Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
16/12/2018
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7870
 
Tel2103813942
Fax2103813942
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......
Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας
Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...
Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»
Τζόζεφ Στίγκλιτς , «Η αύξηση του ελάχιστου μισθού δεν βλάπτει την απασχόληση»
Μοχέντ Αλτράντ : Ο ορφανός Βεδουίνος που έγινε δισεκατομμυριούχος

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Μοχέντ Αλτράντ από το βιβλίο του :Μποανταουί Ένα παιδί από την έρημο 
Έχετε όραση επιλεκτική….., είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη  
Κοτζιάς: Έλληνες διπλωμάτες σε εμπόριο παιδικών οργάνων  

Περισσότερα...

λάλησαν...

Πάγκαλος: Θα ψηφίσω ΝΔ, θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος(1 σχόλιο/α) 
Μητέρα σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τι γκόμενος είσαι...!»(1 σχόλιο/α) 
Γιάννη Αντωνιάδη προς την κυβέρνηση να βυθίσει τα πλοία της Τουρκίας «Πορθητής» και «Μπαρμπαρός»  

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Στη μέγγενη της κρίσης και των Βρυξελλών Του Βασiλη Ζηρα

�������� 
 

Ημερομηνία: 16/2/2009   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Στη μέγγενη της κρίσης και των Βρυξελλών
Ευρωπαϊκη Επιτροπή και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανησυχούν για την ελληνική οικονομία – Επιτήρηση στις 18 Φεβρουαρίου

Του Βασiλη Ζηρα

Ισχυρές πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για πρόσθετα διαρθρωτικού χαρακτήρα δημοσιονομικά μέτρα δέχεται η κυβέρνηση, καθώς εντείνεται η ανησυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για το ενδεχόμενο αδυναμίας αναχρηματοδότησης του δημοσίου χρέους.

Ενδεικτική της ανησυχίας είναι η επίσκεψη τριμελούς κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, κατ’ εντολήν του γενικού διευθυντή κ. Ντομινίκ Στρος-Καν, προκειμένου ο διεθνής οργανισμός να έχει μια πιο σαφή εικόνα της δημοσιονομικής κατάστασης της ελληνικής οικονομίας, αλλά και των προθέσεων της κυβέρνησης. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη ήταν έκτακτη. Η τακτική αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας θα γίνει τον Μάιο, οπότε τα στελέχη του ΔΝΤ θα έλθουν και πάλι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού έφυγαν από την Αθήνα πιο προβληματισμένα απ’ ό,τι ήρθαν, γιατί εκτός των γνωστών προβλημάτων της οικονομίας, κατά τις επαφές τους διαπίστωσαν και μια διάχυτη αβεβαιότητα ως προς τις πολιτικές εξελίξεις. Το ενδεχόμενο να βρεθεί η οικονομία στη μέγγενη της κρίσης από τη μια και του εκλογικού κύκλου, που παραδοσιακά οδηγεί σε δημοσιονομικό ξεχείλωμα, από την άλλη, αποτελεί μία ακόμη πηγή ανησυχίας.

Μπορεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα σενάρια καταστροφής που φιλοξενήθηκαν στον διεθνή Τύπο να μην έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά η ανησυχία υπάρχει. Σύμφωνα, μάλιστα, με κορυφαίο παράγοντα του οικονομικού επιτελείου, ένα από τα ερωτήματα που έθεσαν πιεστικά οι υπουργοί Οικονομίας της Eυρωζώνης στον Γιάννη Παπαθανασίου κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup την περασμένη Δευτέρα ήταν και το εάν η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την αναχρηματοδότηση του χρέους. Ο κ. Παπαθανασίου αναφέρθηκε στις επιτυχείς εκδόσεις ομολόγων, αλλά και στα μέτρα που έχει ήδη λάβει η κυβέρνηση για τη δημοσιονομική προσαρμογή. Ωστόσο, είναι σαφές ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και το Eurogroup περιμένουν ακόμη πιο πειστικές και αποφασιστικές απαντήσεις στο πρόβλημα, δεδομένου ότι ενδεχόμενη αδυναμία ενός κράτους – μέλους της Eυρωζώνης να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της θα αποτελούσε ισχυρό πλήγμα στο κύρος του ευρώ.

Είναι αυτή η ανησυχία που διαμόρφωσε καθοριστικά τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έναντι της χώρας μας και την οδήγησε στο να απορρίψει το αίτημα της κυβέρνησης για τριετή περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής (έως το τέλος του 2011) και να απαιτήσει τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ σε δύο χρόνια, φέτος και το 2010, παρά το γενικότερο κλίμα δημοσιονομικής ελαστικότητας που επικρατεί στις Βρυξέλλες, σε μια προσπάθεια να βγουν οι ευρωπαϊκές οικονομίες από την ύφεση.

Ωστόσο, δεν εξαντλούνται στην ανησυχία για τον δανεισμό οι λόγοι που υπαγόρευσαν τη σκληρή στάση της Κομισιόν και οι οποίοι οδηγούν αναπόφευκτα στη λήψη πρόσθετων μέτρων για τη μείωση του ελλείμματος. Η Κομισιόν, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο οι σημαντικές πρωτεύουσες της Ε.Ε., δεν αντιμετωπίζουν την Ελλάδα όπως τις άλλες χώρες με υψηλό έλλειμμα:

1. Είναι υπότροπος. Βγήκε από την επιτήρηση το 2007 με ψευδή στοιχεία κι ένα χρόνο αργότερα, παρουσίασε και πάλι υπέρβαση του ελλείμματος. Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είχε διατυπώσει σοβαρές ενστάσεις για την άρση της πρώτης επιτήρησης, θεωρώντας ότι η δημοσιονομική προσαρμογή που είχε επιτευχθεί δεν ήταν διατηρήσιμη και δυστυχώς δικαιώθηκε.

2. Η δημοσιονομική εκτροπή της Ελλάδας δεν αποτελεί συνέπεια της κρίσης. Εχει υπερβολικό έλλειμμα από το 2007, παρά την ισχυρή ανάπτυξη. «Κατά συνέπεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί όπως για παράδειγμα η Ισπανία ή η Ιρλανδία, που έχουν μεν υψηλό έλλειμμα, αλλά ταυτόχρονα έχουν συρρίκνωση του ΑΕΠ», λένε στις Βρυξέλλες.

3. Εχει επίσης υψηλό δημόσιο χρέος και έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. «Ενώ για τα άλλα κράτη - μέλη, στην παρούσα φάση το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη και το τραπεζικό σύστημα, για την Ελλάδα το μείζον πρόβλημα παραμένει το δημοσιονομικό και η αντιμετώπισή του απαιτεί διαρθρωτικά και μόνιμου χαρακτήρα μέτρα», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

4. Την αξιολόγηση του Προγράμματος Σταθερότητας από τις κοινοτικές υπηρεσίες, που αμφισβητούν και μάλιστα σε ιδιαίτερα αυστηρούς τόνους την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων που θέτει το υπουργείο Οικονομίας. Πέραν της μεγάλης απόκλισης στην εκτίμηση για τον ρυθμό ανάπτυξης, οι υπηρεσίες της Kοινότητας θεωρούν αισιόδοξους τους στόχους τόσο για τα έσοδα όσο και για τις δαπάνες. Επισης, εκτιμούν ότι τα μέτρα προσωρινού χαρακτήρα για το 2009 είναι 0,7% του ΑΕΠ αντί του 0,5% του ΑΕΠ που υπολογίζει το υπουργείο Οικονομίας. Επιπλέον, σημειώνουν ότι το έλλειμμα του 2009 θα είναι ίσως υψηλότερο κατά δύο ή τρία δέκατα της μονάδας από το 3,7% του ΑΕΠ που προέβλεπαν τον Ιανουάριο, επειδή το έλλειμμα του 2008 διαμορφώθηκε τελικά στο 3,7% αντί του 3,4%.

Ολα αυτά θα περιληφθούν στην έκθεσή της που θα συζητηθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Κολέγιο των Επιτρόπων και θα κινεί τη διαδικασία της επιτήρησης εις βάρος της Ελλάδας. Η έκθεση, που θα συνοδεύεται από πανομοιότυπο σχέδιο απόφασης του Ecofin, θα διαπιστώνει την υπέρβαση του ελλείμματος και θα προβαίνει σε γενικές συστάσεις προς την κυβέρνηση να λάβει μέτρα μόνιμου χαρακτήρα ώστε να μειώσει το έλλειμμα και να προχωρήσει τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, στο ασφαλιστικό, στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, στον τρόπο σύνταξης του προϋπολογισμού κ.α. ώστε να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των δημοσίων οικονομικών μεσοπρόθεσμα.

Αφού η σχετική εισήγηση εγκριθεί από το Ecofin στις 10 Μαρτίου, η Κομισιόν θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της επιτήρησης και στις 24 Μαρτίου θα εισηγηθεί το χρονοδιάγραμμα για τη διόρθωση του ελλείμματος. Η Επιτροπή φέρεται αποφασισμένη να δώσει στην Ελλάδα δύο χρόνια προθεσμία, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί, χωρίς πολλές ελπίδες και μέσω πολιτικών συμμαχιών, να εξασφαλίσει τρία χρόνια. Ετσι, το Ecofin αναμένεται να υιοθετήσει την εισήγηση της Κομισιόν στις 4 Απριλίου και να ζητεί από τη χώρα μας να εφαρμόσει κατά γράμμα όσα έχει αποφασίσει μέχρι τώρα και επιπλέον να λάβει πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για την εξοικονόμηση περίπου 2,5 δισ. ευρώ. Δεδομένου ότι ήδη το υπουργείο Οικονομίας έχει ήδη ανακοινώσει την περικοπή δαπανών κατά 500 εκατ. ευρώ (ή 1 δισ. ευρώ στη διετία) θα απαιτηθούν περίπου νέα μέτρα 1,5 δισ. ευρώ το 2010.

Aυστηρές συστάσεις από ΤτΕ

Δύο ημέρες πριν από την επιτήρηση, στις 16 Φεβρουαρίου, η Τράπεζα της Ελλάδος θα δημοσιοποιήσει την έκθεση για τη νομισματική πολιτική η οποία επικεντρώνεται στα δημόσια οικονομικά, εκτιμώντας ότι το δημοσιονομικό πρόβλημα είναι το σημαντικότερο για την ελληνική οικονομία. Η ΤτΕ όπως και το ΔΝΤ εκτιμούν ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα επιβραδυνθεί φέτος στο 0,5%. Επίσης, τονίζει ότι η προσπάθεια για μείωση του ελλείμματος είναι ανεπαρκής, καθώς υπάρχουν τεράστια περιθώρια για μείωση της σπατάλης στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και χρειάζονται επιπλέον μέτρα και μάλιστα μόνιμου και διαρθρωτικού χαρακτήρα για τη συγκράτηση του ελλείμματος και τη μείωση του χρέους.

www.kathimerini.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Στη μέγγενη της κρίσης και των Βρυξελλών Του Βασiλη Ζηρα»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......

 14/12/2018 
 

Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας

 14/12/2018 
 

Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...

 3/12/2018 
 

Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»

 14/11/2018 
 

Τζόζεφ Στίγκλιτς , «Η αύξηση του ελάχιστου μισθού δεν βλάπτει την απασχόληση»

 12/11/2018 
 

Μοχέντ Αλτράντ : Ο ορφανός Βεδουίνος που έγινε δισεκατομμυριούχος

 9/11/2018 
 

Οι «σκληροί» ηγέτες . Tου Serge Halimi Διευθυντής της "Le Monde diplomatique"

 17/10/2018 
 

Η κατάρρευση της Lehman Brothers , Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

 17/9/2018 
 

Οι 14 στιγμές που θυμόμαστε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

 5/7/2018 
 

Γιατί ο Ερντογάν ελπίζει ότι θα επανακάμψει . Άρθρο της Le monde-diplomatique

 19/6/2018 
 

Η άνθιση της βιομηχανίας της βιολογικής γεωργίας. Le Monde diplomatique

 29/5/2018 
 

BlackRock, η εταιρεία στην οποία «ανήκει» ο κόσμος

 23/5/2018 
 

Οικονομική μεγέθυνση, μια θρησκεία υπό εξαφάνιση, απο τον Jean Gadrey

 23/4/2018 
 

Γιατί ιδρύουμε το ΜέΡΑ25;

 26/3/2018 
 

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ , Νέο «οικονομικό εργαλείο» πολλαπλών χρήσεων για την καπιταλιστική διαχείριση. Επιμέλεια: Σταύρος ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗΣ

 21/3/2018 
 

Στίβεν Χόκινγκ :Ενα... Μυαλό με πολλές διαστάσεις

 15/3/2018 
 

Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος;By Damien Millet, Eric Toussaint

 15/3/2018 
 

«Κόκκινα» δάνεια και δημόσια περιουσία: Τι πρέπει να γίνει . Του Γιάνη Βαρουφάκη

 26/2/2018 
 

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ»(1 σχόλιo/α)

 22/2/2018 
 

Η ουτοπία της εξόδου από τα μνημόνια. Aπό το Βασίλη Βιλιάρδο

 1/2/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Kαθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη 
Εκδήλωση για το επιστημονικό έργο, την συγγραφική δουλειά, την ακαδημαϊκή διαδρομή και την προσωπικότητα του Κώστα Βεργόπουλου. 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ Με θέμα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ» 
Η φορολογία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε από όλους . Του Χρόνη Ισαακίδη Πρόεδρου του ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας 
Στην αύξηση των συνδρομών στο ΟΕΕ η Α.ΚΙ.Ο.Ε είναι αντίθετη  
Παράταση υποβολής εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 3o Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας(1 σχόλιο/α)
Μέχρι πότε «χτίζεται» το αφορολόγητο - Με ποιες δαπάνες θα το επιτύχετε
ΠΟΛ. 1221 /26-11-2018 Καθορισμός των προϋποθέσεων, των όρων, των διαδικασιών και κάθε άλλης αναγκαίας λεπτομέρειας για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 10 του άρθρου 24 του ν.4172/2013 (ΦΕΚ 167Α’)
ΠΟΛ. 1224 / 5-12-2018 Κοινοποίηση πρακτικού 2004/2018 του Νομικού Συμβούλιου του Κράτους, κατόπιν εγκρίσεώς του, ως προς την ερμηνεία των διατάξεων του άρθρου 12 του Κ.Φ.Δ. για τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας στον κληρονόμο με...
ΠΟΛ. 1223 /10-12-2018 Κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 24 του ν.4579/2018 (Φ.Ε.Κ. 201 Α΄) για θέματα Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.).
ΔΕΕΦ Β 1181859 ΕΞ 2018 Μη-επιβολή τέλους χαρτοσήμου σε υποτροφίες του άρθρου 28 του ν. 4314/2014, όπως ισχύει.

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος.
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Φορολογικων Κινητρων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα