύνει χρήματα. Ωστόσο όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα οφέλη υπερβαίνουν κατά πολύ τις αρνητικές επιπτώσεις».

«Μα είναι ασφαλές ή θα ανοίξουμε μια μέρα τον λογαριασμό μας και δεν θα υπάρχει μέσα πράμα;»

«Μέχρι στιγμής αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί απαραβίαστη, παρόλο που αποτελεί πρόκληση για τους καλύτερους χακεράδες του κόσμου. Αν καταφέρουν να διαπεράσουν το σύστημα, το έπαθλο ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να το παραβιάσει κανείς»

«Πώς μπορώ να αποκτήσω αυτά τα περίφημα Bitcoin;»

«Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσεις μια δωρεάν εφαρμογή, για να εγκαταστήσεις στο κινητό ή τον υπολογιστή σου ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο λειτουργεί σαν e-banking λογαριασμός. Εύκολο, μέσα σε 5’ το έχεις κάνει. Εκεί θα σου μεταβίβαζε τα Bitcoin ο νεαρός αν δεν τον αγρίευες.

Γίνεται βέβαια να γεμίσεις το πορτοφόλι σου και ο ίδιος. Πώς; Αν πας σε ένα ΑΤΜ για Bitcoin. Ακόμα και αν δεν έχεις ηλεκτρονικό πορτοφόλι, βάζεις ευρώ και λαμβάνεις μια απόδειξη όπου αναγράφεται η αντίστοιχη αξία που έδωσες σε Bitcoin. Περίπου όπως η επιταγή. Προσοχή όμως κακομοίρη μου, δεν πρέπει να χάσεις τα στοιχεία που γράφει το χαρτί, γιατί θα χαθούν και τα λεφτά. Αν έχεις ήδη πορτοφόλι, από το ΑΤΜ μπαίνουν κατευθείαν στο κινητό.

 

Μπορείς επίσης και να το αγοράζεις με παρόμοιο τρόπο που αγοράζεις μετοχές στο χρηματιστήριο. Για να αγοράσεις μετοχές τι κάνεις; Πρώτα γράφεσαι σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία, σου ανοίγουν έναν λογαριασμό στο όνομα σου, τον τροφοδοτείς με χρήματα και κατόπιν αγοράζεις τις μετοχές που επιθυμείς. Και βέβαια ανά πάσα στιγμή τις πουλάς όλες ή όσες από αυτές θέλεις και αποσύρεις τα χρήματα. Το ίδιο πάνω κάτω γίνεται και εδώ. Ανοίγεις λογαριασμό σε ένα από τα πολλά ανταλλακτήρια που υπάρχουν, στέλνεις με ένα έμβασμα ευρώ και αγοράζεις Bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα».

«Υπάρχουν και άλλα νομίσματα σαν το Bitcoin;»

«Το Bitcoin δεν είναι το μοναδικό κρυπτονόμισμα. Είναι το πρώτο και το πιο διάσημο από όλα. Όπως στο χρηματιστήριο υπάρχουν πολλές μετοχές, έτσι και με τα cryptos. Υπάρχουν πάνω από 2.000 ψηφιακά νομίσματα. Όπως οι εταιρίες διαφέρουν η μία από την άλλη, έτσι και αυτά. Όπως υπάρχουν κλάδοι στις μετοχές, έτσι και εκεί υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες».

«Ωραία λοιπόν, ας πούμε ότι απόκτησα ένα από αυτά τα περίφημα Bitcoin. Πώς θα το αξιοποιήσω;»

«Καταρχήν υπάρχουν ήδη επιχειρήσεις που τα δέχονται. Όχι πάρα πολλές ακόμα, αλλά υπάρχουν. Αν πατήσεις το https://weacceptbitcoin.gr θα σου βγάλει τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που δέχονται Bitcoin στην Ελλάδα. Και εσύ μπορείς να δέχεσαι, για να μην χάνεις πελάτες. Εκτός από αυτό όμως, μπορείς να πας στο Bitcoin ATM με το κινητό που περιέχει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σου ή να του βάλεις την απόδειξη όπου έλαβες όταν μετέτρεψες τα χρήματα σου σε Bitcoin. Θα τα μετατρέψεις άμεσα σε ευρώ. Μια άλλη περίπτωση είναι να τα κρατήσεις για αρκετό καιρό, ως επένδυση. Ορισμένοι θεωρούν πως τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσουν μεγάλη αξία, αν αυξηθεί η δημοφιλία τους».

«Θαρρώ πως αυτή η εξέλιξη είναι ικανή να φέρει επανάσταση στις χρηματοοικονομικές μας συνήθειες, όπως το Internet άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας. Ποιος χρησιμοποιεί πια αλληλογραφία με χαρτί, φάκελο, γραμματόσημο, όταν μπορεί να στείλει άμεσα και δωρεάν ένα e-mail;»

«Σωστή σκέψη», συμφώνησα και ύψωσα το ποτήρι μου διψασμένος. «Άσπρο πάτο».

«Στην υγειά μας και στα όνειρα μας. Είναι και πολλά τα ρημάδια. Όσα και τα κρυπτονομίσματα», αποκρίθηκε χαμογελαστά κλείνοντας το μάτι.

Ένα μικρό βήμα για το Bitcoin, ένα μεγάλο άλμα για τον Κωστή.

 

www.euro2day.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Bitcoin: Οδηγός για... αρχάριους»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

 
 

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες παραλίες της Ελλάδας

 12/8/2019 
 

Πώς ένας καταστηματάρχης στην Κρήτη κατάφερε να «εξαφανίζει» το 80% των αποδείξεων

 12/8/2019 
 

Η «πίτα»: 35 εκ. ευρώ πήραν το 218 τα ΜΜΕ από τις τράπεζες

 6/8/2019 
 

Σε εφαρμογή από Τρίτη η ηλεκτρονική διασύνδεση της ΑΑΔΕ με το Μητρώο Ταυτοτήτων

 5/8/2019 
 

Ηλεκτρονική τήρηση βιβλίων: Σε πιλοτική εφαρμογή το τελευταίο τρίμηνο του 2019

 1/8/2019 
 

Εφορία: Φεύγουν τα τεκμήρια, έρχονται έλεγχοι αλά... ΗΠΑ

 1/8/2019 
 

Τελεσίγραφο της Εφορίας σε 20.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

 29/7/2019 
 

DW: Πώς εντοπίζονται τα πλαστά χαρτονομίσματα

 29/7/2019 
 

Κατατέθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο

 26/7/2019 
 

ΑΑΔΕ: Μόνο με ραντεβού οι φορολογούμενοι στις ΔΟΥ

 25/7/2019 
 

Από 1η Νοεμβρίου πιάνουν δουλειά οι 120 «ράμπο» της νέας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ

 24/7/2019 
 

Πώς οι «Big Four» θα ξεμπλοκάρουν τις επενδύσεις

 24/7/2019 
 

Φορολογικές δηλώσεις: Πόσες έχουν υποβληθεί έως τώρα και πόσες είναι χρεωστικές - Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

 22/7/2019 
 

Το φορολογικό νομοσχέδιο και ο γρίφος του 2020 για το αφορολόγητο

 22/7/2019 
 

Eurostat: Αύξηση του δημόσιου χρέους στο 181,9% του ΑΕΠ

 22/7/2019 
 

120 δόσεις: Χωρίς κριτήρια στη ρύθµιση επιχειρήσεις µε οφειλή έως 1 εκατ. €

 22/7/2019 
 

Καταργείται η Ειδική Γραμματεία του ΣΔΟΕ- Οι αρμοδιότητες στη νέα ΓΓ Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας

 19/7/2019 
 

Τα δύο σενάρια για τη φορολογία - Ποιες λύσεις εξετάζει το οικονοµικό επιτελείο

 15/7/2019 
 

Ερχεται η μεταβίβαση ακινήτων με... λίγα κλικ

 15/7/2019 
 

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς ακινήτων - Τι θα ισχύσει για τις μεταβιβάσεις και τον ΦΠΑ

 11/7/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Αποχή επ αόριστο από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων προτείνει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
Στο ΦΕΚ η απόφαση για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων(1 σχόλιο/α) 
Αίτημα παράτασης της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων Φ.Π. και Ν.Π. φορολογικού έτους 2018 από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ 
Επιστολή Παραίτησης του Χρόνη Ιαακίδη από την προεδρεία του 7ου ΠΤ του Ο.Ε.Ε. 
Καταγγελίες του Οικονομικού Επιμελητήριου στην ΥΕΔΔΕ για απόπειρες σύστασης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων για κερδοσκοπία και φοροδιαφυγή 
Παράταση στις Μ.Υ.Φ. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΑΑΔΕ: Αξιοποίηση συνδυαστικών στοιχείων για τον έλεγχο φορολογικών υποθέσεων
Δείτε εδώ τα ένσημά σας, χρησιμοποιώντας απλώς τον ΑΜΚΑ σας
ΓΣΕΕ: Τι ισχύει στον ιδιωτικό τομέα για την αμοιβή τον Δεκαπενταύγουστο 
Το πρόγραμμα ελέγχου των απλογραφικών βιβλίων 
Σε ποιες περιπτώσεις απαιτείται ραντεβού με την Εφορία 
Φορολογική ενημερότητα: Διευρύνονται τα όρια για την ηλεκτρονική χορήγηση 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Ο Παγκόσμιος Μινώταυρος - Βαρουφάκης Γιάνης

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα