Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
25/1/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5071
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Το Δημόσιο Χρέος ως Συνταγματικός Δημοσιονομικός Κανόνας: Διδάγματα για την ΕΕ από τις ΗΠΑ
Το «κραχ» της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Καθηγητής και πρώην μέλος του ΔΝΤ): Οι μακροχρόνιες οικονομικές επιπτώσεις του covid
Τί μας διδάσκει για το σήμερα ο πληθωρισμός της δεκαετίας του ’70. Του Χιόνη Διονύση
Πρέπει άραγε να πληρώσουμε το χρέος; Του Damien Millet
24 Οκτωβρίου 1929: Το κραχ του «αμερικάνικου ονείρου»

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, 9/12/2016, δηλώσεις στη διάρκεια διάσκεψης με την ευκαιρία της 25ης επετείου από τη Σύνοδο του Μάαστριχτ 
Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: «Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί» 
Ηχηρό μήνυμα Ιεράς Συνόδου: Μόνο με τεστ η είσοδος ανεμβολίαστων πιστών και κληρικών στις εκκλησίες 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Σεισμός στο Μαξίμου: Ο Φουρθιώτης κοινοποίησε συνομιλίες του με κορυφαίο υπουργό
Δήλωση Σκέρτσου για την εκατόμβη νεκρών Ελλήνων!
Λευτέρης Μπλάτζιος, πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. στη Χίο 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Δημόσιο – Οι 7+7 αλλαγές που «τελειώνουν» τις ουρές

�������� 
 

Ημερομηνία: 10/11/2021 12:35:53 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Δημόσιο – Οι 7+7 αλλαγές που «τελειώνουν» τις ουρές

Η χώρα μας κατάφερε εν μέσω πανδημίας να σημειώσει πρωτοφανή πρόοδο στον τομέα της ψηφιοποίησης, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.

Δημόσιο – Οι 7+7 αλλαγές που «τελειώνουν» τις ουρές

Ετοιμη για τα επόμενα «ψηφιακά άλματα» είναι η Ελλάδα, μέσα από την υλοποίηση επτά νέων εμβληματικών έργων που θα υλοποιηθούν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Η χώρα μας κατάφερε εν μέσω πανδημίας να σημειώσει πρωτοφανή πρόοδο στον τομέα της ψηφιοποίησης, βάζοντας τέλος στις ουρές των δημόσιων υπηρεσιών και στην ταλαιπωρία των πολιτών που μέχρι πρόσφατα για να προμηθευτούν κάποιο πιστοποιητικό έπρεπε να καταναλώσουν χρόνο και χρήμα.

Οι νέες ψηφιακές πλατφόρμες όπως και η συνένωση ηλεκτρονικών υπηρεσιών που λειτουργούσαν σκόρπια και ασύνδετα μεταξύ τους έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη Δημόσια Διοίκηση και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με ένα απλό «κλικ» από το κινητό τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, οι πολίτες μπορούν πλέον να έχουν στο σπίτι ή στο γραφείο τους από εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις έως συνταγές, διπλώματα οδήγησης, πιστοποιητικά γέννησης – οικογενειακής κατάστασης, ακόμα και παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής.

Κι όλα αυτά, άμεσα και εύκολα, χωρίς μετακινήσεις, «στήσιμο» στις ουρές και περιττή γραφειοκρατία.

1. Ενιαία ηλεκτρονική πύλη του Δημοσίου gov.gr. Λειτουργεί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και συγκεντρώνει το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται ψηφιακά από το Δημόσιο. Από τις 501 ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διέθετε μέχρι τότε διάσπαρτες το Δημόσιο, μέσα σε 18 μήνες ο αριθμός τους ξεπερνά τις 1.250! Η πρόοδος αποτυπώνεται και στον αριθμό των ηλεκτρονικών συναλλαγών με το κράτος, καθώς μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2021 έχουν καταγραφεί περισσότερες από 150 εκατομμύρια. Εδώ η αύξηση είναι εκθετική: το 2018 ο αντίστοιχος αριθμός ανερχόταν σε 8,8 εκατομμύρια, το 2019 έφτασε τα 34 εκατομμύρια και το 2020 ξεπέρασε τα 94 εκατομμύρια. Ακολούθησαν άλλες έξι εμβληματικές αλλαγές, οι οποίες άλλαξαν ριζικά το τοπίο:

2. Ηλεκτρονική έκδοση εξουσιοδότησης και υπεύθυνης δήλωσης. Μέχρι στιγμής, μέσω του gov.gr έχουν εκδοθεί περίπου 6 εκατομμύρια εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις.

3. Εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες του Δημοσίου με βιντεοκλήση (ψηφιακά ραντεβού). Η αρχή έγινε με τα ΚΕΠ και το myKEPlive, για να ακολουθήσουν ο ΟΑΕΔ, ο ΕΦΚΑ και τα προξενεία με τις πλατφόρμες myOAEDlive, myEFKAlive και myConsulLive, αντίστοιχα.

4. Δήλωση γέννησης. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, τη χαρά της γέννησης ενός παιδιού ακολουθούσε ένας «γραφειοκρατικός Γολγοθάς». Δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, ασφαλιστικοί φορείς, επιδόματα. Η νέα διαδικασία που θέσπισε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προβλέπει μία και μόνο ουρά μέσα στο μαιευτήριο.

5. Δίκτυα 5G. Η Ελλάδα, μαζί με τη Γερμανία και τη Φινλανδία, ήταν οι πρώτες χώρες της ΕΕ που ολοκλήρωσαν τη μετάβαση στα δίκτυα πέμπτης γενιάς! Ηδη οι πρώτες περιοχές κάλυψης κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι γεγονός και η Ελλάδα καταγράφει σημαντική πρόοδο σε ένα τεχνολογικό πεδίο που θα καθορίσει την επόμενη δεκαετία.

6. MyHealth app. Εφαρμόστηκε πριν από περίπου τρεις μήνες σε συνέχεια της άυλης συνταγογράφησης. Ηδη, μαζί με τις συνταγές και τα παραπεμπτικά, στο MyHealth app έχουν προστεθεί και οι ιατρικές βεβαιώσεις, ενώ το ιστορικό της εφαρμογής ανατρέχει για πολλούς ασφαλισμένους μέχρι και το 2012. Το MyHealth σταδιακά θα προσθέτει ιατρικά δεδομένα (εξετάσεις διαγνωστικών κέντρων, ακτινολογικές εξετάσεις κ.λπ.), ώστε να εξελιχθεί τελικά στον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας.

7. emvolio.gov.gr. Κατά διεθνή ομολογία, η Ελλάδα σχεδίασε και υλοποίησε ένα από τα καλύτερα τέτοια συστήματα για τον εμβολιασμό (από το κλείσιμο του ραντεβού μέχρι την έκδοση και τον έλεγχο των πιστοποιητικών). Η ολοκλήρωση όλων των σταδίων γύρω από τον εμβολιασμό μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστεί η εκτύπωση έστω μιας σελίδας χαρτιού.

Το μέλλον

 Με την υποστήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης, η χώρα μας ετοιμάζεται να πάει ένα βήμα παρακάτω την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση στους πολίτες της. Τα επτά νέα εμβληματικά έργα είναι τα εξής:

Ανάπτυξη δικτύου μικροδορυφόρων

Ενα από τα βασικότερα έργα, ύψους 200,3 εκατ. ευρώ, που θα αναβαθμίσουν τη συνδεσιμότητα για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και το κράτος, είναι η ανάπτυξη μικροδορυφόρων, η αξιοποίηση των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών και η ενσωμάτωσή τους στην εθνική οικονομία. Το έργο εντάσσεται στην πρωτοβουλία του επιτρόπου Μπρετόν για την ασφαλή συνδεσιμότητα και το Διάστημα και σχετίζεται με την παροχή υποστήριξης σε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, χαρτογράφησης, χωροταξικού σχεδιασμού, στη ναυτιλία, τη γεωργία καθώς και σε άλλους τομείς της οικονομίας, παρέχοντας κρίσιμη υποστήριξη σε επενδύσεις νέων τεχνολογικών λύσεων.

 

Εγκατάσταση οπτικών ινών σε κτίρια

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έχει τονίσει επανειλημμένα ότι η Ελλάδα χρειάζεται ταυτόχρονα με την απολιγνιτοποίηση και «αποχαλκοποίηση», δηλαδή αναβάθμιση των συνδέσεων του Ιντερνετ που θα φτάνουν σε κάθε σπίτι, αναβαθμίζοντας σημαντικά την ταχύτητα και την αξιοπιστία των συνδέσεων για κάθε νοικοκυριό. Η υλοποίηση του έργου βασίζεται στο μοντέλο του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» και αποσκοπεί στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών και τη βέλτιστη διασύνδεση των πολιτών με τις πηγές των δεδομένων. Η δράση προβλέπει την εγκατάσταση υποδομών οπτικών ινών σε κτίρια, προκειμένου να επιταχυνθεί η υιοθέτηση υποδομής επόμενης γενιάς (next-generation infrastructure) από τους πολίτες. Το έργο θα οδηγήσει σε πολλαπλές νέες επενδύσεις, θέσεις εργασίας και αύξηση εισοδημάτων.

Ψηφιοποίηση των υποθηκοφυλακείων

Πρόκειται για ένα από τα εμβληματικότερα έργα ψηφιοποίησης των αρχείων του κράτους, καθώς αφορά 600 εκατομμύρια σελίδες που τηρούνται στο Σύστημα Μεταγραφών και Υποθηκών των 390 υποθηκοφυλακείων της χώρας. Το έργο υπερβαίνει σε κόστος τα 300 εκατομμύρια ευρώ και κατανέμεται γεωγραφικά σε τέσσερα τμήματα με τριετή ορίζοντα υλοποίησης. Η ολοκλήρωσή του θα οδηγήσει σε δραστική επιτάχυνση των συναλλαγών γύρω από τα ακίνητα, εξυπηρετώντας τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.

Ψηφιακός μετασχηματισμός μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ενισχύεται με επιδοτήσεις που θα υπερβούν τα 375 εκατομμύρια ευρώ ο ψηφιακός μετασχηματισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και την ανταγωνιστικότητά τους, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικών πληρωμών, εργασίας από απόσταση, ψηφιακού γραφείου (διαχείριση εγγράφων, έργων κ.λπ.), digital marketplace, κυβερνοασφάλειας κ.λπ. με κριτήρια διασποράς της ενίσχυσης και έμφαση στην κάλυψη και των μικρότερων επιχειρήσεων.

«Eξυπνες» πόλεις

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εκτεταμένα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού. Η χρηματοδότησή του θα γίνει τόσο από το Ταμείο Ανάκαμψης (90 εκατομμύρια ευρώ για τους 16 μεγαλύτερους δήμους της χώρας συν τα Τρίκαλα λόγω ψηφιακής υποδομής), όσο και από το ΕΣΠΑ 2021-2027. Η δράση θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε δήμο να επιλέξει από έναν κατάλογο εκείνα τα ψηφιακά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών του. Ενδεικτικά, στη λίστα θα περιλαμβάνονται δράσεις για την ψηφιακή αναβάθμιση κρίσιμων τομέων της καθημερινότητας των πόλεων, όπως η στάθμευση, η διαχείριση απορριμμάτων, η κυκλοφορία, η υγεία, η ύδρευση κ.λπ.

Υποθαλάσσια καλώδια στα ελληνικά νησιά

Η σύνδεση της ηπειρωτικής χώρας με τα ελληνικά νησιά και με την Κύπρο μέσω σύγχρονων υποθαλάσσιων καλωδίων οπτικών ινών θα ενισχύσει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων, καθώς οι υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο και η πιο αξιόπιστη σύνδεση θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους (επαγγελματικές υποδομές, εξυπηρέτηση από το Δημόσιο, ψυχαγωγία, τηλεϊατρική κ.ο.κ.). Παράλληλα, θα αποτελέσει εγγύηση για την προσέλκυση digital nomads σε μέρη που διαθέτουν πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, πλην όμως μέχρι στιγμής δεν μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν λόγω των πολύ ανίσχυρων συνδέσεων με το Ιντερνετ.

Ψηφιακός μετασχηματισμός του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Εχοντας ως επίκεντρο την ανάπτυξη του Εθνικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας του Πολίτη, πρόκειται να διατεθούν περίπου 280 εκατ. ευρώ, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη κλινικών πληροφοριακών συστημάτων και την ενίσχυση δράσεων τηλεϊατρικής.

 

 

www.ot.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Δημόσιο – Οι 7+7 αλλαγές που «τελειώνουν» τις ουρές»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Οι 10 εκκρεμότητες και τα 10 δισ. που χρωστά το κράτος στους συνταξιούχους

 24/1/2022 
 

Οι «λύκοι» της Σοφοκλέους, το «αμαρτωλό» 1999 και η… στημένη ανακρίτρια

 21/1/2022 
 

Σκάνδαλο μεγατόνων στον ΔΕΔΔΗΕ: Ενέκριναν μπόνους στους… εαυτούς τους την ώρα που οι Έλληνες ματώνουν για το ρεύμα!

 21/1/2022 
 

Δημοσκόπηση – Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για πανδημία και ακρίβεια

 19/1/2022 
 

Οι δανειστές πιέζουν για πλειστηριασμούς της α’ κατοικίας!

 19/1/2022 
 

Πώς κλέβουν οι χάκερ τους κωδικούς πρόσβασης - Ποιοι οι τρόποι προστασίας

 18/1/2022 
 

Κύκλωμα μαστροπείας με Rich Kids: Ο βιασμός στο δωμάτιο 602 και το «ψάρεμα» ανυποψίαστων κοριτσιών

 18/1/2022 
 

ΑΣΟΕΕ: Μια δυσώδης υπόθεση, λίπασμα για την πανεπιστημιακή αστυνομία(1 σχόλιo/α)

 13/1/2022 
 

Ποιοι θα επιστρέψουν 100% και με τόκο την επιστρεπτέα προκαταβολή!

 12/1/2022 
 

ΑΑΔΕ: Με SMS θα μπαίνουμε στο Taxisnet για μεγαλύτερη ασφάλεια(2 σχόλιo/α)

 10/1/2022 
 

Ο «εθνικός ψεύτης» Άδωνις τώρα το παίζει προστάτης στα μικρά διαγνωστικά κέντρα

 10/1/2022 
 

«Βόμβα» από τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών: «Βρήκα μοριακά τεστ με 7 ευρώ και ο ΕΟΔΥ με μπλόκαρε»!

 10/1/2022 
 

Ο «άγνωστος» Σωτήρης Πατατζής

 9/1/2022 
 

Euractiv: Οι Ελληνες είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που πληρώνουν για PCR τεστ

 6/1/2022 
 

Στη «σέντρα» εκατοντάδες Έλληνες για ξέπλυμα χρήματος!

 6/1/2022 
 

Με χρέη 661 εκατ. μπήκε το 2022 για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.

 5/1/2022 
 

Μαλαματίνα: Διαγραφή χρεών προς το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και πολλές άτοκες δόσεις!(1 σχόλιo/α)

 4/1/2022 
 

ΤΑΖ για Μητσοτάκη: Προσλαμβάνει στρατιές οπαδών του - Ρεκόρ μετακλητών

 3/1/2022 
 

Πλατφόρμα «myCAR»: Φιάσκο η ηλεκτρονική κατάθεση των πινακίδων

 28/12/2021 
 

Η απειλή του χρέους επιστρέφει

 28/12/2021 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Και SMS για να ασκήσουμε το επάγγελμα μας ;;;!!! 
Πίνακας ερωτήσεων - απαντήσεων για προβλήματα των myDATA μετά την συνάντηση της Τεχνικής Ομάδας του ΟΕΕ με την ΑΑΔΕ. 
Η ενεργειακή κρίση η ακρίβεια και οι προβλέψεις των αναλυτών για το 2022. Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη* 
Προσοχή !!!! Έλεγχος στα ποσά που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις μέσο των προγραμμάτων της επιδότησης τόκων και του προγράμματος της Γέφυρας 
Επιστολη από το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σχετικα με την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη σχετικά με την «τήρηση υποχρεώσεως υποβολής των ανεμβολίαστων και μη νοσησάντων εργαζομένων σε διαγνωστικό έλεγχο νοσήσεως από COVID-19 » 
ΔΩΡΕΑΝ On line ημερίδες για την πλατφόρμα myData 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Όροι και προϋποθέσεις ένταξης στα μέτρα στήριξης καλλιτεχνών και επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού για τον μήνα Ιανουάριο 2022
ΑΑΔΕ: Απλοποιούνται οι δηλώσεις φόρου κληρονομιάς, έρχεται ηλεκτρονική εφαρμογή
Κορωνοϊός – Νέα μέτρα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων – Τι ισχύει για αναστολές, αναλυτικά οι ΚΑΔ 
Ποιοι κόβονται από τη ρύθμιση των χρεών σε 72 δόσεις προς τον ΕΦΚΑ 
Παρατείνονται οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 
Ανακοίνωση για τα πρόστιμα των Μ.Υ.Φ. της χρήσης 2015 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Linflation structurelle et l evolution du systeme economique

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα