Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
25/9/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 4851
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά
Απόφαση Συνόδου Κορυφής ΕΕ, 21 Ιουλίου: Ανασυγκρότηση με τα υλικά της καταστροφής, του Λεωνίδα Βατικιώτη
Ρατσισμός, αποικιοκρατία και αποζημιώσεις . Άρθρο του γάλλου οικονομολόγου και συγγραφέα Τομά Πικετί

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις»
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 
Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Βάζουν πισίνες στο «μπαλκόνι» των Χανίων , και ο συνεργάτης του δημάρχου κ. Παντελής Πετσετάκης
Δήμαρχος της Αθήνας : «Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε. Πάμε για κάτι καινούριο»
«Φάουλ» από τον Χαρδαλιά: Μετά τα «καρφιά» στον Κουμουτσάκο φίλησε το χέρι ιερέα

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο

�������� 
 

Ημερομηνία: 5/8/2020 12:13:42 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς  ή  ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι.

 

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης

Οικονομολόγων Ελλάδας

Μ. Μπότσαρη 34 Α Χανιά

ΤΚ 73135

Τηλ. 2821099280

6944522935

teamakioe@gmail.com

Χανιά 05/08/2020

 

Με το άρθρο 111 του Ν 4714/2020 προστίθενται  νέες διατάξεις  στον κώδικα φορολογικής διαδικασίας  (ν 4174/2013) ως εξής :

Άρθρο  54Ε   : Πρόστιμα για παραβάσεις μη τήρησης λογιστικών αρχείων και μη διαφύλαξης φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ) και φορολογικών μνημών και αρχείων που δημιουργούν οι ΦΗΜ.

Αρθρο 54ΣΤ   : Πρόστιμα για παραβάσεις παραβίασης ή παραποίησης ή επέμβασης στη λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ), καθώς και έκδοσης στοιχείων λιανικής πώλησης από ΦΗΜ, ο οποίος δεν λειτουργεί με εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες αυτές διατάξεις και για τις παραβάσεις που αναφέρονται  στην επικεφαλίδα κάθε προσθήκης  θα  επιβάλλεται   εφεξής  πρόστιμο ίσο με το 15% επί των εσόδων από επιχειρηματική δραστηριότητα . Το υπόψη πρόστιμο δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 10.000,00 ευρώ όταν υπάρχει υποχρέωση τήρησης απλογραφικών βιβλίων ή των 30.000,00 ευρώ όταν τηρούνται διπλογραφικά βιβλία.   Στις περιπτώσεις που προκύπτει μη υποβολή έστω και μίας δηλώσεως εισοδήματος των τριών τελευταίων ετών τα ως άνω ελάχιστα ποσά αναπροσαρμόζονται στις 30.000,00 και 50.000,00 ευρώ αντίστοιχα. Εκτός από αυτά παρόμοιες ποινές θα επιβάλλονται και εις βάρος όσων παραποιούν , παραβιάζουν , επεμβαίνουν στην λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών ή εκδίδουν στοιχεία λιανικής πώλησης από μη εγκεκριμένους φορολογικούς μηχανισμούς.

Οι  πιο πάνω  διατάξεις επιβάλλουν  υπέρογκα  πρόστιμα  με ένα οριζόντιο τρόπο , δηλαδή  το Υπουργείο Οικονομικών δεν φρόντισε να θέσει όρια και κριτήρια στην νομοθετική παρέμβαση , με τα οποία θα τοποθετούσε  τις ποινές που προτείνει εντός των αποδεκτών πλαισίων της πραγματικότητας και της λογικής.

Ετσι  αφού πρώτα  ο Υπουργός Οικονομικών κατέθεσε την σχετική τροπολογία (σε ένα νομοσχέδιο σκούπα, το οποίο ρυθμίζει πλήθος άσχετων και ασύνδετων θεμάτων  )  χωρίς διαβούλευση με το ΟΕΕ  , σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εύλογες ανησυχίες των επαγγελματιών συναδέλφων  οικονομολόγων  και λογιστών , αρκέσθηκε  στην διαβεβαίωση  ότι η τροπολογία-προσθήκη  αυτή δεν αφορά το σύνολο των επιχειρήσεων και των συναδέλφων αλλά  μόνο τους  ασυνεπείς και κακούς  και θα εξειδικευτεί με  ερμηνευτική εγκύκλιο που θα εκδοθεί  από κοινού με το ΟΕΕ (Το οποίο και  θυμήθηκε μεταγενέστερα !!!! ).   Δηλαδή στην ουσία προτάθηκε η ουσιαστική τροποποίηση του νόμου από μια ερμηνευτική εγκύκλιο.

Κύριε υπουργέ

Αυτές τις κατευθύνσεις τις  είχαμε και σε άλλες εποχές και για να σας θυμίσουμε το αποτέλεσμα ήταν  :

Eπιβολή και καταλογισμός  υπέρογκων προστίμων με ταυτόχρονη αδυναμία εισπράξεως των επιβληθέντων .

Κλείσιμο και υγιών επιχειρήσεων αφού οι ελεγκτικοί μηχανισμοί  λειτούργησαν με το  «γράμμα του νόμου», χωρίς  το αναγκαίο πνεύμα διάκρισης  των υποθέσεων.

Ασυδοσία ατόμων του ελεγκτικού μηχανισμού , τα οποία  χρησιμοποιούσαν την δύναμη που τους έδιναν οι εξοντωτικές διατάξεις.

Λειτουργία  «εικονικών  επιχειρήσεων» με εμφανείς εταίρους-μετόχους  διαφορετικούς από τους πραγματικούς. Λειτουργία επιχειρήσεων για σύντομο χρονικό διάστημα , στο οποίο εξέδιδαν στοιχεία , εισέπρατταν ΦΠΑ και κατόπιν εξαφανίζονταν χωρίς να αποδώσουν τίποτε .

Οφείλατε κ. Υπουργέ να είχατε  διαβουλευτεί  με το καθ’ υλη αρμόδιο φορέα το ΟΕΕ  πριν καταθέσετε αυτήν την τροπολογία στην Βουλή προκειμένου να αποφύγετε την επιστροφή στο παρελθόν .  Για τον ίδιο ακριβώς λόγο οφείλατε να λάβετε υπόψη σας τις παρεμβάσεις διαφόρων φορέων , οι οποίες εστίαζαν στις ελλείψεις και στην προβληματικότητα της προτεινόμενης  τροπολογίας.

Εύλογα πολλοί πιστεύουν ότι η ψήφιση αυτής της τροπολογίας  αποτελεί  «νίκη» των σκοτεινών δυνάμεων του παρελθόντος  όπου πολλοί υπέφεραν και μεγάλος αγώνας έγινε για να απαλλαγούμε  από παρόμοιες  αναποτελεσματικές  και καταστροφικές  διατάξεις .

Κύριε Υπουργέ

Αυτοί που βιαιοπραγούν  και αυτοί που παραποιούν τις ΦΗΜ πάντα θα υπάρχουν και θα πρέπει ο νόμος να είναι αμείλικτος μαζί τους, ώστε  να επιβάλει  ποινές που θα αποτελούν παράδειγμα για όσους τυχόν σκέπτονται να παρανομήσουν .

Όμως  για να παρέμβει κάποιος σε ΦΗΜ απαιτούνται ειδικές γνώσεις  και δεξιότητες . Πιστεύετε ότι μόνοι τους οι επιχειρηματίες κάνουν τις παρεμβάσεις ; Ποιοι εκ των «συνεργατών» στις παρεμβάσεις  αυτές  έχουν τιμωρηθεί ;  Έχει  ελεγχθεί  το σύνολο των κατασχεμένων μηχανισμών ή  αυτοί  αραχνιάζουν στα υπόγεια των ελεγκτικών υπηρεσιών  ;

Όταν προβλέπονται   για μη υποβολή δηλώσεων  πρόστιμα εξοντωτικά πως μπορείτε να διαχωρίσετε ένα συνάδελφο που βρέθηκε σε αδυναμία και δεν υπέβαλλε από ένα επιχειρηματία που δεν θέλει να υποβάλει εκ συστήματος ;

Ποια σημασία έχει η μη ενημέρωση των λογιστικών αρχείων  όταν για αντικειμενικούς λόγους δεν έχει γίνει , ή όταν είναι μικρής έκτασης  και  δεν έχει ολοκληρωθεί . Γιατί  να εντάσσεται  μια τέτοια  την επιχείρηση στην περίπτωση  μη τήρησης  λογιστικών αρχείων .

Πως μπορείτε να  προστατέψετε μια επιχείρηση και ένα συνάδελφο στην περίπτωση που  για κάποιους λόγους σοβαρούς αδυνατεί να ανταποκριθεί  και  θεωρείτε την μη επίδειξη των λογιστικών αρχείων  ως μη τήρηση;

Αυτές οι  υπέρμετρες  δικαιοδοσίες στα χέρια ενός  « αδύναμου» ελεγκτή θα γνωρίζετε πόσο καταστροφικές μπορεί να αποβούν  και αν δεν γνωρίζετε μπορείτε να  ανατρέξτε στο παρελθόν.

Επιπλέον  των προηγουμένων  αφού όλα τα αναγκαία   στοιχεία διαμέσου  του φαραωνικού συστήματος my Data που φιλοδοξείτε  – πρωτοτυπώντας πανευρωπαϊκά –  να θέσετε  σε λειτουργία, θα βρίσκονται στη διάθεση της φορολογικής διοίκησης ,σε πραγματικό χρόνο ,   γιατί προτείνετε  με τις διατάξεις αυτές  εξοντωτικές ποινές επί δικαίων κυρίως  (και  επί αδίκων δευτερευόντως )   αφού κατά τον σχεδιασμό σας  «θα τα έχετε όλα και στην ώρα τους »;

Κύριε Υπουργέ

Είναι γνωστό ότι  από όσους  λειτουργούν εκ συστήματος και δεν δηλώνουν φορολογητέα ύλη ,  όσο και να είναι το πρόστιμο , δεν θα εισπραχθούν τα βεβαιωθέντα . Αντίθετα όμως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να  κλείσουν  επιχειρήσεις  που είτε  από λάθος , είτε από αδυναμία  δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Αυτό είναι το ζητούμενο ;

Κύριε Υπουργέ

Την  λειτουργία  των εκ συστήματος απατεώνων στην χώρα μας την  γνωρίζουμε. Οφείλετε με την πρώτη  διαπίστωση μη  τήρησης  διατάξεων  ,  να τους ελέγξετε  και αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για τις παραλήψεις να τους κλείσετε .  Σήμερα  λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις, για τις οποίες  γνωρίζουν οι φορολογικές αρχές  πως  δεν εκπληρώνουν σωστά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και δεν πληρώνουν τίποτε ή σχεδόν τίποτε .Γιατί δεν τις κλείνετε ; Δεν σας επιτρέπει ο νόμος ; Συμπληρώστε  τότε τον νόμο .

Κύριε Υπουργέ

Οι μέθοδοι και τα  εργαλεία , προκειμένου να ελεγχθούν αποτελεσματικά παραβατικές συμπεριφορές που υπονοούνται στις ψηφισθείσες διατάξεις υπήρχαν . Αν πάλι νομίζετε  ότι αυτά ήταν  ανεπαρκή μπορούσατε  να τα συμπληρώσετε  . Ωστόσο αυτό που σίγουρα απαιτείται είναι η ανάλογη  πολιτική  βούληση  ώστε να  «πάει μπροστά ο τόπος» .Με τις διατάξεις που εισηγηθήκατε και  ψηφίσατε και με τον τρόπο διόρθωσης που προτείνετε  θεωρούμε  πως  αντί για μπροστά γυρίζουμε πίσω στο αναποτελεσματικό παρελθόν.

Με Τιμή

Η Συντονιστή Επιτροπή

Της

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


 

  Σχολιασμός Θέματος «Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 17/9/2020 
 

Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη

 12/8/2020 
 

Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 5/8/2020 
 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 29/7/2020 
 

Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου

 23/7/2020 
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος

 14/7/2020 
 

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2020 "Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις"

 10/7/2020 
 

Ενημέρωση για την αναγνώρισης των κολλεγίων

 6/7/2020 
 

Η υπ’ αρ. 960/2020 απόφαση του Σ.Τ.Ε. , περί ιδιωτικών κολεγίων και υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για αναγνώρισή τους

 6/7/2020 
 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Του Νικόλαου Κλωθάκη, Οικονομολόγος MSc

 6/7/2020 
 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΠΙΧ ΙΙ ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη

 2/7/2020 
 

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 1/7/2020 
 

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Του Νικoλάου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc

 25/6/2020 
 

Προσβάλλουν τον επιχειρηματικό κόσμος οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ εκ/που της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

 24/6/2020 
 

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

 18/6/2020 
 

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 18/6/2020 
 

H επόμενη μέρα για την οικονομία και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα.Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη*

 12/6/2020 
 

Οι προτάσεις της ΑΚΙΟΕ στην επιτροπή για την άσκηση του επαγγέλματος Φ/Λ.

 4/6/2020 
 

Επιστολή από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4152/2013 ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν4646/2019 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ)

 3/6/2020 
 

Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών

 13/5/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη
Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη  
Υπέρογκα πρόστιμα αλλά για τους κακούς ή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας 
Α. Βεσυρόπουλος: Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας Προς Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με Θέμα: Άσκηση καθηκόντων Οικονομολόγων και Λογιστών Ελλάδος 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Κίνητρα για εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο
ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών δηλώσεων μισθώσεων ακινήτων
Πώς υπολογίζεται ο φετινός ΕΝΦΙΑ
ΑΑΔΕ: Μόνο με ραντεβού οι επισκέψεις στις υπηρεσίες της Αττικής
Μέχρι 4 Οκτωβρίου οι λίστες τηλεργασίας
Παρατείνεται έως τις 28.09.2020 η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα