Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
7/4/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8069
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Προβλέψεις για πρωτοφανή ύφεση ρεκόρ ύψους 35% στην Ελλάδα το 2020!, του Λεωνίδα Βατικιώτη
Μένουμε σπίτι, του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου*
Η ελληνική οικονομία στο χείλος της καταστροφής. Από Χρήστο Κουτσονάσιο
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ COVID-19: «Our key message is: test, test, test»! του Γιώργου Δουράκη*
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! Του Γιώργου Δουράκη
Για να κρατηθεί η οικονομία ζωντανή, να πληρώσει η κυβέρνηση. Tων Εμάνιουελ Σάεζ και Γκέιμπριελ Ζούκμαν*

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης
Σχολιο από τον Μανο Φωτακη για το ευρωομολογο  
Νίκος Κοτζίας , πρώην Υπουργός , Να συνεννοηθούμε…. 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Παραλήρημα χωρίς τέλος της Ραχήλ Μακρή- Ο κορονοϊός είναι "μούφα" και εκείνη θα κοινωνήσει κανονικά
Πρόκληση και προβληματισμός: 800 ευρώ στις ερασιτεχνικές ομάδες μετά από «ενέργειες» της Αυγερινοπούλου 
Δείτε τι ανέβασε στο Twitter ο κύριος Μπάμπης .. 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Οι 9+1 γκρίζες ζώνες του νέου ασφαλιστικού

�������� 
 

Ημερομηνία: 19/2/2020 12:47:58 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο έχει συνολικά 10 γκρίζες ζώνες που χρειάζονται προσοχή με πρώτη τις παρεμβάσεις στις παλιές και νέες συντάξεις.

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αφορά περίπου 1 εκατομμύριο μισθωτούς, 1,4 εκ. μη μισθωτούς, 1 εκατομμύριο συνταξιούχους με περισσότερα από 33 χρόνια ασφάλισης και περίπου 250.000 δικαιούχους επικουρικών συντάξεων που είχαν µειώσεις το 2016.

Ιδού οι γκρίζες ζώνες του:

1. Αυξήσεις πολλών ταχυτήτων: Στο νομοσχέδιο θεσπίζονται ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε κατηγορίες συνταξιούχων από τις οποίες μόνο οι δύο είναι σίγουρο ότι θα δουν αυξήσεις στα ποσά που πιστώνονται στους λογαριασμούς τους ενώ οι άλλες τρεις θα δούν λογιστικές αυξήσεις που θα συμψηφίζονται με την μείωση της προσωπικής διαφοράς.

Συγκεκριμένα "όσοι νέοι συνταξιούχοι αποχώρησαν μετά την 13η Μαΐου του 2016 δηλαδή μετά την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου και δεν έχουν προσωπική διαφορά θα πρέπει να περιμένουν αυξήσεις αν είχαν ασφάλιση πάνω από 33 χρόνια. Οσοι αποχώρησαν μετά την 13η Μαϊου έως 31/12/2018 και διατηρούν τµήµα προσωπικής διαφοράς (25% έως 50%) επειδή η σύνταξή τους -όπως υπολογίστηκε µε τον νόμο Κατρούγκαλου- ήταν μειωμένη κατά τουλάχιστον 20% σε σχέση µε τη σύνταξη που θα έπαιρναν µε το παλαιό καθεστώς θα πρέπει να περιμένουν μόνο ένα λογιστικό συμψηφισμό με την αύξηση να συμψηφίζεται από την απαλοιφή της προσωπικής διαφοράς.

Στις συνέχεια θα πρέπει να περιμένουν πραγματικές αυξήσεις από το 2023 καθώς οι συντάξεις θα μείνουν παγωμένες για άλλα τρία χρόνια. Οι περισσότεροι θα έχουν λογιστικούς συµψηφισµούς και θα δουν τις προσωπικές τους διαφορές να ψαλιδίζονται υπέρ της αύξησης της ανταποδοτικής τους σύνταξης, ενώ κάποιοι άλλοι θα δουν αυξήσεις στην τσέπη.

Τα εκκαθαριστικά για την περίοδο από τον Οκτώβριο 2019 και μετά θα δημοσιευθούν αφού ψηφιστεί ο νόμος και ολοκληρωθεί ο επανυπολογισμός µε τα νέα δεδομένα. Με βάση τα πιο αισιόδοξα δεδομένα αυτό αναμένεται να γίνει το Ιούνιο.

Παλαιοί συνταξιούχοι που έχουν θετική προσωπική διαφορά ύψους άνω των 50 ή 100 ευρώ θα δουν αύξηση της ανταποδοτικής σύνταξης και αντίστοιχη μείωση της προσωπικής διαφοράς. Στην τσέπη δεν προκύπτει διαφορά, αλλά ο συνταξιούχος µπορεί να ελπίζει νωρίτερα σε μηδενισμό της προσωπικής διαφοράς και αύξηση από το 2023 και μετά, όταν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα για γενικές αυξήσεις µε βάση το ΑΕΠ και τον ∆είκτη Τιµών Καταναλωτή.

Αντίθετα, παλαιοί συνταξιούχοι που έχουν αρνητική προσωπική διαφορά, δηλαδή έχουν λάβει αύξηση από 1/1/2019, θα πρέπει να λάβουν αύξηση στην τσέπη. Εφόσον είχαν αποχωρήσει µε πάνω από 33 χρόνια, η προσωπική διαφορά θα αυξηθεί και µαζί της θα αυξηθεί από την 1η Οκτωβρίου 2019 το 1/5 αυτής που λαµβάνουν.

Επίσης, παλαιοί συνταξιούχοι µε πολύ μικρή θετική προσωπική διαφορά (π.χ. κάτω από 50 ευρώ) αντιµετωπίζουν το ενδεχόμενο να «μηδενίσουν το κοντέρ» της προσωπικής διαφοράς ή να περάσουν σε αρνητική προσωπική διαφορά, δηλαδή σε αύξηση. Μαζί θα πρέπει να αναμένουν αύξηση και όσοι είχαν μειώσεις στις επικουρικές τους το 2016.

2. Μη κοστολογημένες αυξήσεις: Όλες αυτές οι λογιστικές ή αυξήσεις δεν έχουν κοστολογηθεί επίσημα Στην έκθεση του ΓΛΚ, πάντως, δεν υπάρχει αναφορά για το δημοσιονομικό κόστος των αυξήσεων στις κύριες συντάξεις λόγω της προβλεπόμενης αύξησης των ποσοστών αναπλήρωσης, αλλά και της επαναφοράς των επικουρικών συντάξεων στο επίπεδο του Μαΐου 2016.

3. Αυξήσεις στα όρια του πληθωρισμού: Ως προοπτική το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο δίνει για τα χρόνια μετά το 2023 αυξήσεις που δεν θα ξεπερνούν το μέσο ετήσιο πληθωρισμό για τον οποίον οι προβλέψεις είναι ότι θα παραμείνει πέριξ του 1% Παράλληλα βέβαια η αύξηση δεν θα είναι ουσιαστική αλλά θα καλύπτει απλώς την απώλεια εισοδήματος ενώ οι συντάξεις θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

4. Μεγαλύτερες συντάξεις για λίγους: Η αύξηση στα ποσοστά αναπλήρωσης κοντά στο 50% αφορά όσους έχουν 40 έτη ασφάλισης. Κάτι τέτοιο όσο και αν ακούγεται εφικτό είναι μάλλον δύσκολο καθώς τα 40 χρόνια συνεχούς ασφάλισης μετά τα δέκα χρόνια της κρίσης με τις περικοπές σε μισθούς και δικαιώματα που υπέστησαν κυρίως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μπορεί να συμπληρώνονται στην ηλικία των 70 ή και των 75 ετών. Σε τέτοιες ηλικίες όμως σπάνια οι εργοδότες διατηρούν υπαλλήλους και σπανιότερα κολλούν και ένσημα.

5. Κίνητρα εργασίας για συνταξιούχους αντικίνητρα για νέους: Ένα αμφιλεγόμενο ακόμη μέτρο του νέου ασφαλιστικού είναι τα πριμ που δίνονται εφεξής για τους συνταξιούχους που συνεχίζουν την εργασία τους. Με το νόμο Κατρούγκαλου σε περιπτώσεις συνταξιούχων που εργάζονταν καταβάλλονταν το 40% της σύνταξης. Με το νόμο που κατατέθηκε στην Βουλή το ποσοστό της σύνταξης που θα καταβάλλεται αν ο ασφαλισμένος συνεχίζει την εργασίας του θα φτάνει το 70% .

Λόγω της πληθυσμιακής γήρανσης τα κίνητρα για την παράταση του εργασιακού βίου είναι μια λύση που δίνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα όμως που το ποσοστό ανεργίας παραμένει μακράν το υψηλότερο εντός της ΕΕ (φτάνει ακόμη το 17%) η διατήρηση σε θέσεις εργασίας συνταξιούχων είναι μάλλον αντικίνητρο για την πρόσληψη νεώτερων εργαζομένων για τους οποίους οι εργοδότες θα πρέπει να καταβάλλουν και εργοδοτικές εισφορές.

6. Μη αναλογικότητα για τις εισφορές μη μισθωτών: Οι νέες εισφορές για επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους δύναται να είναι οι ίδιες για εκείνον που βγάζει 8.000 ευρώ και για εκείνον που βγάζει 80.000 ευρώ. Από την πλήρη αναλογικότητα του νόμου Κατρούγκαλου ο νέος νόμος αφήνει στην επιλογή των ασφαλισμένων ποιο κλιμάκιο εισφορών θα αποφασίσουν να καταβάλλουν.

7. Υψηλότερες εισφορές για το 85% των μη μισθωτών. Με βάση τα δεδομένα του νόμου Κατρούγκαλου, το 85% όσων είχαν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα είχαν υποχρέωση καταβολής της ελάχιστης ασφαλιστικής εισφοράς των 185 ευρώ . Οι ίδιοι ασφαλισμένοι με το νέο νόμο χωρίς να έχουν αυξήσει τα εισοδήματα τους θα πρέπει να πληρώσουν 210 ευρώ. Όταν η εισφορά για το 85% των υπόχρεων ήταν 185 ευρώ, περίπου το 50% αδυνατούσε να καταβάλλει εισφορές. Ποιος και γιατί περιμένει ότι με την νέα εισφορά των 210 ευρώ η εισπραξιμότητα θα αυξηθεί;

8. Το βάρος στους μισθωτούς πλήρους απασχόλησης: Με την πλήρη απαλοιφή κάθε έννοιας αναλογικότητας για τις εισφορές των μη μισθωτών, το πρόσθετο κόστος διατήρησης της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού αφού δεν προκύπτουν από το νόμο νέα έσοδα στο σύστημα θα επωμιστούν οι μισθωτοί πλήρους απασχόλησης. Ακόμη και μετά τις σχεδιαζόμενες μειώσεις εισφορών οι καταβολές των μισθωτών θα είναι αναλογικές ενώ των μη μισθωτών θα είναι κατ επιλογήν .

9. Κυμαινόμενη η 13η σύνταξη: Η 13η σύνταξη που ήταν δέσμευση (αν και είχε δοθεί μια μόνο φορά από την προηγούμενη Κυβέρνηση) γίνεται με το νέο νομοσχέδιο ένα ποσό κυμαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα ορίζεται ότι ένα ποσό που θα φτάνει στο 0,5% του ΑΕΠ κάθε χρονιάς θα καλύπτει και τις οποίες ανάγκες για αναδρομικά αλλά και την ανάγκη για τη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων. Συνεπώς ανάλογα με τις ανάγκες για αναδρομικά θα ορίζεται και το επιπλέον βοήθημα για τις χαμηλότερες συντάξεις.

10. Μικτά εισοδήματα: Πιθανή είναι και η αύξηση των εισφορών για όσους έχουν μικτά εισοδήματα, δηλαδή όσοι έχουν έσοδα από μισθωτή υπηρεσία και παροχή υπηρεσιών. Τούτο αν ο εργαζόμενος έχει αναγκαστεί να δουλεύει με το βασικό μισθό των 650 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον για να καλύψει τις ασφαλιστικές εισφορές μέχρι και τα 252 ευρώ του δευτέρου κλιμακίου που θα πρέπει να καταβάλουν κατ' ελάχιστο οι εργαζόμενοι με μικτά εισοδήματα.

www.news247.gr


Κατεβάστε το αρχείο: syntaxi1.jpg

  Σχολιασμός Θέματος «Οι 9+1 γκρίζες ζώνες του νέου ασφαλιστικού»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Η καμπύλη της πανδημίας στην Ελλάδα - Σύγκριση με Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία

 7/4/2020 
 

Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της πανδημίας

 6/4/2020 
 

Βασικό εισόδημα για όλους λανσάρει η Ισπανία

 6/4/2020 
 

ΜέΡΑ25: Σχέδιο για την μετάβαση στη 2η φάση ΤΩΡΑ!

 6/4/2020 
 

Για κίνδυνο διατροφικών ελλείψεων προειδοποιούν ΟΗΕ, ΠΟΥ και ΠΟΕ

 2/4/2020 
 

Αναστέλλονται οι δόσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων

 2/4/2020 
 

ECDC: Τι ισχύει με τα γρήγορα τεστ για κορωνοϊό

 2/4/2020 
 

Bloomberg: To παγκόσμιο κύμα πτώχευσης καταναλωτών μόλις άρχισε

 31/3/2020 
 

ΜέΡΑ 25: Για να σώσετε την Ε.Ε. πρέπει να είστε έτοιμοι και ανυπάκουοι μέχρι το τέλος

 31/3/2020 
 

Πέθανε ο αγωνιστής της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος

 30/3/2020 
 

Κορονοϊός: Γιατί στη Γερμανία πεθαίνουν λιγότεροι από τον ιό

 29/3/2020 
 

Σε ποιες περιοχές και γιατί θεριεύει ο κορωνοϊός

 29/3/2020 
 

Τρεις λόγοι που κάνουν την ελληνική οικονομία πιο εύθραυστη...

 27/3/2020 
 

Τρεις προτάσεις για ευάλωτους από Γιάνη Βαρουφάκη

 26/3/2020 
 

ΠΑΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ - ΕΠΙΤΑΞΗ, ΤΩΡΑ!

 26/3/2020 
 

Η νέα λίστα με τους ΚΑΔ που θα λάβουν κρατική ενίσχυση

 24/3/2020 
 

Πώς και πού θα πληρώνονται λογαριασμοί για ρεύμα και αέριο

 23/3/2020 
 

Δικαίωμα «αναστολής συμβάσεων» για εταιρείες που πλήττονται(1 σχόλιo/α)

 20/3/2020 
 

Θέμα χρόνου η λειτουργία του gov.gr

 20/3/2020 
 

Πανδημία (από τις ελληνικές λέξεις παν (όλος) και δήμος (πληθυσμός)) είναι μια επιδημία λοιμωδών .....

 19/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη
Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ
Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.
ΣΟΛ-ΝΘ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Διευκρινίσεις για την παράταση στην καταβολή εισφορών Φεβρουαρίου και Μαρτίου
ΕΕΤ: Διαβίβαση στοιχείων αξιογράφων αναφορικά με την αναστολή προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιογράφων κατά 75 ημέρες
COVID-19 Συνοπτικός οδηγός επιχειρήσεων
Πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών μηνός Απριλίου
Βροχή οι παρατάσεις για δηλώσεις φορολογίας και τελών
Όλοι οι νέοι ΚΑΔ με τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν κρατική ενίσχυση

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Καπιταλισμος και διευθυνομενη οικονομια του A. Cotta - H. Chambre

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα