Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
4/12/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8421
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες δεν είναι απειλή για τη Χριστιανοσύνη 
Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: "Η πολιτική μ....κία και ανοησία έχει και τα όριά της" 
Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία; 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Πρώτος ο Κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τα μέτρα και την ατομική ευθύνη
Σημίτης: Η έκθεση Πισσαρίδη σημαντικό βήμα για την έξοδο από την κρίση
Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη: Η επιστημονική κοινότητα «έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων»

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νο

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/4/2020 2:09:39 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Διεύθυνση Επικοινωνίας

Μ. Μπότσαρη 64

Χανιά

Email: teamakioe@gmail.com

13/04/2020

Προς:

Υπουργό Οικονομικών: κ. Χρήστο Σταϊκούρα                           

Υπουργό Ανάπτυξης    : κ. Αδ.Σπ. Γεωργιάδης                          

Υπουργό Εργασίας      : κ. Ιωάννη Βρούτση                               

Διοικητή ΑΑΔΕ: κ. Γιώργο Πιτσιλή                                            Αρ.Πρωτ:

 

Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.

Κυρίες/οι

 

            Σας παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε θετικά  και άμεσα στις παρακάτω προτάσεις μας:

 

       I.   Εκχώρηση δυνατότητας πρόσβασης στους πιστοποιημένους από το Ο.Ε.Ε λογιστές – φοροτεχνικούς  σε όλες τις εφαρμογές και υποσυστήματα που χρησιμοποιούν  οι Δ.Ο.Υ για την διεκπεραίωση του συνόλου  των καθημερινών συναλλαγών τους, που απαιτούν μετακίνηση και επίσκεψη στις υπηρεσίες.

     Η πρόσβαση και χρήση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι Δ.Ο.Υ σε πρώτο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο ως προς την καταχώρηση (Data entry)  εκτύπωση  και προσωρινή αποθήκευση εργασίας,

     Η δε οριστικοποίηση θα γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΑΑΔΕ σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο.

      Ως επιπλέον  απαιτούμενο για την άμεση εφαρμογή αυτού του εικονικού (virtual) περιβάλλοντος  είναι η δυνατότητα ανάρτησης πολλαπλών αρχείων δικαιολογητικών – αποδεικτικών τεκμηρίωσης ανά είσοδο και φορολογούμενο η οποία ενδεικτικά μπορεί να γίνει με τις παρακάτω διαδικασίες:

                           i.            Με ενσωμάτωση ρουτίνας ανάρτησης αρχείων με την είσοδο στο ΑΦΜ  του εξουσιοδοτημένου λογιστή μέσω Taxisnet  για το συγκεκριμένο φορολογικό αντικείμενο  σε οποιοδήποτε σημείο και για όσες  φορές απαιτηθεί (max 10) για την  διεκπεραίωση της εν λόγω εργασίας. Η ρουτίνα θα περιλαμβάνει δύο (2) πεδία:

1.      ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αναφέρεται στο φορολογικό αντικείμενο – εργασία,

2.      ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ……..   με δυνατότητα ανάρτησης πολλαπλών αρχείων ανά κατηγορία με αντίστοιχους περιορισμούς ως προς το μέγεθος αυτών.

                         ii.            Μέσω της φόρμας  της υπο-εφαρμογής «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» του Taxisnet «Ο λογαριασμός μου»  με ενσωμάτωση της δυνατότητας επισύναψης αρχείων.

                       iii.            Τελευταία αλλά γραφειοκρατική και αναποτελεσματική διαδικασία η οποία αναφέρεται λόγω του Δελτίου Τύπου της ΑΑΔΕ της 10ης  Απριλίου 2020  η εύρεση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αντίστοιχων τμημάτων και αποστολή email με τα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

Παράδειγμα: Υποβολή Δήλωσης απόδοσης τελών χαρτοσήμου.

            Ο εξουσιοδοτημένος Λογιστής Φοροτεχνικός με το αντικείμενο «Διαχείριση Δηλώσεων Τελών και ειδικών φόρων»  εισέρχεται στην αντίστοιχη εφαρμογή της ΑΑΔΕ προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες και αναρτά (ανεβάζει) το αντίστοιχο σκαναρισμένο έντυπο και προβαίνει σε αποθήκευση της ενέργειάς του λαμβάνοντας και την σχετική εκτύπωση ως αποδεικτικό στοιχείο του χρόνου διεκπεραίωσης της εργασίας (εμπρόθεσμος ή όχι).  Όταν ο υπάλληλος της ΑΑΔΕ οριστικοποίηση την προσωρινή  αποθήκευση θα εμφανισθεί και η αντίστοιχη Ταυτότητα Οφειλής.    

            Σε περίπτωση ασαφειών ή επεξηγήσεων η προσωρινή αποθήκευση δεν απορρίπτεται αλλά διενεργείται σχετική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Στο αρχικό στάδιο λόγω  μη ύπαρξης φορολογικού αντικειμένου προς εξουσιοδότηση θα απαιτηθεί  η προσθήκη στις εξουσιοδοτήσεις μιας  ακόμα επιλογής «Λοιπά – Προσωρινή Αποθήκευση προς οριστικοποίηση».

 

o   Η ίδια ως άνω  διαδικασία με κωδικούς Taxisnet – IKA – KEAO και για τις εφαρμογές του   e-ΕΦΚΑ ενδεικτικό παράδειγμα: Έκδοση Βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας αναπόγραφης επιχείρησης

 

      II.            Πρόσβαση μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Ο.Ε.Ε  και της αναγκαίας εκπαίδευσης στο σύνολο των προγραμμάτων εκπαίδευσης της διεύθυνσης Φορολογικής και Τελωνειακής  Ακαδημίας της ΑΑΔΕ. 

 Παρ’ ότι αυτονόητο θα υπενθυμίσουμε ότι οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, όπως και οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ εφαρμόζουμε την ίδια φορολογική και τελωνειακή νομοθεσία, οι δε φορολογούμενοι φυσικά ή νομικά πρόσωπα   έχουν ήδη επιβαρυνθεί μέρος του  κόστους των προγραμμάτων εκπαίδευσης της ΑΑΔΕ  ,  όπως επίσης ότι η υλοποίηση της πρότασης δεν απαιτεί επιβάρυνση του προϋπολογισμού  ή εορταστική σκανδαλιστική προσφορά σε ελάχιστους.

 

§  Η ίδια διαδικασία και για  ΕΦΚΑ – ΕΡΓΑΝΗ – ΚΕΑΟ για όποια και όσα εκπαιδευτικά προγράμματα υφίστανται ή πρόκειται να δημιουργηθούν σε ψηφιακή μορφή.

   III.            Δυνατότητα αιτιολογημένης υποβολής εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων και εντύπων οποιουδήποτε φορολογικού  αντικειμένου και οντότητας από εξουσιοδοτημένους Λογιστές Φοροτεχνικούς χωρίς την επιβολή των κυρώσεων του Κ.Φ.Δ.

Η παραπάνω δυνατότητα έχει την μορφή αιτήματος με δικαίωμα βέτο που δεν μπορεί να ασκείτε συνεχώς αλλά βάσει ενός αλγόριθμου που συνυπολογίζει τις μεταβλητές (Φορολογικό προφιλ Λογιστή – Φοροτεχνικού, Κατηγορία Αδείας – Έτη εξασκήσεως επαγγέλματος – Οικονομική θέση φορολογούμενου ,….)  Η διαδικασία  ενεργοποιείται σε κάθε εκπρόθεσμη υποβολή όπου εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη.

    IV.            Νομοθετική εξασφάλιση για το σύνολο των ενεργών ή μη ρυθμίσεων  σε ΑΑΔΕ ενδεικτικά αναφέρονται  (ν.4152/2013, ν.4305/2014, ν.4321/2015, ν.4469/2017 ν.4611/2019,…)   μη απώλειας της ρύθμισης για οιανδήποτε λόγο ή αιτία, όπως,   ενδεικτικά αναφέρονται:

§            μη εμπρόθεσμη καταβολή 2 ή περισσότερων δόσεων,

§           μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μη εξόφληση νέων οφειλών,

§           ……………….,

 ως μόνες δε συνέπειες της μη τήρησης  των όρων απώλειας των αντίστοιχων νομοθετημάτων,  να είναι:

§         η απώλεια των  διοικητικών ευεργετημάτων  (π.χ μη έκδοση φορολογικής  ενημερότητας,…),

§     η μηναία  προσαύξηση  της καθυστέρησης  με ετήσιο επιτόκιο που δεν θα δύνανται να υπερβαίνει  το δημοσιευμένο από την Τράπεζα της Ελλάδος μέσο σταθμισμένο επιτόκιο δανείων σε μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις  του προηγούμενου έτους  πλέον ενός περιθωρίου ίσο με Euribor12M.

 

o  Η ίδια διαδικασία και για  ΕΦΚΑ - ΚΕΑΟ – ΕΓΔΙΧ  ενδεικτικά αναφέρονται συμβάσεις ν. 4469/2017.

 

      V.            Νομοθετική παρέμβαση για τη μη απώλεια του συνόλου των ρυθμίσεων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για οφειλές συμβάσεων, εξυπηρετούμενων ή όχι, που ανήκουν ή δεν ανήκουν  στους δημοσιευμένους από το υπουργείο οικονομικών  πληττόμενους κλάδους (ΚΑΔ),  και ιδιαίτερα στις ρυθμίσεις οφειλών των νοικοκυριών (καταναλωτική – στεγαστική πίστη), οποιασδήποτε μορφής σύμβαση  ως προς το βιώσιμο  τμήμα της οφειλής, που με την εξόφλησή του διαγράφεται το εναπομένον τμήμα, ενδεικτικά αναφέρεται παράδειγμα  διαχωρισμού της οφειλής σε Α=60% του ποσού ρύθμισης και Β=40%  (payment balloon),  με την δε αποπληρωμή του Α τμήματος,  διαγράφεται το Β, όπου όμως  υφίσταται  ρήτρα απώλειας της ρύθμισης και επαναφορά στο αρχικό ποσό της οφειλής ή ακραίου (πλέον των 2 μονάδων) επιτοκίου υπερημερίας ή οποιουδήποτε άλλου ευφάνταστου όρου των Γ.Ο.Σ των ΧΠΙ.

 

   VI.            Νομοθετική παρέμβαση για την  υποχρεωτικότητα ύπαρξης μελέτης βιωσιμότητας πιστοποιημένου από το Ο.Ε.Ε  οικονομολόγου,  σε οιανδήποτε (επαγγελματική – καταναλωτική) σύμβαση ή χορήγηση από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με συνεχή παρακολούθηση και επικαιροποίηση της ανά τρίμηνο – εξάμηνο – έτος η οποία και θα θέτει το δεσμευτικό όριο απαίτησης του ΧΠΙ από τον δανειολήπτη, όπως επίσης και την αξιολόγηση του ορίου απαίτησης στις ήδη υφιστάμενες σε καθυστέρηση ή όχι συμβάσεις, για την άμεση εξυγίανση του χαρτοφυλακίου τους.

      Το παραπάνω αναγκαίο και κομβικής σημασίας αίτημά μας, για την επόμενη ημέρα, αλλά περισσότερο για την ορθολογική  λειτουργία της οικονομίας,  επιβάλλεται από την επιβεβαιωμένη  συνεισφορά και αντίστοιχη ευθύνη που φέρουν τα Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα στελέχη τους και οι ελεγκτικός μηχανισμός  αυτών στο μέγεθος της οικονομικής κρίσης, της οικονομικά δυσβάστακτης  επιβάρυνσης του φορολογούμενου, της κοινωνίας, και της οικονομίας της χώρας, για την διάσωση των υπεύθυνων αυτής της καταστροφής αλλά και του  Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, εμπειρία που δεν μας επιτρέπει  την ανέλεγκτη συνέχιση διαχείρισης της εθνικής αποταμίευσης και των όποιων ευρωπαϊκών ή άλλων εισροών, από το υφιστάμενο Χρηματοπιστωτικό σύστημα τα  στελέχη του και τον ελεγκτικό μηχανισμό αυτών.  

        .

 

Με Εκτίμηση

 

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Οικονομολόγος

Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος

Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


 

  Σχολιασμός Θέματος «A.KI.O.E.: Αίτημα για την άμεση υλοποίηση έξι (6) παρεμβάσεων στήριξης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων και της εύρυθμης λειτουργίας του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος.»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Mea culpa από τον Υπουργός Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας – σχετικά με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του 2014 ;

 4/12/2020 
 

Ευχαριστήρια επιστολή Του Αλεβιζακη Παναγιώτη Οικονομολόγου Προς Υπουργό Οικονομίας κ. Χρήστο Σταϊκούρας

 3/12/2020 
 

Τροπολογία για διαγραφή προστίμων εκπρόθεσμης υποβολής Μ.Υ.Φ. 2014 και παράταση υποβολής δηλώσεων πελατών λογιστών φοροτεχνικών που ασθενούν από Covid-19 από 6 βουλευτές της ΝΔ

 2/12/2020 
 

Επιστολή της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο: Σταματήστε τον έλεγχο των ΜΥΦ έτους 2014 – Είναι υπερβολική και άδικη η επιβολή προστίμων

 25/11/2020 
 

Δείτε την εκδήλωση του ΟΕΕ, αλλά πριν, ακούστε τον πρόεδρο της Ισλανδίας που αρνήθηκε τα προγράμματα οικονομικής προσαρμογής.

 23/11/2020 
 

Πρόσκληση για το 2ο DigiTalk του ΟΕΕ

 23/11/2020 
 

ΣΟΛΝΘ:Πρόγραμμα 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και αναστολή συμβάσεων εργασίας

 16/11/2020 
 

ΣΟΛΝΘ: Επιστολή με θέμα «Μέριμνα σχετικά με τις υποχρεώσεις του λογιστή που έχει ασθενήσει από κορωνοϊο»

 29/10/2020 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Mea culpa από τον Υπουργός Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας – σχετικά με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του 2014 ;
Ευχαριστήρια επιστολή Του Αλεβιζακη Παναγιώτη Οικονομολόγου Προς Υπουργό Οικονομίας κ. Χρήστο Σταϊκούρας
Τροπολογία για διαγραφή προστίμων εκπρόθεσμης υποβολής Μ.Υ.Φ. 2014 και παράταση υποβολής δηλώσεων πελατών λογιστών φοροτεχνικών που ασθενούν από Covid-19 από 6 βουλευτές της ΝΔ
Επιστολή της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο: Σταματήστε τον έλεγχο των ΜΥΦ έτους 2014 – Είναι υπερβολική και άδικη η επιβολή προστίμων
Δείτε την εκδήλωση του ΟΕΕ, αλλά πριν, ακούστε τον πρόεδρο της Ισλανδίας που αρνήθηκε τα προγράμματα οικονομικής προσαρμογής. 
Πρόσκληση για το 2ο DigiTalk του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ερωτήματα στην ΑΑΔΕ για την εφαρμογή του myDATA Ηλεκτρονικά Βιβλία
Παρουσίαση Εγγραφής – Εξουσιοδότησης στο myDATA
Ε. 2185 /18-11-2020 Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης Φ.Π.Α. (έντυπο 050 Φ.Π.Α. έκδοση 2016 – Φ2 TAXIS).
Επιστρεπτέα προκαταβολή και για αγρότες- Το ποσό που δικαιούνται
Επιστρεπτέα προκαταβολή - Παράταση έως την 28η Φεβρουαρίου 2021 για την υποβολή των δικαιολογητικών της επιστρεπτέας προκαταβολής 1,2,3
Αυτοματοποιημένη και με ευθύνη των εταιρειών η δημοσίευση στοιχείων στο ΓΕΜΗ  

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Τεχνικές Χρηματιστηριακών προβλέψεων των ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΚΙΜΩΝ - ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα