Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
21/2/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 624
 
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

O Τραμπ απέναντι στη "σοσιαλιστική απειλή". Tου Paul Krugman (*)
ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......
Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας
Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...
Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Αντώναρος για Γεωργιάδη: Ποιος θα πυροβολούσε έναν πυροβολημένο;  
Μοχέντ Αλτράντ από το βιβλίο του :Μποανταουί Ένα παιδί από την έρημο 
Έχετε όραση επιλεκτική….., είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη  

Περισσότερα...

λάλησαν...

Φωκάς: Αν παραποιήσουν το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής θα δουν τι εστί βερίκοκο 
Οι μπασκετμπολίστες απαντούν στον Άδωνη για τον Αντετοκούνμπο  
Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος και άναψε φωτιές στη ΝΔ 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/12/2009   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 - 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 - FAX: 210-8253446 * E - mail: pofee@otenet.gr Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

 

Προς τα Μέλη του Ο.Ε.Ε.

Αθήνα: 30/09/2009

Κοινοποίηση προς τα Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Απάντηση σε χθεσινή ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. που μας κοινοποιήθηκε με e-mail:

          Ο «εκπρόσωπος» της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας, μιας «προσωποπαγούς» παράταξης στο Ο.Ε.Ε., θέλει να ξεγελάει τον εαυτό του - ίσως και τους «δικούς του» ανθρώπους - πιστεύοντας (γιατί δυστυχώς πες - πες το πιστεύεις και ο ίδιος ακόμη και αν δεν το ομολογείς δημόσια) ότι:

          1.- Οι Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Λογιστές - Φοροτεχνικοί περίμεναν την επιβεβαίωσή του για να πεισθούν ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αγωνίζεται καθημερινά για την ουσιαστική κατοχύρωση του Επαγγέλματος που ασκούν .

          2.- Οι έντιμοι Οικονομολόγοι μπορεί να είναι αντίθετοι με την ουσιαστική κατοχύρωσητου Επαγγέλματός μας που θα γίνει ΜΟΝΟΝ με την «απομάκρυνση» ΟΛΩΝ αυτών που ενώ είναι - ή είναι εν δυνάμει - ΜΕΛΗ της Α.Κ.Ι.Ο.Ε. . Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι πολλοί πτυχιούχοι Ανωτάτων Οικονομικών Σχολών που εργάζονται είτε ως υπάλληλοι στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο Τομέα και στις πρώην Δ.Ε.Κ.Ο. ή στις Τράπεζες αλλά και  ως Καθηγητές ή Μελετητές κ.α. ασκούν, τις πιο πολλές φορές παράνομα, προσωπικά οι ίδιοι ή πολύ συχνά «κρυμμένοι» πίσω από συγγενικά τους πρόσωπα και το Επάγγελμά μας, τις περισσότερες φορές ακόμη και χωρίς Άδεια ή με μια Άδεια από το «τότε» που ποτέ δεν ανανεώθηκε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν ασκεί έλεγχο ποιος και τι υπογράφει.

          3.- Τα Πολιτικά Κόμματα ενδιαφέρονται για την αόριστη άποψη του και την αβάσιμη κριτική που ασκεί η οποία έχει αποδειχθεί κατ' επανάληψη ότι αποτελεί εφαρμογή, στην πράξη, της λαϊκής ρήσης : «ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

          4.- Η συμμετοχή του στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είναι αρκετή να ανακόψει τις προσπάθειες ενός ολόκληρου Κλάδουπου επιζητά εδώ και δεκαετίες την ουσιαστική κατοχύρωση του Λειτουργήματος που ασκούμε και την πάταξη της παραοικονομίας στον Κλάδο των Ελευθέρων Επαγγελματιών Φοροτεχνικών - Λογιστών

          5.- Το Προεδρείο της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. δεν ανέλυσε - πριν ορίσει εκπρόσωπό του Ο.Ε.Ε. στην ομάδα εργασίας - την πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και δεν ενημέρωσε  ότι με την υλοποίησή της κατοχυρώνονται και αυξάνονται τα έσοδα του Ο.Ε.Ε. από την έκδοση και ανανέωση των Αδειών που μας χορηγεί καθώς μέχρι σήμερα χιλιάδες κάτοχοι Αδειών δεν τις ανανέωναν εφόσον καμία Υπηρεσία δεν τις ζητούσε

          6. - Ότι ο Δούρειος Ίππος του Κλάδου μας που ο ίδιος κατασκεύασε για να μαζεύει ψήφους για την συμμετοχή του στην Κ.Δ του Ο.Ε.Ε και ο οποίος πλέον είναι Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο ΔΕΝ  μπορεί να εκπροσωπήσει ΠΟΥΘΕΝΑ κανέναν Κλάδο γιατί απλούστατα δεν είναι ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

          7.- Η  Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  δεν έκανε προκαταρκτικές συζητήσεις και με τα δύο μεγάλα Πολιτικά Κόμματα ΠΡΙΝ καταθέσει την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη πρότασή της για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων, επιδιώκοντας, με την τακτική αυτή, ένα τόσο σημαντικό και ουσιαστικό θέμα για τον Κλάδο και την Εθνική Οικονομία να μην αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εντός και εκτός Βουλής.

 

          Τελειώνοντας, και για τελευταία φορά, επισημαίνουμε ότι:

 

Ø      Μπορείς να συνεχίσεις να «κοιμάσαι», ήσυχος, τον «ύπνο του δικαίου» κ. Π.Αλεβιζάκη που αυτοανακηρύχθηκες  μοναδικός υπερασπιστής των «συμφερόντων» του Ο.Ε.Ε., γιατί η πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων  δεν αφαιρεί καμία από τις μέχρι σήμερα αρμοδιότητες του Ο.Ε.Ε. ενώ ταυτόχρονα υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ όσους ασκούν ΝΟΜΙΜΑ το επάγγελμα να ανανεώνουν - πληρώνοντας -  την Άδειά τους. Το Δ.Σ. και η Γ.Σ. των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχουν διακομματική σύνθεση - μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο - και στόχος μας είναι ΜΟΝΟΝ η προάσπιση των συμφερόντων του Κλάδου , κυρίως από αυτούς που περιοδικά δηλώνουν «φίλοι» όταν προσδοκούν προσωπικά οφέλη και αυτή η σύνθεση απόψεων και ιδεών της δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για την προώθηση των αιτημάτων του Κλάδου ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα ασκεί διακυβέρνηση μέσα από την κατάθεση ξεκάθαρων και τεκμηριωμένων προτάσεων.

Ø      Τόσο η  Πολιτική Ηγεσία του ΥΠ.ΟΙ.Κ.Ο. μέχρι χθές  όσο και ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. «βλέπουν» ότι είναι αναγκαίο το «ξεκαθάρισμα» στον Κλάδο μας και για όλους αυτούς (ΠΛΗΝ του εκπροσώπου της Α.ΚΙ.Ο.Ε.) η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι η ΜΟΝΗ Ομοιοεπαγγελματική Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση του Κλάδου των Λογιστών - Φοροτεχνικών και για τον λόγο αυτό μπορεί να εκπροσωπεί όλο τον Κλάδο.

Ø      Τα Πολιτικά Κόμματα γνωρίζουν, και αξιολογούν θετικά, ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετέχει και στην αντίστοιχη Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.F.E.) επομένως τα Μέλη της θα δεσμεύονται από έναν ανάλογο Κώδικα Δεοντολογίας, τον οποίο το Ο.Ε.Ε. δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να συντάξει μέχρι σήμερα γιατί απλούστατα το Ο.Ε.Ε. δεν εκπροσωπεί τον Κλάδο αλλά απλά του έχει «ανατεθεί» η  χορήγηση και η ανανέωση των Αδειών μας και ο ανευθυνο-υπεύθυνος εκπρόσωπος της Α.ΚΙ.Ο.Ε. ανέλαβε ένα ακόμη έργο που δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να προχωρήσει.

Ø      Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Κλάδο μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του είτε στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είτε στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την βελτίωση των προϋποθέσεων και των όρων πιστοποίησης των Λογιστικών Γραφείων ενώ το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αναλαμβάνει την, ηθική, υποχρέωση να δίνει την μέγιστη δημοσιότητα σε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του θέματος.

Ø      Καμουφλαρισμένος πίσω από την επωνυμία μιας παράταξης του Ο.Ε.Ε. ο εκπρόσωπός της εκτοξεύει «πυροτεχνήματα» με βασικό στόχο να μειώσει τον θετικό αντίκτυπο από την δράση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. . Εφόσον αυτά χάνονται στο μαύρο σκοτάδι που τον περιτριγυρίζει θα έπρεπε να υιοθετήσουμε την στάση «η σιωπή μας προς απάντησή σου», όμως η συνεχείς προσπάθεια που καταβάλλουμε για την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών μας προς όφελος ΟΛΟΥ του Κλάδου - Μελών και Μη ακόμη Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., μας υποχρέωσε να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας καθώς «η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός»

 

  Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

            

Πανίδης  Αβραάμ                                                   Πατέλης Γ. Νικόλαος

  Σχολιασμός Θέματος «Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ»  
  alevizakis είπε...

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς συνάδελφοι διαφορετικά χωρίς τους ''καθημερινούς και ουσιαστικούς αγώνες σας δεν θα είχαμε την πολυπόθητοι κατοχύρωση που έχετε κατορθώσει''. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η κατοχύρωση δεν έρχεται όταν είσαι παρατρεχάμενος και νεροκουβαλητής τους εκάστοτε Υπουργού. Δεν είναι καταχώριση η διαβεβαίωση του κ. Παπαθανάσιου ότι θα σας δώσει το μητρώο των Λογιστών Φοροτεχνών ούτε να έχετε εσείς την πιστοποίηση των γραφείων των Λογιστών Φοροτεχνών. Γιατί μπορεί αν και μέλη του ΟΕΕ να επιδιώξατε να πάρετε αρμοδιότητες του ΟΕΕ, σε βάρος του συνόλου των συνάδελφων και του επαγγέλματος , αλλά αφού σας σέβονταν και σας εκτιμούσαν γατί δεν επιβάλατε παράλληλα την κατάργηση του άρθρο 38 του Ν. 2873/2000. Γιατί δεν επιβάλατε με την εκτίμηση που σας είχαν την γενίκευση της νέας τεχνολογίας στο επάγγελμα και την κατάργηση της αυτοπεραίωσης που και μας υποβαθμίζει και καλύπτει όλους τους παράνομους. Γιατι δεν επιβάλατε την κατάργηση της πολυνομίας που βασανίζει τον τόπο και το επάγγελμα ; Αυτά και αλλά πολλά θα μπορούσατε να κάνετε για το επάγγελμα αφού είχατε και έχετε τις γνωριμίες , τις επαφές και την εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας. Δυστυχώς συνάδελφοι άλλο να ξημεροβραδιάζεσαι στους διαδρόμους των υπουργείων και να φτιάξεις κλίμα υπέρ κάποιων υπουργών και άλλο να διεκδικείς για το συνάδελφο. Τώρα μπορείτε να μας ειρωνεύεστε και να χλευάζετε την ασυμβίβαστη στάση μας. Έχετε κάθε δικαίωμα αφού ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα τις αρχές και τις άξιες που έχει. Πράξτε όπως θέλετε είμαστε όλοι γνωστοί από τις πράξεις μας.

 
 προσθήκη στις 10/12/2009 1:39:54 μμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ Δυτικής Κρήτης σχετικά με την μη τήρηση των συμφωνηθέντων για το προεδρείο στο 15ο Π.Τ..

 7/2/2019 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του ΟΕΕ ;

 23/1/2019 
 

Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών

 16/1/2019 
 

Δημιουργική καταστροφή στην Δ Βιομηχανική επανάσταση . Του Δανιηλίδης Νικόλαος Φοιτητής ΕΑΠ.

 14/1/2019 
 

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

 11/1/2019 
 

Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων

 5/1/2019 
 

Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Kαθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 28/11/2018 
 

Εκδήλωση για το επιστημονικό έργο, την συγγραφική δουλειά, την ακαδημαϊκή διαδρομή και την προσωπικότητα του Κώστα Βεργόπουλου.

 23/11/2018 
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ Με θέμα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ»

 17/11/2018 
 

Η φορολογία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε από όλους . Του Χρόνη Ισαακίδη Πρόεδρου του ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

 14/11/2018 
 

Στην αύξηση των συνδρομών στο ΟΕΕ η Α.ΚΙ.Ο.Ε είναι αντίθετη

 14/11/2018 
 

Παράταση υποβολής εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων

 28/9/2018 
 

Κομματικός ή Επιστημονικός φορέας το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος ; Tου Αλεβιζάκης Παναγιώτης Μέλος της Κ.Δ. του ΟΕΕ Εκ/πος της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 26/9/2018 
 

Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού Θέμα Η κρίση των ηθικών αξιών στην σύγχρονη Ελλάδα είναι αίτιο η αποτέλεσμα της κατάστασης ;

 26/9/2018 
 

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με την ηλεκτρονική τιμολόγηση και διαβίβα-ση στην ΑΑΔΕ

 18/9/2018 
 

Άρθρο Γνώμης του Γεωργίου Βασιλάκη Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού

 10/9/2018 
 

Οι “ορέξεις” για νέο νομικό πρόσωπο στο χώρο των Λογιστών

 5/9/2018 
 

Οι συνάδελφοι Λογιστές Α Τάξης θα μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων

 28/8/2018 
 

Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις περί απάτης από Λογιστές για παράνομες επιστροφές. Από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

 23/8/2018 
 

Η αυθαιρεσία της διοίκησης έναντι των φορολογουμένων. Απο την ΑΚΙΟΕ

 24/7/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ Δυτικής Κρήτης σχετικά με την μη τήρηση των συμφωνηθέντων για το προεδρείο στο 15ο Π.Τ..  
Α.ΚΙ.Ο.Ε. Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του ΟΕΕ ; 
Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών 
Δημιουργική καταστροφή στην Δ Βιομηχανική επανάσταση . Του Δανιηλίδης Νικόλαος Φοιτητής ΕΑΠ. 
ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης 
Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
A. 1057 /11-02-2019 Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση ακραίων καιρικών συνθηκών (έντονες βροχοπτώσεις - χαλαζοπτώσεις) την 12.01.2019 στο Δήμο..
ΔΔΘΕΚΑ Α 1014685 ΕΞ 2019 Κοινοποίηση του Εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 2018/1012 της Επιτροπής της 17ης Ιουλίου 2018, για την επιβολή προσωρινού δασμού αντιντάμπινγκ στις εισαγωγές ηλεκτρικών ποδηλάτων, καταγωγής Λαϊκής Δημοκρατίας ..
ΔΔΘΕΚΑ Α 1008830 ΕΞ 2019 Κοινοποίηση του Εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 2018/1121 της Επιτροπής της 10ης Αυγούστου 2018, για την τροποποίηση του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 2015/1518 της Επιτροπής , για την επιβολή οριστικού ..
ΔΔΘΕΚΑ Α 1014680 ΕΞ 2019 Διορθωτικό στον κανονισμό (ΕΕ) 2018/683 της Επιτροπής, της 4ης Μαΐου 2018, για την επιβολή προσωρινού δασμού αντιντάμπινγκ στις εισαγωγές ορισμένων επισώτρων με πιεσμένο αέρα, καινούργιων ή αναγομωμένων, ..
ΔΔΘΕΚΑ Α 1014681 ΕΞ 2019 Ανακοίνωση σχετικά με τον εκτελεστικό κανονισμό (ΕΕ) 2017/2179 της Επιτροπής, για την επιβολή οριστικού δασμού αντιντάμπινγκ στις εισαγωγές κεραμικών πλακιδίων , καταγωγής Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας: αλλαγή ..
ΔΔΘΕΚΑ Α 1014687 ΕΞ 2019 Κοινοποίηση της Εκτελεστικής Απόφασης (ΕΕ) αριθ. 2018/1037 της Επιτροπής της 20ης Ιουλίου 2018, για την περάτωση της διαδικασίας αντιντάμπινγκ σχετικά με τις εισαγωγές σιδηροχρωμίου χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθ..

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Κωδικας Τελων Χαρτοσημου Και Κωδικας Φορου Συγκεντρωσης Κεφαλαιων

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα