Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
28/10/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 114
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Ρουμπινί – Βρισκόμαστε σε παγίδα χρέους που μπορεί να φέρει επανάληψη της κρίσης του 2008
Η Πολωνία ανοίγει το παράθυρο του «φρενοκομείου» στην ΕΕ;
Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.
Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη
Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς
Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Οι ευθύνες του Μητσοτάκη – Ανάγκη εκδημοκρατισμού της ΕΥΠ. Απο τον Νίκο Κοτζία 
«Όχι, δεν θέλω ακαταδίωκτο» 
O Πρωθυπουργός της Μογγολίας παραιτήθηκε επειδή δεν.... 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ο διοικητής που σε στέλνει στον… διάολο 
Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA για το εμβόλιο – «Είσαι γελοίος, είσαι ηλίθιος» 
Στη Βουλή το αίτημα των Φοροτεχνικών για μετατροπή της Ομοσπονδίας σε Ν.Π.Δ.Δ. - Κοινοβουλευτική Αναφορά του Χ. Μαμουλάκη(1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας

�������� 
 

Ημερομηνία: 16/6/2020 10:50:10 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας.

Μετά την Αγγλία και η ΕΕ υποδέχεται την Huawei

Τα τελευταία χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη ως η τεχνολογία που ενσωματώνει στις μηχανές την ανθρώπινη νόηση για την λήψη αυτόνομων αποφάσεων είθισται να αναλύεται από την σκοπιά των Επιστημών της Φιλοσοφίας, της Πληροφορικής, της Νομικής και της Κοινωνιολογίας. Λιγότερο, ίσως, συζητείται υπό το κάτοπτρο των Διεθνών Σχέσεων. Διαφαίνεται, όμως, ότι η ψηφιακή επανάσταση πρόκειται να φέρει τη μεγαλύτερη γεωπολιτική ανατροπή στην ανθρώπινη ιστορία.

Η πρώτη, δεύτερη και τρίτη Βιομηχανική Επανάσταση άλλαξαν τον κόσμο και το μόνο που κατόρθωσαν εν τέλει ήταν να αντικαταστήσουν τους ανθρώπινους μύες. Μήπως η ψηφιακή εποχή που έπεται θα αντικαταστήσει τον ίδιο τον άνθρωπο, διαρρηγνύοντας το μονοπώλιο της απόφασης που διέθετε έως τώρα; Ήδη από την στιγμή που διήλθαμε το κατώφλι της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, δηλαδή της πλήρους ψηφιοποίησης του κοινωνικού, του πολιτικού και του οικονομικού πεδίου, τα κράτη αντιλήφθηκαν ότι η ανάπτυξη των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών αποτελεί sine qua non στη χάραξη των πολιτικών τους, προκειμένου να διατηρήσουν και να επεκτείνουν την ισχύ τους στο διεθνές στερέωμα.

 

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνητή νοημοσύνη, λόγω των διευρυμένων δυνατοτήτων χρήσης της από τον χώρο της οικονομίας, της υγείας και της εκπαίδευσης έως και τα πεδία της δημοσίας τάξης, της εθνικής άμυνας και της εθνικής ασφάλειας, αποτελεί πλέον πεδίον δόξης λαμπρόν στην άοκνη προσπάθεια των υπερδυνάμεων να αυξήσουν την διεθνή τους επιρροή. Διαβάζοντας κανείς μελέτες στις οποίες με διαφορετικά κριτήρια κατατάσσονται τα κράτη ως προς την εξέλιξή της έρευνας στην τεχνητή νοημοσύνη διαπιστώνει ότι είναι αρκετά νεφελώδες το ποιος εν τοις πράγμασι προηγείται κι άρα πληροί τις προϋποθέσεις να καταστεί πλανητική δύναμη στον 21ο αιώνα.

Με βάση τον αριθμό των δημοσιευμένων επιστημονικών κειμένων των προηγούμενων ετών το προβάδισμα το διατηρεί η Κίνα και ακολουθούν οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία. Από την άλλη, όμως, με κριτήριο το πόσες αναφορές έχουν οι συγκεκριμένες επιστημονικές δημοσιεύσεις άρα και πόσο ειδικό βάρος διαθέτουν στον κόσμο της έρευνας, η Κίνα κατατάσσεται 34η ενώ την πρωτιά καταλαμβάνει η Ελβετία!

Διαφορετική αποτύπωση έχουμε αν διερευνήσουμε τον αριθμό των επιχειρήσεων τεχνητής νοημοσύνης που εδρεύουν σε κάθε χώρα. Σε αυτή την περίπτωση πρώτη αναδεικνύονται οι ΗΠΑ, καθώς φιλοξενούν το 42% από όλες τις επιχειρήσεις τεχνητής νοημοσύνης που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως! Ακολουθεί η Κίνα, στην οποία βρίσκεται το 23% αυτών. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Ισραήλ με πανίσχυρο οικοσύστημα εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης παρά τον κατά πολύ μικρότερο συγκριτικά πληθυσμό του! Στον ευρωπαϊκό χώρο προηγείται το Ηνωμένο Βασίλειο και έπονται η Γαλλία, η Γερμανία και η Σουηδία.

Η πρόβλεψη Πούτιν για την τεχνητή νοημοσύνη

Σχετικά πρόσφατα, ο Ρώσος Πρόεδρος επεσήμανε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Προσέθεσε, μάλιστα, ότι φέρνει κολοσσιαίες ευκαιρίες, αλλά και απειλές που είναι δύσκολο να προβλεφθούν, τονίζοντας ότι όποιος κατορθώσει να ηγηθεί σε αυτόν τον χώρο θα είναι ο ρυθμιστής του παγκόσμιου γεωστρατηγικού παιχνιδιού.

Ανάλογη και η ρητορική του ηγέτη της Κίνας. Συχνά-πυκνά αναφέρεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα "Αναπτυξιακό Σχέδιο Τεχνητής Νοημοσύνης Νέας Γενιάς", το οποίο περιλαμβάνει σαφείς στόχους ώστε έως το 2030 η Κίνα να είναι ο ισχυρότερος παίκτης διεθνώς στις τεχνολογίες της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό σε συνδυασμό με την –στα πρότυπα του σχεδίου Μάρσαλ– κινεζική πρωτοβουλία “Βelt and Road”.

Η εν λόγω πρωτοβουλία (αλλιώς "Νέος Δρόμος του Μεταξιού") στοχεύει στην συνεργασία και σύγκλιση των οικονομιών 70 και πλέον κρατών σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη, που αντιπροσωπεύουν το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 40% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Στόχος είναι να διευρύνει το φάσμα της εν δυνάμει αγοράς στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, καθιστά την Κίνα κέντρο της διεθνούς ισορροπίας ισχύος, αναδεικνύοντας νέες πολύπλοκες προκλήσεις για την ασφάλεια όχι μόνο για τα κέντρα λήψης αποφάσεων των κρατών, αλλά συνολικά για την ανθρωπότητα.

Χρυσωρυχείο δεδομένων η Κίνα

Η λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης εδράζεται σε δεδομένα, που είναι προϊόν ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου, η Κίνα, με τον τεράστιο πληθυσμό της έχει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα. Το 1,4 δισεκατομμύρια των κατοίκων της, πιο συγκεκριμένα η καθημερινή ψηφιοποίηση της συμπεριφοράς τους αποτελεί χρυσωρυχείο για την ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Σε αυτό μπορεί να προστεθεί ότι η χρήση της εκεί και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών διεξάγεται με τρόπο μη αποδεκτό για τον Δυτικό Κόσμο. Για παράδειγμα, οι Ουιγούροι, μια τουρανική μειονότητα στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, βιώνουν τις συνέπειες ενός ψυχρού τεχνολογικού αυταρχικού μοντέλου που εφαρμόζεται στην επαρχία Xinjiang.

Το κινεζικό κράτος έχει επιδοθεί σε μεγάλης κλίμακας ψηφιακές παρακολουθήσεις πολιτών, καταστρατηγώντας τις προσωπικές τους ελευθερίες, ενώ οι καινοτομίες στα συστήματα μεγάλων δεδομένων (big data) για τις "έξυπνες" πόλεις (smart cities) και το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που βαθμολογεί την "κοινωνική πίστη" (social credit system) δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς μια ακραία δυστοπική κατεύθυνση.

Ανθρώπινα δικαιώματα και τεχνητή νοημοσύνη

Κράτη από τον ευρωπαϊκό χώρο αντιμετωπίζουν με μεγάλο σκεπτικισμό και επιφυλάξεις την έρευνα και καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη. Ο λόγος είναι ότι δίνουν έμφαση στην προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη-καταναλωτή με προεξέχον το δικαίωμα στον πληροφοριακό του αυτοκαθορισμό. Συνεπώς, ειδικοί των τεχνολογιών εκφράζουν έντονες ανησυχίες για το προβάδισμα που αποκτούν δυνάμεις κινούμενες χωρίς νομικά εμπόδια και ηθικές αναστολές, όπως έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith.

Έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ που διαθέτει και εξωεδαφική ισχύ (άρθρο 3) και σχεδόν διεθνή εμβέλεια. Ήδη 120 κράτη έχουν υιοθετήσει νόμους βασισμένους στον Γενικό Κανονισμό. Με αυτόν δίνεται το δικαίωμα (άρθρο 13) στα υποκείμενα των δεδομένων παροχής αιτιολογήσεων των αυτοματοποιημένων αποφάσεων (π.χ. άρνηση παροχής δανείου από τράπεζα), γεγονός που αποτελεί μεγάλη τροχοπέδη για την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης.

Προσφάτως, η νέα Πρόεδρος της Κομισιόν, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, έκανε λόγο για την είσοδο της Ευρώπης στη νέα ψηφιακή εποχή. Υποσχέθηκε την ανάληψη πρωτοβουλιών για την θέσπιση νομοθεσίας, η οποία να ρυθμίσει τα της τεχνητής νοημοσύνης με γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και με σεβασμό σε θεμελιώδεις κανόνες του δικαίου και της ηθικής. Στόχος η Ευρώπη να συναγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Κίνα στο κυνήγι για την καινοτομία, την έρευνα και τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη.

Όλα τα ανωτέρω πρέπει να συσχετιστούν με την ρητορική περί κατακερματισμού του ελεύθερου Διαδικτύου και τον καθορισμό εθνικών ή περιφερειακών συνόρων στον κυβερνοχώρο. Επίσης, με την χρήση της τεχνολογικής προόδου για υπόσκαψη της εθνικής ασφάλειας (υπόθεση Huawei) και με την συγκρότηση κρατικών υπηρεσιών ανά τον κόσμο για την σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Όλα αυτά, όπως και ο συντονισμός των τεχνολογικών κολοσσών της τεχνητής νοημοσύνης με τις πολιτικές εθνικής άμυνας θα δοκιμάσουν το διεθνές δίκαιο στα ακραία όριά του. Προδιαγράφουν ένα μέλλον ασταθές και επίφοβο για την διεθνή ασφάλεια, την ειρήνη και την ευημερία των λαών!

https://slpress.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Ρουμπινί – Βρισκόμαστε σε παγίδα χρέους που μπορεί να φέρει επανάληψη της κρίσης του 2008

 25/10/2021 
 

Η Πολωνία ανοίγει το παράθυρο του «φρενοκομείου» στην ΕΕ;

 13/10/2021 
 

Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.

 21/7/2021 
 

Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 30/6/2021 
 

Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς

 10/6/2021 
 

Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.

 10/6/2021 
 

Γκαμπριέλ Ζούκμαν: Υψηλότεροι φόροι στον πλούτο

 8/6/2021 
 

Η επίθεση της Ε.Ε. στους φορολογικούς παραδείσους: Με «οδηγό» έναν νεαρό μαθητή του Πικετί

 3/6/2021 
 

Π. Ρουμελιώτης : Σημαντικές πτυχές και αλήθειες για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

 28/5/2021 
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 24/5/2021 
 

Η ΓΛΩΣΣΑ (της αρχαίας τραγωδίας) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;.

 24/5/2021 
 

Oι 40 που θησαύρισαν από την πανδημία – “Σαν πολλοί γίναμε” λέει το Forbes!

 27/4/2021 
 

Η επιστροφή του κεϋνσιανισμού και ο ευρωπαϊκός λήθαργος

 27/4/2021 
 

Η εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας μετά την πανδημία: Επιπτώσεις και αναγκαίες πολιτικές.Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Ομότιμου Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου

 21/4/2021 
 

Οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης Επιπτώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 6/4/2021 
 

Η Πειραιώς, οι τράπεζες και το κόστος της διάσωσής τους

 30/3/2021 
 

Άρθρο Μισέλ, Γκεμπρεγεσούς και 25 Ευρωπαίων ηγετών για την πανδημία

 30/3/2021 
 

Τι λέει η ΕΕ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.Του Χιόνη Διονύση

 19/3/2021 
 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Μόνη λύση στην κρίση από την πανδημία τα ευρωομόλογα»

 16/3/2021 
 

6G: Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας για το μέλλον του Διαδικτύου

 9/2/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) με εκπροσώπους κομμάτων από το δημοκρατικό τόξο.
Ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γεώργιος Λογιάδης σχετικά με την επιμονή της πολιτικής ηγεσίας στο χρόνο εφαρμογής της «ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData» 
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την υποχρεωτική εφαρμογή της πλατφόρμας myData, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης 
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα με θέμα την επιμονή στο χρόνο εφαρμογής της «ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData» 
Πρόταση της ΑΚΙΟΕ για έκτακτη Συνέλευση των Αντιπροσώπων με θέμα τα προβλήματα των συνάδελφων και η εφαρμογή του συστήματος my data(1 σχόλιο/α) 
Επιστολή Του Γεωργάκαρου Αναστάσιου Προς τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα Θέμα: Ποιες εργασίες κάναν οι συνάδελφοι τον Ιούλιο  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ομηροι της ΑΑΔΕ οι οφειλέτες με παλιές ρυθμίσεις 
Ε. 2169 /19-08-2021 Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 132, 182, 183 και 203 του ν.4820/2021 (Α΄130) «Οργανικός Νόμος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και άλλες ρυθμίσεις». 
Απαντήσεις για τον κατώτατο μισθό από το Υπ. Εργασίας 
Επιστρεπτέες προκαταβολές: Πράσινο φως από την Κομισιόν  
Ρυθμίσεις χρεών: Διευρύνεται η «ομπρέλα» των 240 δόσεων 
Τέλος επιτηδεύματος: Ποιοι φορολογούμενοι θα την «γλιτώσουν» 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Βιβλιων & Στοιχειων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα