Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
25/1/2021
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 940
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Αλλαγές στη διεθνή οικονομική πολιτική και ελληνική οικονομία. Του Αστρουλάκη Νίκου - και του Φιλιππάκη Νίκου
Ούτε Σχέδιο, Ούτε Ανάπτυξη. Ο θρίαμβος της προχειρότητας και της κοινοτοπίας.του Κώστα Λαπαβίτσα
Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο νέος φορολογικός προσανατολισμός για τις ΗΠΑ και τον κόσμο
ΗΠΑ: Κρίση δημοκρατίας ή σημάδια παρακμής. Του Γιάννη Κουτσοκώστα
Δ. Μπουραντάς: Η κοινωνική κουλτούρα ως εμπόδιο κοινωνικής ευημερίας
Δεν υπάρχουν μονόδρομοι: τρεις πολιτικές για τον Κοροναϊό.Του Νίκου Κοτζία

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Γεώργιος Σουρής .Έλληνας σατιρικός ποιητής 
Πάπας Φραγκίσκος: Οι μετανάστες δεν είναι απειλή για τη Χριστιανοσύνη 
Καραθανασόπουλος σε Ελληνική Λύση: "Η πολιτική μ....κία και ανοησία έχει και τα όριά της" 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Πρώτος ο Κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τα μέτρα και την ατομική ευθύνη 
Σημίτης: Η έκθεση Πισσαρίδη σημαντικό βήμα για την έξοδο από την κρίση 
Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη: Η επιστημονική κοινότητα «έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων» 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα νέα μέτρα στήριξης με ερωτήσεις και απαντ

�������� 
 

Ημερομηνία: 12/11/2020 2:51:02 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα νέα μέτρα στήριξης με ερωτήσεις και απαντήσεις

Οδηγίες για επιχειρήσεις, μισθωτούς, ιδιοκτήτες ακινήτων και ανέργους

Άλλα ισχύουν για τις επιχειρήσεις που πλήττονται και άλλα για τις εταιρείες που κλείνουν υποχρεωτικά. Αντίστοιχα, δεν είναι ίδιο το ποσό που θα εισπράξουν όλοι οι εργαζόμενοι ως αποζημίωση ειδικού σκοπού. Όσο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, όσο μεγαλύτερο το "κούρεμα" τόσο μεγαλύτερη και η αποζημίωση. Ιδού λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε με χρονοδιαγράμματα πληρωμών και αναλυτικές λεπτομέρειες. 

 

Πότε θα εισπράξουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού όσοι μπουν σε καθεστώς αναστολής της σύμβασης εργασίας τους;

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής από το υπουργείο Εργασίας, οι εργαζόμενοι σε καθεστώς αναστολής θα χωριστούν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες:

 

 1. Οι εργοδότες των πληττόμενων επιχειρήσεων (βάσει ΚΑΔ) θα υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις για την αναστολή συμβάσεων εργασίας από 15/11/2020 μέχρι και τις 07/12/2020. ΟΙ εργαζόμενοι από την πλευρά τους θα υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις στο ίδιο διάστημα δηλαδή από 15/11/2020 έως και 07/12/2020. Αυτό θα ισχύσει μόνο αν τίθενται για πρώτη φορά σε αναστολή ανεξάρτητα από το πρώτο του εργοδότη. Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

 2. Οι εργοδότες των κλειστών επιχειρήσεων, θα πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις τους από 15/11/2020 έως και 24/11/2020. Και πάλι, οι εργαζόμενοι των κλειστών επιχειρήσεων, θα πρέπει να κάνουν τις υπεύθυνες δηλώσεις τους στο ίδιο διάστημα. Οι πληρωμές της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους των κλειστών επιχειρήσεων βάσει ΚΑΔ, θα πραγματοποιηθούν από 27/11/2020 έως και 3/12/2020.

Ποιο θα είναι το ύψος της αποζημίωσης ειδικού σκοπού;

Ανάλογα με τις ημέρες της αναστολής.

 • Εργαζόμενος σε κλειστή επιχείρηση με κρατική εντολή βάσει ΚΑΔ στη Θεσσαλονίκη τίθεται σε αναστολή από 11.2020και θα λάβει 747 ευρώ (υπολογισμός στα 800 ευρώ για 28 ήμερες αναστολής)

 • Εργαζόμενος σε κλειστή επιχείρηση με κρατική εντολή βάσει ΚΑΔ τίθεται σε αναστολή από 7.11.2020 και θα λάβει 640 ευρώ (υπολογισμός στα 800 ευρώ για 24 ήμερες αναστολής)

 • Εργαζόμενος σε πληττόμενη επιχείρηση βάσει ΚΑΔ που έχει τεθεί σε αναστολή από 11.2020θα λάβει 800 ευρώ ή την αναλογία επί των 800 ευρώ για τις ήμερες του Νοέμβριου που είναι σε αναστολή.

Πώς θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων;

Το δώρο υπολογίζεται ανάλογα με τις ημέρες εργασίας από τον Μάιο έως και το τέλος Δεκεμβρίου. Όσοι έχουν εργαστεί για ολόκληρο αυτό το διάστημα, λαμβάνουν ολόκληρο τον 13ο μισθό. Αν τώρα κάποιος έχει μπει σε καθεστώς αναστολής, και πάλι θα λάβει ολόκληρο το δώρο στις προβλεπόμενες ημερομηνίες (δηλαδή πριν από τα Χριστούγεννα). Η μόνη διαφορά είναι ότι το τμήμα που δεν θα πληρώσει το εργοδότης (επειδή ο εργαζόμενος θα είναι σε αναστολή) θα το καταβάλλει το ελληνικό δημόσιο. Ότι δηλαδή συνέβη την άνοιξη και με το δώρο Πάσχα.

Ποιοι άλλοι δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ;

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εργασίας, ισχύουν τα ακόλουθα:

 • Υποβολή μονομερών δηλώσεις από τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση ύψους 534 ευρώ για τον μήνα Οκτώβριο

 • Υποβολή μονομερών δηλώσεων για τους καλλιτέχνες που έχουν απογραφεί στην πλατφόρμα των καλλιτεχνών, προκειμένου να λάβουν μηνιαία αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

 • Υποβολή μονομερών δηλώσεων για τους ξεναγούς και τους τουριστικούς συνόδους προκειμένου να λάβουν μηνιαία αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

 • Καταβάλλεται αναλόγια αποζημίωσης άδειας για εργαζόμενους που είναι σε αναστολή στα 12μηνης λειτουργιάς ξενοδοχεία, υπολογιζόμενη στα 2/25 ανά μηνά αναστολής με βάση υπολογισμού το ποσό των 534 ευρώ.

 • Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για χρονικό διάστημα 3 μηνών για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στις περιφέρειες που επλήγησαν από τον Ιανό. Στους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις οι οποίοι απολύθηκαν εντός του χρονικού διαστήματος 18.08.2020 -29.09.2020.

 • Κάλυψη εργαζομένων πληττομένων επιχειρήσεων από τον σεισμό στη Σάμο με αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 για 3 μήνες.

 • Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 εύρω με κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών σε εργαζόμενους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τίθενται σε αναστολή καθώς απέχουν από την εργασία τους ένεκα σοβαρών νοσημάτων.

Τι δικαιούνται οι άνεργοι;

Θεσπίζονται δύο διαφορετικά επιδόματα.

 1. Επεκτείνεται κατά 2 μήνες η καταβολή του επιδόματος ανεργίας σε όσους ανέργους η επιδότηση ανεργίας τους έληξε τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουν καταβληθεί από τον ΟΑΕΔ τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους.

 2. Χορηγείται νέα εφάπαξ οικονομική ενίσχυση, ύψους 400 ευρώ, σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους. Και αυτή η καταβολή θα γίνει πριν από το τέλος του χρόνου. Αναμένονται οι ακριβείς ημερομηνίες.

Τι θα γίνει με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα;

Παρατείνεται η περίοδος καταβολής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για ένα τρίμηνο. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι όσοι θα έπρεπε να κάνουν νέα αίτηση ανανέωσης μέσα στους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο 2021, τώρα έχουν δικαίωμα να κάνουν τις αντίστοιχες αιτήσεις τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο του 2021. Ισχύει δηλαδή ο ακόλουθος πίνακας

Α. Μήνας Έγκρισης

Β. Μήνας Αρχικής Επανυποβολής

Γ. Μήνας Επανυποβολής (μετά την παράταση)

Μάιος 2020

Νοέμβριος 2020

Φεβρουάριος 2021

Ιούνιος 2020

Δεκέμβριος 2020

Μάρτιος 2021

Ιούλιος 2020

Ιανουάριος 2021

Απρίλιος 2021

Τι θα γίνει με το επίδομα στέγασης;

Ισχύει ότι ακριβώς και με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Δηλαδή τρίμηνη παράταση.

Πότε θα καταβληθούν οι επιδοτήσεις για τα στεγαστικά δάνεια;

Ανάλογα με την περίπτωση του καθενός. Όσοι ζητήσουν αναστολή της πληρωμής του δανείου τους μέχρι το τέλος του χρόνου, η καταβολή της επιδότησης που θα φτάσει ακόμη και στο 90%, θα ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου. Αν κάποιος δεν έχει ζητήσει αναστολή, η καταβολή θα γίνει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Και αν κάποιος πρέπει να ρυθμίσει το δάνειό του σε συνεννόηση με την τράπεζα, η καταβολή θα ξεκινήσει αφού επιτευχθεί η συμφωνία για τη ρύθμιση του δανείου.

Πότε θα δοθεί το νέο επίδομα θέρμανσης;

Πριν από τα Χριστούγεννα υπό μορφή προκαταβολής. Η υπουργική απόφαση που θα καθορίσει τα τελικά ποσά, αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι φέτος θα είναι δικαιούχοι και όσοι καταναλώνουν φυσικό αέριο ή υγραέριο. Επίσης, όσοι καταναλώνουν ξύλα αλλά έχουν μόνιμη κατοικία σε ορεινές περιοχές με πληθυσμό κάτω των 2500 κατοίκων.

Ποιοι δικαιούνται να μην πληρώσουν φόρους και εισφορές τον Νοέμβριο;

 1. Οι επιχειρήσεις που κλείνουν με κρατική εντολή, δικαιούνται να μην πληρώσουν τον ΦΠΑ του Νοεμβρίου και τις δόσεις ρυθμίσεων του Νοεμβρίου. Επίσης η αναστολή αφορά και τις δόσεις ρυθμισμένων ασφαλιστικών οφειλών πληρωτέων τον μήνα Νοέμβριο.

 2. Οι εργαζόμενοι σε καθεστώς αναστολής, δικαιούνται να μην πληρώσουν τις δόσεις ρυθμίσεων του Νοεμβρίου.

Ποιοι θα πάρουν μέρος στην επιστρεπτέα προκαταβολή νούμερο 4;

Όλοι οι επαγγελματίες ανεξαρτήτως μεταβολής τζίρου αν έχουν κλείσει με κρατική εντολή καθώς από το ποσό που θα λάβουν, το 50% θα είναι επιδότηση. Επίσης, θα πάρουν μέρος όλοι όσοι έχουν μείωση εσόδων τουλάχιστον 20% κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Οι αιτήσεις θα γίνουν μέσα στον Νοέμβριο και τα χρήματα θα αρχίσουν να καταβάλλονται από το τέλος του μήνα και μετά. Θα ακολουθήσει η επιστρεπτέα προκαταβολή 5 η οποία θα έχει ως κριτήριο τη μεταβολή εσόδων κατά τον μήνα Νοέμβριο συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

https://www.fpress.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα νέα μέτρα στήριξης με ερωτήσεις και απαντήσεις»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ανακοινώσεις - Νέα

 
 

ΑΑΔΕ: Χωρίς δασμούς τα εμπορεύματα από το Ηνωμένο Βασίλειο

 22/1/2021 
 

ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των επιδομάτων ασθενείας

 22/1/2021 
 

Επίδομα 400 ευρώ: Τα κριτήρια και η διαδικασία για τη χορήγησή του σε επιστήμονες

 22/1/2021 
 

Επιχορήγηση 70% σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 20/1/2021 
 

Μέχρι 31 Ιανουαρίου η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας

 19/1/2021 
 

ΑΑΔΕ: Πότε δεν συμφέρει το «φορολογικό διαζύγιο»

 18/1/2021 
 

MyCar: Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

 12/1/2021 
 

Απόφαση 1002 /2019 Tου Αρείου Πάγου. Τα δάνεια δεν μπορούν να υπερβούν ….

 7/1/2021 
 

Μεταφορικό ισοδύναμο για τις νησιωτικές επιχειρήσεις

 5/1/2021 
 

Εγχειρίδιο για τις Απαλλαγές Τελωνειακού Χαρακτήρα κατά τη Μεταφορά Συνήθους Κατοικίας στην Ελλάδα

 4/1/2021 
 

Στατιστικά κατώφλια έτους 2021 για την υποβολή δήλωσης Intrastat

 4/1/2021 
 

Μπαράζ φορολογικών ελέγχων το 2021

 4/1/2021 
 

ΥΠΑΝ: 60 εκατ. μέσω ΕΣΠΑ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις του «Elevate Greece»

 29/12/2020 
 

Ε. 2208 /24-12-2020 Φορολογική μεταχείριση του εισοδήματος που προκύπτει για εργαζόμενο ή εταίρο ή μέτοχο από νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης απόκτησης μετοχών,δωρεάν διάθεσης μετοχών..

 28/12/2020 
 

Ε. 2204 /24-12-2020 Κοινοποίηση και οδηγίες εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 298 του ν. 4738/2020 για την απαλλαγή των εισοδημάτων του άρθρου 43Α του ν. 4172/2013 από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τα φορολογικά έτη 2020& 21

 28/12/2020 
 

Τα 53 επιδόματα και εισοδήματα που καλύπτουν τα τεκμήρια

 22/12/2020 
 

Πώς θα φορολογηθούν οι παροχές σε είδος

 16/12/2020 
 

Οι κόφτες για επανένταξη σε ρύθμιση για 100 ή 120 δόσεις

 15/12/2020 
 

Απόφαση «βόμβα» του ΣτΕ για τα τέλη κυκλοφορίας: Στα πέντε χρόνια η παραγραφή τους

 15/12/2020 
 

Ασφαλιστικό: 12 ερωτήσεις κι απαντήσεις για την επικουρική ασφάλιση

 11/12/2020 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Δικηγόροι: Αποχωρούμε από τον προσχηματικό διάλογο για το χορήγημα των 400 ευρώ και καταγγέλλουμε τον κυβερνητικό εμπαιγμό
Το ΟΕΕ, εφιστά την προσοχή τόσο στην Πολιτεία όσο και στις Τράπεζες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επαναφορά στην κανονικότητα, και προτείνει 
H πανδημία ξεπεράστηκε και οι επιχειρήσεις πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν τις τράπεζες; Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ Εκ/πος της Α.ΚΙ.Ο.Ε.  
Επιστολή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας με Θέμα: Πρόταση για την ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών ( myDATA) 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
Η τροπολογία της Υπουργού Παιδείας δεν με ξαφνιάζει. Του Νίκου Κλωθάκη Οικονομολόγος MSc Μέλος Διοίκησης Ο.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
ΑΑΔΕ: Χωρίς δασμούς τα εμπορεύματα από το Ηνωμένο Βασίλειο
ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των επιδομάτων ασθενείας
Επίδομα 400 ευρώ: Τα κριτήρια και η διαδικασία για τη χορήγησή του σε επιστήμονες
Επιχορήγηση 70% σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Μέχρι 31 Ιανουαρίου η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας
ΑΑΔΕ: Πότε δεν συμφέρει το «φορολογικό διαζύγιο»

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών - Ανάλυση - Ερμηνεία - Δ. Σταματόπουλου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα