Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
11/7/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 2082
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ρατσισμός, αποικιοκρατία και αποζημιώσεις . Άρθρο του γάλλου οικονομολόγου και συγγραφέα Τομά Πικετί
Η Αγία Τράπεζα. Του Παύλου Μεθενίτη
Υφεση και πολλαπλασιαστές: Πάλι η ίδια ιστορία!.Tου καθηγητή Ιωάννη Μαραγκού*
Ο ρόλος των εισερχόμενων άμεσων ξένων επενδύσεων στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕE.Των Γιάννη Μαραγκού, Ειρήνης Τριάρχη, Θέμη Ανθρακίδη και Αγγελικής Νεστορούδη
Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας
Guy Standing: Ο εμπνευστής του Βασικού Εισοδήματος, για το τέλος της παγκοσμιοποίησης

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Πόρισμα του ΕΟΠΥΥ «καίει» τον σύζυγο της Ράικου 
Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης 
«Καμία καραντίνα δεν μπορεί να σκοτώσει το τραγούδι» , Σταμάτης Κραουνάκης, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ο δήμος Χερσονήσου κάνει προσλήψεις με βάση τα κοινωνικά φρονήματα; 
Θα ξοδέψει 48,3 εκ. για την αγορά λογισμικού αν και υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν!!!!! 
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Παππά 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

�������� 
 

Ημερομηνία: 27/1/2020 11:55:40 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

 

Οι έξι βασικοί τομείς στους οποίους η έλευσή της θα επιφέρει τεράστιες δομικές αλλαγές: εργασία και εκπαίδευση, περιβάλλον και κατασκευές, ασφάλεια και κανόνες, κράτος και υποδομές, υγεία και παροχές, καθώς και ο κρίσιμος τομέας της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης .

 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση κυριάρχησε, μαζί με την κλιματική αλλαγή, στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, την περασμένη εβδομάδα.

 Καταγράφουμε εδώ τα σημαντικότερα στοιχεία που παρουσιάστηκαν και αφορούν έξι βασικούς τομείς στους οποίους η έλευσή της θα επιφέρει τεράστιες δομικές αλλαγές: την εργασία και την εκπαίδευση, το περιβάλλον και τις κατασκευές, την ασφάλεια και τους κανόνες, το κράτος και τις υποδομές, την υγεία και τις παροχές, καθώς και τον κρίσιμο τομέα της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης.

 

 Ιδού τι ειπώθηκε ειδικότερα στα τραπέζια των συζητήσεων, σε επιμέλεια και σταχυολόγηση του πολιτικού επιστήμονα Παύλου Πετίδη, συνεργάτη του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Εργασία και Εκπαίδευση

Περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο θέσεις εργασίας αναμένεται να χαθούν λόγω της συνεχούς και αυξανόμενης χρήσης νέων τεχνολογιών. Πρέπει, λοιπόν, να επικεντρωθούμε στην επίτευξη ισότιμης και χωρίς αποκλεισμούς ευημερίας για να εξοπλίσουμε τους ανθρώπους με τις δεξιότητες του μέλλοντος.

 

Ο ιδιωτικός τομέας, τα κράτη, οι εκπαιδευτικοί και η κοινωνία των πολιτών θα πρέπει να συνεργαστούν ώστε να δημιουργήσουν συστήματα που επικεντρώνονται στην καλλιέργεια όχι μόνο ψηφιακών δεξιοτήτων αλλά και των λεγόμενων «ανθρώπινων» όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων, η ομαδική εργασία.

 

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο έντονου μετασχηματισμού λόγω της ταχείας ανάπτυξης της τεχνολογίας. Υπολογίζεται ότι το 10%-20% των θέσεων εργασίας απειλείται από την αυτοματοποίηση. Η επένδυση στις δεξιότητες καθίσταται κρίσιμος παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

 

Προβλέπεται ότι η ταχεία εξέλιξη των μηχανών και των αλγορίθμων στον χώρο εργασίας θα δημιουργήσει 133 εκατομμύρια νέους ρόλους στη θέση των 75 εκατομμυρίων που θα εκτοπιστούν μεταξύ 2018 και 2022. Το ζήτημα της επανεκπαίδευσης καθίσταται πλέον επιτακτικός παράγοντας για τη μετάβαση προς την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσε δύο πρωτοβουλίες με στόχο την παροχή σε 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους νέων δεξιοτήτων, αναγκαίων για τις θέσεις εργασίας του μέλλοντος, με χρονικό ορίζοντα το 2030.

 

Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να έχει επιδεινώσει το χάσμα των δεξιοτήτων, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τη συστηματική μείωσή του στο κλάδο της μεταποίησης.

 

Ο εξοπλισμός του εργατικού δυναμικού με τεχνικές δεξιότητες και η καλλιέργεια μιας κουλτούρας συνεχούς καινοτομίας αποτελούν θεμελιώδη συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν τις κυβερνήσεις –και όλες τις οργανώσεις του δημόσιου τομέα– να υπηρετήσουν τις αποστολές τους, να επιτύχουν πραγματικά αποτελέσματα για αυτούς που εξυπηρετούν και να οικοδομήσουν έναν καλύτερο κόσμο.

 

Κατά τα επόμενα δύο χρόνια –έως το 2022– το 42% των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εκτέλεση των υπαρχουσών θέσεων εργασίας αναμένεται να αλλάξει. Οι τεχνικές δεξιότητες θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στις θέσεις εργασίας του μέλλοντος. Οι ανθρώπινες δεξιότητες και το δίκτυό σας εξακολουθούν να παραμενουν σημαντικές.

 

 Περιβάλλον και Κατασκευές.

 

 Για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών συνεπειών της βιομηχανίας της μόδας, επενδυτικά προγράμματα ύψους 30 δισεκατομμυρίων πρέπει να δοθούν για την ενίσχυση της καινοτομίας με χρονικό ορίζοντα έως το 2030.

 

«Η υπερθέρμανση του πλανήτη, η κλιματική αλλαγή και η καταστροφική απώλεια της βιοποικιλότητας αποτελούν τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα… Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο… η ώρα να δράσουμε είναι τώρα» (πρίγκιπας Κάρολος).

 

Οι ηγέτες επιχειρήσεων μπορούν να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στην επίτευξη κοινών στόχων, όπως αυτές που περιγράφονται στη συμφωνία για το κλίμα του Παρισιού και στην Ατζέντα για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών.

 

Σε μια προσπάθεια να καταστεί μια χώρα απαλλαγμένη από τη χρήση άνθρακα μέχρι το 2038, η Γερμανία οικοδομεί πρόγραμμα μετάβασης σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ύψους 45 δισ. ευρώ.

 

Εως το 2050, τα κτίρια των πόλεων θα πρέπει να έχουν γίνει πλήρως ηλεκτρικά, να στηρίζονται σε τοπικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να λειτουργούν όντας συνδεδεμένα με σύγχρονα ψηφιακά δίκτυα.

 

 Περισσότερο από το 70% των εταιρειών στον κατασκευαστικό τομέα καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες υιοθέτησης προηγμένων τεχνολογιών κατασκευής.

 

 Ασφάλεια και Κανόνες

 

Τα κράτη οφείλουν να εργαστούν ενεργά για τη βελτίωση της «αυθεντικότητας» (authentication) στους κωδικούς πρόσβασης, έναν από τους σοβαρούς πυλώνες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, για να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον για όλους.

 

 Με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο να αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές απειλές για τη διεθνή ευημερία, με τζίρο έως και 6 τρισ. ευρώ τον χρόνο και τις προσπάθειες των κρατών να αποδεικνύονται ανεπαρκείς , η συνεργασία μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχή καταπολέμησή του.

Η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, ή η ΑΙ, είναι μια κρίσιμη πρόκληση για την παγκόσμια βιομηχανία της τεχνολογίας. Η εφαρμογή ενός ισχυρού και συνεκτικού πλαισίου κανόνων για τη διαχείριση της Τεχνητής Νοημοσύνης μπορεί να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και προοπτικές για την διαχείριση των σύγχρονων παγκόσμιων προκλήσεων.

 

Οι κυβερνήσεις οφείλουν να διαμορφώσουν το κατάλληλο νομικό και ρυθμιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι επιχειρήσεις θα δρουν και θα επιτελούν τους σκοπούς τους. Ο ρόλος των κρατών είναι πιο αναγκαίος από ποτέ.

 

Υγεία και Κοινωνικές Παροχές

 

Εως 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι –περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού– εξακολουθούν να μη λαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας που χρειάζονται. Και 800 εκατομμύρια άνθρωποι δαπανούν τουλάχιστον το 10% των οικογενειακών προϋπολογισμών για τα έξοδα υγείας για τον εαυτό τους, για ένα άρρωστο παιδί ή ένα άλλο μέλος της οικογένειας. Η υιοθέτηση εργαλείων και υπηρεσιών ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης αποτελεί ζωτικό βήμα προς την αναβάθμιση της ποιότητας και της συνέπειας των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στις αναδυόμενες χώρες.

 

Ο συνδυασμός της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Κβαντικής Πληροφορικής θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μερικά από τα σοβαρότερα προβλήματα της ανθρώπινης ζωής, όπως η αντιμετώπιση χρόνιων ασθενειών, μέσω της προόδου της γενετικής επιστήμης και της συνθετικής βιολογίας.

 

 Κράτος και Υποδομές

 

Οι δημόσιες μεταφορές διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε πόλεις του κόσμου, συνδέοντας τους ανθρώπους με την εργασία τους, τα σχολεία και τις κοινότητες. Ευτυχώς, νέες τεχνολογικές λύσεις καθιστούν τις καθαρές και αποδοτικές μαζικές μεταφορές διαθέσιμες σε όλο και περισσότερες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην ανάπτυξη και στις αναπτυγμένες οικονομίες, οι λύσεις αυτές βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, εξοικονομώντας χρήματα και επεκτείνοντας τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους.

 

Σήμερα υπολογίζεται ότι περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται υπό καθεστώς «σύγχρονης δουλείας και εκμετάλλευσης». Η ανάπτυξη της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει αυξημένες δυνατότητες στα κράτη και τη διεθνή κοινότητα για να επισημάνουν έστω και τις πιο λεπτές πτυχές της σύγχρονης εκμετάλλευσης, αποκαλύπτοντας τοπικά και περιφερειακά πρότυπα.

 

Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα ξεκινήσει σύντομα την UpLink, μια ανοιχτή πλατφόρμα για την κλιμάκωση των φωτεινών ιδεών που χρειάζονται οι άνθρωποι, που δημιουργήθηκαν με την Salesforce, τη Deloitte και τη LinkedIn. Η πλατφόρμα θα συμβάλει στη δημιουργία νέων προσεγγίσεων για την αντιμετώπιση των πιο πιεστικών προκλήσεων του κόσμου, όπως καθορίζονται στους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDG). Το Uplink θα συνδέσει την επόμενη γενιά δημιουργών αλλαγών και κοινωνικών επιχειρηματιών με δίκτυα ηγετών που διαθέτουν πόρους, εμπειρογνωμοσύνη και εμπειρία για να δημιουργήσουν αντίκτυπο.

 

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) μπορεί να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την επιχειρησιακή τους αξία.

 

Αυτό θα οδηγήσει στην καινοτομία και την αύξηση της αποτελεσματικότητας σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων, από το σχεδιασμό έως τη μεταποίηση. Οι ευφυέστερες επιχειρήσεις που συνδέονται με 5G και το Διαδίκτυο θα βοηθήσουν επίσης στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

 

Τα οικονομικά πλεονεκτήματα της Ευρώπης περιλαμβάνουν την πολιτιστική ποικιλομορφία, ένα μορφωμένο εργατικό δυναμικό και δημόσιες υπηρεσίες για τη στήριξη ενός σταθερού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η Ψηφιακή Ενιαία Αγορά (DSM) μπορεί να βοηθήσει τους παραδοσιακούς κλάδους να επωφεληθούν από την ψηφιακή επανάσταση. Υπάρχουν τρία βήματα που πρέπει να λάβουν οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την εναρμόνιση των κανονισμών.

 

 Η παραδοσιακή, αμιγώς οικονομικά επικεντρωμένη ηγεσία είναι ξεπερασμένη. Οι εργαζόμενοι πρέπει να μάθουν να ξεχνούν την περιγραφή της εργασίας και τους προηγούμενους τρόπους εργασίας. Παραμένοντας ανοιχτοί στις νέες ευκαιρίες, οι επίδοξοι επιχειρηματικοί ηγέτες μπορούν να προετοιμαστούν για ό, τι προκύψει στο μέλλον.

www. Protagon.gr

 

  Σχολιασμός Θέματος «Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Ρατσισμός, αποικιοκρατία και αποζημιώσεις . Άρθρο του γάλλου οικονομολόγου και συγγραφέα Τομά Πικετί

 6/7/2020 
 

Η Αγία Τράπεζα. Του Παύλου Μεθενίτη

 22/6/2020 
 

Υφεση και πολλαπλασιαστές: Πάλι η ίδια ιστορία!.Tου καθηγητή Ιωάννη Μαραγκού*

 18/6/2020 
 

Ο ρόλος των εισερχόμενων άμεσων ξένων επενδύσεων στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕE.Των Γιάννη Μαραγκού, Ειρήνης Τριάρχη, Θέμη Ανθρακίδη και Αγγελικής Νεστορούδη

 17/6/2020 
 

Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας

 16/6/2020 
 

Guy Standing: Ο εμπνευστής του Βασικού Εισοδήματος, για το τέλος της παγκοσμιοποίησης

 15/6/2020 
 

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

 3/6/2020 
 

Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"

 21/5/2020 
 

Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες

 8/5/2020 
 

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)

 22/4/2020 
 

Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.

 21/4/2020 
 

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

 21/4/2020 
 

Η εποχή μετά την Πανδημία - Το μοντέλο της Άπω Ανατολής. Ο Big Brother δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικός .Του Γερμανού φιλόσοφου νοτιοκορεάτικης καταγωγής Byung-Chul Han

 13/4/2020 
 

Κρίση χωρίς δημοκρατία; Απαγόρευση της πολιτικής και της κριτικής; Του Νίκου Κοτζιά

 13/4/2020 
 

Νόαμ Τσόμσκι: «Θα ξεπεράσουμε την κρίση του κορονοϊού, αλλά έχουμε μπροστά μας πιο σοβαρές κρίσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε»

 10/4/2020 
 

Ιστορική ομιλία TSE GKEVARA για την δημόσια υγεία

 10/4/2020 
 

Όταν ξεπεράσουμε αυτήν την τραγωδία, θα ξαναρχίσουν όλα όπως πριν; του Serge Halimi, αρχισυντάκτη της «Monde Diplomatique»

 7/4/2020 
 

Εντγκάρ Μορέν ο κοινωνιολόγος και φιλόσοφος: Ο κατ’ οίκον περιορισμός μπορεί να μας βοηθήσει ν’ αρχίσουμε την αποτοξίνωση του τρόπου ζωής μας

 7/4/2020 
 

Προβλέψεις για πρωτοφανή ύφεση ρεκόρ ύψους 35% στην Ελλάδα το 2020!, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 6/4/2020 
 

Μένουμε σπίτι, του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου*

 3/4/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"
Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων
Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη
Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Νέα εγκύκλιος του Υπ.Εργασίας με διευκρινίσεις για τους εποχικά εργαζόμενους
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ερχεται δυνατότητα υποβολής κατ’ εξαίρεση σε επιχειρήσεις
Νέο φορολογικό-σκούπα με επιλεκτικές φοροαπαλλαγές
E. 2107 /07-07-2020: Διαδικασία υποβολής δηλώσεων φορολογίας κεφαλαίου, κοινοποίησης των πράξεων προσδιορισμού του φόρου και λήψης πιστοποιητικών των φορολογιών κεφαλαίου. - Εφαρμογή της απόφασης Α.1137/2020 (ΦΕΚ 2423 Β΄)
Ε. 2108 /07-07-2020: Παράδοση αγαθών με απαλλαγή από το φόρο προστιθεμένης αξίας που προορίζονται για τον εφοδιασμό πλοίων
e-ΕΦΚΑ: Εγκύκλιος για επικουρική ασφάλιση και ελεύθερους επαγγελματίες

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα