Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
10/8/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 8766
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν
Κρούγκμαν: Η ψευδαίσθηση των ελίτ της Δύσης καταρρέει
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Tου Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Πρώην Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου
Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ «τελειώνει» τον Θεοδωρικάκο
Ο Ντράγκι και το ανέκδοτο για τους τραπεζίτες 
Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/8/2020 12:13:42 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς  ή  ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι.

 

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης

Οικονομολόγων Ελλάδας

Μ. Μπότσαρη 34 Α Χανιά

ΤΚ 73135

Τηλ. 2821099280

6944522935

teamakioe@gmail.com

Χανιά 05/08/2020

 

Με το άρθρο 111 του Ν 4714/2020 προστίθενται  νέες διατάξεις  στον κώδικα φορολογικής διαδικασίας  (ν 4174/2013) ως εξής :

Άρθρο  54Ε   : Πρόστιμα για παραβάσεις μη τήρησης λογιστικών αρχείων και μη διαφύλαξης φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ) και φορολογικών μνημών και αρχείων που δημιουργούν οι ΦΗΜ.

Αρθρο 54ΣΤ   : Πρόστιμα για παραβάσεις παραβίασης ή παραποίησης ή επέμβασης στη λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ), καθώς και έκδοσης στοιχείων λιανικής πώλησης από ΦΗΜ, ο οποίος δεν λειτουργεί με εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες αυτές διατάξεις και για τις παραβάσεις που αναφέρονται  στην επικεφαλίδα κάθε προσθήκης  θα  επιβάλλεται   εφεξής  πρόστιμο ίσο με το 15% επί των εσόδων από επιχειρηματική δραστηριότητα . Το υπόψη πρόστιμο δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 10.000,00 ευρώ όταν υπάρχει υποχρέωση τήρησης απλογραφικών βιβλίων ή των 30.000,00 ευρώ όταν τηρούνται διπλογραφικά βιβλία.   Στις περιπτώσεις που προκύπτει μη υποβολή έστω και μίας δηλώσεως εισοδήματος των τριών τελευταίων ετών τα ως άνω ελάχιστα ποσά αναπροσαρμόζονται στις 30.000,00 και 50.000,00 ευρώ αντίστοιχα. Εκτός από αυτά παρόμοιες ποινές θα επιβάλλονται και εις βάρος όσων παραποιούν , παραβιάζουν , επεμβαίνουν στην λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών ή εκδίδουν στοιχεία λιανικής πώλησης από μη εγκεκριμένους φορολογικούς μηχανισμούς.

Οι  πιο πάνω  διατάξεις επιβάλλουν  υπέρογκα  πρόστιμα  με ένα οριζόντιο τρόπο , δηλαδή  το Υπουργείο Οικονομικών δεν φρόντισε να θέσει όρια και κριτήρια στην νομοθετική παρέμβαση , με τα οποία θα τοποθετούσε  τις ποινές που προτείνει εντός των αποδεκτών πλαισίων της πραγματικότητας και της λογικής.

Ετσι  αφού πρώτα  ο Υπουργός Οικονομικών κατέθεσε την σχετική τροπολογία (σε ένα νομοσχέδιο σκούπα, το οποίο ρυθμίζει πλήθος άσχετων και ασύνδετων θεμάτων  )  χωρίς διαβούλευση με το ΟΕΕ  , σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εύλογες ανησυχίες των επαγγελματιών συναδέλφων  οικονομολόγων  και λογιστών , αρκέσθηκε  στην διαβεβαίωση  ότι η τροπολογία-προσθήκη  αυτή δεν αφορά το σύνολο των επιχειρήσεων και των συναδέλφων αλλά  μόνο τους  ασυνεπείς και κακούς  και θα εξειδικευτεί με  ερμηνευτική εγκύκλιο που θα εκδοθεί  από κοινού με το ΟΕΕ (Το οποίο και  θυμήθηκε μεταγενέστερα !!!! ).   Δηλαδή στην ουσία προτάθηκε η ουσιαστική τροποποίηση του νόμου από μια ερμηνευτική εγκύκλιο.

Κύριε υπουργέ

Αυτές τις κατευθύνσεις τις  είχαμε και σε άλλες εποχές και για να σας θυμίσουμε το αποτέλεσμα ήταν  :

Eπιβολή και καταλογισμός  υπέρογκων προστίμων με ταυτόχρονη αδυναμία εισπράξεως των επιβληθέντων .

Κλείσιμο και υγιών επιχειρήσεων αφού οι ελεγκτικοί μηχανισμοί  λειτούργησαν με το  «γράμμα του νόμου», χωρίς  το αναγκαίο πνεύμα διάκρισης  των υποθέσεων.

Ασυδοσία ατόμων του ελεγκτικού μηχανισμού , τα οποία  χρησιμοποιούσαν την δύναμη που τους έδιναν οι εξοντωτικές διατάξεις.

Λειτουργία  «εικονικών  επιχειρήσεων» με εμφανείς εταίρους-μετόχους  διαφορετικούς από τους πραγματικούς. Λειτουργία επιχειρήσεων για σύντομο χρονικό διάστημα , στο οποίο εξέδιδαν στοιχεία , εισέπρατταν ΦΠΑ και κατόπιν εξαφανίζονταν χωρίς να αποδώσουν τίποτε .

Οφείλατε κ. Υπουργέ να είχατε  διαβουλευτεί  με το καθ’ υλη αρμόδιο φορέα το ΟΕΕ  πριν καταθέσετε αυτήν την τροπολογία στην Βουλή προκειμένου να αποφύγετε την επιστροφή στο παρελθόν .  Για τον ίδιο ακριβώς λόγο οφείλατε να λάβετε υπόψη σας τις παρεμβάσεις διαφόρων φορέων , οι οποίες εστίαζαν στις ελλείψεις και στην προβληματικότητα της προτεινόμενης  τροπολογίας.

Εύλογα πολλοί πιστεύουν ότι η ψήφιση αυτής της τροπολογίας  αποτελεί  «νίκη» των σκοτεινών δυνάμεων του παρελθόντος  όπου πολλοί υπέφεραν και μεγάλος αγώνας έγινε για να απαλλαγούμε  από παρόμοιες  αναποτελεσματικές  και καταστροφικές  διατάξεις .

Κύριε Υπουργέ

Αυτοί που βιαιοπραγούν  και αυτοί που παραποιούν τις ΦΗΜ πάντα θα υπάρχουν και θα πρέπει ο νόμος να είναι αμείλικτος μαζί τους, ώστε  να επιβάλει  ποινές που θα αποτελούν παράδειγμα για όσους τυχόν σκέπτονται να παρανομήσουν .

Όμως  για να παρέμβει κάποιος σε ΦΗΜ απαιτούνται ειδικές γνώσεις  και δεξιότητες . Πιστεύετε ότι μόνοι τους οι επιχειρηματίες κάνουν τις παρεμβάσεις ; Ποιοι εκ των «συνεργατών» στις παρεμβάσεις  αυτές  έχουν τιμωρηθεί ;  Έχει  ελεγχθεί  το σύνολο των κατασχεμένων μηχανισμών ή  αυτοί  αραχνιάζουν στα υπόγεια των ελεγκτικών υπηρεσιών  ;

Όταν προβλέπονται   για μη υποβολή δηλώσεων  πρόστιμα εξοντωτικά πως μπορείτε να διαχωρίσετε ένα συνάδελφο που βρέθηκε σε αδυναμία και δεν υπέβαλλε από ένα επιχειρηματία που δεν θέλει να υποβάλει εκ συστήματος ;

Ποια σημασία έχει η μη ενημέρωση των λογιστικών αρχείων  όταν για αντικειμενικούς λόγους δεν έχει γίνει , ή όταν είναι μικρής έκτασης  και  δεν έχει ολοκληρωθεί . Γιατί  να εντάσσεται  μια τέτοια  την επιχείρηση στην περίπτωση  μη τήρησης  λογιστικών αρχείων .

Πως μπορείτε να  προστατέψετε μια επιχείρηση και ένα συνάδελφο στην περίπτωση που  για κάποιους λόγους σοβαρούς αδυνατεί να ανταποκριθεί  και  θεωρείτε την μη επίδειξη των λογιστικών αρχείων  ως μη τήρηση;

Αυτές οι  υπέρμετρες  δικαιοδοσίες στα χέρια ενός  « αδύναμου» ελεγκτή θα γνωρίζετε πόσο καταστροφικές μπορεί να αποβούν  και αν δεν γνωρίζετε μπορείτε να  ανατρέξτε στο παρελθόν.

Επιπλέον  των προηγουμένων  αφού όλα τα αναγκαία   στοιχεία διαμέσου  του φαραωνικού συστήματος my Data που φιλοδοξείτε  – πρωτοτυπώντας πανευρωπαϊκά –  να θέσετε  σε λειτουργία, θα βρίσκονται στη διάθεση της φορολογικής διοίκησης ,σε πραγματικό χρόνο ,   γιατί προτείνετε  με τις διατάξεις αυτές  εξοντωτικές ποινές επί δικαίων κυρίως  (και  επί αδίκων δευτερευόντως )   αφού κατά τον σχεδιασμό σας  «θα τα έχετε όλα και στην ώρα τους »;

Κύριε Υπουργέ

Είναι γνωστό ότι  από όσους  λειτουργούν εκ συστήματος και δεν δηλώνουν φορολογητέα ύλη ,  όσο και να είναι το πρόστιμο , δεν θα εισπραχθούν τα βεβαιωθέντα . Αντίθετα όμως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να  κλείσουν  επιχειρήσεις  που είτε  από λάθος , είτε από αδυναμία  δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Αυτό είναι το ζητούμενο ;

Κύριε Υπουργέ

Την  λειτουργία  των εκ συστήματος απατεώνων στην χώρα μας την  γνωρίζουμε. Οφείλετε με την πρώτη  διαπίστωση μη  τήρησης  διατάξεων  ,  να τους ελέγξετε  και αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για τις παραλήψεις να τους κλείσετε .  Σήμερα  λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις, για τις οποίες  γνωρίζουν οι φορολογικές αρχές  πως  δεν εκπληρώνουν σωστά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και δεν πληρώνουν τίποτε ή σχεδόν τίποτε .Γιατί δεν τις κλείνετε ; Δεν σας επιτρέπει ο νόμος ; Συμπληρώστε  τότε τον νόμο .

Κύριε Υπουργέ

Οι μέθοδοι και τα  εργαλεία , προκειμένου να ελεγχθούν αποτελεσματικά παραβατικές συμπεριφορές που υπονοούνται στις ψηφισθείσες διατάξεις υπήρχαν . Αν πάλι νομίζετε  ότι αυτά ήταν  ανεπαρκή μπορούσατε  να τα συμπληρώσετε  . Ωστόσο αυτό που σίγουρα απαιτείται είναι η ανάλογη  πολιτική  βούληση  ώστε να  «πάει μπροστά ο τόπος» .Με τις διατάξεις που εισηγηθήκατε και  ψηφίσατε και με τον τρόπο διόρθωσης που προτείνετε  θεωρούμε  πως  αντί για μπροστά γυρίζουμε πίσω στο αναποτελεσματικό παρελθόν.

Με Τιμή

Η Συντονιστή Επιτροπή

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


 

  Σχολιασμός Θέματος «Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα

 21/7/2022 
 

Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων

 21/7/2022 
 

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022

 21/7/2022 
 

Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

 20/7/2022 
 

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα

 18/7/2022 
 

Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων»

 5/7/2022 
 

Ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του Μέρα 25 Ηράκλειου κ. Γεώργιο Λογιάδη για τις απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων(1 σχόλιo/α)

 22/6/2022 
 

Επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριακό Μητσοτάκη τους αρχηγούς των κομμάτων και τους Βουλευτές για τiς αδιανόητες δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και του ΓΓ κ. Δημήτριου Σκάλκου από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 21/6/2022 
 

Ανακοίνωση Κεντρικής Διοίκησης ΟΕΕ σχετικά με τη έκτακτη συνεδρίαση για τις δηλώσεις του Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη (1 σχόλιo/α)

 15/6/2022 
 

Κύριε Πιτσιλή παρεκτρέπεστε

 15/6/2022 
 

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΛΟΓΙΣΤΗ. Απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονικής

 13/6/2022 
 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα.Tου Χρήστου Σπύρου

 8/6/2022 
 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Το παράδειγμα του My Data.Του Νικολάου Κλωθάκη Οικονομολόγος, Λογιστής MSc

 8/6/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) «Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα λογιστών και των επιχειρήσεων και η πορεία εφαρμογής τους έως σήμερα»

 1/6/2022 
 

Για να συμμετέχετε στην Διαδικτυακή συζήτηση της Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Με θέμα : «Τα βαθύτερα αίτια και οι οικονομικοπολιτικές επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

 16/5/2022 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα :Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

 16/5/2022 
 

«Webinar mydata» Διαβίβαση παραστατικών 2021. Διαβιβάσεις, διορθώσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων στην myDATA .

 9/5/2022 
 

Διαδικτυακή συζήτηση Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

 7/5/2022 
 

Η αναδρομική ασφάλιση των αθλητών στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι καταστροφική και πρέπει να την πάρτε πίσω !!!!

 15/4/2022 
 

Σφάλμα Πλατφόρμας - Ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας ΥΠ.Ε.Κ.Υ.

 14/4/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα 
Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων 
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022 
Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων  
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα 
Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων» 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Tροποποιητικές δηλώσεις: Πότε επιβάλλονται πρόστιμα -Εγκύκλιος ΑΑΔΕ 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Επιστρεπτέα: Τι ισχύει με τους συμψηφισμούς – Πώς θα γίνεται η εξόφληση 
Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για την επιστρεπτεα προκαταβολή 
Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους άνω των 45- Μηνιαία επιχορήγηση έως 746 ευρώ 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Οι μεγαλες απειλες για το περιβαλλον του S. FAUCHEUX - J.F. NOEL

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα