Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
25/1/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 4852
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Το Δημόσιο Χρέος ως Συνταγματικός Δημοσιονομικός Κανόνας: Διδάγματα για την ΕΕ από τις ΗΠΑ
Το «κραχ» της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Καθηγητής και πρώην μέλος του ΔΝΤ): Οι μακροχρόνιες οικονομικές επιπτώσεις του covid
Τί μας διδάσκει για το σήμερα ο πληθωρισμός της δεκαετίας του ’70. Του Χιόνη Διονύση
Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος; Του Damien Millet
24 Οκτωβρίου 1929: Το κραχ του «αμερικάνικου ονείρου»

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, 9/12/2016, δηλώσεις στη διάρκεια διάσκεψης με την ευκαιρία της 25ης επετείου από τη Σύνοδο του Μάαστριχτ 
Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: «Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί» 
Ηχηρό μήνυμα Ιεράς Συνόδου: Μόνο με τεστ η είσοδος ανεμβολίαστων πιστών και κληρικών στις εκκλησίες 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Σεισμός στο Μαξίμου: Ο Φουρθιώτης κοινοποίησε συνομιλίες του με κορυφαίο υπουργό
Δήλωση Σκέρτσου για την εκατόμβη νεκρών Ελλήνων!
Λευτέρης Μπλάτζιος, πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. στη Χίο 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς

�������� 
 

Ημερομηνία: 10/6/2021 1:19:26 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Παρ’ ολίγον να χαλάσουμε τις καρδιές μας με τους αναγνώστες μας και πριν αλλά και μετά τις εκλογές του 2019 για χάρη του εισαγγελέως Αγγελή και ορισμένων άλλων συναδέλφων του.

Δεν ήθελαν να πιστέψουν οι αναγνώστες μας ότι ίσχυε αυτό που αρχικώς υποστηρίζαμε και επιβεβαίωσε μεταγενεστέρως στο πόρισμά του ο εισαγγελεύς Σοφουλάκης: ότι ο κύριος Αγγελής είναι «επίορκος». Είχαν αναγάγει τις «καταγγελίες» του σε ευαγγέλιο και τον θαύμαζαν για όσα κατήγγειλε στην περίφημη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» τον Ιανουάριο του 2019. Τότε που μόλις γύρισε από το ταξίδι στη Βιένη, κατά τη διάρκεια του οποίου αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία που του έδιδε το FBI με καταθέσεις Ελληνα πολιτικού, έσπευσε στην καλή εφημερίδα και τίναξε την έρευνα Τουλουπάκη για τη Novartis στον αέρα, ισχυριζόμενος ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς ήταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία» από τον «Ρασπούτιν» Παπαγγελόπουλο και ότι είχε προγράψει περίπου κατ’ εντολήν του ΣΥΡΙΖΑ τρεις κορυφαίους πολιτικούς της συντηρητικής παράταξης. Η κυβέρνηση όμως άλλαξε.

Σήμερα έχουμε Ν.Δ. Οχι ΣΥΡΙΖΑ. Και από προχθές ο κύριος Αγγελής, εν ενεργεία (αντι)εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διώκεται -τι ντροπή για το σώμα!- για παράβαση καθήκοντος. Επειδή ακριβώς αρνήθηκε να παραλάβει τα στοιχεία με τις φερόμενες καταθέσεις κορυφαίου πολιτικού, χαρακτηρίζοντάς τα «παράνομα αποδεικτικά στοιχεία».
Ενώ ακόμη και αν ήθελε θεωρηθούν ως τέτοια, όπως είπε η εισαγγελέας Δημητρίου στην κατάθεσή της στην προανακριτική, έπρεπε να τα παραλάβει για να αξιοποιήσει τις πληροφορίες του με νόμιμο αίτημα δικαστικής συνδρομής. Είχαμε γράψει τότε, αγαπητοί φίλοι -και ας ήμασταν μόνοι εντελώς- ότι στην υπόθεση αυτή θα κριθούν και οι θεσμοί στην πατρίδα μας και η δημοσιογραφία.

Ερχεται αυτή η ώρα. Ο κύριος αντιεισαγγελέας, ο οποίος μετά τη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» προχώρησε και σε άλλες αμφιλεγόμενες δικαστικές ενέργειες (ανάσυρση μηνύσεων πολιτικών κατά Τουλουπάκη από το αρχείο), καλείται τώρα να μιλήσει και να εξηγήσει όλη τη μετέπειτα στάση του στην υπόθεση. Παράβαση καθήκοντος είναι βαριά κατηγορία για δικαστικό λειτουργό, έστω και αν θεωρείται πλημμεληματικού χαρακτήρα. Παράβαση καθήκοντος σημαίνει ότι υπήρχε πέμπτη φάλαγγα μέσα στην έρευνα της Novartis. Πέμπτη φάλαγγα μέσα στους θεσμούς. Τότε. Γιατί σήμερα, δύο χρόνια μετά την άνοδο της Ν.Δ. στην εξουσία με τη σε «διατεταγμένη υπηρεσία» Τουλουπάκη εκτός Εισαγγελίας, η κατά Αγγελή «σκευωρία» παραμένει ανοιχτή ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μετά την απομάκρυνση των «σκευωρών»!

Οι φάκελοι τριών κορυφαίων πολιτικών (δύο της Ν.Δ., ενός του ΚΙΝ.ΑΛ.) δεν έχουν κλείσει, ενώ τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον εισαγγελέα Αγγελή και λογικώς θα διαβιβαστούν στο Ειδικό Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου (ο κύριος Αγγελής είναι βασικός μάρτυς κατηγορίας) οδηγούν στην αναψηλάφηση της υπόθεσης εκ νέου. Ίσως η διερεύνησή της οδηγήσει -υπόθεση κάνουμε- και σε άλλους δικαστικούς λειτουργούς που έδρασαν ως πέμπτη φάλαγγα κατά της εισαγγελέως Τουλουπάκη. Για λογαριασμό ποίων, ας το βρει η έρευνα. Τον κύριο Αγγελή, τη συμπεριφορά του οποίου ερεύνησε πειθαρχικώς το Συμβούλιο της Επικρατείας, ίσως τον αναμένουν και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις, που θα τον αναγκάσουν να πει όλη την αλήθεια. Γιατί τα έκανε όλα αυτά; Γιατί «λάσπωσε» τη συνάδελφό του εισαγγελέα Διαφθοράς; Γιατί άρχισε να βλέπει στον ύπνο του φαντάσματα με το όνομα «Ρασπούτιν»; Ποιος ήταν ο υποβολέας; Ο σκηνοθέτης της ταινίας επιστημονικής φαντασίας;

Επειδή είμαστε κάπως παλαιοί στο κουρμπέτι, ακούμε με προσοχή τις ορμήνιες κάποιων που υποστηρίζουν ότι όλη η ξαφνική φασαρία μπορεί να τελειώσει την επομένη μιας κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή, αναλόγως της στάσης, συνετής ή μη, συγκεκριμένων ομάδων και προσώπων. Επειδή είμαστε κάπως παλαιοί, εκτός από το να ακούμε έχουμε και άποψη όμως, που λέει πως όταν αυτές οι υποθέσεις ανοίγουν ξανά και εξέλθει το τζίνι από τη φιάλη δύσκολα ελέγχονται και ακόμη πιο δύσκολα ξανακλείνουν. Δύσκολα κλείνουν κατ’αρχάς σε δικαστικό επίπεδο, γιατί το κλίμα αγανάκτησης που υπάρχει στη Δικαιοσύνη οδηγεί δικαστές να αψηφούν συστάσεις και να δείχνουν αποφασιστικότητα για την κάθαρση του χώρου τους. Η υπόθεση Αγγελή δεν είναι η μόνη. Προσφάτως το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο παρέλειψε να προαγάγει δικαστίνα στον Πειραιά, η οποία φωτογραφιζόταν ανερυθριάστως με αυτούς που όφειλε να ελέγχει και δημοσίευε τις φωτό της σε ψεύτικο προφίλ στο facebook. Τα πράγματα έχουν αγριέψει. Δύσκολα κλείνουν και πολιτικά αυτές οι υποθέσεις όμως, ειδικώς όταν υπάρχουν χρωστούμενα από τη μία πλευρά και υποψίες για άλλου τύπου κινήσεις από την άλλη πλευρά. Κάποιοι στη Ν.Δ. ομιλούν για το «κόμμα της Novartis», που συνεδριάζει τακτικώς εν πλήρη συνθέσει, διαθέτει εκπρόσωπο Τύπου που ξιφουλκεί τακτικώς για την «αλλοίωση του πολιτεύματος» (γέλωτες μέχρι δακρύων εδώ) και του οποίου τα μέλη έχουν τον «ιδεασμό» να αξιοποιήσουν την απλή αναλογική για άλλους σκοπούς. Γνωρίζει ο κύριος Μητσοτάκης. Αργά ή γρήγορα οι πρωταγωνιστές θα οδηγηθούν μετά την παράταση στη ρουλέτα των πέναλτι. Εμείς θα παρακολουθήσουμε το ματς από την… κερκίδα.

Το βασικό αφήγημα, ότι ο φυσικός αυτουργός Τουλουπάκη ελάμβανε εντολές από τον ηθικό αυτουργό «Ρασπούτιν» και σε συνεννόηση προσέλαβαν κουκουλοφόρους προστατευόμενους μάρτυρες για να πλήξουν συγκεκριμένους πολιτικούς, εμφανίζει ισχυρότατες ρωγμές εκ των πραγμάτων: Η έρευνα παραμένει εκκρεμής και μετά την απομάκρυνση της εισαγγελέως Τουλουπάκη για τρία πολιτικά πρόσωπα, ο βασικός μάρτυς Αγγελής διώκεται για παράβαση καθήκοντος, ενώ οι προστατευόμενοι μάρτυρες παραμένουν προστατευόμενοι κατόπιν και του διεθνούς ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε. Έως και η ΕΡΤ πρόβαλε εκπομπή τη Δευτέρα το βράδυ για τους «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος» («Ειδικές Αποστολές»)! Πού καταλήγουμε; Στην υπόθεση αυτή κριθήκαμε και εξακολουθούμε να κρινόμαστε όλοι, αγαπητοί αναγνώστες. Ηταν και είναι μία μάχη για την αλήθεια και για το δημόσιο συμφέρον.

Σε αυτή τη μάχη ο όμιλός μας βρέθηκε και βρίσκεται στο στόχαστρο παρακέντρων εξουσίας με στόχο τη φίμωσή μας και τη μη αποκάλυψη της αλήθειας. Με πρώτο τον εκδότη μας Ιωάννη Φιλιππάκη, τον οποίο κάποιοι επιχείρησαν να καταστήσουν όμηρο σύροντάς τον σε δικαστική περιπέτεια, τον οποίο κάποιοι επιχείρησαν να διασύρουν ως δήθεν… «αριστερό» και «συριζαίο» επειδή έβαλε την αλήθεια πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Οπως όμως αποδεικνύεται από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε κατά του κυρίου Αγγελή, η αλήθεια δεν είναι ούτε συριζαία ούτε νεοδημοκράτισσα ούτε πασοκτζού. Η αλήθεια είναι η αλήθεια. Ο εισαγγελέας Αγγελής κατηγορείται ότι προστάτεψε πολιτικούς που ελέγχονταν για διαφθορά. Εμπόδισε την έρευνα, που θα κατέληγε σε συμπέρασμα για το ύψος της ζημιά του Δημοσίου από παράνομες τιμολογήσεις φαρμάκων της Novartis. Τιμολογήσεις που πληρώνουμε όλοι από τις τσέπες μας υπό τη μορφή φόρων. Τιμολογήσεις που οδήγησαν στη χρεοκοπία του 2010.

Την επόμενη φορά που θα διαβάσουμε λοιπόν πηχυαίους τίτλους για έναν Ελληνα «Ντι Πιέτρο», ας είμαστε ολίγον κουμπωμένοι. Οι πραγματικοί Ντι Πιέτρο -που δεν είναι και πάρα πολλοί- δρουν αθορύβως και δεν γνωρίζει το πρόσωπό τους ουδείς. Διότι, όπως μου έλεγε προσφάτως και κάποιος από αυτούς, «έντιμοι υπάρχουν πολλοί, θαρραλέοι λίγοι»!

ΥΓ.: Αναζητήστε στο διαδίκτυο παλαιότερο κείμενό μου υπό τον τίτλο «Η ατίμωσις ενός εισαγγελέα». Θα βρείτε εκεί πολλά ενδιαφέροντα για τη δράση του κυρίου Αγγελή. Οι φοιτητές Νομικής αναζητήστε και μελετήστε τα πρακτικά της προανακριτικής για τη Novartis, στην οποία κατέθεσαν επτά εισαγγελείς, μεταξύ των οποίων και ο κύριος Αγγελής.

Θα εξαγάγετε ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την ποιότητα των θεσμών στην πατρίδα μας. Σε συνδυασμό με τη μελέτη των πρακτικών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα ΜΜΕ! Διδακτορικό για τη δημοκρατία, κανονικό!

 

https://www.newsbreak.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Το Δημόσιο Χρέος ως Συνταγματικός Δημοσιονομικός Κανόνας: Διδάγματα για την ΕΕ από τις ΗΠΑ

 19/12/2021 
 

Το «κραχ» της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας

 14/12/2021 
 

Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Καθηγητής και πρώην μέλος του ΔΝΤ): Οι μακροχρόνιες οικονομικές επιπτώσεις του covid

 7/12/2021 
 

Τί μας διδάσκει για το σήμερα ο πληθωρισμός της δεκαετίας του ’70. Του Χιόνη Διονύση

 4/11/2021 
 

Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος; Του Damien Millet

 29/10/2021 
 

24 Οκτωβρίου 1929: Το κραχ του «αμερικάνικου ονείρου»

 29/10/2021 
 

Έκθεση Δοξιάδη: Οι θυσίες της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

 28/10/2021 
 

Πώς μπορεί να ανασχεθεί και αντιστραφεί το brain drain. Του Γωνιάδη Ηρακλή

 28/10/2021 
 

Ρουμπινί – Βρισκόμαστε σε παγίδα χρέους που μπορεί να φέρει επανάληψη της κρίσης του 2008

 25/10/2021 
 

Η Πολωνία ανοίγει το παράθυρο του «φρενοκομείου» στην ΕΕ;

 13/10/2021 
 

Το καλό και το κακό σενάριο για την παγκόσμια οικονομία.Γράφει ο καθηγητής Γ. Μαραγκός και οι Γ. Καρακεχαγιόγλου, Ι. Λίτσιου, Μ. Χηνοπούλου.

 21/7/2021 
 

Η παγκόσμια και ελληνική οικονομία μετά την «αποσωλήνωσή» τους.του Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 30/6/2021 
 

Το «κόμμα της Novartis» και η 5η φάλαγγα στους θεσμούς

 10/6/2021 
 

Nοvartis: Ατίμωσις ενός εισαγγελέα. Tου Μανώλη Κοττάκη.

 10/6/2021 
 

Γκαμπριέλ Ζούκμαν: Υψηλότεροι φόροι στον πλούτο

 8/6/2021 
 

Η επίθεση της Ε.Ε. στους φορολογικούς παραδείσους: Με «οδηγό» έναν νεαρό μαθητή του Πικετί

 3/6/2021 
 

Π. Ρουμελιώτης : Σημαντικές πτυχές και αλήθειες για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

 28/5/2021 
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 24/5/2021 
 

Η ΓΛΩΣΣΑ (της αρχαίας τραγωδίας) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;.

 24/5/2021 
 

Oι 40 που θησαύρισαν από την πανδημία – “Σαν πολλοί γίναμε” λέει το Forbes!

 27/4/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Και SMS για να ασκήσουμε το επάγγελμα μας ;;;!!! 
Πίνακας ερωτήσεων - απαντήσεων για προβλήματα των myDATA μετά την συνάντηση της Τεχνικής Ομάδας του ΟΕΕ με την ΑΑΔΕ. 
Η ενεργειακή κρίση η ακρίβεια και οι προβλέψεις των αναλυτών για το 2022. Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη* 
Προσοχή !!!! Έλεγχος στα ποσά που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις μέσο των προγραμμάτων της επιδότησης τόκων και του προγράμματος της Γέφυρας 
Επιστολη από το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σχετικα με την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη σχετικά με την «τήρηση υποχρεώσεως υποβολής των ανεμβολίαστων και μη νοσησάντων εργαζομένων σε διαγνωστικό έλεγχο νοσήσεως από COVID-19 » 
ΔΩΡΕΑΝ On line ημερίδες για την πλατφόρμα myData 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Όροι και προϋποθέσεις ένταξης στα μέτρα στήριξης καλλιτεχνών και επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού για τον μήνα Ιανουάριο 2022
ΑΑΔΕ: Απλοποιούνται οι δηλώσεις φόρου κληρονομιάς, έρχεται ηλεκτρονική εφαρμογή
Κορωνοϊός – Νέα μέτρα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων – Τι ισχύει για αναστολές, αναλυτικά οι ΚΑΔ 
Ποιοι κόβονται από τη ρύθμιση των χρεών σε 72 δόσεις προς τον ΕΦΚΑ 
Παρατείνονται οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 
Ανακοίνωση για τα πρόστιμα των Μ.Υ.Φ. της χρήσης 2015 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φ.Π.Α. - ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑI ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Δημήτρη Γκλεζάκου

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα