Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
27/2/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 12281
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;
ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης
Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά
Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**
Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα... μέχρι που χιόνισε πολύ»  
Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων  
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Παναγιώτης Κουρουμπλής : Για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας  
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ για τους πλειστηριασμούς 
Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά με το Oruc Reis 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ; Οι νέες προτεραιότητες του ΔΝΤ του DOMINIQUE STRAUSS

�������� 
 

Ημερομηνία: 7/1/2010   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Οι νέες προτεραιότητες του ΔΝΤ

DOMINIQUE STRAUSS-KAHN | Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Πριν από έναν χρόνο περίπου η παγκόσμια οικονομική κατάσταση φάνταζε δυσοίωνη: σοβαρή παγκόσμια ύφεση, σημαντική μείωση του πλούτου και πτώση στο εμπόριο και στην απασχόληση. Αποφεύχθηκε όμως μια καταστροφή στα μέτρα της «Μεγάλης Υφεσης» χάρη στον άνευ προηγουμένου συντονισμό της οικονομικής πολιτικής ανάμεσα στις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Η συνέχιση της συνεργασίας ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει την κληρονομιά της παρούσας κρίσης.

Η παγκόσμια οικονομία έχει πάρει σήμερα τον δρόμο της ανάκαμψης, αν και άνισα, και οι οικονομικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Παραμένουν όμως σύννεφα αβεβαιότητας και υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

▅ Σταθερό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα

Πανικόβλητοι Αμερικανοί από τα νέα τού κραχ έξω από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 24 Οκτωβρίου 1929. Ανάλογη καταστροφή από την οικονομική κρίση αποφεύχθηκε πέρυσι χάρη στον συντονισμό της οικονομικής πολιτικής ανάμεσα στις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο
Η δουλειά που απαιτείται για να οικοδομηθεί ένα πιο στιβαρό, σταθερό και ασφαλές παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μόλις ξεκίνησε. Επιπλέον η ανάκαμψη δεν είναι παγκόσμια, η ανεργία συνεχίζει να αυξάνεται στις περισσότερες χώρες, οι παγκόσμιες αποθεματικές ανισορροπίες δεν έχουν αντιμετωπιστεί και η κατάσταση στα φτωχότερα κράτη παραμένει ευάλωτη. Τα ζητήματα αυτά έχουν ευρείες επιπτώσεις στην παγκόσμια σταθερότητα και ειρήνη. Να θυμάστε ότι η οικονομική σταθερότητα στρώνει τον δρόμο για την ειρήνη, ενώ η ειρήνη αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το εμπόριο και τη συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη.

Συνεπώς πού βρισκόμαστε; Από άποψη πολιτικής, βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο όπου μπορούν να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στο σύστημα, εν μέρει διότι η συλλογική μας μνήμη είναι αρκετά φρέσκια για να προμηθεύσει την αναγκαία πολιτική βούληση. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία.

Τι πρέπει να γίνει; Η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, περιλαμβανομένου του ΔΝΤ, πρέπει να μεταρρυθμιστεί για να αντικατοπτρίζει τις πραγματικότητες του σήμερα, ενώ το παγκόσμιο σύστημα επιτήρησης και ρύθμισης του χρηματοοικονομικού τομέα πρέπει να ενισχυθεί. Πρόοδος έχει σημειωθεί και στα δύο αυτά μέτωπα αλλά πρέπει να συνεχιστεί το 2010 και ακόμη παραπέρα.

Το 2009 οι ηγέτες ανέδειξαν το G20 ως το κύριο φόρουμ για τη διεθνή οικονομική συνεργασία, τριπλασίασαν τους πόρους του ΔΝΤ, συμφώνησαν να διοχετεύουν μεγαλύτερο μερίδιο στις αναπτυσσόμενες χώρες και δεσμεύτηκαν ότι θα υποβάλουν το πλαίσιο της οικονομικής τους πολιτικής για «αμοιβαία αξιολόγηση» με τη βοήθεια του ΔΝΤ. Αναγνωρίζοντας ότι οι χώρες δεν μπορούν πια να αναμένουν ότι θα επιτυγχάνουν μεμονωμένα τους οικονομικούς στόχους τους, όλα τα παραπάνω αποσκοπούν στο να ενσωματωθεί ο στόχος της συλλογικής παγκόσμιας ευημερίας στον εθνικό σχεδιασμό πολιτικής.

Ποιες είναι οι προτεραιότητες για το 2010; Το περασμένο φθινόπωρο τα μέλη του ΔΝΤ προσυπέγραψαν τις προτάσεις του G20 και ζήτησαν από το Ταμείο να ασχοληθεί με τέσσερις βασικούς τομείς μεταρρυθμίσεων- τις αποκαλούμενες «Αποφάσεις της Κωνσταντινούπολης»το 2010: την εντολή του ΔΝΤ, τον χρηματοδοτικό ρόλο του ΔΝΤ, τη διακυβέρνηση και την πολυμερή εποπτεία.

Πρώτον, θα επανεξετάσουμε την αρχική εντολή του Ταμείου- όπως περιγράφεται στο Καταστατικό του ΔΝΤ και εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια- υπό το πρίσμα των πολιτικών του οικονομικού και του χρηματοπιστωτικού τομέα που επηρεάζουν σήμερα την παγκόσμια σταθερότητα. Ενώ οι ευρείς στόχοι της προώθησης της παγκόσμιας οικονομικής σταθερότητας και της συνεχιζόμενης ανάπτυξης παραμένουν στο τραπέζι, η αύξηση της ροής του κεφαλαίου διεθνώς, οι διασυνδέσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, η διασυνοριακή κατοχή περιουσιακών στοιχείων και η φύση της κρίσης αυτής υπογραμμίζουν την ανάγκη να αναθεωρήσουμε την εντολή και τους τρόπους εκτέλεσής της.

Δεύτερον, ύστερα από το ζήτημα της εντολής πρέπει να συνεργαστούμε στενά με τα μέλη για να καθορίσουμε τον βέλτιστο χρηματοδοτικό ρόλο του ΔΝΤ. Πολλές χώρες έχουν συγκεντρώσει μεγάλα επίσημα συναλλαγματικά αποθέματα, εν μέρει ως μεγαλύτερη αυτοεξασφάλιση κατά των αντίξοων εξωτερικών εξελίξεων. Η αυτοεξασφάλιση όμως περιπλέκει την εσωτερική νομισματική και συναλλαγματική διαχείριση, αποτελεί μη σοφή διαχείριση κεφαλαίου εθνικά και παγκοσμίως και αυξάνει το ρίσκο για μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις στο μέλλον.

Ως μέρος της αναδιοργάνωσης των δανειστικών διευκολύνσεων του ΔΝΤ εισαγάγαμε το Flexible Credit Line (FCL), μια προληπτική υπηρεσία εξασφάλισης για μέλη με ισχυρές πολιτικές. Ενώ τρεις χώρες έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη διευκόλυνση (Μεξικό, Πολωνία και Κολομβία), μάλλον απαιτείται ανανέωση σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Τρίτον, στην Κωνσταντινούπολη το διοικητικό σώμα του ΔΝΤ προσυπέγραψε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για τη διακυβέρνηση που συμφωνήθηκε στο G20: μια μετατόπιση τουλάχιστον 5% (ως τον Ιανουάριο του 2011) από τις χώρες που υπερεκπροσωπούνται προς δυναμικές αναδυόμενες αγορές και αναπτυσσόμενες χώρες που υποεκπροσωπούνται. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί ένα αναγκαίο βήμα προς το να κάνουμε το Ταμείο πιο δημοκρατικό, να δώσουμε στα μέλη ένα πιο αξιόπιστο μερίδιο στη διαχείρισή του, στις στρατηγικές λειτουργίες και προσδοκίες του. Η μεγαλύτερη νομιμοποίηση, με τη σειρά της, θα κάνει το ΔΝΤ πιο αποτελεσματικό στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και σταθερότητας σε όλα τα κράτημέλη μας. Τα μέλη πρέπει να σπεύσουν να επικυρώσουν την αύξηση του ποσοστού του 2008 και να προωθήσουν την αύξηση του 2010.

Τέταρτον, το διοικητικό σώμα του ΔΝΤ προσυπέγραψε την πρόταση του G20 προκειμένου το Ταμείο να βοηθά στην πολυμερή εποπτεία. Το ΔΝΤ έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα αυτόν. Οι συμβουλές του όμως δεν οδηγούσαν πάντα σε συγκεκριμένες πολιτικές δράσεις από την πλευρά των μελών. Με την αλλαγή του ποσοστού που αναφέραμε παραπάνω και τη νέα «αμοιβαία αξιολόγηση» του G20, το εύρος της επιτήρησης θα επεκταθεί σημαντικά. Τα μέλη πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

▅ Μεταρρυθμίσεις και προκλήσεις
Τέλος, στο ζήτημα της επιτήρησης και της ρύθμισης του χρηματοοικονομικού τομέα, οι κυβερνήσεις πρέπει να προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν τη μικροεξελεγκτική (μεμονωμένες οντότητες) και τη μακροεξελεγκτική (παγκοσμίως και σε εθνικό επίπεδο) ρύθμιση. Το ΔΝΤ συνεργάζεται με το Συμβούλιο Οικονομικής Σταθερότητας και άλλους οργανισμούς για να αναπτύξει νέες αρχές και οδηγίες, μεταξύ άλλων για το κεφάλαιο, τη ρευστότητα, τις εξαγορές με δανειακές εγγυήσεις, τη διασυνδεσιμότητα, τους συστημικά σημαντικούς θεσμούς, την «περίμετρο» της ρύθμισης και τη φιλοκυκλική φύση των κανόνων. Η πρόκληση στο ζήτημα αυτό είναι να προφυλαχθούμε εναντίον του εφησυχασμού ενώ παράλληλα να μην επιβαρύνουμε το σύστημα με υπερβολική ρύθμιση.

Οι λήπτες των αποφάσεων έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ατζέντα αλλά έχουν ήδη κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Οσο θα συνεχίζουν να δουλεύουν συλλογικά για να αντιμετωπίσουν τις κοινές προκλήσεις με πνεύμα συνεργασίας, οι προοπτικές της επιτυχίας είναι καλές.

Ο κ. Ντομινίκ ΣτροςΚανείναι γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

  Σχολιασμός Θέματος «ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ; Οι νέες προτεραιότητες του ΔΝΤ του DOMINIQUE STRAUSS-KAHN»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;

 23/2/2020 
 

ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης

 21/2/2020 
 

Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά

 19/2/2020 
 

Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

 13/2/2020 
 

Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**

 10/2/2020 
 

Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

 28/1/2020 
 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

 27/1/2020 
 

ΣΔΙΤ: Η Συντριβή του Δημοσίου συμφέροντος από τον Ιδιωτικό Τομέα, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 27/1/2020 
 

Αναδιάρθρωση χρέους και «πράσινο» ομόλογο ζητά ο Βαρουφάκης

 27/1/2020 
 

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

 13/1/2020 
 

Κοινωνική ευημερία στην Ήπειρο και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / του Μιχάλη Διακομιχάλη

 13/1/2020 
 

Προβληματική Εξωτερική Πολιτική και Θαλάσσιες ζώνες. Του Νίκου Κοτζιά

 13/1/2020 
 

Πρέπει να μιλάμε για τον κόσμο που έρχεται, όχι για τα κουτσομπολιά. Του Νίκου Κοτζιά

 8/1/2020 
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη... Tου ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗ

 19/12/2019 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΘΟΔΟΙ, ΜΕΣΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Του Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πάντειο Πανεπιστήμιο

 11/12/2019 
 

Μετακεϋνσιανοί και Νεοφιλελεύθεροι-Θεωρητικές Ιδέες και Πολιτική Πρακτική. Από Σπύρος Στάλιας

 9/12/2019 
 

Στρατηγικές Παρεμβάσεις για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας: Ανάλυση Επιδράσεων και Πολιτικών

 4/12/2019 
 

Νίκος Κοτζιάς: “Ας αρχίσουμε επιτέλους να τσακωνόμαστε για το πως θέλουμε την Ελλάδα τον 21ο αιώνα”!

 25/11/2019 
 

Η απιστία ...από το δημόσιο συμφέρον.Του Χρίστου Κουτσουνάσιου*>

 25/11/2019 
 

Το Τέλος του Νεοφιλελευθερισμού και η Επάνοδος της Ιστορίας. Tου Τζόζεφ Στίγκλιτς(1 σχόλιo/α)

 18/11/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Σεμινάριο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ με θέμα «επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα»
Οι προτάσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τον προγραμματισμό του ΟΕΕ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Του Αριστομένη Τριγώνη 
Παρουσίαση βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη : ΡΗΞΗ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε. 
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ξεκινά η πάγια ρύθμιση οφειλών σε δόσεις για χρέη στην εφορία
Α. 1035 /18-02-2020 Υποχρεώσεις Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων και διαδικασίες ελέγχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων.
Υπουργική Απόφαση 11026/2020 - ΦΕΚ 491/Β/19-2-2020 Υ.Α.11026/2020 : Πρότυπα καταστατικά για τις εταιρικές μορφές Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε και Ε.Ε
Επιστροφές φόρων: Απλοποιείται η διαδικασία χωρίς Δ.Ο.Υ. - Πώς θα γίνεται
A. 1017 /27-01-2020 Καθορισμός της μορφής του προτύπου έκδοσης του ηλεκτρονικού τιμολογίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων. 
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Γεωργίου Στ. Αληφαντή

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα