Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
24/10/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 1352
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία;
Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις» 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Επιδοτήσεις για αγορά θερμάστρας στα εστιατόρια μέσω ΕΣΠΑ
Βελόπουλος: «Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ήδη βυθίσει το Ορούτς Ρέις»
Ενθουσιασμένοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγ

�������� 
 

Ημερομηνία: 29/7/2020 11:34:35 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ

 Της

Ανεξάρτητης Κίνησης

Οικονομολόγων Ελλάδας

Μ. Μπότσαρη 34 Α Χανιά

ΤΚ 73135

Τηλ. 2821099280

6944522935

teamakioe@gmail.com

Χανιά 29/7/2020

 

Το Υπουργείο  Οικονομικών  με τροπολογία-προσθήκη  που κατέθεσε , στις 25 Ιουλίου 2020 (ημέρα Σάββατο) επί του σχεδίου νόμου 

« Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών (ΕΕ) 2017/1852, (ΕΕ) 2018/822, (ΕΕ) 2020/876, (ΕΕ) 2016/1164, (ΕΕ) 2018/1910 και (ΕΕ) 2019/475, συνεισφορά Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων πληγέντων δανειοληπτών λόγω των δυσμενών συνεπειών της νόσου COVID-19 και άλλες διατάξεις  »

 

προτείνει την προσθήκη νέων άρθρων  ( 54ε και 54στ), στον Ν 4174/2013, με τα οποία εισάγονται νέα αυστηρά (δρακόντια) πρόστιμα στις περιπτώσεις «μη τήρησης λογιστικών αρχείων και μη ενημέρωσης λογιστικών βιβλίων » και μη «επίδειξης λογιστικών αρχείων ».

H επιβολή τέτοιων προστίμων που ήταν γνωστά με τις διατάξεις του ΚΦΣ (ΠΔ 99/77) και του ΚΒΣ (ΠΔ 186/1992)  , είχαν όμως στην πράξη καταργηθεί με τις διατάξεις του Ν 4174/2013.

Με τις προτεινόμενες διατάξεις τα επιβαλλόμενα πρόστιμα θα ανέρχονται στο ύψος του 15% επί των εσόδων από επιχειρηματική δραστηριότητα για  κάθε ελεγχόμενο έτος, όπως αυτά προκύπτουν από τον μέσο όρο των δηλωθέντων εσόδων σύμφωνα με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των τελευταίων 3 φορολογικών ετών. Το  ελάχιστο ποσό  προτείνεται στις 10.000,00 ευρώ όταν πρόκειται για απλογραφικά βιβλία και στις 30.000,00 ευρώ όταν πρόκειται για διπλογραφικά βιβλία .

Στις περιπτώσεις που προκύπτει μη υποβολή έστω και μιας φορολογικής δηλώσεως εισοδήματος τα ανωτέρω ελάχιστα ποσά προσδιορίζονται στις 30.000,00 ευρώ και 50.000,00 ευρώ αντίστοιχα.

Εκτός από τα παραπάνω,  παρόμοιες ποινές προβλέπονται και για όσους παραποιούν , παραβιάζουν ή επεμβαίνουν στην λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών ή εκδίδουν στοιχεία λιανικής πώλησης από μη εγκεκριμένους φορολογικούς μηχανισμούς .

Αν παρατηρήσουμε με προσοχή την εξέλιξη των διατάξεων για τις ποινές και τα πρόστιμα της φορολογικής νομοθεσίας τα τελευταία 40 χρόνια θα δούμε πως υπήρξαν και άλλοτε παρεμβάσεις που καθιέρωσαν υπέρογκα πρόστιμα . Τις παρεμβάσεις αυτές ακολούθησαν άλλες με τις οποίες τα προηγουμένως υψηλά επιβληθέντα πρόστιμα μειώθηκαν σε μια προσπάθεια  εκλογίκευσης και παροχής  στους εκάστοτε παραβάτες , της δυνατότητας να μπορούν αυτοί να τα πληρώνουν . Γιατί ποιο το νόημα της επιβολής ενός προστίμου ίσου με το 15% των ετήσιων ακαθαρίστων εσόδων μιας επιχείρησης , όταν αυτό απλά βεβαιωθεί και παραμένει  ληξιπρόθεσμο , μη δυνάμενο να εξυπηρετηθεί ? Η εικόνα με τα  ανείσπρακτα και ληξιπρόθεσμα χρέη που είναι μεν βεβαιωμένα στα βιβλία της φορολογικής διοίκησης ,αλλά στην πράξη δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ , είναι γνωστή σε όλους μας. Μια παρόμοιας φύσεως σημερινή παρέμβαση , είναι σαφές πως δεν συμβάλει στην ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας , από την στιγμή που στις εισαγόμενες προς ψήφιση  διατάξεις υπάρχουν ελλείψεις , ασάφειες και αστοχίες.

Από τις προτεινόμενες διατάξεις απουσιάζει η  σύνδεση της ποινής  με το μέγεθος της οικονομικής δραστηριότητας , της οποίας πιθανολογείται η απόκρυψη . Έτσι  το ελάχιστο  ποσό των 10.000,00 ευρώ ή των 30.000,00  ευρώ  για  μια επιχείρηση  «φάντασμα» πιθανώς να είναι ένα εντελώς ασήμαντο ποσό  , σε σχέση με κάποια άλλη που δηλώνει  ετήσια πραγματικά έσοδα μικρά και για οποιοδήποτε λόγο κρίθηκε πως δεν ενημέρωσε σωστά τα λογιστικά της αρχεία. Όλα τα απλογραφικά βιβλία δεν είναι ίδια , όπως φυσικά  και όλα τα διπλογραφικά. Η εξίσωση στις ποινές οδηγεί στην εξόντωση των μικρών περιπτώσεων και σε χάιδεμα των υπολοίπων. Πρόσθετη επιπλοκή στην περίπτωση αυτή αποτελεί και η περίπτωση των «εικονικών επιχειρήσεων» , όταν δηλαδή οι εμφανιζόμενοι ως επιχειρηματίες τυπικά φέρουν την ιδιότητα , ενώ στην πράξη άλλοι είναι οι «πραγματικοί δικαιούχοι » .

Δεν προσδιορίζεται  χρονικά το διάστημα για το οποίο τα λογιστικά αρχεία δεν θεωρούνται ενημερωμένα . Αν δηλαδή έχουμε μια επιχείρηση που  δεν έχει  ενημερώσει  τα βιβλία της  για χρονικό διάστημα ενός μηνός  σε σχέση με μια επιχείρηση «ανύπαρκτη» σε επίπεδο λογιστικών αρχείων , αμφότερες έχουν διαπράξει την ίδια παράβαση ;

Η αναφορά στην προθεσμία του άρθρου 14 Ν  4174/2013 , σχετικά με τον χρόνο επίδειξης των λογιστικών αρχείων της επιχείρησης είναι ανεπαρκής στην πράξη , ειδικά όταν η μη επίδειξη εξισώνεται με την μη τήρηση. Προθεσμία γενική 5 εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση του σχετικού αιτήματος της φορολογικής αρχής είναι απαράδεκτη γιατί δεν λαμβάνει υπόψη τις γενικότερες συνθήκες άσκησης του λογιστικού επαγγέλματος. Είναι αδιανόητο δηλαδή να μην λαμβάνεται υπόψη η πραγματική κατάσταση του συναδέλφου λογιστή  (περίοδος δηλώσεων , περίπτωση ασθένειάς του  κλπ) ο οποίος και θα προσκομίσει τα σχετικά λογιστικά αρχεία .

Επίσης προβλέπονται πρόστιμα και για την περίπτωση έκδοσης στοιχείων λιανικής πώλησης χωρίς την χρήση ΦΗΜ ή με την χρήση ΦΗΜ , ο οποίος όμως δεν λειτουργεί με εγκεκριμένες προδιαγραφές.  Ωστόσο στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να έχει τεθεί επιπρόσθετα όρος σύμφωνα με τον οποίο η  υπόψη ποινή δεν θα επιβάλλεται όταν τα συγκεκριμένα παραστατικά είναι καταχωρημένα στα λογιστικά αρχεία  (βιβλία) της επιχείρησης και έχουν συμπεριληφθεί στις υποβληθείσες δηλώσεις (εισοδήματος και ΦΠΑ ).

Θεωρούμε πως το Υπουργείο Οικονομικών με τα υπάρχοντα εργαλεία και βάσεις πληροφόρησης που διαθέτει είναι σε θέση να ανακαλύψει και να ελέγξει πολλές από τις  περιπτώσεις που υπονοούνται στις προτεινόμενες προς ψήφιση διατάξεις . Μάλιστα αυτά θα έχουν νόημα  όταν γίνονται σε πραγματικό  χρόνο και όχι απολογιστικά ύστερα από 5 (ή και περισσότερα) χρόνια , λίγο  πριν την λήξη του χρόνου παραγραφής .Επιπλέον αφού προβεί στους ενδεδειγμένους ελέγχους να καταλογίσει τους διαφυγόντες φόρους και να επιβάλει και τις ανάλογες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις . Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δίκαιη και αποτελεσματική  λύση η υπέρμετρη αυστηροποίηση του υφιστάμενου πλαισίου ειδικά από τη στιγμή που δεν παρέχονται εχέγγυα ότι αυτή δεν θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο επί δικαίων και αδίκων .   

Με τις παρατηρήσεις μας θεωρούμε ότι κάνετε λάθος και εισάγετε  βιαστικά για ψήφιση χωρίς την απαιτούμενη διαβούλευση με τον  καθ’ ύλην αρμόδιο φορέα το  Οικονομικό Επιμελητήριο   Ελλάδας την συγκεκριμένη προσθήκη-τροπολογία.

Το μόνο που θα επιφέρει τελικά η ψήφισή της , όπως έχει διατυπωθεί , είναι η ταλαιπωρία των επιχειρήσεων και των συνάδελφων μας και η τυχόν στόχευση σε αυτούς που παρανομούσαν και παρανομούν δεν θα έχει  τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.  

Κύριε Υπουργέ

Το ζητούμενο δεν είναι να γυρίσουμε στο παρελθόν που το κράτος ταλαιπωρούσε τις επιχειρήσεις ,συσσώρευε ανείσπρακτα έσοδα και οι επιτήδειοι επωφελούνταν σε βάρος όλων. Έχουν την δυνατότητα οι συνάδελφοι μας να συμβάλλουν στην περιθωριοποίηση της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής. Απαιτείται όμως συνεργασία και διάλογος που δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτή την στιγμή.

Σας καλούμε να αποσύρετε την τροπολογία και εντός του επόμενου μήνα μετά από διάλογο να την επαναφέρετε ώστε και να επιβάλλονται οι ποινές που αρμόζουν στους παραβάτες και οι επιχειρήσεις να προστατευθούν και να πάει μπροστά ο τόπος.

 Με Τιμή

Η Συντονιστή Επιτροπή

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 

 


 

  Σχολιασμός Θέματος «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!

 20/10/2020 
 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι

 19/10/2020 
 

Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας

 14/10/2020 
 

Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

 29/9/2020 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους

 6/7/2020 
 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc

 6/7/2020 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 18/6/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι
Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας 
Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης 
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 
Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον e-ΕΦΚΑ
Ανοίγει ξανά η πόρτα των 120 δόσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ
Υποχρεωτική γονική άδεια έξι μηνών σε όλους τους γονείς
Μετρα στήριξης για τις "Πορτοκαλι" περιοχες
Ε. 2162 /13-10-2020 Έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 ΚΦΔ.
Κοινή Υπουργική Απόφαση ΓΔΟΥ 233/2020 - ΦΕΚ 4471/Β/11-10-2020 Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της... 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Ιωάννης Μαραγκός :Consistency and Viability of Capitalist Economy Systems

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα