Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
7/6/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 4733
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης 
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Επιστολή του Οικονομολόγου Μαραμαθά Ανδρέα στον Πρόεδρου του ΟΕΕ κ. Κόλλια Κ

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/9/2019 1:37:12 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Επιστολή του Οικονομολόγου  Μαραμαθά Ανδρέα στον Πρόεδρου του ΟΕΕ κ. Κόλλια Κωνσταντίνο.

 

Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

 

Θα ήθελα να σας εκθέσω ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο θα επηρεάσει το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα πολλούς συναδέλφους λογιστές - φοροτεχνικούς. Αυτό το πρόβλημα είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα αναδείξει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης πολλών λογιστικών γραφείων. Επιπλέον είναι σίγουρο ότι από τώρα και στο εξής θα απασχολήσει όλο και περισσότερους λογιστές – φοροτέχνες και ιδιαίτερα αυτούς οι οποίοι ανταπεξέρχονται και επιβιώνουν οικονομικά οριακά. Πιστεύω ότι θα πολλαπλασιαστούν τα φαινόμενα αυτά στο επόμενο κοντινό χρονικό διάστημα και θα γίνουν χείμαρρος να πνίξουν τον κλάδο μας και κατ’ επέκταση την εύλογη λειτουργία των επιχειρήσεων & εξυπηρέτηση των ιδιωτών φορολογούμενων που εξυπηρετούμε. 

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι υποχρεώσεις της Πολιτείας έχουν μετατοπιστεί σταδιακά στους Λογιστές – Φοροτέχνες και στο Προσωπικό τους. Οι υποχρεώσεις για ηλεκτρονικές Υποβολές από τους Λογιστές – Φοροτέχνες  για λογαριασμό των πελατών τους (επιχειρήσεων & ιδιωτών) είναι πάρα πολλές και συνεχώς γίνονται ακόμα περισσότερες. Θα χρειαζόμουν σελίδες για να σας αναδείξω πόσες πολλές ηλεκτρονικές υποβολές και σε πόσες διαφορετικές Υπηρεσίες υποχρεούνται οι επιχειρήσεις δια μέσω των λογιστών – φοροτεχνών τους να υποβάλουν. Όλες οι ηλεκτρονικές υποβολές έχουν χρονικές προθεσμίες και πρόστιμα αντίστοιχα, εάν δεν υποβληθούν οι υποχρεώσεις αυτές στην ώρα τους.

Οι ηλεκτρονικές αυτές υποχρεώσεις γίνονται πάρα πολλές για τον κλάδο μας υπερβολικά επικίνδυνα.

Τώρα κοντά έχω ένα προσωπικό παράδειγμα. Η Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών εξέδωσε πρόσφατα (26/08/2019) πρόστιμα του άρθρου 54 του Νόμου 4174/2013 ΚΦΔ για εκπρόθεσμες υποβολές περιοδικών δηλώσεων παρακρατούμενων φόρων για το Οικονομικό έτος 2014 οι οποίες μάλιστα περιοδικές δηλώσεις παρακρατούμενων φόρων έχουν εξοφληθεί ολοσχερώς από το ίδιο το έτος 2014 μαζί με την ανάλογη προσαύξηση της εκπροθέσμου υποβολής. Οι εκπρόθεσμες υποβολές παρακρατούμενων φόρων οι οποίες υποβάλλονται μηνιαία ανά επιχείρηση ήταν τέσσερεις για το συγκεκριμένο έτος και το συνολικό πρόστιμο που μας επιβλήθηκε ανήλθε στο ποσό των 2.000,00 € (4 Χ 500,00 €) + προσαυξήσεις ληξιπροθέσμου 50,00 €. 

Τα ποσά που οφείλονταν με αυτές τις δηλώσεις παρακρατούμενων φόρων ήταν άθροισμα 230,00 € τα οποία και υποβλήθηκαν και εξοφλήθηκαν εντός του ίδιου έτους 2014. Για την εκπρόθεσμη υποβολή τεσσάρων δηλώσεων παρακρατούμενων φόρων αθροιστικής αξίας 230,00 € του Οικονομικού έτους 2014 η συγκεκριμένη Δ.Ο.Υ. μας επέβαλε εν έτη 2019 και μάλιστα πριν λίγες ημέρες, πρόστιμο 2.000,00 € + προσαυξήσεις ληξιπροθέσμου 50,00 € που το εξέδωσε η ίδια τόσο καθυστερημένα.

Αναρωτιέμαι αυτό το πρόστιμο το εξέδωσε η Δ.Ο.Υ. για να μας συνετίσει εν έτη 2019 για υποβολή παρακρατούμενων φόρων του Οικονομικού έτους 2014 ενώ είχαν ήδη υποβληθεί από το έτος 2014 και πιο περισσότερο είχαν ήδη εξοφληθεί;

Αναρωτιέμαι η Πολιτεία αντιλαμβάνεται τι μεγαλύτερο σε μέγεθος πρόβλημα θα εκθρέψει με την υποβολή τόσων παράλογων και καθυστερημένων από πλευράς χρόνου προστίμων που θα βαρύνει κυρίως μια ομάδα επαγγελματιών τους οποίους θα έπρεπε να φροντίζει να τους έχει στο πλευρό της;

Αν αυτοί οι επαγγελματίες συρρικνωθούν από πλευράς μεγέθους σε βάθος χρόνου εξαιτίας αδυναμίας να ανταπεξέλθουν σε τόσα παράλογα πρόστιμα και το επάγγελμα αυτό συγκεντρωθεί σε λίγους οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν συμβόλαια αστικής ευθύνης δεν αντιλαμβάνεται η Πολιτεία ότι το κόστος διατήρησης των λογιστηρίων των επιχειρήσεων θα διογκωθεί υπερβολικά;

Δεν αντιλαμβάνεται η Πολιτεία ότι για να επιβιώσουν οι λογιστές – φοροτέχνες θα πρέπει να μετακυλήσουν αυτό τον επιπλέον κίνδυνο και κόστος στις επιχειρήσεις;

Δεν αντιλαμβάνεται η Πολιτεία ότι εάν επιβιώσουν λίγοι λογιστές – φοροτέχνες στο επάγγελμα σε βάθος χρόνου θα έχουν μετέπειτα και την οικονομική δυνατότητα να επιλέγουν επιχειρήσεις ως πελάτες πλειοδοτώντας τις Υπηρεσίες τους; Αυτές τις επιχειρήσεις που δεν θα τις επιλέγουν ως πελάτες ποιος επαγγελματίας λογιστής – φοροτέχνης θα αναλαμβάνει να τις εξυπηρετήσει όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους προς την Πολιτεία και με τι κόστος;

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

Επιβάλλεται η Πολιτεία να συγκεντρώσει και να λιγοστέψει τις ηλεκτρονικές υποβολές που υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες προς διάφορες Υπηρεσίες του Δημοσίου και όχι να τις διογκώνει και να τις πολλαπλασιάζει σε τέτοιον βαθμό που θα είναι αδύνατον κάποια στιγμή να μπορούν να υποστηριχθούν από οποιοδήποτε φοροτέχνη – λογιστή. 

Επιβάλλεται η Πολιτεία να εξορθολογήσει τα πρόστιμα εκπρόθεσμων υποβολών δηλώσεων ιδιαίτερα όταν έχουν παρέλθει τόσα χρόνια και ιδιαίτερα ακόμα όταν έχουν ήδη εξοφληθεί οι δηλώσεις αυτές πριν από την έκδοση των προστίμων. 

Επιβάλλεται η Πολιτεία να ακυρώσει αυτά τα πρόστιμα εκπρόθεσμων υποβολών όταν έχουν οι δηλώσεις υποβληθεί πριν από την έκδοση των προστίμων και μάλιστα έχουν ήδη εξοφληθεί.

Επιβάλλεται η Πολιτεία να προστατέψει το επάγγελμα των φοροτεχνικών – λογιστών να παραμείνει στους πολλούς και όχι να συρρικνωθεί στους λίγους.

Επιβάλλεται η Πολιτεία να περιφρουρήσει το κόστος λειτουργίας των λογιστηρίων των επιχειρήσεων ώστε να τους δώσει την δυνατότητα αυτές να γίνουν περισσότερες ώστε να συμβάλλουν με τη σειρά τους στην ανάπτυξη της χώρας.

 

Αθήνα 28/08/2019

Με τιμή 

Το μέλος σας 

Μαραμαθάς Ανδρέας

  Σχολιασμός Θέματος «Επιστολή του Οικονομολόγου Μαραμαθά Ανδρέα στον Πρόεδρου του ΟΕΕ κ. Κόλλια Κωνσταντίνο»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.

 4/6/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)

 3/6/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 24/4/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών.

 21/4/2020 
 

Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιo/α)

 15/4/2020 
 

Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 14/4/2020 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

 13/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

 6/4/2020 
 

Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 3/4/2020 
 

Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ

 3/4/2020 
 

Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’

 2/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 2/4/2020 
 

ΣΟΛ-ΝΘ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 30/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Θέμα: Η αντίθεση μας στην αναγκαιότητα του προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

 29/3/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα Μέτρα Στήριξης της Οικονομίας από την Πανδημία του Κορωνοιού

 27/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) για την καθολική επέκταση των ΚΑΔ

 26/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Ενημέρωση για τους συνάδελφους Οικονομολόγους

 24/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

 23/3/2020 
 

Διαμαρτυρία Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 20/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
«Kατακτήστε» τη νέα πάγια ρύθμιση με τις 24 έως 48 δόσεις
Αυτά είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία - Οδηγίες του υπουργείου
ΕΡΓΑΝΗ: Παράταση προθεσμιών υποβολής Υ/Δ δικαιούχων ειδικών κατηγοριών
Τι ισχύει για τους κανόνες σώρευσης για τα μέτρα στήριξης στο πλαίσιο των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. 
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος! 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών. Του Χρήστου Τοτση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα