Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
3/10/2023
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 4720
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΟΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Του Νίκου Λέανδρου Καθηγητής Πρώην Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου
Παναγιώτης Ρουμελιώτης / Οι BRICS και η αποδολαριοποίηση
Εκατό χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης
Όλος ο κόσμος χρωστάει της Μιχαλούς, αλλά η Μιχαλού αγνοείται
Ο Μίλαν Κούντερα για την κουλτούρα της Ευρώπης
Η ανοιχτή επιστολή του «Future of Life Institute» για 6μηνο μορατόριουμ στα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Συγκλονιστική μαρτυρία πληγέντα στην Αγ. Παρασκευή 
Πρώην υπουργούς Εξωτερικών Νίκος Δένδιας 
Καί τοῦ ταγαριοῦ καί τοῦ χαβιαριοῦ, δέν γίνεται 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη και η πρόεδρος της ΕΕ μας είπε μπράβο είστε επαγγελματίες!!!!. 
Είπε ο κ. Υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης :‘’ Συναντήθηκα με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΔΗΚΙΟ) !!!! 
Ο Μάντζος εκπροσώπησε το fund και σε δεύτερη υπόθεση κατά δανειολήπτη 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Φορολογικός οδηγός της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων τ

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/3/2008   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Φορολογικός οδηγός της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών

 - Κληρονομιές - γονικές παροχές - στην εφορία της κατοικίας του κληρονομούμενου υποβάλλεται εντός εξαμήνου από τον θάνατο ή τη δημοσίευση της διαθήκης η δήλωση κληρονομιάς. Η δήλωση δωρεάς υποβάλλεται στον τόπο κατοικίας του δωρητή και της γονικής παροχής, στην κατοικία του γονέα.

 - Μεταβίβαση ακινήτων

 Οι δηλώσεις φόρου μεταβίβασης για αγορά ακινήτου, καθώς και αυτόματου υπερτιμήματος και τέλους συναλλαγής σε αγορά μεταχειρισμένου που αποκτήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου 2006 και επιβαρύνουν τον πωλητή και τον αγοραστή αντίστοιχα, υποβάλλονται πριν από τη σύνταξη του συμβολαιογραφικού συμβολαίου και ο φόρος καταβάλλεται εφάπαξ.

 - Ενιαίο Τέλος Ακινήτων

 Η Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων, έντυπο Ε9, υποβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2008 και το ΕΤΑΚ 0,1 % καταβάλλεται για κάθε ακίνητο πλην της πρώτης κατοικίας μέχρι 200 τ.μ. και αξίας μέχρι 300.000 ευρώ και των αγροτεμαχίων των φυσικών προσώπων. Ειδικά για φέτος, λόγω αδυναμίας εντοπισμού της πρώτης κατοικίας από τη μεγαλύτερης αξίας κατοικία αφαιρείται ποσό 300.000 ευρώ και φορολογείται το υπόλοιπο. Το τέλος δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 1 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, με εξαίρεση ημιτελή κτίσματα, βοηθητικούς χώρους, γεωργικά και κτηνοτροφικά κτίρια και κτίσματα σε δημοτικά ή κοινοτικά διαμερίσματα μέχρι 1.000 κατοίκων.

 Η Δήλωση Ενιαίου Τέλους, που φθάνει στο 0,6% για τα νομικά πρόσωπα, υποβάλλεται μέχρι τις 15 Μαΐου και εντός δέκα εργάσιμων ημερών αναλόγως του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ. Το τέλος περιορίζεται στο 0,3% για ημεδαπά και αλλοδαπά νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επιδιώκουν κοινωφελείς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς και φιλαν8ρωπικούς σκοπούς, και στο 0,1% για ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα στην παραγωγή ή την άσκηση εμπορικής δραστηριότητας. Το τέλος πληρώνεται σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη με την υποβολή της δήλωσης. ΦΠΑ

Η περιοδική δήλωση υποβάλλεται υποχρεωτικά, ανεξάρτητα αν είναι χρεωστικό, μηδενική ή πιστωτική. Οι επιτηδευματίες που τηρούν βιβλία Γ κατηγορίας του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων τις υποβάλλουν υποχρεωτικά μέσω του taxisnet και προαιρετικά όσοι τηρούν Α ή Β κατηγορίας. Μέσω του taxisnet υποβάλλονται υποχρεωτικά και οι εμπρόθεσμοι αρχικοί ανακεφαλαιωτικοί πίνακες ενδοκοινοτικών αποκτήσεων ή παραδόσεων αγαθών.

 Σε χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ υπάγονται οι υπηρεσίες επισκευής ποδηλάτων, υποδημάτων, δερμάτινων, ανακαίνισης και επισκευής παλαιών ιδιωτικών κατοικιών, καθώς και τεχνολογικά βοηθήματα για ανάπηρους

- ΦΠΑ αγροτών και ταξί

 Οι αγρότες δικαιούνται επιστροφής ΦΠΑ (υποβολή αίτησης από 1/3 έως 31/7) με και' αποκοπή συντελεστές 4% για προϊόντα αλιείας, δασικά και αγροτικές υπηρεσίες και 7% για τα υπόλοιπα προϊόντα φυσικής και ζωικής παραγωγής. Οι αλιείς καταβάλλουν τον κατ' αποκοπή ΦΠΑ με έκτακτη δήλωση σε δύο δόσεις μέχρι 20/6 και 20/12 και οι εκμεταλλευτές ταξί μέχρι 15/6 και 15/12 κάθε χρόνου.

 Συγκεντρωτικές καταστάσεις

 Υποβάλλονται υποχρεωτικά μέσω του διαδικτύου και αποσκοπούν στη διασταύρωση των συναλλαγών με στόχο τον εντοπισμό των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών που φοροδιαφεύγουν.

 Ληξιπρόθεσμα χρέη

 Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε εμπρόθεσμα το χρέος σας, μπορείτε αν υπαχθείτε σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής, με αίτημα στον έφορο (και πληρωμή παραβόλου) για οφειλή μέχρι 200.000 ευρώ και για μεγαλύτερα ποσά απαιτείται σύμφωνη γνώμη του δικαστικού τμήματος, ενώ για οφειλές άνω των 600.000 ευρώ το αίτημα υποβάλλεται στον υπουργό Οικονομικών και με γνωμοδότηση της Επιτροπής Παροχής Διευκολύνσεων

 Έναντι όσων είναι συνεπείς σε εξόφληση χρεών αναστέλλονται διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως πλειστηριασμοί, προσωποκράτηση και ποινικά. Οι φορολογούμενοι έχουν δε τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτημα άρσης κατασχέσεων και εξάλειψης υποθηκών ή μεταφοράς αυτών σε άλλα ακίνητα του οφειλέτη ή τρίτου.

 Πτωχοί οφειλέτες

 Με αίτημα τους ζητούν τη ρύθμιση των χρεών μέσω Επιτροπής αν η οφειλή είναι μέχρι 600.000 ευρώ (εξόφληση έως 90 δόσεις, με μερική απαλλαγή από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, προσαυξήσεις ή πρόστιμα), τη διαδικασία εξωπτωχευτικού συμβιβασμού για χρέη άνω των 600.000 ευρώ (μέχρι 60 δόσεις με μερική απαλλαγή από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής) και μέσω της γνωμοδοτικής επιτροπής σε κήρυξη πτώχευσης.

 Φορολογική ενημερότητα

 Χορηγείται μετά από αίτημα του φορολογούμενου από οποιαδήποτε εφορία κι εφόσον έχει υποβάλει όλες τις φορολογικές δηλώσεις και δεν χρωστάει ούτε ένα λεπτό ή έχει ρυθμίσει τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Φορολογική ενημερότητα χορηγεί μέσω φαξ, ή internet η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σε πιστοποιημένους φορείς ή τα ΚΕΠ. Το αποδεικτικό ισχύει 4 μήνες, αν δεν υπάρχουν οφειλές, ή 1 μήνα στην αντίθετη περίπτωση.

 Απόδοση ΑΦΜ

 Με υποβολή του ειδικού εντύπου M1 στην εφορία της κατοικίας και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αλλοδαπούς.

 Έναρξη εργασιών

 Με την υποβολή του εντύπου Μ2 στην εφορία της έδρας της επιχείρησης για φυσικά πρόσωπα και το M3 από τα νομικά. Απαραίτητη η άδεια διαμονής από αλλοδαπούς υπηκόους. Ακόμη, συνυποβάλλονται τίτλος κυριότητας ή μισθωτήριο συμβόλαιο, βεβαίωση εγγραφής ή απαλλαγής από ασφαλιστικό φορέα και βεβαίωση ελέγχου επωνυμίας και διακριτικού τίτλου από οικείο επιμελητήριο.

 Με τα έντυπα Μ2 (φυσικά πρόσωπα) και Μ3 (νομικά πρόσωπα) δηλώνεται η μεταβολή εργασιών εντός 30 ημερών από την πραγματοποίησή της και με το M4 από τα φυσικά πρόσωπα εντός 10 ημερών και εντός 30 ημερών από τα νομικά πρόσωπα η διακοπή εργασιών.

 Τέλη χαρτοσήμου

 Σε οκτώ περιπτώσεις έχουν καταργηθεί τα τέλη: αποδοχές από μίσθωση εργασίας και σύμβαση έργου που δημιουργεί δεσμούς εξάρτησης, συντάξεις και ασφαλιστικές παροχές, αποζημιώσεις από εργατικό ατύχημα ή απόλυση, συναλλαγματικές και γραμμάτια σε διαταγή, βεβαίωση περί υποβολής δήλωσης έναρξης ή μεταβολής εργασιών, αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες, δάνεια μετά τόκων από ΟΕΚ και κέρδη επιχειρήσεων για διαχειριστικές περιόδους από 1.1.2005 και μετά.

 Τέλη κυκλοφορίας

 Πληρώνονται κάθε χρόνο από 1ης Νοεμβρίου μέχρι 31η Δεκεμβρίου και οφείλονται για όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως των μηνών κυκλοφορίας του οχήματος.. Για σχήματα σε ακινησία για να μην πληρωθούν τέλη κατατίθενται οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας στην εφορία και το όχημα φυλάσσεται σε ιδιωτικό κλειστό χώρο. Για άρση της ακινησίας πληρώνονται τα τέλη του χρόνου, όταν το όχημα θα τεθεί σε κυκλοφορία.

 Οι μεταβιβάσεις οχημάτων γίνονται πλέον στην υπηρεσία Μεταφορών της νομαρχίας από όπου και εκδίδεται η άδεια κυκλοφορίας.

Ατελής εισαγωγή οχημάτων

Ανάπηροι, τυφλοί, νοητικά κα8υστερημένοι και οι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία ή αιμορροφιλία ή νεφρική ανεπάρκεια ηλικίας από 4 έως 70 ετών απαλλάσσονται από το τέλος ταξινόμησης οχημάτων μέχρι 1.650 κυβικά ή μέχρι και 3.650 κυβικά (σε αναπηρία 100%).

 Απαλλαγή από το τέλος έχουν οι πολύτεκνοι (απαλλαγή και για δεύτερη φορά μετά από μια πενταετία) και οι τρίτεκνοι για οχήματα μέχρι 2.000 κυβικά, ενώ για μεγαλύτερου κυβισμού το τέλος μειώνεται 50%.

 Μετοικεσία - ατέλειες

 Παρέχεται ατελής μεταφορά των προσωπικών ειδών (οικοσκευή και μέσα μεταφοράς) στην Ελλάδα σε άτομα (πλην φοιτητών) που είχαν τη συνήθη κατοικία τους στο εξωτερικό την τελευταία διετία. Τα οχήματα πρέπει να τα είχαν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον έξι μήνες στο εξωτερικό για να έχουν πλήρη απαλλαγή από δασμό, ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης.

 Σε όσους διαμένουν στο εξωτερικό τούς παρέχεται η δυνατότητα προσωρινής εισαγωγής οχήματος στην Ελλάδα για έξι μήνες και κατόπιν ακινητοποιούνται.

 Οι ταξιδιώτες από τρίτες χώρες μπορούν να μεταφέρουν στις αποσκευές τους είδη αξίας μέχρι 175 ευρώ ή 90 ευρώ για άτομα ηλικίας κάτω των 15 ετών ή 15 ευρώ για όσους κατοικούν ή εργάζονται σε παραμεθόριες περιοχές. Επίσης, παρέχεται απαλλαγή για 200 τεμάχια τσιγάρα ή 100 σιγαρίλος ή 50 πούρα ή 250 γραμμάρια καπνό, για 2 λίτρα κοινά κρασιά ή 1 λίτρο λοιπά οινοπνευματώδη.

  Σχολιασμός Θέματος «Φορολογικός οδηγός της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών - »  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Φορολογικοί έλεγχοι μέχρι τον Οκτώβριο

 10/6/2008 
 

Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ) - για την καταπολέμηση

 10/6/2008 
 

ΦΠΑ(πότε εκπίπτει από τα επενδυτικά αγαθά με (leasing)

 10/6/2008 
 

Τροποποίηση της 1137140/2439/Α0012/ΠΟΛ. 1277/5-12-1994 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (όπως ισχύει), «Καθορισμός των στοιχείων, του τύπου και του περιεχομένου των εντύπων και της διαδικασίας προσδιορισμού του ελαχίστου κόστο

 4/4/2008 
 

Πως προσδιορίζετε το εισόδημα από ακίνητα.

 3/4/2008 
 

‘’Κώδικας ενδείξεων παρανομίας ‘’

 3/4/2008 
 

Υποχρεωμένοι να υποβάλουν φορολογική δήλωση είναι φέτος:

 2/4/2008 
 

Εγκύκλιος υπ' αριθμ. 1035043/1 31 9/ΔΕ-Α/24.3.2008 Χρήση των κινήτρων εθελοντικής συμμόρφωσης προκειμένου να αποφύγουν τον προσωρινό ή τακτικό έλεγχο της Εφορίας-την καταγραφή όλων των φορολογουμένων που επιλέγουν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που παρέχοντ

 31/3/2008 
 

Εγκύκλιος της υπ. αρ. 1033223/538/Α0012/7-3-2008. Θέμα : προσδιορισμός «αποθεμάτων» και «υποχρεώσεων κατά τον υπολογισμό της καθαρής θέσης επιχείρησης με βιβλία Β κατηγορίας του ΚΒΣ)

 31/3/2008 
 

Απασχόληση την 25η Μαρτίου - με προσαύξηση 75%

 27/3/2008 
 

Πίνακας δαπανών που αφαιρούνται από το εισόδημα

 27/3/2008 
 

Πίνακας δαπανών οι οποίες αφαιρούνται από το φόρο

 27/3/2008 
 

Εγκύκλιος υπ' αρ. 1083953 / 4559 / 1298 / ΠΟΛ.121 2/ 22.07.1996 στις μετασχηματιζόμενες εταιρείες - υποβολή ή μη δήλωσης των εκπτώσεων - η ΑΕ. που προκύπτει από μετασχηματισμό ή μετατροπή ημεδαπής ατομικής εταιρείας

 21/3/2008 
 

Αγορά μιας κλειστής θέσης στάθμευσης (πάρκιγκ) και οι φορολογικές υποχρεώσεις(1 σχόλιo/α)

 21/3/2008 
 

Αυτοπεραίωση: παροχή οδηγιών για την εφαρμογή της ΑΥΟΟ ΠΟΛ. 1130/2007

 14/3/2008 
 

Οσοι αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα - ενοίκια -και είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν δήλωση στην περίπτωση που δεν δηλώσουν το συγκεκριμένο εισόδημα χάνουν το δικαίωμα

 14/3/2008 
 

Φορολογικός οδηγός της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών -

 5/3/2008 
 

Φορολόγηση των υπεραξιών από πώληση μετοχών

 4/3/2008 
 

ΠΟΛ 1044/25-2-2008 Θέμα: Φορολογικιές υποχρεώσεις αυτών που συνδέουν φωτοβολταϊκούς σταθμούς με το δίκτυο της ΔΕΗ..

 4/3/2008 
 

Χάρτα δικαιωμάτων φορολογουμένων και ελεγκτών

 29/2/2008 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Συνάδελφοι ζητάμε την συμμετοχή και την βοήθεια σας
Για να είστε υποψήφιοι για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων
Για να είστε υποψήφιοι για τις Τοπικές Διοικήσεις των περιφερειακών τμημάτων
Παράταση προθεσμιών διεξαγωγής γενικών συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2023 
Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 31/8/2023 
Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Πάνω από 2,5 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει – Εξετάζεται νέα παράταση 
Νέα εγκύκλιος ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για χρέη στην Εφορία από κληρονομιά 
«Κλείδωσε» ΑΦΜ η ΑΑΔΕ για απάτες στον ΦΠΑ 
Μπλόκο στις προσφυγές για την επιστροφή των Επιστρεπτέων Προκαταβολών! 
Το μέγα-κόλπο για την αποφυγή κατασχέσεων της Εφορίας! 
Τι μπορεί να κατασχέσει η Εφορία για χρέη προς το δημόσιο 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα