Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
14/12/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 20293
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΘΟΔΟΙ, ΜΕΣΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Του Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πάντειο Πανεπιστήμιο
Μετακεϋνσιανοί και Νεοφιλελεύθεροι-Θεωρητικές Ιδέες και Πολιτική Πρακτική. Από Σπύρος Στάλιας
Στρατηγικές Παρεμβάσεις για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας: Ανάλυση Επιδράσεων και Πολιτικών
Νίκος Κοτζιάς: “Ας αρχίσουμε επιτέλους να τσακωνόμαστε για το πως θέλουμε την Ελλάδα τον 21ο αιώνα”!
Η απιστία ...από το δημόσιο συμφέρον.Του Χρίστου Κουτσουνάσιου*>
Το Τέλος του Νεοφιλελευθερισμού και η Επάνοδος της Ιστορίας. Tου Τζόζεφ Στίγκλιτς(1 σχόλιο/α)

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 
Τι σας ενοχλεί κυρία μου;» είναι η ερώτηση που της γίνεται... 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Yπουργός ΟικονομικώνΧ. Σταϊκούρας. Η μεσαία τάξη των 450 ευρώ!
Εξάρχεια όπως…Χιλή: Την ώρα που ΜΑΤ έκαναν “ντου” σε πολυκατοικίες επαιζε κλασική μουσική 
Λοβέρδος: Θεωρώ τον Άδωνι μικρό μου αδελφό 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Bitcoin: Οδηγός για... αρχάριους

�������� 
 

Ημερομηνία: 11/6/2019 12:32:15 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Bitcoin: Οδηγός για... αρχάριους.

Τι είναι το bitcoin, πώς δουλεύει, σε τι διαφέρει από τα άλλα νομίσματα και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η ασφάλεια των συναλλαγών και τι πρέπει να κάνει κάποιος για να το αποκτήσει. Γράφει ο Βασίλης Παζόπουλος.

Δεν πρόλαβα καλά καλά να μπω στο βιβλιοπωλείο του Κωστή και με έπιασε να μου διηγηθεί τι του έτυχε χθες: «Κουζουλάθηκε ο κόσμος. Ήρθε οψές ένα κοπέλι και με ρώτησε αν μπορεί να πληρώσει σε Bitcoin. Δεν κατέχω ήντα είναι αυτό το Bitcoin του λέω. Αν δεν κρατείς ευρώ, χάρτινα, χρωματιστά, να τα θωπεύω με τη χέρα μου, κανένα βιβλίο δεν φεύγει απ’ επαέ».

«Κακώς τον τρόμαξες τον άνθρωπο. Κέρνα μια ρακή και θα σου εξηγήσω τι είναι το Bitcoin»

Με το που προσγειώθηκαν μπροστά μου το καραφάκι και οι ξηροί καρποί, άρχισα να του εξηγώ:

«Είναι μια μορφή χρημάτων που αντλεί την αξία του για αυτό που δεν είναι. Δεν το εκδίδει κάποια Κεντρική Τράπεζα. Δεν το υποστηρίζει κάποιο οργανωμένο κράτος με στρατό και αστυνομία. Δεν υπάρχει σε χαρτονόμισμα, άρα δεν μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι σου. Δεν μπορείς να το χαϊδέψεις, εκτός αν σου αρέσει να αγγίζεις την οθόνη».

«Και τι είναι τότε;» με ρώτησε περισσότερο μπερδεμένος.

«Είναι απόλυτα ψηφιακό. Τα χρήματα μεταφέρονται με παρόμοιο τρόπο όπως στέλνουμε ένα e-mail. Για αυτό το αποκαλούν το νόμισμα του Internet. Το πιο κοντινό που μπορεί να περιγράψει το πώς δουλεύει, είναι το e-banking. Το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως τα συμβατικά δολάρια, ευρώ ή γιεν, τα οποία επίσης διακινούνται ψηφιακά. Ο μόνος περιορισμός για να στείλεις ή να λάβεις Bitcoin, είναι να διαθέτει και ο άλλος αντίστοιχο λογαριασμό. Όπως και για να στείλεις e-mail, πρέπει να έχει αντίστοιχο λογαριασμός αυτός που θέλεις να το λάβει».

«Σε τι διαφέρει τότε από τα άλλα νομίσματα;»

«Η βασική διαφορά του πως ο αποστολέας στέλνει τα λεφτά στον παραλήπτη μέσω κινητού τηλεφώνου, χωρίς να απαιτείται η μεσολάβηση καμίας τράπεζας. Κατευθείαν ο ένας χρήστης στον άλλο. Κατευθείαν από το ένα κινητό στο άλλο εισάγοντας τη διεύθυνση του παραλήπτη, το ποσό πληρωμής, και πατώντας αποστολή. Μέσα σε λίγα λεπτά ακόμα και αν είσαι στην άκρη του κόσμου. Σχεδόν χωρίς κόστος».

 

«Και πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια της συναλλαγής ή της κατοχής των νομισμάτων;», απόρησε, σηκώνοντας το φρύδι με δυσπιστία. 

«Η διαμεσολάβηση γίνεται από μια ομάδα διασκορπισμένων ελεγκτών εθελοντών, οι οποίοι ονομάζονται ανθρακωρύχοι. Έχουν το ίδιο όνομα με αυτούς που σκάβουν στα ορυχεία. Μόνο που αυτοί δουλεύουν από τον υπολογιστή, ως ένα είδος αποκεντρωμένων βοηθών λογιστών ή τραπεζικών. Επαληθεύουν τις συναλλαγές μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα και φυσικά ανταμείβονται για τον χρόνο και τον κόπο τους. Πόσο; Αυτό ρυθμίζεται αυτόματα από το δίκτυο.

Όταν υποβληθεί αίτημα συναλλαγής, ελέγχουν τις προηγούμενες συναλλαγές για να επιβεβαιώσουν ότι ο αποστολέας διαθέτει τα Bitcoin που ισχυρίζεται πως έχει στην ιδιοκτησία του. Έτσι δεν μπορεί κανείς να κάνει copy-paste τα Bitcoin του, με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε copy-paste μια σελίδα του word. Θα τον καταλάβει ο εξορύκτης και θα του πει, όπα φίλε, μην κάνεις ζαβολιές. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω αποδεκτό. Ακόμα και να θες να τον δωροδοκήσεις για να κάνει τα στραβά μάτια, θα σε καταλάβει ένας άλλος εξορύκτης. Θα πρέπει να τους λαδώσεις όλους για να το καταφέρεις. Φυσικά δεν το κάνει κανείς, γιατί είναι ασύμφορο.

Όταν εγκριθεί η συναλλαγή από τους εξορύκτες, καταγράφεται σε ένα μεγάλο ψηφιακό λογιστικό βιβλίο. Αυτό το λογιστικό βιβλίο είναι που αποκαλούμε blockchain. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι διαθέσιμες σε όλους. Αυτή είναι και η καταπληκτική καινοτομία του blockchain. Από την στιγμή που καταγράφεται δημόσια κάθε μία συναλλαγή, επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή διαφάνεια. Για αυτό δεν είναι απαραίτητη η εγγύηση κανενός τραπεζικού ιδρύματος.

«Δηλαδή όλοι θα βλέπουν το όνομα μου;»

«Κανένα όνομα δεν φαίνεται. Ούτε του αποστολέα, ούτε του παραλήπτη. Μόνο μια σειρά από γράμματα και αριθμούς, κάτι σαν το IBAN».

Κοίταξε το ποτήρι. Το πήρε στα χέρια και άρχισε να το στριφογυρίζει. Κατέβασε μονορούφι το περιεχόμενο, έγειρε προς το μέρος μου και ρώτησε με συνωμοτικό ύφος: «Για αυτό το λένε κρυπτονόμισμα; Για να κρατάει κρυφά τα ονόματα;»

«Κρυπτονόμισμα, δεν σημαίνει κρυφό. Το crypto προέρχεται από την λέξη κρυπτογραφία. Εκεί είναι βασισμένη η διαδικασία επαλήθευσης των συναλλαγών. Πολλοί αν και δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το Bitcoin, το κατηγορούν για νομιμοποίηση παράνομων δραστηριοτήτων. Δεν είναι κάτι νέο. Όταν άρχισε να αναπτύσσεται το Internet, του επιτέθηκαν με το σκεπτικό ότι θα επέτρεπε την παιδική πορνογραφία και θα υπέθαλπε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αυτό, όπως και το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια μικρή μειοψηφία για να ξεπλύνει χρήματα. Ωστόσο όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα οφέλη υπερβαίνουν κατά πολύ τις αρνητικές επιπτώσεις».

«Μα είναι ασφαλές ή θα ανοίξουμε μια μέρα τον λογαριασμό μας και δεν θα υπάρχει μέσα πράμα;»

«Μέχρι στιγμής αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί απαραβίαστη, παρόλο που αποτελεί πρόκληση για τους καλύτερους χακεράδες του κόσμου. Αν καταφέρουν να διαπεράσουν το σύστημα, το έπαθλο ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να το παραβιάσει κανείς»

«Πώς μπορώ να αποκτήσω αυτά τα περίφημα Bitcoin;»

«Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσεις μια δωρεάν εφαρμογή, για να εγκαταστήσεις στο κινητό ή τον υπολογιστή σου ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο λειτουργεί σαν e-banking λογαριασμός. Εύκολο, μέσα σε 5’ το έχεις κάνει. Εκεί θα σου μεταβίβαζε τα Bitcoin ο νεαρός αν δεν τον αγρίευες.

Γίνεται βέβαια να γεμίσεις το πορτοφόλι σου και ο ίδιος. Πώς; Αν πας σε ένα ΑΤΜ για Bitcoin. Ακόμα και αν δεν έχεις ηλεκτρονικό πορτοφόλι, βάζεις ευρώ και λαμβάνεις μια απόδειξη όπου αναγράφεται η αντίστοιχη αξία που έδωσες σε Bitcoin. Περίπου όπως η επιταγή. Προσοχή όμως κακομοίρη μου, δεν πρέπει να χάσεις τα στοιχεία που γράφει το χαρτί, γιατί θα χαθούν και τα λεφτά. Αν έχεις ήδη πορτοφόλι, από το ΑΤΜ μπαίνουν κατευθείαν στο κινητό.

 

Μπορείς επίσης και να το αγοράζεις με παρόμοιο τρόπο που αγοράζεις μετοχές στο χρηματιστήριο. Για να αγοράσεις μετοχές τι κάνεις; Πρώτα γράφεσαι σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία, σου ανοίγουν έναν λογαριασμό στο όνομα σου, τον τροφοδοτείς με χρήματα και κατόπιν αγοράζεις τις μετοχές που επιθυμείς. Και βέβαια ανά πάσα στιγμή τις πουλάς όλες ή όσες από αυτές θέλεις και αποσύρεις τα χρήματα. Το ίδιο πάνω κάτω γίνεται και εδώ. Ανοίγεις λογαριασμό σε ένα από τα πολλά ανταλλακτήρια που υπάρχουν, στέλνεις με ένα έμβασμα ευρώ και αγοράζεις Bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα».

«Υπάρχουν και άλλα νομίσματα σαν το Bitcoin;»

«Το Bitcoin δεν είναι το μοναδικό κρυπτονόμισμα. Είναι το πρώτο και το πιο διάσημο από όλα. Όπως στο χρηματιστήριο υπάρχουν πολλές μετοχές, έτσι και με τα cryptos. Υπάρχουν πάνω από 2.000 ψηφιακά νομίσματα. Όπως οι εταιρίες διαφέρουν η μία από την άλλη, έτσι και αυτά. Όπως υπάρχουν κλάδοι στις μετοχές, έτσι και εκεί υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες».

«Ωραία λοιπόν, ας πούμε ότι απόκτησα ένα από αυτά τα περίφημα Bitcoin. Πώς θα το αξιοποιήσω;»

«Καταρχήν υπάρχουν ήδη επιχειρήσεις που τα δέχονται. Όχι πάρα πολλές ακόμα, αλλά υπάρχουν. Αν πατήσεις το https://weacceptbitcoin.gr θα σου βγάλει τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που δέχονται Bitcoin στην Ελλάδα. Και εσύ μπορείς να δέχεσαι, για να μην χάνεις πελάτες. Εκτός από αυτό όμως, μπορείς να πας στο Bitcoin ATM με το κινητό που περιέχει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σου ή να του βάλεις την απόδειξη όπου έλαβες όταν μετέτρεψες τα χρήματα σου σε Bitcoin. Θα τα μετατρέψεις άμεσα σε ευρώ. Μια άλλη περίπτωση είναι να τα κρατήσεις για αρκετό καιρό, ως επένδυση. Ορισμένοι θεωρούν πως τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσουν μεγάλη αξία, αν αυξηθεί η δημοφιλία τους».

«Θαρρώ πως αυτή η εξέλιξη είναι ικανή να φέρει επανάσταση στις χρηματοοικονομικές μας συνήθειες, όπως το Internet άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας. Ποιος χρησιμοποιεί πια αλληλογραφία με χαρτί, φάκελο, γραμματόσημο, όταν μπορεί να στείλει άμεσα και δωρεάν ένα e-mail;»

«Σωστή σκέψη», συμφώνησα και ύψωσα το ποτήρι μου διψασμένος. «Άσπρο πάτο».

«Στην υγειά μας και στα όνειρα μας. Είναι και πολλά τα ρημάδια. Όσα και τα κρυπτονομίσματα», αποκρίθηκε χαμογελαστά κλείνοντας το μάτι.

Ένα μικρό βήμα για το Bitcoin, ένα μεγάλο άλμα για τον Κωστή.

 

www.euro2day.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Bitcoin: Οδηγός για... αρχάριους»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

 
 

Συνάντηση ΑΚΙΟΕ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 13/12/2019 
 

Πόσο θα αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ σε 3.000 περιοχές

 9/12/2019 
 

Φορολογική ασυλία υψηλής τεχνολογίας

 4/12/2019 
 

ΣΕΒ: Η εκπαίδευση εργαζομένων για απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων μονόδρομος στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης

 3/12/2019 
 

Μοιράζει δάνεια 915 εκατ. η «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση»

 3/12/2019 
 

«Βόμβα» 50 δισ. ευρώ στο Ασφαλιστικό: Πότε «ενεργοποιείται»

 2/12/2019 
 

Τι περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή

 27/11/2019 
 

Όλη η έκθεση του υπ. Εργασίας για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος

 25/11/2019 
 

Μπαίνουν περιορισμοί στις εισπρακτικές - Πόσες κλήσεις θα επιτρέπονται

 25/11/2019 
 

Έρχονται 12 μειώσεις σε φόρους και κοινωνικό μέρισμα 500 εκατ. ευρώ

 22/11/2019 
 

Κομισιόν : Εύσημα για φοροελαφρύνσεις – «Κίτρινη κάρτα» για αναστολή ΦΠΑ στα ακίνητα

 20/11/2019 
 

Πιτσιλής: Έτος προσαρμογής στη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών βιβλίων το 2020

 19/11/2019 
 

Πρωτογενές πλεόνασμα-μαμούθ στο 10μηνο

 18/11/2019 
 

Κόκκινα δάνεια €60 δισ. θα αναλάβουν οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων

 17/11/2019 
 

Οδηγός για την εφορία: Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας

 16/11/2019 
 

Πώς λύνει το ΥΠΟΙΚ τον γόρδιο δεσμό των χρεών στην αγορά

 15/11/2019 
 

Η ακτινογραφία της νέας ρύθμισης

 11/11/2019 
 

Κερδισμένοι και «χαμένοι» από τη νέα φορο-κλίμακα

 8/11/2019 
 

ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικό μπλόκο στους μπαταχτσήδες εργοδότες

 7/11/2019 
 

Ασφαλιστικό : Χαμηλότερες εισφορές για 2,9 εκατομμύρια Ελληνες

 5/11/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε.
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους
Η Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας, ο κανονισμός 1407/2013 και ο διαχωρισμός δραστηριοτήτων και κόστους.
Αίτημα για τη δημιουργία και ελεύθερη διάθεση από την ΓΓΠΣ υποστηρικτικού λογισμικού καταχώρησης της σύνοψης των παραστατικών άνευ ποσοτικού περιορισμού εγγραφών ή μορφότυπου εισαγωγής δεδομένων, και εκτός πλατφόρμας ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ.(1 σχόλιο/α)
Στην κατοχύρωση εκπτώσεις δεν χωράνε
Είναι σωστό;

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Οι πρόσφατες φορολογικές αλλαγές και τα ηλεκτρονικά βιβλία από το σεμινάριο του Ευάγγελου Μιχελινάκη στα Χανιά.
Μήνυμα του Εκπροσώπου της ΑΚΙΟΕ κ. Αλεβιζάκη Παναγιώτη(3 σχόλιο/α)
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής το ψηφισθέν φορολογικό νομοσχέδιο
Γιατί προβαίνουμε στην δημοσιοποίηση του σεμιναρίου του ΟΕΕ
Ηλεκτρονικά Βιβλία – Πλατφόρμα MyData Το σεμινάριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης των λογιστών φοροτεχνικών από το Ο.Ε.Ε
Πώς θα δηλώνονται οι εργαζόμενοι στην οικοδομή

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποσό σοβαρός μπορεί να είναι ένας υπουργός όταν .... 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Η εκτιμηση και η διαχειριση των κινδυνων στο πλαισιο της επιχειρησης και της πολης

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα