Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
Σας ζητούμε συγνώμη για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.
7/6/2023
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 7485
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Η ανοιχτή επιστολή του «Future of Life Institute» για 6μηνο μορατόριουμ στα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης
Γ. Βαρουφάκη για την πτώχευση της SVB: Επιστρέφουμε στο 2008;
“Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα, η Δύση ολόκληρη είναι που έχει χρέος” (να το κάνει): Ο Γκοντάρ και η Ελλάδα…
Ο «μεγάλος στασιμοπληθωρισμός» θα χτυπήσει σκληρά μετοχές-ομόλογα. Του Ν. Ρουμπινί
Steve Hanke: Ο πληθωρισμός δεν είναι δημιούργημα Πούτιν

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Καί τοῦ ταγαριοῦ καί τοῦ χαβιαριοῦ, δέν γίνεται 
Τουρκία: Μαθήτρια τα… «ψέλνει» στον Ερντογάν – «Αγοράζω το τοστ 18 λίρες» 
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Ερντογάν: Αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη και έγινε viral 
Ο Δημοσθένης Βεργής ψάχνει τον μοναδικό ψηφοφόρο του - «Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη - Καμπουράκη, δεν με κάλεσες» 
‘’Είχε κακό λογιστή ‘’είπε ο κ. Άδωνις !!!! 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Tεχνητή νοημοσύνη κλωνοποίησης φωνής επιτρέπει να "μιλάμε" πολλές γλώσσες - Ο

�������� 
 

Ημερομηνία: 21/3/2023 8:11:11 μμ   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Χρειάζεται να ακούσει μόνο 4 δευτερόλεπτα της φωνής μας!

Τον Ιανουάριο η Microsoft είχε παρουσιάσει μια τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να κλωνοποιήσει τη φωνή ενός ομιλητή, αφού τον ακούσει να μιλάει για μόλις τρία δευτερόλεπτα. Ενώ αυτό το σύστημα, το VALL-E, απείχε πολύ από την πρώτη τεχνητή νοημοσύνη κλωνοποίησης φωνής, η ακρίβεια και η ανάγκη του για ένα τόσο μικρό δείγμα ήχου έθεσαν έναν νέο πήχη για την τεχνολογία.
Η Microsoft έχει τώρα ανεβάσει ξανά αυτόν τον πήχη με μια ενημέρωση που ονομάζεται "VALL-E X", η οποία μπορεί να κλωνοποιήσει μια φωνή από ένα σύντομο δείγμα (4 έως 10 δευτερόλεπτα) και στη συνέχεια να τη χρησιμοποιήσει για να συνθέσει ομιλία σε διαφορετική γλώσσα, διατηρώντας παράλληλα την πρωτότυπη φωνή, το συναίσθημα και τον τόνο του ομιλητή.

Η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το VALL-E X στο κοινό, αλλά έχει δημοσιεύσει μια δοκιμαστική σελίδα που περιλαμβάνει μεταφράσεις μεταξύ αγγλικών και κινεζικών, μαζί με ένα προεκτυπωμένο χαρτί, στο οποίο αποκαλύπτει σχέδια για επέκταση της τεχνητής νοημοσύνης σε άλλες γλώσσες.

Εάν η εταιρεία αποφασίσει να διαθέσει το εργαλείο ή αν παρόμοια εργαλεία κυκλοφορήσουν από τις μυριάδες άλλες εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης εκεί έξω, θα μπορούσαμε σύντομα να ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να παράγει ήχο, που να ακούγεται σαν να λέει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε, σε οποιαδήποτε γλώσσα — και αυτό μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες.

Δεκάδες τεχνητές νοημοσύνης κλωνοποίησης φωνής είναι ήδη διαθέσιμες στο διαδίκτυο και όπως το VALL-E, έχουν εκπαιδευτεί σε μεγάλα σύνολα δεδομένων ομιλίας. Λαμβάνοντας ένα δείγμα νέας φωνής, μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν την εκπαίδευσή τους, για να προβλέψουν πώς θα ακουγόταν η ανάγνωση ενός κειμένου και να δημιουργήσουν τον ήχο. Μερικές μπορούν ακόμη και να κάνουν ό,τι κάνει το VALL-E X και να παράγουν ήχο σε γλώσσες άλλες από αυτήν που μιλούσαν αρχικά.

Αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν συχνά μεγαλύτερα δείγματα από το σύστημα της Microsoft - ένα άτομο μπορεί να χρειαστεί να απαγγείλει μερικές δεκάδες προτάσεις ή ακόμα και να παρέχει ώρες ήχου - και η ποιότητα της εξόδου μπορεί να ποικίλλει, αλλά η ύπαρξη ενός κλώνου φωνής μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά για τους δημιουργούς περιεχομένου .

Ένας συγγραφέας, για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κλώνο φωνής του για να δημιουργήσει ένα ηχητικό βιβλίο, γλιτώνοντάς τον από το να περάσουν μέρες στο στούντιο ηχογράφησης ή να προσλάβουν έναν επαγγελματία. Θα μπορούσαν ακόμη και να το τροφοδοτήσουν με γραπτές μεταφράσεις του βιβλίου τους για να δημιουργήσουν ηχητικά βιβλία που διαβάζονται από τον συγγραφέα σε πολλές άλλες γλώσσες.

Εκτός από το να βοηθήσουν συγγραφείς, κινηματογραφιστές, podcasters και άλλους δημιουργούς να προσεγγίσουν νέο κοινό — και νέες ροές εσόδων — οι κλώνοι φωνής μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη φωνή τους από ασθένεια ή τραυματισμό.

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, μέσω του τμήματος SpeakUnique, για παράδειγμα, δημιουργεί κλώνους φωνής για άτομα με Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS) και άλλες μορφές νόσου των κινητικών νευρώνων. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα από πριν η έναρξη της νόσου επηρεάσει την ομιλία του ατόμου, το SpeakUnique μπορεί να επιδιορθώσει ακόμη και μικρές βλάβες στις δοκιμαστικές εγγραφές.

Ενώ το SpeakUnique απαιτεί από τους χρήστες να απαγγέλλουν 150 ή και 300 προτάσεις για να δημιουργήσουν έναν κλώνο φωνής, πιο εξελιγμένα συστήματα, όπως το VALL-E, θα μπορούσαν τελικά να τους επιτρέψουν να το κάνουν με μια πρόταση, κάτι που θα μπορούσε να κάνει την τεχνολογία πιο προσιτή σε άτομα για τα οποία η ομιλία δεν είναι εύκολη. .

Μόλις αποκτήσουν τον κλώνο φωνής τους, μπορούν να τον αντιστοιχίσουν με εφαρμογές μετατροπής κειμένου σε ομιλία ή λογισμικό παρακολούθησης ματιών για να επικοινωνούν με τη δική τους φωνή. Καθώς η τεχνολογία ανάγνωσης μυαλού βελτιώνεται, οι χρήστες μπορεί τελικά να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κλώνους τους αφού έχουν χάσει την ικανότητα να κινούν ακόμη και τα μάτια τους.

Ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ εκμεταλλεύτηκε περίφημα την κλωνοποίηση φωνής. Μετά από μια μάχη με τον καρκίνο του λαιμού, που τον άφησε να μην μπορεί να μιλήσει καθαρά, η εταιρεία AI Sonantic χρησιμοποίησε 30 λεπτά ήχου από προηγούμενες ταινίες του για να δημιουργήσει έναν κλώνο φωνής για αυτόν. Ο Κίλμερ μπορεί τώρα να το χρησιμοποιήσει για να μεταγλωττίσει τις υποκριτικές του ερμηνείες, κάτι που έκανε πρόσφατα στο "Top Gun: Maverick".

«Ο Βαλ και η ομάδα του γνώριζαν ότι η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου μοντέλου φωνής θα τον βοηθούσε να εξερευνήσει νέους τρόπους επικοινωνίας, σύνδεσης και δημιουργίας στο μέλλον», έγραψε ο Τζον Φλιν, συνιδρυτής και CTO της Sonantic, σε μια ανάρτηση ιστολογίου το 2021.

Deepfake ήχος

Ενώ η κλωνοποίηση φωνής δίνει στον Kilmer περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα σε άλλους καλλιτέχνες.

Το "Motherboard" ανέφερε πρόσφατα πώς τα στούντιο πιέζουν ηθοποιούς με μικρότερο κασέ από τον Κίλμερ να συμφωνήσουν να κλωνοποιήσουν τις φωνές τους. Θεωρητικά, θα μπορούσαν να πληρωθούν για μία συνεδρία στο στούντιο ηχογράφησης και μετά να δουν τον κλώνο τους να τους αντικαθιστά σε μία μελλοντική δουλειά. Ο Τιμ Φρίντλάντερ, πρόεδρος και ιδρυτής της Ένωσης Ηθοποιών Φωνής των ΗΠΑ, είπε στο Motherboard ότι ορισμένοι χρησιμοποιούν ακόμη και μπερδεμένη γλώσσα στα συμβόλαια, ώστε να μπορούν να ξεφύγουν από την κλωνοποίηση των φωνών των ηθοποιών χωρίς να το γνωρίζουν. «Πολλοί ηθοποιοί μπορεί να έχουν υπογράψει συμβόλαιο χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έχει προστεθεί ένας τέτοιος όρος», είπε.

Σε άλλους ηθοποιούς λέγεται ξεκάθαρα ότι μπορούν είτε να συμφωνήσουν με τη ρήτρα, είτε να μην πάρουν τη δουλειά, σύμφωνα με τον Φρίντλάντερ, αλλά σε ορισμένους ερμηνευτές δεν δίνεται ποτέ η ευκαιρία να αποφασίσουν αν συμφωνούν με την κλωνοποίηση της φωνής τους ή για ποιο σκοπό.

Τον Ιανουάριο οι χρήστες του διαδικτύου εκμεταλλεύτηκαν τη δωρεάν εφαρμογή κλωνοποίησης φωνής της startup ElevenLabs, η οποία χρειάζεται μόλις ένα λεπτό ήχου για να δημιουργήσει έναν κλώνο, για να δημιουργήσουν κλιπ της Έμα Γουάτσον, του Τζο Ρόγκαν και άλλων διασημοτήτων στα οποία φέρονται να λένε απεχθή πράγματα, που ποτέ δεν είπαν στην πραγματικότητα.

Συνδυάζοντας τον κλώνο μιας φωνής με deepfake γραφικά, έχουμε περιεχόμενο που φαίνεται και ακούγεται αληθινό, αλλά... διευκολύνει τους κακοήθεις, όχι μόνο να αμαυρώσουν τη φήμη ενός δημόσιου προσώπου, αλλά και να δημιουργήσουν πειστική προπαγάνδα και να διαδώσουν παραπληροφόρηση.

Το ElevenLabs απαιτεί τώρα από τους χρήστες να πληρώσουν για την υπηρεσία. Πριν προσθέσει αυτή τη δικλείδα ασφαλέιας, ένας δημοσιογράφος του "Motherboard" κατέδειξε, ότι ήταν σε θέση να δημιουργήσει έναν δωρεάν κλώνο φωνής του εαυτού του με μόλις πέντε λεπτά ήχου και στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσει για να ξεγελάσει το σύστημα αναγνώρισης φωνής της τράπεζάς του!.

Εάν συστήματα όπως το VALL-E και το VALL-E X γίνουν ευρέως διαθέσιμα, κάτι τόσο σύντομο, όσο το μήνυμα αυτόματου τηλεφωνητή σας, μπορεί να είναι αρκετό για τους εγκληματίες για να παραβιάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, να παραβιάσουν την τεχνολογία σας ή να εξαπατήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΗΗ Microsoft φαίνεται να συνειδητοποιεί πολύ καλά ότι οι άνθρωποι ενδέχεται να κάνουν κατάχρηση της τεχνητής νοημοσύνης της για κλωνοποίηση φωνής. Οι σελίδες επίδειξης τόσο για το VALL-E, όσο και για το VALL-E X, τελειώνουν με δηλώσεις δεοντολογίας, που υπογραμμίζουν την πιθανότητα πλαστογράφησης.

Η προεκτύπωση του VALL-E αναφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας συστήματος για τον εντοπισμό των κλώνων φωνής του AI για τον μετριασμό των κινδύνων. Αν και αυτό δεν έχει αποδώσει ακόμη, βλέπουμε ήδη άλλους ερευνητές να επινοούν νέους τρόπους για να διακρίνουν τις φωνές που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη από τις ανθρώπινες. Για να είναι χρήσιμα τέτοια συστήματα, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να τα εφαρμόσουμε, ωστόσο, και δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα γίνει αυτό.

Προς το παρόν, ο συνδυασμός κωδικών πρόσβασης που βασίζονται στη φωνή, με άλλες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας που είναι λιγότερο πλαστογραφήσιμες, μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε την παραβίαση από κλώνους φωνής. Μπορούμε επίσης να ενθαρρύνουμε τα πιο εύπιστα αγαπημένα μας πρόσωπα να κλείσουν το τηλέφωνο και να μας καλέσουν οι ίδιοι, αν υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Και υπενθυμίζουμε σε αυτούς (και στους εαυτούς μας) ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε όλα όσα βλέπουμε και ακούμε στο διαδίκτυο.

https://www.sofokleousin.gr


Κατεβάστε το αρχείο: foni-texniti-noimosini.jpg

  Σχολιασμός Θέματος «Tεχνητή νοημοσύνη κλωνοποίησης φωνής επιτρέπει να "μιλάμε" πολλές γλώσσες - Οφέλη και... κίνδυνοι»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Ειδήσεις Ελλάδα

 
 

Πόσοι δισεκατομμυριούχοι ζουν στην Αθήνα; Η λίστα με τις πλουσιότερες πόλεις στον κόσμο

 6/6/2023 
 

Πυρηνική βόμβα το ιδιωτικό χρέος στα 382 δισ. ευρώ

 6/6/2023 
 

Αλήθειες και ψέματα για τους φόρους και τη φοροκαταιγίδα που προκαλεί σκληρές κόντρες

 6/6/2023 
 

ΙΕΛΚΑ: Δύο στους τρεις καταναλωτές διαλέγουν τα πιο φτηνά τρόφιμα

 2/6/2023 
 

«Βόμβα» από Μυτιληναίο – Σκέψεις για μεταφορά της έδρας εκτός Ελλάδος

 2/6/2023 
 

«Αγκάθια» οι άγονοι πλειστηριασμοί

 29/5/2023 
 

Το «πλιάτσικο» της ιδιωτικοποίησης του νερού στην Αγγλία

 25/5/2023 
 

Πληθωρισμό διαρκείας στην Ευρώπη βλέπει η Κομισιόν – Τι προτείνει

 24/5/2023 
 

Αρχίζουν τα δύσκολα στα δημοσιονομικά - Πιέσεις για έλλειμμα, δαπάνες

 23/5/2023 
 

Πότε λήγουν τα μέτρα για τη τιμή στο ρεύμα - Τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις

 22/5/2023 
 

Πόσο κοστίζουν οι προεκλογικές υποσχέσεις

 16/5/2023 
 

Η ΕΛΣΤΑΤ μέτρησε την ποιότητα ζωής στην Ελλάδα: Το 1,9% πλήρως ικανοποιημένο από τα οικονομικά του

 16/5/2023 
 

«Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για το «φάλτσο» Σκέρτσου με τις γερμανικές αποζημιώσεις

 12/5/2023 
 

Εκλογές 2023: Ανοιχτή επιστολή Αλέκου Παπαδόπουλου σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για την ελληνική οικονομία - Οι προειδοποιήσεις του

 10/5/2023 
 

Αντικειμενικές αξίες: Πάει πίσω η αυτόματη αναπροσαρμογή

 4/5/2023 
 

Αποτελέσματα έρευνας ΣΕΒΕ για την απασχόληση στις ελληνικές επιχειρήσεις - Έντονος προβληματισμός απορρέει από την αρχική καταγραφή των αποτελεσμάτων

 2/5/2023 
 

Η επιτροπή-όνειδος «εξαφάνισε» πρόστιμα €5.000.000 για πλαστά τιμολόγια

 28/4/2023 
 

Θεατρική Παράσταση στην Θεσσαλονίκη «Η Αναρχική» του David Mamet

 26/4/2023 
 

Παγκόσμια έλλειψη ρυζιού

 21/4/2023 
 

«Χρυσοτόκος όρνιθα» για τους Σουηδούς η Intrum Hellas(1 σχόλιo/α)

 19/4/2023 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ειδήσεις Ελλάδα

Ειδήσεις Κόσμος

Επιλεγμένες Οικονομικές Ειδήσεις από Ελλάδα & Κόσμο

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Σας καλούμε στις 16/06/2023, στις 13.00, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
Η σιωπή του προεδρείου του ΟΕΕ και το τέλος των μικρών λογιστικών γραφείων. Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 
Τι προτείναμε στην συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικών θεμάτων Λογιστή – Φοροτεχνικού  
Δελτίο Τύπου της ΑΚΙΟΕ απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Ο.Ε.Ε “Έκαστος εφ’ ω ετάχθη”, εσείς με τις εντολές των κομματικών σας οργάνων εμείς με τις θελήσεις των συνάδελφων και τις κοινωνίας 
Εγγραφή στα μητρώα του ΟΕΕ μη πτυχιούχων !!!! 
Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. στους υπουργούς κ. Χ. Σταικούρα, κ. Κ. Χατζηδάκη και τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή σχετικά με την προστασία των λογιστών και των πελατών τους από γεγονότα ανωτέρας βίας. 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Τι θα ισχύσει από την 1η Αυγούστου για τις τροποποιητικές δηλώσεις
Πότε δεν κοστίζουν οι διορθώσεις των φορολογικών δηλώσεων
Τι χαρτιά μπορεί να σας ζητήσει ανά πάσα στιγμή η Εφορία
"Ουδέν κρυπτόν" για την ΑΑΔΕ -Ελεγχοι μετά από διασταυρώσεις στοιχείων 
ΑΑΔΕ: «Έρχεται» αυτόματο σύστημα που θα ειδοποιεί τους φορολογουμένους που κινδυνεύουν να χάσουν κάποια ρύθμιση 
Τον Ιούνιο ξεκινάει η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Αλλαγές στα πρόστιμα της εφορίας 
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: Αναζητώντας και Διαπιστώνοντας. Τιμητικός Τόμος για τον Ομότιμο Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας Γεώργιο Θ. Χατζηκωνσταντίνου 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ – ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Tης Αιμιλιας Κατρινακης & του Μιχαηλ Πιερη 
"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα