Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
5/6/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 9532
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Ο μακαρθισμός της κας Κιντή, ή ο ολοκληρωτισμός του "φιλελέ Κέντρου"
Κρίσιμη η αναδιάρθρωση του χρέους της Αργεντινής προς τους ιδιώτες
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδώσει ομόλογα αορίστου χρόνου», του Τζορτζ Σόρος (Σχόλιο – Μετάφραση: Γιώργος Δουράκης)
Διά του φόβου και του συλλογικού κλονισμού στη μείωση των αντιστάσεων Του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας του Δ.Π.Θ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Πολύ λίγα και πολύ ...τοξικά Οικονομικά μέτρα ανά τον κόσμο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19). ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ηθικά και πολιτικά εκτεθειμένοι 
Ιταλία: Το χάδι της νοσοκόμας που συγκίνησε όλο τον πλανήτη 
Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Εσσης 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Μέσω ανάρτησης στο Twitter - Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε... δεσμευτεί προεκλογικά για την τοποθέτηση του μηχανήματος στην πλατεία της Νικήσιανης 
Στην πλατεία του Μπακογιάννη δεν «κολλάει» ; 
Ελένη Γιαμαρέλλου (Βίντεο): Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει -"Την Κοινωνία σου...μην κατηγοράς" 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νο

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/4/2020 2:09:39 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Μ. Μπότσαρη 64

Χανιά

Email: teamakioe@gmail.com

13/04/2020

Προς:

Υπουργό Οικονομικών: κ. Χρήστο Σταϊκούρα                           

Υπουργό Ανάπτυξης    : κ. Αδ.Σπ. Γεωργιάδης                          

Υπουργό Εργασίας      : κ. Ιωάννη Βρούτση                               

Διοικητή ΑΑΔΕ: κ. Γιώργο Πιτσιλή                                            Αρ.Πρωτ:

 

Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

Κυρίες/οι

 

            Σας παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε θετικά  και άμεσα στις παρακάτω προτάσεις μας:

 

       I.   Εκχώρηση δυνατότητας πρόσβασης στους πιστοποιημένους από το Ο.Ε.Ε λογιστές – φοροτεχνικούς  σε όλες τις εφαρμογές και υποσυστήματα που χρησιμοποιούν  οι Δ.Ο.Υ για την διεκπεραίωση του συνόλου  των καθημερινών συναλλαγών τους, που απαιτούν μετακίνηση και επίσκεψη στις υπηρεσίες.

     Η πρόσβαση και χρήση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι Δ.Ο.Υ σε πρώτο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο ως προς την καταχώρηση (Data entry)  εκτύπωση  και προσωρινή αποθήκευση εργασίας,

     Η δε οριστικοποίηση θα γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΑΑΔΕ σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο.

      Ως επιπλέον  απαιτούμενο για την άμεση εφαρμογή αυτού του εικονικού (virtual) περιβάλλοντος  είναι η δυνατότητα ανάρτησης πολλαπλών αρχείων δικαιολογητικών – αποδεικτικών τεκμηρίωσης ανά είσοδο και φορολογούμενο η οποία ενδεικτικά μπορεί να γίνει με τις παρακάτω διαδικασίες:

                           i.            Με ενσωμάτωση ρουτίνας ανάρτησης αρχείων με την είσοδο στο ΑΦΜ  του εξουσιοδοτημένου λογιστή μέσω Taxisnet  για το συγκεκριμένο φορολογικό αντικείμενο  σε οποιοδήποτε σημείο και για όσες  φορές απαιτηθεί (max 10) για την  διεκπεραίωση της εν λόγω εργασίας. Η ρουτίνα θα περιλαμβάνει δύο (2) πεδία:

1.      ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αναφέρεται στο φορολογικό αντικείμενο – εργασία,

2.      ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ……..   με δυνατότητα ανάρτησης πολλαπλών αρχείων ανά κατηγορία με αντίστοιχους περιορισμούς ως προς το μέγεθος αυτών.

                         ii.            Μέσω της φόρμας  της υπο-εφαρμογής «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» του Taxisnet «Ο λογαριασμός μου»  με ενσωμάτωση της δυνατότητας επισύναψης αρχείων.

                       iii.            Τελευταία αλλά γραφειοκρατική και αναποτελεσματική διαδικασία η οποία αναφέρεται λόγω του Δελτίου Τύπου της ΑΑΔΕ της 10ης  Απριλίου 2020  η εύρεση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αντίστοιχων τμημάτων και αποστολή email με τα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

Παράδειγμα: Υποβολή Δήλωσης απόδοσης τελών χαρτοσήμου.

            Ο εξουσιοδοτημένος Λογιστής Φοροτεχνικός με το αντικείμενο «Διαχείριση Δηλώσεων Τελών και ειδικών φόρων»  εισέρχεται στην αντίστοιχη εφαρμογή της ΑΑΔΕ προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες και αναρτά (ανεβάζει) το αντίστοιχο σκαναρισμένο έντυπο και προβαίνει σε αποθήκευση της ενέργειάς του λαμβάνοντας και την σχετική εκτύπωση ως αποδεικτικό στοιχείο του χρόνου διεκπεραίωσης της εργασίας (εμπρόθεσμος ή όχι).  Όταν ο υπάλληλος της ΑΑΔΕ οριστικοποίηση την προσωρινή  αποθήκευση θα εμφανισθεί και η αντίστοιχη Ταυτότητα Οφειλής.    

            Σε περίπτωση ασαφειών ή επεξηγήσεων η προσωρινή αποθήκευση δεν απορρίπτεται αλλά διενεργείται σχετική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Στο αρχικό στάδιο λόγω  μη ύπαρξης φορολογικού αντικειμένου προς εξουσιοδότηση θα απαιτηθεί  η προσθήκη στις εξουσιοδοτήσεις μιας  ακόμα επιλογής «Λοιπά – Προσωρινή Αποθήκευση προς οριστικοποίηση».

 

o   Η ίδια ως άνω  διαδικασία με κωδικούς Taxisnet – IKA – KEAO και για τις εφαρμογές του   e-ΕΦΚΑ ενδεικτικό παράδειγμα: Έκδοση Βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας αναπόγραφης επιχείρησης

 

      II.            Πρόσβαση μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Ο.Ε.Ε  και της αναγκαίας εκπαίδευσης στο σύνολο των προγραμμάτων εκπαίδευσης της διεύθυνσης Φορολογικής και Τελωνειακής  Ακαδημίας της ΑΑΔΕ. 

 Παρ’ ότι αυτονόητο θα υπενθυμίσουμε ότι οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, όπως και οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ εφαρμόζουμε την ίδια φορολογική και τελωνειακή νομοθεσία, οι δε φορολογούμενοι φυσικά ή νομικά πρόσωπα   έχουν ήδη επιβαρυνθεί μέρος του  κόστους των προγραμμάτων εκπαίδευσης της ΑΑΔΕ  ,  όπως επίσης ότι η υλοποίηση της πρότασης δεν απαιτεί επιβάρυνση του προϋπολογισμού  ή εορταστική σκανδαλιστική προσφορά σε ελάχιστους.

 

§  Η ίδια διαδικασία και για  ΕΦΚΑ – ΕΡΓΑΝΗ – ΚΕΑΟ για όποια και όσα εκπαιδευτικά προγράμματα υφίστανται ή πρόκειται να δημιουργηθούν σε ψηφιακή μορφή.

   III.            Δυνατότητα αιτιολογημένης υποβολής εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων και εντύπων οποιουδήποτε φορολογικού  αντικειμένου και οντότητας από εξουσιοδοτημένους Λογιστές Φοροτεχνικούς χωρίς την επιβολή των κυρώσεων του Κ.Φ.Δ.

Η παραπάνω δυνατότητα έχει την μορφή αιτήματος με δικαίωμα βέτο που δεν μπορεί να ασκείτε συνεχώς αλλά βάσει ενός αλγόριθμου που συνυπολογίζει τις μεταβλητές (Φορολογικό προφιλ Λογιστή – Φοροτεχνικού, Κατηγορία Αδείας – Έτη εξασκήσεως επαγγέλματος – Οικονομική θέση φορολογούμενου ,….)  Η διαδικασία  ενεργοποιείται σε κάθε εκπρόθεσμη υποβολή όπου εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη.

    IV.            Νομοθετική εξασφάλιση για το σύνολο των ενεργών ή μη ρυθμίσεων  σε ΑΑΔΕ ενδεικτικά αναφέρονται  (ν.4152/2013, ν.4305/2014, ν.4321/2015, ν.4469/2017 ν.4611/2019,…)   μη απώλειας της ρύθμισης για οιανδήποτε λόγο ή αιτία, όπως,   ενδεικτικά αναφέρονται:

§            μη εμπρόθεσμη καταβολή 2 ή περισσότερων δόσεων,

§           μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μη εξόφληση νέων οφειλών,

§           ……………….,

 ως μόνες δε συνέπειες της μη τήρησης  των όρων απώλειας των αντίστοιχων νομοθετημάτων,  να είναι:

§         η απώλεια των  διοικητικών ευεργετημάτων  (π.χ μη έκδοση φορολογικής  ενημερότητας,…),

§     η μηναία  προσαύξηση  της καθυστέρησης  με ετήσιο επιτόκιο που δεν θα δύνανται να υπερβαίνει  το δημοσιευμένο από την Τράπεζα της Ελλάδος μέσο σταθμισμένο επιτόκιο δανείων σε μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις  του προηγούμενου έτους  πλέον ενός περιθωρίου ίσο με Euribor12M.

 

o  Η ίδια διαδικασία και για  ΕΦΚΑ - ΚΕΑΟ – ΕΓΔΙΧ  ενδεικτικά αναφέρονται συμβάσεις ν. 4469/2017.

 

      V.            Νομοθετική παρέμβαση για τη μη απώλεια του συνόλου των ρυθμίσεων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για οφειλές συμβάσεων, εξυπηρετούμενων ή όχι, που ανήκουν ή δεν ανήκουν  στους δημοσιευμένους από το υπουργείο οικονομικών  πληττόμενους κλάδους (ΚΑΔ),  και ιδιαίτερα στις ρυθμίσεις οφειλών των νοικοκυριών (καταναλωτική – στεγαστική πίστη), οποιασδήποτε μορφής σύμβαση  ως προς το βιώσιμο  τμήμα της οφειλής, που με την εξόφλησή του διαγράφεται το εναπομένον τμήμα, ενδεικτικά αναφέρεται παράδειγμα  διαχωρισμού της οφειλής σε Α=60% του ποσού ρύθμισης και Β=40%  (payment balloon),  με την δε αποπληρωμή του Α τμήματος,  διαγράφεται το Β, όπου όμως  υφίσταται  ρήτρα απώλειας της ρύθμισης και επαναφορά στο αρχικό ποσό της οφειλής ή ακραίου (πλέον των 2 μονάδων) επιτοκίου υπερημερίας ή οποιουδήποτε άλλου ευφάνταστου όρου των Γ.Ο.Σ των ΧΠΙ.

 

   VI.            Νομοθετική παρέμβαση για την  υποχρεωτικότητα ύπαρξης μελέτης βιωσιμότητας πιστοποιημένου από το Ο.Ε.Ε  οικονομολόγου,  σε οιανδήποτε (επαγγελματική – καταναλωτική) σύμβαση ή χορήγηση από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με συνεχή παρακολούθηση και επικαιροποίηση της ανά τρίμηνο – εξάμηνο – έτος η οποία και θα θέτει το δεσμευτικό όριο απαίτησης του ΧΠΙ από τον δανειολήπτη, όπως επίσης και την αξιολόγηση του ορίου απαίτησης στις ήδη υφιστάμενες σε καθυστέρηση ή όχι συμβάσεις, για την άμεση εξυγίανση του χαρτοφυλακίου τους.

      Το παραπάνω αναγκαίο και κομβικής σημασίας αίτημά μας, για την επόμενη ημέρα, αλλά περισσότερο για την ορθολογική  λειτουργία της οικονομίας,  επιβάλλεται από την επιβεβαιωμένη  συνεισφορά και αντίστοιχη ευθύνη που φέρουν τα Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα στελέχη τους και οι ελεγκτικός μηχανισμός  αυτών στο μέγεθος της οικονομικής κρίσης, της οικονομικά δυσβάστακτης  επιβάρυνσης του φορολογούμενου, της κοινωνίας, και της οικονομίας της χώρας, για την διάσωση των υπεύθυνων αυτής της καταστροφής αλλά και του  Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, εμπειρία που δεν μας επιτρέπει  την ανέλεγκτη συνέχιση διαχείρισης της εθνικής αποταμίευσης και των όποιων ευρωπαϊκών ή άλλων εισροών, από το υφιστάμενο Χρηματοπιστωτικό σύστημα τα  στελέχη του και τον ελεγκτικό μηχανισμό αυτών.  

        .

 

Με Εκτίμηση

 

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος

Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


 

  Σχολιασμός Θέματος «A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.

 4/6/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)

 3/6/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 24/4/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών.

 21/4/2020 
 

Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιo/α)

 15/4/2020 
 

Δήλωση για το voucher επιστημόνων. Από τον Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 14/4/2020 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

 13/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

 6/4/2020 
 

Ρίξτε στην οικονομία το πακέτο των 37 δις και αφήστε - στην άκρη το σχέδιο Ηρακλής - για τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια.Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 3/4/2020 
 

Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά!. TουΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ

 3/4/2020 
 

Γνωρίζετε το Νόμο 4649/19 για το ‘’Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων’’

 2/4/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 2/4/2020 
 

ΣΟΛ-ΝΘ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 30/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Θέμα: Η αντίθεση μας στην αναγκαιότητα του προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

 29/3/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα Μέτρα Στήριξης της Οικονομίας από την Πανδημία του Κορωνοιού

 27/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) για την καθολική επέκταση των ΚΑΔ

 26/3/2020 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Ενημέρωση για τους συνάδελφους Οικονομολόγους

 24/3/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

 23/3/2020 
 

Διαμαρτυρία Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 20/3/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.
Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών 
Απάντηση σε αυτούς που “ ενοχλήθηκαν” από την ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με Θέμα: Για την αντιμετώπιση του προβλήματος έκδοσης ενημερότητας στις επιχειρήσεις της αρμοδιότητας της ΦΑΕ Αθηνών. 
Ευχές από την Α.ΚΙ.Ο.Ε(2 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
«Kατακτήστε» τη νέα πάγια ρύθμιση με τις 24 έως 48 δόσεις
Αυτά είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία - Οδηγίες του υπουργείου
ΕΡΓΑΝΗ: Παράταση προθεσμιών υποβολής Υ/Δ δικαιούχων ειδικών κατηγοριών
Τι ισχύει για τους κανόνες σώρευσης για τα μέτρα στήριξης στο πλαίσιο των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19
Ε. 2072 /25-05-2020 Μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο κατόπιν άρσης των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου σε μισθούς και εργοδοτικό κόστος!

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Εμπορικων Μισθωσεων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα