Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
13/8/2022
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 11350
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν
Κρούγκμαν: Η ψευδαίσθηση των ελίτ της Δύσης καταρρέει
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Tου Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Πρώην Αντιπρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου
Χένρι Κίσινγκερ: Περάσαμε σε εντελώς νέα εποχή
Ο Εντγκάρ Μορέν για την επερχόμενη καταιγίδα
Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο».Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ «τελειώνει» τον Θεοδωρικάκο 
Ο Ντράγκι και το ανέκδοτο για τους τραπεζίτες 
Δήλωση-κόλαφος του Νόαμ Τσόμσκι: Αν ίσχυε η Νυρεμβέργη, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ θα έπρεπε να κρεμαστούν! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Στο Περού παίρνουν μέτρα στην Ελλάδα το ;;;  
Στουρνάρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν αποταμιεύσεις για ν’ αντέξουν την ακρίβεια 
Λίνα Μενδώνη υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Η υπόθεση “περιουσία Τράγκα” θορυβεί επιχειρηματίες και πολιτικούς…

�������� 
 

Ημερομηνία: 8/6/2022 10:21:28 πμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, που έχει στο στόχαστρο της το “μαύρο χρήμα” και το ξέπλυμά του, δέσμευσε την τεράστια και απίστευτη περιουσία του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα. Χτες, ένας από τους κληρονόμους του αποποιήθηκε την μυθικού ύψους κληρονομιά.

 

Η υπόθεση "περιουσία Τράγκα" θορυβεί επιχειρηματίες και πολιτικούς..., Όλγα Μαύρου

 

Συγκεκριμένα, ο γιος του Ευθύμιος-Φρειδερίκος ή Φρέντι Τράγκας, που απασχολείται στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε μέσω του δικηγόρου του Θέμη Σοφού, ότι «δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος».

Ο Φρέντι Τράγκας απασχολείται στο τμήμα επικοινωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου και όταν πέρσι είχε τεθεί ζήτημα “ηθικής τάξης” για το γεγονός ότι ο υιός εργαζόταν στου Μαξίμου, ενώ ο πατέρας του δημιουργούσε “αντιμητσοτακικό κόμμα” και “πώς συνάδουν αυτά” και αν υποδηλώνουν “υπόγειες σχέσεις του Γιώργου Τράγκα με τη ΝΔ”, ο εκδότης είχε κάνει μια ανάρτηση, όπου ανέφερε ότι τα παιδιά ακολουθούν το δικό τους δρόμο, ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι πατεράδες τους.

Capture-3

 

 

Τώρα ο γιος αποποιείται την κληρονομιά άρον-άρον, καθώς μέχρι χτες διαγκωνίζονταν με άλλους κληρονόμους για την αμύθητη περιουσία του πατέρα του. Όμως, εδώ και ένα 24ωρο όλα άλλαξαν. Οι 17 βίλες του Τράγκα στα πιο ακριβά σημεία πρωτευουσών ή σημαντικών πόλεων ανά τον πλανήτη και οι ράβδοι χρυσού που φέρεται να είχε, αλλά και τα μετρητά που διέθετε, μπήκαν πλέον στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα. Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα θα αναζητήσει το πόθεν έσχες, έστω και μετά το θάνατο του εκδότη, καθώς και τυχόν συναυτουργία σε οικονομικά εγκλήματα ή εκβιάσεις, είτε συγγενών είτε συνεργατών του.

 

Ο δικηγόρος του Φρέντι Τράγκα γνωστοποίησε ότι ο εντολέας του αποφάσισε να κρατήσει μεγάλες αποστάσεις από την απίστευτη περιουσία του πατέρα του, αλλά και από όσα συνεπάγεται αυτή. Ο κ. Σοφός ανέφερε ότι «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξης του εντολέα μου στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών».

Ποιος θα αποδεχτεί την κληρονομιά

Ο μεγαλύτερος γιος του Τράγκα, ο  Γιάννης, ετεροθαλής αδελφός του Φρέντι, θα αποδεχτεί την κληρονομιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός. Ο δικηγόρος είπε συγκεκριμένα: «Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι για αυτά έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ», είπε. Και προσέθεσε:

«Αν ο Τράγκας ήθελε να καλύψει κάτι, δεν θα είχε κάνει διαθήκη, θα είχε μεταβιβάσει την περιουσία του διακριτικά. Όμως είχε περιουσία, δήλωνε πολλά εισοδήματα κάθε χρόνο και κατ’ εμέ δικαιολογείται η περιουσία του στο μεγαλύτερο μέρος της. Αυτά ότι είχε 100 εκατομμύρια μετρητά είναι φανταστικά ποσά, πιστεύω ότι είχε 25 εκατ. ευρώ χωρίς να είμαι και βέβαιος. Ήταν άνθρωπος με πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες και δεν ζούσε από τον μισθό του δημοσιογράφου», είπε ο εντολέας του Γιάννη Τράγκα.

 

Ο αδελφός του Γιώργου Τράγκα σε συνέντευξή του απόψε, δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα για το πώς απέκτησε αυτή την περιουσία ο θανών και ότι μετά το δεύτερο διαζύγιό του, είχαν ελάχιστες επαφές. Όπως είπε, είναι ετεροθαλή αδέλφια και οι σχέσεις τους ήταν από καιρό ψυχρές, και ουδέποτε είχαν συνεργαστεί επαγγελματικά.

«Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ήταν ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο τον άλλον και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση της περιουσίας», είπε ο ηλικιωμένος αδελφός του εκδότη.

Το ανώνυμο τηλεφώνημα

Η χήρα του, δημοσιογράφος Άννα Καρρά, που κατοικεί πλέον στο Μαϊάμι αλλά φέρεται μόνιμη κάτοικος στο Μονακό, μήνυσε το “Πρώτο Θέμα” για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι γράφονται πολλά για “δήθεν περιουσιακά στοιχεία” και ότι η ίδια κατασυκοφαντείται. Εντούτοις όλος ο ντόρος ξεκίνησε όταν αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό. Η διαθήκη αυτή ήρθε στη δημοσιότητα και η χήρα του εκδότη αρνείτο ότι γνώριζε την ύπαρξή της. Όμως το “Πρώτο Θέμα” έχει πληροφορίες ότι την διαθήκη αυτή την είχε πάει η ίδια στο συμβολαιογράφο του Μονακό.

Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, με επικεφαλής αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κινητοποιήθηκε πριν από εννέα μήνες κατά δήλωση μελών της και τρεις μήνες πριν από το θάνατο του εκδότη «κατόπιν ανωνύμου τηλεφωνήματος». Τώρα η συγκεκριμένη Αρχή σε 50 σελίδες αναλύει ότι δεσμεύει όλη την περιουσία του πρόσφατα αποθανόντα εκδότη και ιδρυτή του νέου κόμματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”. Για να διατεθεί η περιουσία στους κληρονόμους, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι δεν προήλθε από παράνομες δραστηριότητες.

 

Ερωτηματικά από την υπόθεση

Το παράδοξο είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι υποχρεούνται κάθε χρόνο να καταθέτουν δήλωση “πόθεν έσχες”. Πώς είναι δυνατόν επί 20 χρόνια που ισχύει η υποχρεωτική αυτή δήλωση, να μην διαπιστώθηκε καμία οικονομική ατασθαλία στις δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα; Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της προαναφερομένης Αρχής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα δηλωθέντα εισοδήματα από το 2000 και μετά δεν δικαιολογούν την υπάρχουσα σήμερα περιουσία. Επίσης η έρευνα εντόπισε εταιρείες μέσω των οποίων ξεπλύθηκε χρήμα και στις εταιρείες αυτές συμμετείχαν και άλλα πρόσωπα. Το πόρισμα απεστάλη στην Οικονομική Εισαγγελία και άλλες αρμόδιες αρχές για περαιτέρω έρευνα.

 

Εκτός από το ανώνυμο τηλεφώνημα πάντως, που δεν γνωρίζουμε αν όντως έγινε και από ποιον, στην κινητοποίηση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έπαιξε ρόλο και ο “ντόρος” με την κληρονομιά. Αν δηλαδή δεν είχαν ξεσπάσει όλες αυτές οι διαμάχες για τη μοιρασιά των πανάκριβων ακινήτων και των μετρητών ή του χρυσού, πιθανόν η Αρχή να μην είχε προβεί σε καμία ενέργεια! Εννοείται ότι δίωξη μετά θάνατον δεν ασκείται ποτέ, αλλά αν αυτή η περιουσία προήλθε από παράνομες ενέργειες, θα κατασχεθεί. Αν τυχόν είναι εν ζωή συναυτουργοί παρανομιών του αποθανόντος, τότε μπορεί να υπάρξουν ποινικές ευθύνες για αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες είχε στείλει έγγραφο προς τις αντίστοιχες υπηρεσίες Αγγλίας, Γαλλίας, Ηνωμένων Πολιτειών, Παρθένων Νήσων και άλλων κρατών όπου υπάρχουν ακίνητα ή τραπεζικές θυρίδες, για να αντλήσει πληροφορίες για τις συναλλαγές και την ακριβή αποτίμηση της εκεί περιουσίας του εκδότη.

Κρατική διαφήμιση και δάνεια 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έντυπα που έβγαζε κατά καιρούς ο Γιώργος Τράγκας, αλλά και τα ενημερωτικά μέσα που διέθετε, είχαν πάντα πολλές κρατικές διαφημίσεις, δυσανάλογες προς την κυκλοφορία των εντύπων ή της τηλεθέασης των εκπομπών του. Φαίνεται ότι ο εκδότης “είχε τον τρόπο του” να απαιτεί διαφημίσεις και να τις παίρνει, πιέζοντας κυβερνητικούς αξιωματούχους όλων των κομμάτων, αφού η περιουσία αυτή φαίνεται πως δημιουργήθηκε σε μακρά πορεία και επί πολλών κυβερνήσεων.

Κάποια στιγμή ο εκδότης είχε βρεθεί και ιδιοκτήτης εκπαιδευτικού ιδρύματος, με χρηματοδότηση εκατομμυρίων δραχμών τότε, από το πακέτο Ντελόρ. Φαίνεται πως παρότι οι συνεργάτες του ήταν κακοπληρωμένοι, στις επιχειρήσεις του εισέρρεαν σημαντικά κεφάλαια από κρατική και ιδιωτική διαφήμιση, αλλά και μέσω τραπεζικών δανείων που έπαιρνε συχνά. Αποκαλύφθηκε ότι κάποια δάνεια που είχε πάρει από ελληνικές τράπεζες δεν εξοφλήθηκαν ποτέ, καθώς χαρίστηκαν τα δύο τρίτα τους, όταν καταβλήθηκε το 1/3 του αρχικού δανείου.

Αυτή η πρακτική δεν είναι παράνομη καθαυτή, δηλαδή το να επέρχεται συμβιβασμός μεταξύ τράπεζας και δανειολήπτη, αλλά πολλά κρίνονται στις κόκκινες γραμμές που υπάρχουν και σε αυτό το χώρο. Αν δηλαδή κάποιος παίρνει συστηματικά πολλά δάνεια που μένουν ανεξόφλητα και ουσιαστικά κρατά τα 2/3 των ποσών που δανείζεται, εξοφλώντας μόνον το 1/3 του αρχικού ποσού, τότε ο συμβιβασμός είναι επισφαλής για την τράπεζα και απορίας άξιο το γιατί γίνεται.

Ακόμα και όταν υπάρχει μόνον ένα απλό στεγαστικό δάνειο για ένα φυσικό πρόσωπο, η Τράπεζα δεν δέχεται να χορηγεί “απανωτά” δάνεια εισπράττοντας μόνον το 1/3 του αρχικού ποσού. Σε αμηχανία βρίσκονται και πολιτικά πρόσωπα, καθώς συζητείται ευρέως το κατά πόσον τύγχανε ευνοϊκής μεταχείρισης ο Τράγκας και γιατί, ενώ αμηχανία παρατηρείται και στον επιχειρηματικό κόσμο για τους ίδιους λόγους.

https://slpress.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Η υπόθεση “περιουσία Τράγκα” θορυβεί επιχειρηματίες και πολιτικούς…»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Κινδυνεύει η ΑΜΚ της Παγκρήτιας Τράπεζας από ενέργειες του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα

 8/8/2022 
 

Καλές Διακοπές

 2/8/2022 
 

Το… πάγιο κόλπο με το ρεύμα - Γιατί σιωπά η κυβέρνηση

 27/7/2022 
 

Έρευνα ΕΚΠΟΙΖΩ για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα

 25/7/2022 
 

Άγριο κυνηγητό οφειλετών της Εφορίας

 25/7/2022 
 

Από την Ισπανία το πρώτο «όχι» στο σχέδιο Κομισιόν για «δελτίο» στο φυσικό αέριο

 21/7/2022 
 

Φλέγεται η Αττική: Σκληρή μάχη σε Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Διώνη και Λ. Μαραθώνος

 20/7/2022 
 

Προσδεθείτε για πολλά μικρά σοκ χρέους στην παγκόσμια οικονομία

 18/7/2022 
 

Χειμώνας με δελτίο σε ρεύμα-αέριο; Το σχέδιο της ΕΕ και οι προβλέψεις του Bruegel

 15/7/2022 
 

Γιατί θα ζήσουμε πέντε χρόνια υψηλού πληθωρισμού

 13/7/2022 
 

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Να ανασταλεί η πληρωμή της για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

 13/7/2022 
 

Τετάρτο μεγαλύτερο χαράτσι στη βενζίνη έχει η Ελλάδα στην Ευρώπη!

 13/7/2022 
 

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων με τα στοιχεία της Eurostat

 8/7/2022 
 

Η απάτη της κατάργησης της ρήτρας με την νέα τιμολόγηση του ρεύματος

 8/7/2022 
 

Ηρθε ο «πονοκέφαλος» της επιστρεπτέας προκαταβολής

 8/7/2022 
 

Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ. Aπο τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ - ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΛΑΡΟ

 6/7/2022 
 

Novartis: Η Οικονομική Εισαγγελία έστειλε στην ΑΑΔΕ την έρευνα για τα «αδιευκρίνιστα ποσά»

 5/7/2022 
 

Στους καταναλωτές το... «μάρμαρο» αν η ΡΑΕ δεν αυξήσει τα κεφάλαια του ΑΔΜΗΕ

 27/6/2022 
 

Υφεση στις ΗΠΑ εντός 2022 προβλέπει ο Ρουμπινί

 27/6/2022 
 

Εφορία: Νέα γενιά οφειλετών στη ζώνη του 500άρικου

 24/6/2022 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα 
Τσιλιγιάνης Σωτήρης για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων 
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022 
Σύλλογος Λογιστών Θήρας: Αίτημα παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων  
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας σχετικά μα την αναγκαία παράταση (έως 30/09/2022) στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα 
Eπίκαιρη ερώτηση του κ. Λογιάδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και επενδύσεων με θέμα: «Απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος λογιστών κι οικονομολόγων» 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Tροποποιητικές δηλώσεις: Πότε επιβάλλονται πρόστιμα -Εγκύκλιος ΑΑΔΕ 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Νέες προθεσμίες καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων 
Επιστρεπτέα: Τι ισχύει με τους συμψηφισμούς – Πώς θα γίνεται η εξόφληση 
Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για την επιστρεπτεα προκαταβολή 
Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους άνω των 45- Μηνιαία επιχορήγηση έως 746 ευρώ 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Περα απο τη μηχανιστικη αντιληψη στην οικονομικη θεωρια

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα