Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
21/2/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 1528
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης
Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά
Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**
Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)
Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα... μέχρι που χιόνισε πολύ»  
Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων  
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Παναγιώτης Κουρουμπλής : Για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ για τους πλειστηριασμούς
Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά με το Oruc Reis 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι επτά προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020

�������� 
 

Ημερομηνία: 2/1/2020 11:07:26 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Το politico επιχειρεί να προβλέψει τα βασικά μέτωπα για τις Βρυξέλλες τη νέα χρονιά ● Brexit, κλιματική αλλαγή, νέες τεχνολογίες και Κίνα στην ατζέντα ● Οι σχέσεις με το Ιράν και ο διχασμός μεταξύ ευρωπαϊκής Δύσης και Ανατολής

Το 2019 ήταν η χρονιά που αρκετές κυβερνήσεις της Ε.Ε. κατέρρευσαν, ο Μπόρις Τζόνσον διέλυσε τους αντιπάλους του με την υπόσχεση να ολοκληρώσει το Brexit και μία 16χρονη από τη Σουηδία ενέπνευσε περιβαλλοντικές αντιδράσεις σε όλη την ήπειρο.

Καθώς διανύουμε τις πρώτες ώρες του 2020 το politico κάνει τις δικές του προβλέψεις για τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα κυριαρχήσουν στο νέο έτος. Το αποτέλεσμα δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και το Brexit δεν… ολοκληρώνεται με ήρεμο τρόπο.

Κινεζοποίηση της Ευρώπης

Εάν δεν μπορείς να τους νικήσεις, γίνε σαν αυτούς. Ο προστατευτισμός παύει να είναι μία «βρόμικη» λέξη για την Ε.Ε.. Μετά την αποχώρηση της Βρετανίας, η Γαλλία και η Γερμανία πιέζουν τις Βρυξέλλες για μία βιομηχανική πολιτική βασισμένη σε κρατική στήριξη, κεντρικό σχεδιασμό και ευρωπαίους υπέρμαχους.

Αυτό θα σημαίνει βέτο σε μεγάλες εξαγορές από την Κίνα και αποκλεισμό ασιατικών εταιρειών από δημόσιες επενδύσεις, καθώς η Ε.Ε. επιλέγει την επόμενη γενιά «ντόπιων» πρωταθλητών σε τομείς όπως τα ηλεκτρικά οχήματα, το υδρογόνο και η υγεία. Εξαιρούνται οι τεράστιες συγχωνεύσεις στις τηλεπικοινωνίες και άλλες παλαιάς μορφής τεχνολογίες.

Τα φιλελεύθερα κράτη (οι Σουηδοί και οι Ολλανδοί) και εκείνα που έχουν μεγάλες κινεζικές επενδύσεις (Ελλάδα και Πορτογαλία) θα κατηγορήσουν τη γαλλογερμανική πρόταση για υποκρισία. Όμως το Παρίσι και το Βερολίνο δεν θα ακούσουν τα παράπονά τους. Θα είναι ένα πολυδιαφημισμένο βήμα στις ένδοξες εποχές της εποχής μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια νέα οικονομική κρίση

Οι τεκτονικές πλάκες του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος γεμίζουν ένταση και είναι κοντά στο ατύχημα. Περισσότερο από μία δεκαετία μετά την τελευταία κρίση, υπάρχει ένα δίχτυ προστασίας για τέτοια γεγονότα. Όμως η επόμενη κρίση είναι πάντα διαφορετική, όπως συνηθίζουν να λένε οι οικονομολόγοι.

Οικονομική αξιωματούχοι και οικονομολόγοι κοιτούν με αμηχανία προς το σκιώδες τραπεζικό σύστημα της Κίνας. Εναλλακτικές μορφές πίστωσης, μακριά από τις τράπεζες, έχουν ανθήσει μαζί με την οικονομία. 

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν αξιολογήσει το φαινόμενο με την απαραίτητη προσοχή. Καθώς η οικονομία της Κίνας ταλαντεύεται, αυτή η μορφή πίστωσης δείχνει επισφαλής.

Ακόμη και μία μικρή αύξηση στις απώλειες μπορεί να εξαφανίσει δανειστές με μικρό μαξιλαράκι.

Η ανακωχή στον εμπορικό πόλεμο από τον Τραμπ έχει ήδη γίνει δεκτή με ανακούφιση, όμως η ειρήνη αυτή και η οικονομία της Κίνας παραμένουν εύθραυστες και οποιοδήποτε πολιτικό λάθος θα μπορούσε να φέρει νέα εχθρικότητα που θα υποβαθμίσει τις προοπτικές για ανάπτυξη.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι προειδοποιήσεις χτυπούν κόκκινο σε αγορές και αναλυτές. Αρκετές μετοχές και ομόλογα διακινούνται σε υψηλές τιμές. Αυτές οι δύο δυνάμεις είναι έτοιμες να ταρακουνήσουν τον οικονομικό κόσμο το 2020.

Το Brexit γίνεται ακόμη πιο βρόμικο

Οι συζητήσεις για τη μετά Brexit εμπορική συμφωνία θα γίνουν ακόμη πιο σκληρές το 2020 με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον να πιέζει για μεγαλύτερη ελευθερία από τους κανόνες της Ε.Ε.

Με το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρεί από την Ένωση στις 31 Ιανουαρίου υπάρχει μία σκληρή ερώτηση: Ποια θα είναι η σχέση που θέλει να έχει με την Ε.Ε., ενώ το χρονοδιάγραμμα απαιτεί λύση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2020.

Όποιοι πιστεύουν ότι ο Τζόνσον θα πουλήσει τους οπαδούς του σκληρού Brexit και θα προχωρήσει σε εμπορική συμφωνία κοντά στην ενιαία αγορά και τους τελωνειακούς ελέγχους της Ε.Ε. θα πρέπει να το σκεφτούν ξανά. Ο Βρετανός πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του θέλουν πραγματικά να απομακρυνθούν από τους κανόνες της Ένωσης, ιδιαίτερα σε τομείς όπως οι οικονομικές υπηρεσίες και η τεχνητή νοημοσύνη. Και ελπίζει σε Γαλλία και Γερμανία για μία συμφωνία για τρόφιμα και αυτοκίνητα, με καλύτερους όρους από αυτούς που του προσφέρουν αυτή τη στιγμή.

Ένας παράγοντας είναι το αν θα κρατήσει ή όχι την υπόσχεσή του να μην ζητήσει επέκταση πέρα από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Εάν ο Τζόνσον θέλει να αποφύγει την πολιτική ντροπή θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ή να βρεθεί αντιμέτωπος με το οικονομικό σοκ του Brexit χωρίς εμπορική συμφωνία. 

Και στις διαπραγματεύσεις Βρετανίας-Ε.Ε., όπως σε κάθε ευρωπαϊκή κρίση, αναμένεται ένα σκληρό διπλωματικό παιχνίδι για το ποιος θα υποχωρήσει πρώτος.

Η περιβαλλοντική ατζέντα στο επίκεντρο

Τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα θα φτάσουν σε νέα υψηλά το 2020. Δεν θα υπάρχει κανένα σημάδι πως η παγκόσμια αύξηση θερμοκρασίας έχει τεθεί υπό έλεγχο. 

Ως αντίδραση η νέα πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, έχει υποσχεθεί η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής να κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό καλεντάρι επηρεάζοντας τα πάντα, από οικονομικούς κανόνες μέχρι τις οδηγίες για τη χρήση χημικών, τη φορολογία στα αεροπλάνα, τα επίπεδα ρύπανσης για τα αυτοκίνητα και τις εμπορικές σχέσεις της Ένωσης με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η πολιτική πίσω από την «Πράσινη Συμφωνία» σημαίνει ότι τα περισσότερα σημεία του σχεδίου θα περάσουν, όμως θα υπάρξουν μεγάλοι καβγάδες εντός του έτους.

Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Φρανς Τίμερμανς, ο Ολλανδός Σοσιαλδημοκράτης που είναι αντιπρόεδρος της Κομισιόν, να φέρει την ευθύνη να περάσει το πρόγραμμα, αλλά τον Βάλντις Ντομπρόφσκις, εκτελεστικό αντιπρόεδρο από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, να ασκεί ασφυκτικό έλεγχο.

Ο άλλος καβγάς είναι στο εσωτερικό της Ένωσης. Η Ευρώπη είναι χωρισμένη σε Δύση και Ανατολή με την Πολωνία να λέει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τους στόχους για ουδετερότητα μέχρι το 2050 και θα αναγκάσει την Ε.Ε. να ρίξει πολύ χρήμα ώστε να πειστούν η Βαρσοβία και οι σύμμαχοί της. Δεν υπάρχει, όμως κανένα σημάδι ότι η Πολωνία προετοιμάζει ριζοσπαστικές αλλαγές στην οικονομία της.

Η τεχνολογία παίρνει τον έλεγχο

Το 2020 θα είναι το έτος που η Ευρώπη θα εγκαταλείψει την προσεκτική προσέγγιση στις νέες τεχνολογίες. Καθώς το μπλοκ στοχεύει σε μια βιομηχανική πολιτική με στόχο να ξεπεράσει τους διεθνείς ανταγωνιστές της, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα με πως μία χαλαρή προσέγγιση στην τεχνητή νοημοσύνη (οχήματα χωρίς οδηγούς και άλλες φουτουριστικές τεχνολογίες) δεν είναι πια συμβατή με τις οικονομικές φιλοδοξίες.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι μία σειρά από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιούνται ήδη σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η εργασία και η δικαιοσύνη χωρίς τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας ή ποινικό κώδικα. Τα οχήματα χωρίς οδηγό είναι σε χρήση σε πολλούς δημόσιους δρόμους του μπλοκ, μολονότι έχουν γίνει δοκιμές με περιορισμένο έλεγχο. Οι γίγαντες της αεροναυπηγικής όπως η Airbus και η Boeing, οι τεχνολογικές εταιρείες όπως η Uber ακόμη και τα McDonald’s αυξάνουν τις μεταφορές με drones και τα αεροταξί.

Παράλληλα, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αποδέχονται τις τεχνολογίες συστημάτων αναγνώρισης προσώπου χωρίς να ασχολούνται με τις μεγάλες ανησυχίες που εκφράζονται για παραβίαση προσωπικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. 

Οι Βρυξέλλες θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις με το Ιράν

Η ηγεσία της Τεχεράνης και οι Φρουροί της Επανάστασης θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία με ακόμη πιο σκληρό τρόπο, καθώς συνεχίζουν να χάνουν την λαϊκή υποστήριξη. Χωρίς σημαντική ανάκαμψη στα έσοδα από το πετρέλαιο (εξαιτίας και των αμερικανικών κυρώσεων) οι ηγέτες της χώρας γνωρίζουν ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη. 

Οι Βρυξέλλες θα κληθούν να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους με την Τεχεράνη και να ανησυχούν για το τί θα συμβεί στη συνέχεια. 

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Βαρσοβίας-Βρυξελλών

Το κυβερνών κόμμα της Πολωνίας θα πιέσει για πιο βαθιά αναμόρφωση του νομικού του συστήματος, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά στις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρά τη νίκη στις εκλογές του 2019 το κόμμα του PiS παλεύει για το μέλλον του με φόντο τις φετινές προεδρικές εκλογές. Ο πρόεδρος Αντρέι Ντούντα, σύμμαχος του PiS, προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όμως το ενδεχόμενο έκπληξης είναι ορατό. Εάν χάσει, τότε οι ριζοσπαστικές αλλαγές που θέλει να κάνει ο Γιάροσλαβ Καζίνσκι θα μπλοκαριστούν. 

Αυτό ωθεί την κυβέρνηση στο να πιέσει για τις μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη ώστε να ασκήσει περισσότερο πολιτικό έλεγχο. Οι Βρυξέλλες προειδοποιούν ότι τέτοια βήματα παραβιάζουν τους κανόνες της Ε.Ε., όμως η Βαρσοβία δεν ακούει.

www.efsyn.gr


Κατεβάστε το αρχείο: brussells-commission-.jpg

  Σχολιασμός Θέματος «Οι επτά προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

 
 

Βόμβες Μίχαλου: Όσα γίνουν με τους πλειστηριασμούς θα αλλάξουν το επαγγελματικό γίγνεσθαι

 19/2/2020 
 

Κορονοϊός: Τι είναι οι θάλαμοι αρνητικής πίεσης στους οποίους απομονώνουν ασθενείς και ύποπτα κρούσματα

 13/2/2020 
 

Τα λαυρεωτικά , η μεγαλύτερη φούσκα όλων των εποχών

 12/2/2020 
 

Αδήλωτα τετραγωνικά: Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να απαλλαγούν από αναδρομικές επιβαρύνσεις

 12/2/2020 
 

Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα γίνει η προσυμπλήρωση των αποδοχών μισθωτών

 12/2/2020 
 

Ελλάδα: Στο 10% του πληθυσμού, το 42% του πλούτου στη χώρα

 7/2/2020 
 

Εφορία: Στο μικροσκόπιο οι δαπάνες των νοικοκυριών - Ποια στοιχεία και πώς θα ελέγχονται

 6/2/2020 
 

Ακίνητα: Γιατί συμφέρει η μεταβίβαση πριν από τον Ιούνιο

 3/2/2020 
 

Πώς θα αξιολογείται η πιστοληπτική ικανότητα πολιτών και επιχειρήσεων

 30/1/2020 
 

GPS στα καύσιμα, λίστες από Airbnb και διασύνδεση ταμειακών με Taxis

 27/1/2020 
 

Ηλεκτροσόκ από τους Θεσμούς: Θέλουν "επανεκκίνηση" πλειστηριασμών και πτωχευτικό χωρίς προστασία

 27/1/2020 
 

Ρευστοποίηση περιουσίας και διαγραφή χρεών

 21/1/2020 
 

Ποια επαγγέλματα «κινδυνεύουν» από την 4η βιομηχανική επανάσταση

 20/1/2020 
 

Ανανεώθηκε για πέντε χρόνια η θητεία του επικεφαλής της ΑΑΔΕ

 20/1/2020 
 

Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχει δώσει "φακελάκι" σε δημόσια υπηρεσία. Έρευνα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας(1 σχόλιo/α)

 14/1/2020 
 

Νέες αντικειμενικές: Ποιοι θα δουν αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ

 13/1/2020 
 

«Δεύτερη ευκαιρία» με ολική διαγραφή χρεών σε Ταμεία και τράπεζες - Οι προϋποθέσεις και οι παγίδες

 13/1/2020 
 

Ενταση στις ΔΟΥ από τις διαμαρτυρίες συνταξιούχων(1 σχόλιo/α)

 10/1/2020 
 

Ανατροπή: Αμφισβητούν τις χρεώσεις οι φορολογούμενοι που δεν δήλωσαν αναδρομικά

 10/1/2020 
 

Σε υψηλό 12 ετών ο δείκτης οικονομικού κλίματος τον Δεκέμβριο - Αναλυτικά τα στοιχεία του ΙΟΒΕ

 9/1/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Σεμινάριο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ με θέμα «επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα»
Οι προτάσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τον προγραμματισμό του ΟΕΕ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Του Αριστομένη Τριγώνη
Παρουσίαση βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη : ΡΗΞΗ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε. 
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Α. 1035 /18-02-2020 Υποχρεώσεις Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων και διαδικασίες ελέγχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων.
Υπουργική Απόφαση 11026/2020 - ΦΕΚ 491/Β/19-2-2020 Υ.Α.11026/2020 : Πρότυπα καταστατικά για τις εταιρικές μορφές Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε και Ε.Ε
Επιστροφές φόρων: Απλοποιείται η διαδικασία χωρίς Δ.Ο.Υ. - Πώς θα γίνεται
A. 1017 /27-01-2020 Καθορισμός της μορφής του προτύπου έκδοσης του ηλεκτρονικού τιμολογίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων.
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας
Ε9: Τα 5 κλικ για να γλιτώσετε πρόστιμα από τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά.

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. – ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ του Δημήτρη Γκλεζάκου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα