Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
27/1/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5958
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Αλλαγές στη διεθνή οικονομική πολιτική και ελληνική οικονομία. Του Αστρουλάκη Νίκου - και του Φιλιππάκη Νίκου
Ούτε Σχέδιο, Ούτε Ανάπτυξη. Ο θρίαμβος της προχειρότητας και της κοινοτοπίας.του Κώστα Λαπαβίτσα
Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο νέος φορολογικός προσανατολισμός για τις ΗΠΑ και τον κόσμο
ΗΠΑ: Κρίση δημοκρατίας ή σημάδια παρακμής. Του Γιάννη Κουτσοκώστα
Δ. Μπουραντάς: Η κοινωνική κουλτούρα ως εμπόδιο κοινωνικής ευημερίας
Δεν υπάρχουν μονόδρομοι: τρεις πολιτικές για τον Κοροναϊό.Του Νίκου Κοτζία

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 
Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες δεν είναι απειλή για τη Χριστιανοσύνη 
Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: "Η πολιτική μ....κία και ανοησία έχει και τα όριά της" 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν γράφουν νέα μέλη , είναι ήδη πολλοί
Πρώτος ο Κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τα μέτρα και την ατομική ευθύνη 
Σημίτης: Η έκθεση Πισσαρίδη σημαντικό βήμα για την έξοδο από την κρίση 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας

�������� 
 

Ημερομηνία: 16/6/2020 10:50:10 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας.

Μετά την Αγγλία και η ΕΕ υποδέχεται την Huawei

Τα τελευταία χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη ως η τεχνολογία που ενσωματώνει στις μηχανές την ανθρώπινη νόηση για την λήψη αυτόνομων αποφάσεων είθισται να αναλύεται από την σκοπιά των Επιστημών της Φιλοσοφίας, της Πληροφορικής, της Νομικής και της Κοινωνιολογίας. Λιγότερο, ίσως, συζητείται υπό το κάτοπτρο των Διεθνών Σχέσεων. Διαφαίνεται, όμως, ότι η ψηφιακή επανάσταση πρόκειται να φέρει τη μεγαλύτερη γεωπολιτική ανατροπή στην ανθρώπινη ιστορία.

Η πρώτη, δεύτερη και τρίτη Βιομηχανική Επανάσταση άλλαξαν τον κόσμο και το μόνο που κατόρθωσαν εν τέλει ήταν να αντικαταστήσουν τους ανθρώπινους μύες. Μήπως η ψηφιακή εποχή που έπεται θα αντικαταστήσει τον ίδιο τον άνθρωπο, διαρρηγνύοντας το μονοπώλιο της απόφασης που διέθετε έως τώρα; Ήδη από την στιγμή που διήλθαμε το κατώφλι της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, δηλαδή της πλήρους ψηφιοποίησης του κοινωνικού, του πολιτικού και του οικονομικού πεδίου, τα κράτη αντιλήφθηκαν ότι η ανάπτυξη των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών αποτελεί sine qua non στη χάραξη των πολιτικών τους, προκειμένου να διατηρήσουν και να επεκτείνουν την ισχύ τους στο διεθνές στερέωμα.

 

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνητή νοημοσύνη, λόγω των διευρυμένων δυνατοτήτων χρήσης της από τον χώρο της οικονομίας, της υγείας και της εκπαίδευσης έως και τα πεδία της δημοσίας τάξης, της εθνικής άμυνας και της εθνικής ασφάλειας, αποτελεί πλέον πεδίον δόξης λαμπρόν στην άοκνη προσπάθεια των υπερδυνάμεων να αυξήσουν την διεθνή τους επιρροή. Διαβάζοντας κανείς μελέτες στις οποίες με διαφορετικά κριτήρια κατατάσσονται τα κράτη ως προς την εξέλιξή της έρευνας στην τεχνητή νοημοσύνη διαπιστώνει ότι είναι αρκετά νεφελώδες το ποιος εν τοις πράγμασι προηγείται κι άρα πληροί τις προϋποθέσεις να καταστεί πλανητική δύναμη στον 21ο αιώνα.

Με βάση τον αριθμό των δημοσιευμένων επιστημονικών κειμένων των προηγούμενων ετών το προβάδισμα το διατηρεί η Κίνα και ακολουθούν οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία. Από την άλλη, όμως, με κριτήριο το πόσες αναφορές έχουν οι συγκεκριμένες επιστημονικές δημοσιεύσεις άρα και πόσο ειδικό βάρος διαθέτουν στον κόσμο της έρευνας, η Κίνα κατατάσσεται 34η ενώ την πρωτιά καταλαμβάνει η Ελβετία!

Διαφορετική αποτύπωση έχουμε αν διερευνήσουμε τον αριθμό των επιχειρήσεων τεχνητής νοημοσύνης που εδρεύουν σε κάθε χώρα. Σε αυτή την περίπτωση πρώτη αναδεικνύονται οι ΗΠΑ, καθώς φιλοξενούν το 42% από όλες τις επιχειρήσεις τεχνητής νοημοσύνης που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως! Ακολουθεί η Κίνα, στην οποία βρίσκεται το 23% αυτών. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Ισραήλ με πανίσχυρο οικοσύστημα εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης παρά τον κατά πολύ μικρότερο συγκριτικά πληθυσμό του! Στον ευρωπαϊκό χώρο προηγείται το Ηνωμένο Βασίλειο και έπονται η Γαλλία, η Γερμανία και η Σουηδία.

Η πρόβλεψη Πούτιν για την τεχνητή νοημοσύνη

Σχετικά πρόσφατα, ο Ρώσος Πρόεδρος επεσήμανε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Προσέθεσε, μάλιστα, ότι φέρνει κολοσσιαίες ευκαιρίες, αλλά και απειλές που είναι δύσκολο να προβλεφθούν, τονίζοντας ότι όποιος κατορθώσει να ηγηθεί σε αυτόν τον χώρο θα είναι ο ρυθμιστής του παγκόσμιου γεωστρατηγικού παιχνιδιού.

Ανάλογη και η ρητορική του ηγέτη της Κίνας. Συχνά-πυκνά αναφέρεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα "Αναπτυξιακό Σχέδιο Τεχνητής Νοημοσύνης Νέας Γενιάς", το οποίο περιλαμβάνει σαφείς στόχους ώστε έως το 2030 η Κίνα να είναι ο ισχυρότερος παίκτης διεθνώς στις τεχνολογίες της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό σε συνδυασμό με την –στα πρότυπα του σχεδίου Μάρσαλ– κινεζική πρωτοβουλία “Βelt and Road”.

Η εν λόγω πρωτοβουλία (αλλιώς "Νέος Δρόμος του Μεταξιού") στοχεύει στην συνεργασία και σύγκλιση των οικονομιών 70 και πλέον κρατών σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη, που αντιπροσωπεύουν το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 40% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Στόχος είναι να διευρύνει το φάσμα της εν δυνάμει αγοράς στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, καθιστά την Κίνα κέντρο της διεθνούς ισορροπίας ισχύος, αναδεικνύοντας νέες πολύπλοκες προκλήσεις για την ασφάλεια όχι μόνο για τα κέντρα λήψης αποφάσεων των κρατών, αλλά συνολικά για την ανθρωπότητα.

Χρυσωρυχείο δεδομένων η Κίνα

Η λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης εδράζεται σε δεδομένα, που είναι προϊόν ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου, η Κίνα, με τον τεράστιο πληθυσμό της έχει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα. Το 1,4 δισεκατομμύρια των κατοίκων της, πιο συγκεκριμένα η καθημερινή ψηφιοποίηση της συμπεριφοράς τους αποτελεί χρυσωρυχείο για την ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Σε αυτό μπορεί να προστεθεί ότι η χρήση της εκεί και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών διεξάγεται με τρόπο μη αποδεκτό για τον Δυτικό Κόσμο. Για παράδειγμα, οι Ουιγούροι, μια τουρανική μειονότητα στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, βιώνουν τις συνέπειες ενός ψυχρού τεχνολογικού αυταρχικού μοντέλου που εφαρμόζεται στην επαρχία Xinjiang.

Το κινεζικό κράτος έχει επιδοθεί σε μεγάλης κλίμακας ψηφιακές παρακολουθήσεις πολιτών, καταστρατηγώντας τις προσωπικές τους ελευθερίες, ενώ οι καινοτομίες στα συστήματα μεγάλων δεδομένων (big data) για τις "έξυπνες" πόλεις (smart cities) και το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που βαθμολογεί την "κοινωνική πίστη" (social credit system) δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς μια ακραία δυστοπική κατεύθυνση.

Ανθρώπινα δικαιώματα και τεχνητή νοημοσύνη

Κράτη από τον ευρωπαϊκό χώρο αντιμετωπίζουν με μεγάλο σκεπτικισμό και επιφυλάξεις την έρευνα και καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη. Ο λόγος είναι ότι δίνουν έμφαση στην προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη-καταναλωτή με προεξέχον το δικαίωμα στον πληροφοριακό του αυτοκαθορισμό. Συνεπώς, ειδικοί των τεχνολογιών εκφράζουν έντονες ανησυχίες για το προβάδισμα που αποκτούν δυνάμεις κινούμενες χωρίς νομικά εμπόδια και ηθικές αναστολές, όπως έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith.

Έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ που διαθέτει και εξωεδαφική ισχύ (άρθρο 3) και σχεδόν διεθνή εμβέλεια. Ήδη 120 κράτη έχουν υιοθετήσει νόμους βασισμένους στον Γενικό Κανονισμό. Με αυτόν δίνεται το δικαίωμα (άρθρο 13) στα υποκείμενα των δεδομένων παροχής αιτιολογήσεων των αυτοματοποιημένων αποφάσεων (π.χ. άρνηση παροχής δανείου από τράπεζα), γεγονός που αποτελεί μεγάλη τροχοπέδη για την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης.

Προσφάτως, η νέα Πρόεδρος της Κομισιόν, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, έκανε λόγο για την είσοδο της Ευρώπης στη νέα ψηφιακή εποχή. Υποσχέθηκε την ανάληψη πρωτοβουλιών για την θέσπιση νομοθεσίας, η οποία να ρυθμίσει τα της τεχνητής νοημοσύνης με γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και με σεβασμό σε θεμελιώδεις κανόνες του δικαίου και της ηθικής. Στόχος η Ευρώπη να συναγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Κίνα στο κυνήγι για την καινοτομία, την έρευνα και τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη.

Όλα τα ανωτέρω πρέπει να συσχετιστούν με την ρητορική περί κατακερματισμού του ελεύθερου Διαδικτύου και τον καθορισμό εθνικών ή περιφερειακών συνόρων στον κυβερνοχώρο. Επίσης, με την χρήση της τεχνολογικής προόδου για υπόσκαψη της εθνικής ασφάλειας (υπόθεση Huawei) και με την συγκρότηση κρατικών υπηρεσιών ανά τον κόσμο για την σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Όλα αυτά, όπως και ο συντονισμός των τεχνολογικών κολοσσών της τεχνητής νοημοσύνης με τις πολιτικές εθνικής άμυνας θα δοκιμάσουν το διεθνές δίκαιο στα ακραία όριά του. Προδιαγράφουν ένα μέλλον ασταθές και επίφοβο για την διεθνή ασφάλεια, την ειρήνη και την ευημερία των λαών!

https://slpress.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Αλλαγές στη διεθνή οικονομική πολιτική και ελληνική οικονομία. Του Αστρουλάκη Νίκου - και του Φιλιππάκη Νίκου

 23/1/2021 
 

Ούτε Σχέδιο, Ούτε Ανάπτυξη. Ο θρίαμβος της προχειρότητας και της κοινοτοπίας.του Κώστα Λαπαβίτσα

 22/1/2021 
 

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο νέος φορολογικός προσανατολισμός για τις ΗΠΑ και τον κόσμο

 18/1/2021 
 

ΗΠΑ: Κρίση δημοκρατίας ή σημάδια παρακμής. Του Γιάννη Κουτσοκώστα

 8/1/2021 
 

Δ. Μπουραντάς: Η κοινωνική κουλτούρα ως εμπόδιο κοινωνικής ευημερίας

 23/12/2020 
 

Δεν υπάρχουν μονόδρομοι: τρεις πολιτικές για τον Κοροναϊό.Του Νίκου Κοτζία

 8/12/2020 
 

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη

 9/10/2020 
 

Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber

 28/9/2020 
 

Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης

 14/9/2020 
 

Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα

 11/9/2020 
 

Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»

 28/8/2020 
 

Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

 21/8/2020 
 

Απόφαση Συνόδου Κορυφής ΕΕ, 21 Ιουλίου: Ανασυγκρότηση με τα υλικά της καταστροφής, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 24/7/2020 
 

Ρατσισμός, αποικιοκρατία και αποζημιώσεις . Άρθρο του γάλλου οικονομολόγου και συγγραφέα Τομά Πικετί

 6/7/2020 
 

Η Αγία Τράπεζα. Του Παύλου Μεθενίτη

 22/6/2020 
 

Υφεση και πολλαπλασιαστές: Πάλι η ίδια ιστορία!.Tου καθηγητή Ιωάννη Μαραγκού*

 18/6/2020 
 

Ο ρόλος των εισερχόμενων άμεσων ξένων επενδύσεων στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕE.Των Γιάννη Μαραγκού, Ειρήνης Τριάρχη, Θέμη Ανθρακίδη και Αγγελικής Νεστορούδη

 17/6/2020 
 

Τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια ισχύς - Το πλεονέκτημα της Κίνας

 16/6/2020 
 

Guy Standing: Ο εμπνευστής του Βασικού Εισοδήματος, για το τέλος της παγκοσμιοποίησης

 15/6/2020 
 

Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην εποχή των (κορωνα)ιών: Ένας ιός μπορεί να αλλάξει αυτά που ξέραμε…Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

 3/6/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Έγιναν οι πρώτες πληρωμές – Δυνατότητα ένταξης νέων επιχειρήσεων – Δυνατότητα υποβολής κατ’ εξαίρεση αίτησης ένταξης για επιχειρήσεις
Τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που εκ παραδρομής δεν δήλωσαν την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5, ζητάει ο Βουλευτής Β. Σπανάκης
Επιστολή Προέδρου ΟΕΕ για την Επίλυση Προβλημάτων στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 & Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6
Δικηγόροι: Αποχωρούμε από τον προσχηματικό διάλογο για το χορήγημα των 400 ευρώ και καταγγέλλουμε τον κυβερνητικό εμπαιγμό
Το ΟΕΕ, εφιστά την προσοχή τόσο στην Πολιτεία όσο και στις Τράπεζες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επαναφορά στην κανονικότητα, και προτείνει 
H πανδημία ξεπεράστηκε και οι επιχειρήσεις πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν τις τράπεζες; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκ/πος της Α.ΚΙ.Ο.Ε.  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Υποχρεωτικό το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για 19 συναλλαγές επί ακινήτων, εξαιρούνται 19 περιπτώσεις
ΕΣΠΑ: Ανοίγει το πρόγραμμα ενισχύσεων για αναβάθμιση e-shop
Βήμα, βήμα ότι πρέπει να κάνετε για να εκδώσετε ενιαίο Αποδεικτικό Ασφαλιστικής Ενημερότητας μέσω του e-ΕΦΚΑ
Άνοιξε το Ε9 για τα ακίνητα: Πώς να αποφύγετε το πρόστιμο σε 11 βήματα
ΑΑΔΕ: Χωρίς δασμούς τα εμπορεύματα από το Ηνωμένο Βασίλειο
ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των επιδομάτων ασθενείας

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Τεχνικές Χρηματιστηριακών προβλέψεων των ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΚΙΜΩΝ - ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα