Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
24/10/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 13965
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!..Tου Γιώργου Δουράκη
Γιατί ο καπιταλισμός παράγει άχρηστες δουλειές. Tου David Graeber
Παγκοσμιοποίηση και ενδοευρωπαϊκός κανιβαλισμός Ρομπόλης Σάββας - Μπέτσης Βασίλης
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τις σπάνιες γαίες – Στόχος η απεξάρτηση από την Κίνα
Παρέμβαση Κοτζιά για την κατά Μητσοτάκη «Ελλάδα που μεγαλώνει»
Οι προτάσεις μου για τα ελληνοτουρκικά. Του Νίκου Κοτζιά

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Τελικά, είναι κλοπή η ιδιοκτησία;
Δερμιτζάκης: «Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις» 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Επιδοτήσεις για αγορά θερμάστρας στα εστιατόρια μέσω ΕΣΠΑ
Βελόπουλος: «Αν ήμουν πρωθυπουργός θα είχα ήδη βυθίσει το Ορούτς Ρέις»
Ενθουσιασμένοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ

�������� 
 

Ημερομηνία: 7/10/2020 3:27:31 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ.

 

Υπάρχει σε παραγωγική λειτουργία ένα ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων για τη διακρίβωση της ειλικρίνειας των δηλώσεων των πολιτών.

 Ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων από την ΑΑΔΕ

Σε πλήθος δημοσίων φορέων παρέχει στοιχεία η ΑΑΔΕ για τα εισοδήματα, τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα των εκατομμυρίων φορολογουμένων, όπως προκύπτει από τον κατάλογο των συνδεμένων με τα αρχεία του Taxisnet, δημοσίων φορέων και υπηρεσιών.

Ορισμένα από τα στοιχεία των φορολογουμένων διασταυρώνονται αυτόματα, όπως π.χ. οι αιτήσεις για επιδόματα ή άλλες παροχές, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα στοιχεία αντλούνται από τις ίδιες τις υπηρεσίες, π.χ. η Τροχαία για ανασφάλιστα οχήματα ή οι Δήμοι για κλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σε παραγωγική λειτουργία ένα ευρύ πλέγμα διασταυρώσεων για τη διακρίβωση της ειλικρίνειας των δηλώσεων των πολιτών, με στόχο την πάταξη φαινομένων κατάχρησης των κανόνων χορήγησης διαφόρων βοηθημάτων ή και για την εύρεση ατόμων, σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Η διαλειτουργικότητα είναι η δυνατότητα διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων να ανταλλάσσουν και να ενσωματώνουν δεδομένα με οργανωμένο και αυτόματο τρόπο, αναφέρει η ΑΑΔΕ. Σήμερα υπάρχουν σε παραγωγική λειτουργία περισσότερες από 30 διαφορετικές δια- λειτουργικότητες με Πληροφοριακά Συστήματα φορέων της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και επιχειρήσεων.

Η παροχή στοιχείων φορολογουμένων, αφενός διευκολύνει τον συναλλασσόμενο με μια άλλη δημόσια υπηρεσία ή και ιδιωτική, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και για τη διασταύρωση φορολογικών στοιχείων που δηλώνει ο φορολογούμενος, σε άλλη υπηρεσία, προκειμένου να λάβει π.χ. ένα επίδομα.

Στην περίπτωση που δηλωθούν ψευδώς κάποια στοιχεία, τότε ο φορολογούμενος εντοπίζεται και μπλέκει σε περιπέτειες τόσο για την ψευδή δήλωση, ενώ αν έχει λάβει και κάποιο επίδομα τότε καλείται να το επιστρέψει με προσαυξήσεις.
Η διαδικτυακή υπηρεσία για χορήγηση στοιχείων φορολογικού μητρώου για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 100 φορείς (υπουργεία, δήμοι, οργανισμοί, ταμεία κ.α.), σημειώνει η ΑΑΔΕ.

Ποια στοιχεία «δίνει» η ΑΑΔΕ

Μέσω της διασύνδεσης των ηλεκτρονικών συστημάτων η ΑΑΔΕ παρέχει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα στοιχεία σε δεκάδες φορείς:

 1. Χορήγηση στοιχείων Μητρώου για Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα και Νομικές Οντότητες και χρησιμοποιείται από πληθώρα φορέων της δημόσιας διοίκησης. Το χρησιμοποιούν κυρίως Δήμοι για να αναζητήσουν-εντοπίσουν στοιχεία προσώπων και εταιρειών. Συχνά αναζητούμενα στοιχεία είναι η διεύθυνση κατοικίας/έδρας. 

 2. Χορήγηση Στοιχείων Κατόχου Οχήματος: Χρησιμοποιείται από Δήμους και Λιμενικά Ταμεία, όταν αναζητούν ιδιοκτήτες οχημάτων για παραβάσεις στάθμευσης κα. Επίσης χρησιμοποιείται στον εντοπισμό ιδιοκτητών οχημάτων που έχουν εγκαταλειφθεί.

 3. Χορήγηση Στοιχείων Ακινήτων: Χρησιμοποιείται από Δήμους και μεταξύ άλλων υποστηρίζει την ηλεκτρονική υποβολή των αδήλωτων τετραγωνικών.

 4. Κωδικός Πληρωμής Τελών Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιείται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα για την υποστήριξη και αυτοματοποίηση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

 5. Έλεγχος Πληρωμής ΑΑΔΕ σε Φορέα Είσπραξης: Χρησιμοποιείται από τα Πιστωτικά Ιδρύματα κατά την πληρωμή φορολογικών οφειλών με χρέωση λογαριασμού για να καθοριστούν σε πραγματικό χρόνο οι προμήθειες της συναλλαγής. Με τον τρόπο αυτό εξαιρούνται από προμήθειες οι άνω των 70 και οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.

 6. Χορήγηση στοιχείων για την Εφαρμογή του Επιδόματος Γέννησης: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και μέσω της διαλειτουργικότητας αυτής οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για χορήγηση Επιδόματος Γέννησης παιδιού που υποβάλλονται στον ΟΠΕΚΑ μπορούν να ελέγχουν το εισοδηματικό κριτήριο (πληροφορίες δήλωσης εισοδήματος) σε πραγματικό χρόνο και να διεκπεραιώνονται άμεσα.

 7. Παρέχονται στην Η.ΔΙ.Κ.Α.(Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης), πληροφορίες Εισοδήματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

 8. Ανασφάλιστα Οχήματα: Χρησιμοποιείται από το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων (και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών). Κατά την σύναψη ασφαλιστικών συμβολαίων οι ασφαλιστικές εταιρείες ελέγχουν αν ένα αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί ως ανασφάλιστο ώστε να πληρώσει το παράβολο που αναλογεί. 

 9. Χορήγηση στοιχείων για την εφαρμογή του Επιδόματος Στέγασης Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αντλούνται κρίσιμες πληροφορίες από τις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ για την διεκπεραίωση των αιτήσεων επιδόματος στέγασης στον ΟΠΕΚΑ. Διασταυρώνονται τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια και ελέγχεται το κριτήριο εισοδήματος για τους δικαιούχους.

 10. Πληροφορίες Εισοδήματος για Μετεγγραφές Φοιτητών: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας.

 11. Πληροφορίες Εισοδήματος Ηλεκτρονικού Μητρώου Ανασφάλιστων - Οικονομικά Αδύναμων Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

 12. Πληροφορίες Εισοδήματος προς τον ΟΑΕΔ, για τους αιτούντες διάφορα επιδόματα ή ένταξη σε προγράμματα.

 13. Πληροφορίες Εισοδήματος για Στεγαστικό Επίδομα Φοιτητών Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας. Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο πολλαπλά κριτήρια επιλεξιμότητας με άντληση στοιχείων από τα συστήματα της ΑΑΔΕ όπως στοιχεία μόνιμης κατοικίας από το Ε1, στοιχεία ιδιοκτησίας ακινήτων από το Ε9, ηλεκτρονικά μισθωτήρια και εισοδήματα από φορολογική δήλωση.

 14. Πληροφορίες Εισοδήματος για τα Προγράμματα Εξοικονόμηση Κατ' οίκον: Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και περιλαμβάνει διασταύρωση στοιχείων σε πραγματικό χρόνο για ιδιοκτησία ακινήτων από το Ε9 και ιδιοκατοίκηση και εισόδημα από το Ε1.

 15. Πληροφορίες Εισοδήματος για Κοινωνικό Μέρισμα: Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α.(Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) για τη διασταύρωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας σε πραγματικό χρόνο, των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος.

 16. Πληροφορίες Εισοδήματος για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

 17. Έλεγχος πληρωμής Τελών Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία, για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν.

 18. Πληροφορίες Ακινήτων προς ΟΠΕΚΕΠΕ:  Χρησιμοποιείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή των κοινοτικών ενισχύσεων και τον έλεγχο των αγροτεμαχίων.

 19. Χορήγηση στοιχείων για την εφαρμογή του προγράμματος "Τουρισμός για όλους" για τη διασταύρωση των εισοδημάτων μέσω των δικαιούχων του προγράμματος.

 20. Χορήγηση στοιχείων για την υλοποίηση του μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ". Χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με σκοπό τον έλεγχο της επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με βάση τις δηλώσεις εισοδήματος των αιτούντων επιχειρήσεων.

 21. Πληροφορίες Εισοδήματος για Υπολογισμό Επιδόματος Παιδιού (Α21): Χρησιμοποιείται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. Υποστηρίζει την ετήσια διανομή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ ελέγχοντας στοιχεία εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης στις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ.

 22. Πληροφορίες Εισοδήματος και Μητρώου για Δράση Μεταφορικού Ισοδύναμου Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Χρησιμοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής). Υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο τις αιτήσεις των δικαιούχων με διασταυρώσεις εισοδημάτων, σύνθεσης οικογενειακής μερίδας και διεύθυνση κατοικίας στο φορολογικό μητρώο της ΑΑΔΕ.

 23. Εξωδικαστικός Συμβιβασμός / Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προστασίας Κύριας Κατοικίας: Παροχή στοιχείων εισοδημάτων και ακινήτων για την αξιολόγηση των αιτήσεων για τις πλατφόρμες της ΕΓΔΙΧ. Αντλείται ένα εκτεταμένο σύνολο δεδομένων του αιτούντα που προκύπτει από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ και Ε9.

https://www.sofokleousin.gr

 

  Σχολιασμός Θέματος «Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

 
 

Η ΑΑΔΕ διευκολύνει κατηγορούμενους για φοροδιαφυγή!

 23/10/2020 
 

Ποιοι απαλλάσσονται και ποιοι πληρώνουν τον «λογαριασμό» της εισφοράς, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις του υπουργείου Οικονομικών

 23/10/2020 
 

Στοιχεία-σοκ: Εισόδημα κάτω από €1.000 δηλώνει 1 στους 4 επαγγελματίες Μέχρι 10.000 οι 3 στους 4

 23/10/2020 
 

Αναδρομική λαχτάρα από την ΑΑΔΕ

 19/10/2020 
 

Θερίζουν φτώχεια και ανεργία στην ελληνική κοινωνία

 16/10/2020 
 

Χιλιάδες με «ξεχασμένα» εισοδήματα στο μάτι της εφορίας - Ακόμη και λογαριασμοί τηλεφώνου θα προσδιορίζουν τον έξτρα φόρο

 15/10/2020 
 

Στα 113 εκατ. τα «ρέστα» της Εργαλειοθήκης Ανταγωνιστικότητας

 14/10/2020 
 

Απίστευτο νομικό «πραξικόπημα» κατά των συνταξιούχων!

 13/10/2020 
 

Στη Βουλή ο νέος πτωχευτικός κώδικας, τι προβλέπει

 13/10/2020 
 

Οι νέες τραπεζικές εργασίες χωρίς... τις τράπεζες

 13/10/2020 
 

Οι επόμενες αλλαγές στη φορολογία

 12/10/2020 
 

"Μπλόκο" στις μεταβιβάσεις ακινήτων από τις τράπεζες βάζουν τα βαριά πρόστιμα για τα αυθαίρετα

 12/10/2020 
 

Πέντε προτάσεις για βιώσιμο τουρισμό στην Covid-19 εποχή

 9/10/2020 
 

Xρέη στην Εφορία: Ποιοι και πώς θα πάρουν παραπάνω δόσεις

 9/10/2020 
 

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Αβέβαιες οι προβλέψεις του προϋπολογισμού

 9/10/2020 
 

Ρεκόρ χρέους: Ξεπέρασε το 216% του ΑΕΠ!

 7/10/2020 
 

Περ. Αττικής: 200 εκατ. για στήριξη των ΜμΕ

 7/10/2020 
 

Τα 23 στοιχεία που «καρφώνει» η ΑΑΔΕ σε τράπεζες, Δήμους, ΟΠΕΚΑ, Ταμεία, ΟΑΕΔ

 7/10/2020 
 

Νέο ΕΣΠΑ: Γιατί θα είναι «διαφορετικό», πώς και πού θα «μοιραστούν» πάνω από 23 δισ. ευρώ

 7/10/2020 
 

Αφορολόγητο : «Χρυσές» αποδείξεις θα µετρούν διπλά για να µειωθεί η φοροδιαφυγή

 7/10/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Φορτώνουν ξανά τους πολίτες για να σώσουν τις τράπεζες!!!
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης για τον λόφο Καστέλι
Λειτουργία υπηρεσιών της ΑΑΔΕ: Λογιστές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές εισέρχονται στις υπηρεσίες, εφόσον τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας 
Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ σε επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης 
Όσοι δανειοδοτήθηκαν με το ΤΕΠΙΧ δεν θα χρηματοδοτηθούν από το εγγυοδοτικό πρόγραμμα ; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 
Παράνομο Σύστημα Φορολογίας Εισοδήματος. Του Τριγώνη Αριστομένη  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον e-ΕΦΚΑ
Ανοίγει ξανά η πόρτα των 120 δόσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ
Υποχρεωτική γονική άδεια έξι μηνών σε όλους τους γονείς
Μετρα στήριξης για τις "Πορτοκαλι" περιοχες
Ε. 2162 /13-10-2020 Έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 ΚΦΔ.
Κοινή Υπουργική Απόφαση ΓΔΟΥ 233/2020 - ΦΕΚ 4471/Β/11-10-2020 Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της... 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Τεχνικοοικονομικη μεταλλαγη και συστηματικη πολυπλοκοτητα

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα