Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
10/8/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8317
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν
Κρούγκμαν: Η ψευδαίσθηση των ελίτ της Δύσης καταρρέει
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Tου Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Πρώην Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου
Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ «τελειώνει» τον Θεοδωρικάκο
Ο Ντράγκι και το ανέκδοτο για τους τραπεζίτες 
Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νο

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/4/2020 2:09:39 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Μ. Μπότσαρη 64

Χανιά

Email: teamakioe@gmail.com

13/04/2020

Προς:

Υπουργό Οικονομικών: κ. Χρήστο Σταϊκούρα                           

Υπουργό Ανάπτυξης    : κ. Αδ.Σπ. Γεωργιάδης                          

Υπουργό Εργασίας      : κ. Ιωάννη Βρούτση                               

Διοικητή ΑΑΔΕ: κ. Γιώργο Πιτσιλή                                            Αρ.Πρωτ:

 

Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

Κυρίες/οι

 

            Σας παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε θετικά  και άμεσα στις παρακάτω προτάσεις μας:

 

       I.   Εκχώρηση δυνατότητας πρόσβασης στους πιστοποιημένους από το Ο.Ε.Ε λογιστές – φοροτεχνικούς  σε όλες τις εφαρμογές και υποσυστήματα που χρησιμοποιούν  οι Δ.Ο.Υ για την διεκπεραίωση του συνόλου  των καθημερινών συναλλαγών τους, που απαιτούν μετακίνηση και επίσκεψη στις υπηρεσίες.

     Η πρόσβαση και χρήση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι Δ.Ο.Υ σε πρώτο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο ως προς την καταχώρηση (Data entry)  εκτύπωση  και προσωρινή αποθήκευση εργασίας,

     Η δε οριστικοποίηση θα γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΑΑΔΕ σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο.

      Ως επιπλέον  απαιτούμενο για την άμεση εφαρμογή αυτού του εικονικού (virtual) περιβάλλοντος  είναι η δυνατότητα ανάρτησης πολλαπλών αρχείων δικαιολογητικών – αποδεικτικών τεκμηρίωσης ανά είσοδο και φορολογούμενο η οποία ενδεικτικά μπορεί να γίνει με τις παρακάτω διαδικασίες:

                           i.            Με ενσωμάτωση ρουτίνας ανάρτησης αρχείων με την είσοδο στο ΑΦΜ  του εξουσιοδοτημένου λογιστή μέσω Taxisnet  για το συγκεκριμένο φορολογικό αντικείμενο  σε οποιοδήποτε σημείο και για όσες  φορές απαιτηθεί (max 10) για την  διεκπεραίωση της εν λόγω εργασίας. Η ρουτίνα θα περιλαμβάνει δύο (2) πεδία:

1.      ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αναφέρεται στο φορολογικό αντικείμενο – εργασία,

2.      ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ……..   με δυνατότητα ανάρτησης πολλαπλών αρχείων ανά κατηγορία με αντίστοιχους περιορισμούς ως προς το μέγεθος αυτών.

                         ii.            Μέσω της φόρμας  της υπο-εφαρμογής «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» του Taxisnet «Ο λογαριασμός μου»  με ενσωμάτωση της δυνατότητας επισύναψης αρχείων.

                       iii.            Τελευταία αλλά γραφειοκρατική και αναποτελεσματική διαδικασία η οποία αναφέρεται λόγω του Δελτίου Τύπου της ΑΑΔΕ της 10ης  Απριλίου 2020  η εύρεση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αντίστοιχων τμημάτων και αποστολή email με τα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

Παράδειγμα: Υποβολή Δήλωσης απόδοσης τελών χαρτοσήμου.

            Ο εξουσιοδοτημένος Λογιστής Φοροτεχνικός με το αντικείμενο «Διαχείριση Δηλώσεων Τελών και ειδικών φόρων»  εισέρχεται στην αντίστοιχη εφαρμογή της ΑΑΔΕ προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες και αναρτά (ανεβάζει) το αντίστοιχο σκαναρισμένο έντυπο και προβαίνει σε αποθήκευση της ενέργειάς του λαμβάνοντας και την σχετική εκτύπωση ως αποδεικτικό στοιχείο του χρόνου διεκπεραίωσης της εργασίας (εμπρόθεσμος ή όχι).  Όταν ο υπάλληλος της ΑΑΔΕ οριστικοποίηση την προσωρινή  αποθήκευση θα εμφανισθεί και η αντίστοιχη Ταυτότητα Οφειλής.    

            Σε περίπτωση ασαφειών ή επεξηγήσεων η προσωρινή αποθήκευση δεν απορρίπτεται αλλά διενεργείται σχετική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Στο αρχικό στάδιο λόγω  μη ύπαρξης φορολογικού αντικειμένου προς εξουσιοδότηση θα απαιτηθεί  η προσθήκη στις εξουσιοδοτήσεις μιας  ακόμα επιλογής «Λοιπά – Προσωρινή Αποθήκευση προς οριστικοποίηση».

 

o   Η ίδια ως άνω  διαδικασία με κωδικούς Taxisnet – IKA – KEAO και για τις εφαρμογές του   e-ΕΦΚΑ ενδεικτικό παράδειγμα: Έκδοση Βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας αναπόγραφης επιχείρησης

 

      II.            Πρόσβαση μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Ο.Ε.Ε  και της αναγκαίας εκπαίδευσης στο σύνολο των προγραμμάτων εκπαίδευσης της διεύθυνσης Φορολογικής και Τελωνειακής  Ακαδημίας της ΑΑΔΕ. 

 Παρ’ ότι αυτονόητο θα υπενθυμίσουμε ότι οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, όπως και οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ εφαρμόζουμε την ίδια φορολογική και τελωνειακή νομοθεσία, οι δε φορολογούμενοι φυσικά ή νομικά πρόσωπα   έχουν ήδη επιβαρυνθεί μέρος του  κόστους των προγραμμάτων εκπαίδευσης της ΑΑΔΕ  ,  όπως επίσης ότι η υλοποίηση της πρότασης δεν απαιτεί επιβάρυνση του προϋπολογισμού  ή εορταστική σκανδαλιστική προσφορά σε ελάχιστους.

 

§  Η ίδια διαδικασία και για  ΕΦΚΑ – ΕΡΓΑΝΗ – ΚΕΑΟ για όποια και όσα εκπαιδευτικά προγράμματα υφίστανται ή πρόκειται να δημιουργηθούν σε ψηφιακή μορφή.

   III.            Δυνατότητα αιτιολογημένης υποβολής εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων και εντύπων οποιουδήποτε φορολογικού  αντικειμένου και οντότητας από εξουσιοδοτημένους Λογιστές Φοροτεχνικούς χωρίς την επιβολή των κυρώσεων του Κ.Φ.Δ.

Η παραπάνω δυνατότητα έχει την μορφή αιτήματος με δικαίωμα βέτο που δεν μπορεί να ασκείτε συνεχώς αλλά βάσει ενός αλγόριθμου που συνυπολογίζει τις μεταβλητές (Φορολογικό προφιλ Λογιστή – Φοροτεχνικού, Κατηγορία Αδείας – Έτη εξασκήσεως επαγγέλματος – Οικονομική θέση φορολογούμενου ,….)  Η διαδικασία  ενεργοποιείται σε κάθε εκπρόθεσμη υποβολή όπου εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη.

    IV.            Νομοθετική εξασφάλιση για το σύνολο των ενεργών ή μη ρυθμίσεων  σε ΑΑΔΕ ενδεικτικά αναφέρονται  (ν.4152/2013, ν.4305/2014, ν.4321/2015, ν.4469/2017 ν.4611/2019,…)   μη απώλειας της ρύθμισης για οιανδήποτε λόγο ή αιτία, όπως,   ενδεικτικά αναφέρονται:

§            μη εμπρόθεσμη καταβολή 2 ή περισσότερων δόσεων,

§           μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μη εξόφληση νέων οφειλών,

§           ……………….,

 ως μόνες δε συνέπειες της μη τήρησης  των όρων απώλειας των αντίστοιχων νομοθετημάτων,  να είναι:

§         η απώλεια των  διοικητικών ευεργετημάτων  (π.χ μη έκδοση φορολογικής  ενημερότητας,…),

§     η μηναία  προσαύξηση  της καθυστέρησης  με ετήσιο επιτόκιο που δεν θα δύνανται να υπερβαίνει  το δημοσιευμένο από την Τράπεζα της Ελλάδος μέσο σταθμισμένο επιτόκιο δανείων σε μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις  του προηγούμενου έτους  πλέον ενός περιθωρίου ίσο με Euribor12M.

 

o  Η ίδια διαδικασία και για  ΕΦΚΑ - ΚΕΑΟ – ΕΓΔΙΧ  ενδεικτικά αναφέρονται συμβάσεις ν. 4469/2017.

 

      V.            Νομοθετική παρέμβαση για τη μη απώλεια του συνόλου των ρυθμίσεων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για οφειλές συμβάσεων, εξυπηρετούμενων ή όχι, που ανήκουν ή δεν ανήκουν  στους δημοσιευμένους από το υπουργείο οικονομικών  πληττόμενους κλάδους (ΚΑΔ),  και ιδιαίτερα στις ρυθμίσεις οφειλών των νοικοκυριών (καταναλωτική – στεγαστική πίστη), οποιασδήποτε μορφής σύμβαση  ως προς το βιώσιμο  τμήμα της οφειλής, που με την εξόφλησή του διαγράφεται το εναπομένον τμήμα, ενδεικτικά αναφέρεται παράδειγμα  διαχωρισμού της οφειλής σε Α=60% του ποσού ρύθμισης και Β=40%  (payment balloon),  με την δε αποπληρωμή του Α τμήματος,  διαγράφεται το Β, όπου όμως  υφίσταται  ρήτρα απώλειας της ρύθμισης και επαναφορά στο αρχικό ποσό της οφειλής ή ακραίου (πλέον των 2 μονάδων) επιτοκίου υπερημερίας ή οποιουδήποτε άλλου ευφάνταστου όρου των Γ.Ο.Σ των ΧΠΙ.

 

   VI.            Νομοθετική παρέμβαση για την  υποχρεωτικότητα ύπαρξης μελέτης βιωσιμότητας πιστοποιημένου από το Ο.Ε.Ε  οικονομολόγου,  σε οιανδήποτε (επαγγελματική – καταναλωτική) σύμβαση ή χορήγηση από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με συνεχή παρακολούθηση και επικαιροποίηση της ανά τρίμηνο – εξάμηνο – έτος η οποία και θα θέτει το δεσμευτικό όριο απαίτησης του ΧΠΙ από τον δανειολήπτη, όπως επίσης και την αξιολόγηση του ορίου απαίτησης στις ήδη υφιστάμενες σε καθυστέρηση ή όχι συμβάσεις, για την άμεση εξυγίανση του χαρτοφυλακίου τους.

      Το παραπάνω αναγκαίο και κομβικής σημασίας αίτημά μας, για την επόμενη ημέρα, αλλά περισσότερο για την ορθολογική  λειτουργία της οικονομίας,  επιβάλλεται από την επιβεβαιωμένη  συνεισφορά και αντίστοιχη ευθύνη που φέρουν τα Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα στελέχη τους και οι ελεγκτικός μηχανισμός  αυτών στο μέγεθος της οικονομικής κρίσης, της οικονομικά δυσβάστακτης  επιβάρυνσης του φορολογούμενου, της κοινωνίας, και της οικονομίας της χώρας, για την διάσωση των υπεύθυνων αυτής της καταστροφής αλλά και του  Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, εμπειρία που δεν μας επιτρέπει  την ανέλεγκτη συνέχιση διαχείρισης της εθνικής αποταμίευσης και των όποιων ευρωπαϊκών ή άλλων εισροών, από το υφιστάμενο Χρηματοπιστωτικό σύστημα τα  στελέχη του και τον ελεγκτικό μηχανισμό αυτών.  

        .

 

Με Εκτίμηση

 

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος

Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


 

  Σχολιασμός Θέματος «A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα

 21/7/2022 
 

Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων

 21/7/2022 
 

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022

 21/7/2022 
 

Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

 20/7/2022 
 

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα

 18/7/2022 
 

Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων»

 5/7/2022 
 

Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιo/α)

 22/6/2022 
 

Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 21/6/2022 
 

Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιo/α)

 15/6/2022 
 

Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε

 15/6/2022 
 

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής

 13/6/2022 
 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου

 8/6/2022 
 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Το παράδειγμα του My Data.Του Νικολάου Κλωθάκη Οικονομολόγος, Λογιστής MSc

 8/6/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) «Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα»

 1/6/2022 
 

Για να συμμετέχετε στην Διαδικτυακή συζήτηση της Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Με θέμα : «Τα βαθύτερα αίτια και οι οικονομικοπολιτικές επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 16/5/2022 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα :Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

 16/5/2022 
 

«Webinar mydata» Διαβίβαση παραστατικών 2021. Διαβιβάσεις, διορθώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στην myDATA .

 9/5/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 7/5/2022 
 

Η αναδρομική ασφάλιση των αθλητών στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι καταστροφική και πρέπει να την πάρτε πίσω !!!!

 15/4/2022 
 

Σφάλμα Πλατφόρμας - Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας ΥΠ.Ε.Κ.Υ.

 14/4/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα 
Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων 
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022 
Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων  
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα 
Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων» 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Tροποποιητικές δηλώσεις: Πότε επιβάλλονται πρόστιμα -Εγκύκλιος ΑΑΔΕ 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Επιστρεπτέα: Τι ισχύει με τους συμψηφισμούς – Πώς θα γίνεται η εξόφληση 
Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για την επιστρεπτεα προκαταβολή 
Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους άνω των 45- Μηνιαία επιχορήγηση έως 746 ευρώ 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων του Χρήστου Ν. Τότση

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα