Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
26/5/2019
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 10912
 
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» . Του Γιώργου Δουράκη
Το τέλος της λιτότητας ή της δημοκρατικής Ευρώπης; Δημοσίευση: Του Γιώργου Δουράκη*
«Ο καπιταλισμός θα είναι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη»
Η Ευρώπη σε θανάσιμο κίνδυνο.The Guardian, El Pais, Le Monde, La Repubblica, Gazeta Wyborcza, Der Tagesspiegel, Irish Times, Εφημερίδα των Συντακτών
Απάντηση Ντανιέλ Νουί σε Νίκο Χουντή για τα σκανδαλώδη δάνεια σε τραπεζικά στελέχη

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Είπαν για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο 
Ανδρέας Παπανδρέου πρώην Πρωθυπουργός έχει πει .... 
Για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την υπόθεση Novartis ειπε ο κ. Λαζόπουλος 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Οι χυδαίες ατάκες του Ψαριανού για την Έφη Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι» 
Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής-Κυκλάδων για τις 120 δόσεις 
Είπε ο κ. Κώστας Δέρβος , υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ

�������� 
 

Ημερομηνία: 4/12/2009   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 - 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 - FAX: 210-8253446 * E - mail: pofee@otenet.gr Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

 

Προς τα Μέλη του Ο.Ε.Ε.

Αθήνα: 30/09/2009

Κοινοποίηση προς τα Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Απάντηση σε χθεσινή ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. που μας κοινοποιήθηκε με e-mail:

          Ο «εκπρόσωπος» της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας, μιας «προσωποπαγούς» παράταξης στο Ο.Ε.Ε., θέλει να ξεγελάει τον εαυτό του - ίσως και τους «δικούς του» ανθρώπους - πιστεύοντας (γιατί δυστυχώς πες - πες το πιστεύεις και ο ίδιος ακόμη και αν δεν το ομολογείς δημόσια) ότι:

          1.- Οι Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Λογιστές - Φοροτεχνικοί περίμεναν την επιβεβαίωσή του για να πεισθούν ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αγωνίζεται καθημερινά για την ουσιαστική κατοχύρωση του Επαγγέλματος που ασκούν .

          2.- Οι έντιμοι Οικονομολόγοι μπορεί να είναι αντίθετοι με την ουσιαστική κατοχύρωσητου Επαγγέλματός μας που θα γίνει ΜΟΝΟΝ με την «απομάκρυνση» ΟΛΩΝ αυτών που ενώ είναι - ή είναι εν δυνάμει - ΜΕΛΗ της Α.Κ.Ι.Ο.Ε. . Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι πολλοί πτυχιούχοι Ανωτάτων Οικονομικών Σχολών που εργάζονται είτε ως υπάλληλοι στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο Τομέα και στις πρώην Δ.Ε.Κ.Ο. ή στις Τράπεζες αλλά και  ως Καθηγητές ή Μελετητές κ.α. ασκούν, τις πιο πολλές φορές παράνομα, προσωπικά οι ίδιοι ή πολύ συχνά «κρυμμένοι» πίσω από συγγενικά τους πρόσωπα και το Επάγγελμά μας, τις περισσότερες φορές ακόμη και χωρίς Άδεια ή με μια Άδεια από το «τότε» που ποτέ δεν ανανεώθηκε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν ασκεί έλεγχο ποιος και τι υπογράφει.

          3.- Τα Πολιτικά Κόμματα ενδιαφέρονται για την αόριστη άποψη του και την αβάσιμη κριτική που ασκεί η οποία έχει αποδειχθεί κατ' επανάληψη ότι αποτελεί εφαρμογή, στην πράξη, της λαϊκής ρήσης : «ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

          4.- Η συμμετοχή του στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είναι αρκετή να ανακόψει τις προσπάθειες ενός ολόκληρου Κλάδουπου επιζητά εδώ και δεκαετίες την ουσιαστική κατοχύρωση του Λειτουργήματος που ασκούμε και την πάταξη της παραοικονομίας στον Κλάδο των Ελευθέρων Επαγγελματιών Φοροτεχνικών - Λογιστών

          5.- Το Προεδρείο της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. δεν ανέλυσε - πριν ορίσει εκπρόσωπό του Ο.Ε.Ε. στην ομάδα εργασίας - την πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και δεν ενημέρωσε  ότι με την υλοποίησή της κατοχυρώνονται και αυξάνονται τα έσοδα του Ο.Ε.Ε. από την έκδοση και ανανέωση των Αδειών που μας χορηγεί καθώς μέχρι σήμερα χιλιάδες κάτοχοι Αδειών δεν τις ανανέωναν εφόσον καμία Υπηρεσία δεν τις ζητούσε

          6. - Ότι ο Δούρειος Ίππος του Κλάδου μας που ο ίδιος κατασκεύασε για να μαζεύει ψήφους για την συμμετοχή του στην Κ.Δ του Ο.Ε.Ε και ο οποίος πλέον είναι Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο ΔΕΝ  μπορεί να εκπροσωπήσει ΠΟΥΘΕΝΑ κανέναν Κλάδο γιατί απλούστατα δεν είναι ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

          7.- Η  Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  δεν έκανε προκαταρκτικές συζητήσεις και με τα δύο μεγάλα Πολιτικά Κόμματα ΠΡΙΝ καταθέσει την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη πρότασή της για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων, επιδιώκοντας, με την τακτική αυτή, ένα τόσο σημαντικό και ουσιαστικό θέμα για τον Κλάδο και την Εθνική Οικονομία να μην αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εντός και εκτός Βουλής.

 

          Τελειώνοντας, και για τελευταία φορά, επισημαίνουμε ότι:

 

Ø      Μπορείς να συνεχίσεις να «κοιμάσαι», ήσυχος, τον «ύπνο του δικαίου» κ. Π.Αλεβιζάκη που αυτοανακηρύχθηκες  μοναδικός υπερασπιστής των «συμφερόντων» του Ο.Ε.Ε., γιατί η πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση των Λογιστικών Γραφείων  δεν αφαιρεί καμία από τις μέχρι σήμερα αρμοδιότητες του Ο.Ε.Ε. ενώ ταυτόχρονα υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ όσους ασκούν ΝΟΜΙΜΑ το επάγγελμα να ανανεώνουν - πληρώνοντας -  την Άδειά τους. Το Δ.Σ. και η Γ.Σ. των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχουν διακομματική σύνθεση - μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο - και στόχος μας είναι ΜΟΝΟΝ η προάσπιση των συμφερόντων του Κλάδου , κυρίως από αυτούς που περιοδικά δηλώνουν «φίλοι» όταν προσδοκούν προσωπικά οφέλη και αυτή η σύνθεση απόψεων και ιδεών της δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για την προώθηση των αιτημάτων του Κλάδου ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα ασκεί διακυβέρνηση μέσα από την κατάθεση ξεκάθαρων και τεκμηριωμένων προτάσεων.

Ø      Τόσο η  Πολιτική Ηγεσία του ΥΠ.ΟΙ.Κ.Ο. μέχρι χθές  όσο και ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. «βλέπουν» ότι είναι αναγκαίο το «ξεκαθάρισμα» στον Κλάδο μας και για όλους αυτούς (ΠΛΗΝ του εκπροσώπου της Α.ΚΙ.Ο.Ε.) η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι η ΜΟΝΗ Ομοιοεπαγγελματική Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση του Κλάδου των Λογιστών - Φοροτεχνικών και για τον λόγο αυτό μπορεί να εκπροσωπεί όλο τον Κλάδο.

Ø      Τα Πολιτικά Κόμματα γνωρίζουν, και αξιολογούν θετικά, ότι η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετέχει και στην αντίστοιχη Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.F.E.) επομένως τα Μέλη της θα δεσμεύονται από έναν ανάλογο Κώδικα Δεοντολογίας, τον οποίο το Ο.Ε.Ε. δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να συντάξει μέχρι σήμερα γιατί απλούστατα το Ο.Ε.Ε. δεν εκπροσωπεί τον Κλάδο αλλά απλά του έχει «ανατεθεί» η  χορήγηση και η ανανέωση των Αδειών μας και ο ανευθυνο-υπεύθυνος εκπρόσωπος της Α.ΚΙ.Ο.Ε. ανέλαβε ένα ακόμη έργο που δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να προχωρήσει.

Ø      Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Κλάδο μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του είτε στην Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε. είτε στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την βελτίωση των προϋποθέσεων και των όρων πιστοποίησης των Λογιστικών Γραφείων ενώ το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αναλαμβάνει την, ηθική, υποχρέωση να δίνει την μέγιστη δημοσιότητα σε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του θέματος.

Ø      Καμουφλαρισμένος πίσω από την επωνυμία μιας παράταξης του Ο.Ε.Ε. ο εκπρόσωπός της εκτοξεύει «πυροτεχνήματα» με βασικό στόχο να μειώσει τον θετικό αντίκτυπο από την δράση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. . Εφόσον αυτά χάνονται στο μαύρο σκοτάδι που τον περιτριγυρίζει θα έπρεπε να υιοθετήσουμε την στάση «η σιωπή μας προς απάντησή σου», όμως η συνεχείς προσπάθεια που καταβάλλουμε για την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών μας προς όφελος ΟΛΟΥ του Κλάδου - Μελών και Μη ακόμη Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., μας υποχρέωσε να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας καθώς «η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός»

 

  Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

            

Πανίδης  Αβραάμ                                                   Πατέλης Γ. Νικόλαος

  Σχολιασμός Θέματος «Τι ανακοινώνει για τον εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Κίνησης η ΠΟΦΕΕ»  
  alevizakis είπε...

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς συνάδελφοι διαφορετικά χωρίς τους ''καθημερινούς και ουσιαστικούς αγώνες σας δεν θα είχαμε την πολυπόθητοι κατοχύρωση που έχετε κατορθώσει''. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η κατοχύρωση δεν έρχεται όταν είσαι παρατρεχάμενος και νεροκουβαλητής τους εκάστοτε Υπουργού. Δεν είναι καταχώριση η διαβεβαίωση του κ. Παπαθανάσιου ότι θα σας δώσει το μητρώο των Λογιστών Φοροτεχνών ούτε να έχετε εσείς την πιστοποίηση των γραφείων των Λογιστών Φοροτεχνών. Γιατί μπορεί αν και μέλη του ΟΕΕ να επιδιώξατε να πάρετε αρμοδιότητες του ΟΕΕ, σε βάρος του συνόλου των συνάδελφων και του επαγγέλματος , αλλά αφού σας σέβονταν και σας εκτιμούσαν γατί δεν επιβάλατε παράλληλα την κατάργηση του άρθρο 38 του Ν. 2873/2000. Γιατί δεν επιβάλατε με την εκτίμηση που σας είχαν την γενίκευση της νέας τεχνολογίας στο επάγγελμα και την κατάργηση της αυτοπεραίωσης που και μας υποβαθμίζει και καλύπτει όλους τους παράνομους. Γιατι δεν επιβάλατε την κατάργηση της πολυνομίας που βασανίζει τον τόπο και το επάγγελμα ; Αυτά και αλλά πολλά θα μπορούσατε να κάνετε για το επάγγελμα αφού είχατε και έχετε τις γνωριμίες , τις επαφές και την εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας. Δυστυχώς συνάδελφοι άλλο να ξημεροβραδιάζεσαι στους διαδρόμους των υπουργείων και να φτιάξεις κλίμα υπέρ κάποιων υπουργών και άλλο να διεκδικείς για το συνάδελφο. Τώρα μπορείτε να μας ειρωνεύεστε και να χλευάζετε την ασυμβίβαστη στάση μας. Έχετε κάθε δικαίωμα αφού ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα τις αρχές και τις άξιες που έχει. Πράξτε όπως θέλετε είμαστε όλοι γνωστοί από τις πράξεις μας.

 
 προσθήκη στις 10/12/2009 1:39:54 μμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία

 
 

Παράταση στις Μ.Υ.Φ.

 15/5/2019 
 

Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα

 7/5/2019 
 

Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά

 6/5/2019 
 

Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

 25/4/2019 
 

Αίτημα για παράταση Μ.Φ.Υ. από την Πανελλήνια Ομοσπονδια Οικονομολόγων

 28/3/2019 
 

Επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

 26/3/2019 
 

Εκδήλωση 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε. «Η Φορολογική Δικαιοσύνη Όχημα για την Ανάπτυξη. Στόχος ένα Απλό και Σταθερό Φορολογικό Σύστημα»

 20/3/2019 
 

Παρουσίαση του Βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή κ. Ρουμελιώτη Παναγιώτη ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΙ ;

 18/3/2019 
 

ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΙΗΤΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

 8/3/2019 
 

Ανακοίνωση της ΑΚΙΟΕ Δυτικής Κρήτης σχετικά με την μη τήρηση των συμφωνηθέντων για το προεδρείο στο 15ο Π.Τ..

 7/2/2019 
 

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του ΟΕΕ ;

 23/1/2019 
 

Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών

 16/1/2019 
 

Δημιουργική καταστροφή στην Δ Βιομηχανική επανάσταση . Του Δανιηλίδης Νικόλαος Φοιτητής ΕΑΠ.

 14/1/2019 
 

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.Tου Γιώργoυ Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

 11/1/2019 
 

Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων

 5/1/2019 
 

Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Kαθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη

 28/11/2018 
 

Εκδήλωση για το επιστημονικό έργο, την συγγραφική δουλειά, την ακαδημαϊκή διαδρομή και την προσωπικότητα του Κώστα Βεργόπουλου.

 23/11/2018 
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ Με θέμα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ»

 17/11/2018 
 

Η φορολογία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε από όλους . Του Χρόνη Ισαακίδη Πρόεδρου του ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

 14/11/2018 
 

Στην αύξηση των συνδρομών στο ΟΕΕ η Α.ΚΙ.Ο.Ε είναι αντίθετη

 14/11/2018 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παράταση στις Μ.Υ.Φ. 
Σεμινάριο για την Φορολογία Νομικών Προσώπων στην Αθήνα  
Σεμινάριο Φορολογίας Νομικών Προσώπων στα Χανιά  
Παράταση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρου προχώρησε με Απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων 
Αίτημα για παράταση Μ.Φ.Υ. από την Πανελλήνια Ομοσπονδια Οικονομολόγων  
Επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο απο το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης  

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών και τις 120 δόσεις
Ενισχύσεις 150 εκατ. ευρώ για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
Ερωταπαντήσεις για ρύθμιση οφειλών στην εφορία
Μείωση συντελεστών ΦΠΑ
Εργασία: Νέα «όπλα» στα χέρια των εργαζομένων - Τι αλλάζει σε απολύσεις και συμβάσεις 
Παράταση για την εγγραφή στο «e-Μητρώο Πλοίων» 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Φρατζέσκα της Χρυσούλας Δημητρακάκης

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα