Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
27/2/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 12809
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;
ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης
Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά
Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**
Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα... μέχρι που χιόνισε πολύ»  
Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων  
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Παναγιώτης Κουρουμπλής : Για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας  
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ για τους πλειστηριασμούς 
Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά με το Oruc Reis 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Ισλαμοφοβία με σάρκα και οστά Της RINKE VAN DEN BRINK

�������� 
 

Ημερομηνία: 27/2/2011   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Στις 29 Δεκεμβρίου 1997, ο ακροδεξιός βουλευτής Χανς Γιάνμαατ καταδικάζεται σε φυλάκιση δύο εβδομάδων και σε πρόστιμο 3.400 ευρώ για υποκίνηση φυλετικού μίσους. Τρία χρόνια πριν, στις 27 Οκτωβρίου 1994, στο τέλος μιας συγκέντρωσης στο Ζβόλε, είχε δεσμευθεί να βάλει τέλος στην πολυπολιτιστική κοινωνία μόλις του δινόταν η ευκαιρία.

Εντούτοις, κανείς δεν κινήθηκε νομικά ενάντια στο εκλογικό του πρόγραμμα -το οποίο, κάτω από το σύνθημα «σε κάθε πουλί η φωλιά του φαίνεται όμορφη», κήρυσσε, μεταξύ άλλων, την ίδρυση στρατοπέδων συγκέντρωσης για όσους ζητούσαν άσυλο και την απέλαση των άνεργων μεταναστών...

Δώδεκα χρόνια αργότερα, στις 14 Ιουνίου 2009, ο ακροδεξιός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς δηλώνει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ότι πρέπει «να απελάσουμε από την Ευρώπη (...) εκατομμύρια και, μάλιστα, δεκάδες εκατομμύρια μουσουλμάνους(1)»-«εγκληματίες» που τα προγράμματά τους προβλέπουν την εγκαθίδρυση του ισλαμικού νόμου στη Γηραιά Ηπειρο. Η Δικαιοσύνη μένει ασυγκίνητη.

Πώς η χώρα του Εράσμου και του Σπινόζα μπόρεσε να εξοικειωθεί με μια πολιτική ρητορική διαμετρικά αντίθετη με την ανεκτικότητα για την οποία η Ολλανδία υπερηφανευόταν εδώ και πολλά χρόνια; Μέχρι χθες, η ακροδεξιά ήταν αμελητέα στην Ολλανδία, παρά το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής. Στις βουλευτικές εκλογές του 1994, οι διάφοροι σχηματισμοί της απέσπασαν το 2,4% των ψήφων και εξέλεξαν τρεις βουλευτές. Σήμερα, οι οργισμένες δηλώσεις έχουν περάσει στην καθημερινότητα.

Αυτό που μεσολάβησε ήταν η 11η Σεπτεμβρίου. Ηδη, τρεις εβδομάδες νωρίτερα, ο Πιμ Φόρτουιν, ένας πρώην αριστερός, ομοφυλόφιλος δανδής και ορκισμένος εχθρός των μουσουλμάνων είχε εισέλθει στον πολιτικό στίβο και είχε καταφερθεί εναντίον του «ταμπού» της πολυπολιτισμικότητας. Σε σύγκριση με ορισμένες από τις δηλώσεις του, οι αντίστοιχες τοποθετήσεις του βέλγου ηγέτη του Vlams Belang, Φίλιπ Ντεβίντερ, έμοιαζαν ήπιες. Η δολοφονία του Φόρτουιν, στις 6 Μαΐου 2002, και, στη συνέχεια, η δολοφονία του σκηνοθέτη Τέο Βαν Γκογκ, στις 2 Νοεμβρίου 2004, «φρόντισαν» για τα υπόλοιπα. Από τότε, το μίσος κυριαρχεί στη δημόσια συζήτηση, προκαλώντας γενικευμένη ριζοσπαστικοποίηση. Ο νεοφιλελεύθερος βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς δεν έμεινε αμέτοχος, κυρίως κάτω από την επιρροή μιας από τους συναδέλφους του, της «γκουρού» Αγιάαν Χιρσί Αλί. Και οι δύο λατρεύουν την πρόκληση και διαθέτουν αναμφισβήτητο ταλέντο στον συγκεκριμένο τομέα.

ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Βίλντερς εγκαταλείπει το κόμμα του και ιδρύει ένα κίνημα που σήμερα έχει το όνομα Κόμμα για την Ελευθερία (PVV). Ο νεοφιλελεύθερος αποστάτης, που διατηρεί την έδρα του βουλευτή, παρουσιάζει τον εαυτό του ως το τελευταίο ανάχωμα του δυτικού πολιτισμού απέναντι στην εισβολή των βάρβαρων μουσουλμάνων. Η έμμονη ιδέα του είναι ο εξισλαμισμός της Δύσης. Ετσι εξηγείται και η ανεπιφύλακτη υποστήριξή του προς το Ισραήλ. Ενάντια στο Ισλάμ προτείνει τον περιορισμό των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων και εμφανίζεται ως προστάτης της ελευθερίας των ομοφυλοφίλων.

Ο Βίλντερς, δηλωμένος εχθρός της αριστεράς, των ελίτ, του τύπου και της Ευρώπης, κατακεραυνώνει όσους «συνωμοτούν» εναντίον του ολλανδικού έθνους. Χωρίς να φοβάται τις αντιφάσεις, αυτός ο βοηθός στην κοινοβουλευτική ομάδα των Φιλελεύθερων από το 1990, ο ίδιος βουλευτής από το 1998, ισχυρίζεται ότι δεν ανήκει στην πολιτική τάξη, την οποία χαρακτηρίζει «σάπια». Η σφοδρότητα της κριτικής του εξηγεί και το γιατί ζει υπό την προστασία σωματοφυλάκων και σε άγνωστες διευθύνσεις.

Στις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2006, το Κόμμα για την Ελευθερία αποσπά το 5,9% των ψήφων και 9 έδρες. Τους υποψήφιους επέλεξε ο ίδιος ο Βίλντερς, γιατί το κόμμα του αγνοεί τις στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές και λειτουργεί σύμφωνα με τη «Fuhrerprinzip» -την αρχή του ηγέτη. Ο οποίος είναι και το μοναδικό μέλος του κόμματος. Μολονότι διαμαρτύρεται συστηματικά για την «υγειονομική ζώνη» που έχουν δημιουργήσει γύρω από το Κόμμα για την Ελευθερία οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί, στην πραγματικότητα την προκαλεί ο ίδιος.

Η δυναμική είσοδος των ανθρώπων του στο Κοινοβούλιο έχει μεταβάλει το κλίμα στα έδρανα. Οι βουλευτές του εισήγαγαν την προσωπική προσβολή στην πολιτική συζήτηση. Αντίθετα, όποιος τολμήσει να απαντήσει στον Βίλντερς με το ίδιο ύφος κατηγορείται ότι τον «δαιμονοποιεί» και, επομένως, ότι προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη πολιτική δολοφονία, του ίδιου του Βίλντερς. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν καινοτομεί -ο Πιμ Φόρτουιν καταλόγιζε στους εχθρούς του ότι τον «στιγματίζουν» συγκρίνοντάς τον με τον Γιεργκ Χάιντερ ή τον Φίλιπ Ντεβίντερ. «Εάν μου συμβεί κάτι, εσείς θα είστε υπεύθυνοι» υπαινισσόταν.

Ο Βίλντερς, που έχει εξελιχθεί σε άσο των συνθημάτων που κάνουν πάταγο, σκαρφαλώνει διαρκώς στις δημοσκοπήσεις. Και ενισχύεται στις εκλογές. Οι πολιτικοί επιστήμονες που αμφέβαλλαν για τον μόνιμο χαρακτήρα της κατακόρυφης ανόδου του -17%- στις ευρωεκλογές του 2009 προσγειώνονται απότομα στις βουλευτικές εκλογές του 2010, όπου το Κόμμα για την Ελευθερία σαρώνει κεφαλαιοποιώντας πολιτικά το 15% των ψήφων και εκλέγει 24 από τους 150 βουλευτές.

Ενισχυμένος από τη νίκη του, ο Βίλντερς βγάζει τη μάσκα: εγκαταλείπει την απαίτησή του για διατήρηση της συνταξιοδότησης στα 65 -μία από τις προτεραιότητες του εκλογικού προγράμματός του. Η μεταστροφή αυτή αποδίδει χειροπιαστά οφέλη: το κόμμα του υπογράφει σύντομα σύμφωνο συνεργασίας με την κυβέρνηση μειοψηφίας Φιλελεύθερων και Χριστιανοδημοκρατών.

ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ

Ετσι, όπως και ο μεγάλος αδελφός του στην Κοπεγχάγη, το Λαϊκό Κόμμα (DP), το ολλανδικό Κόμμα για την Ελευθερία θα προσφέρει κοινοβουλευτική στήριξη ώστε η κυβέρνηση να περάσει μεγάλο μέρος των προτάσεών της. Σε αντάλλαγμα, ο Βίλντερς καταφέρνει τη σημαντική σκλήρυνση της πολιτικής στους τομείς της μετανάστευσης, της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ασφάλειας. Και, ως φύλλο συκής, οι βουλευτές του μπλοκάρουν μια σειρά νεοφιλελεύθερων μέτρων στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής, κυρίως για να «υπερασπιστούν» τη δημόσια υγεία.

Ακολουθώντας τον δρόμο των ακροδεξιών κομμάτων της Σκανδιναβίας, ο Βίλντερς συνδυάζει επιδέξια το μίσος για το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους, αλλά και για την αριστερά, με ένα κοινωνικό πρόσωπο που τον καθιστά αντικειμενικό σύμμαχο των συνδικάτων και της... αριστεράς στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Ο συνδυασμός αυτός θυμίζει κάπως τις δεκαετίες του 1920 και του 1930.

Τα ανδραγαθήματα των στενών συνεργατών του παραπέμπουν στην ίδια εποχή. Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, επτά από τους είκοσι τέσσερις βουλευτές του απασχόλησαν την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα: εκφοβισμό γειτόνων, βιαιοπραγίες, σεξουαλική παρενόχληση, πλαστογραφίες, οδήγηση σε κατάσταση μέθης, τεράστια χρέη... Δεν πρόκειται για λεπτομέρειες, ειδικά σε ένα κόμμα που καυχιέται ότι ενσαρκώνει την αρχή «νόμος και τάξη» και προτείνει τον γενικό διπλασιασμό των ποινών.

Μοναδικός στρατολόγος αυτού του ανθού του ολλανδικού έθνους, ο Γκέερτ Βίλντερς αντιδρά αρχικά με ταπεινοφροσύνη. Πολύ γρήγορα, όμως, ανασυντάσσεται και καταγγέλλει κυνήγι μαγισσών. Και αυτό το αντανακλαστικό του θυμίζει έντονα την παραδοσιακή ακροδεξιά. Αναμφίβολα, η «νέα» ακροδεξιά δεν έχει ακόμη ξεκόψει από το παρελθόν της...

(1) Συνέντευξη στο δανέζικο τηλεοπτικό κανάλι DR2.

* Συγγραφέας πολλών βιβλίων για την ακροδεξιά στην Ευρώπη και δημοσιογράφος στο ολλανδικό κρατικό ενημερωτικό κανάλι NOS.

www.enet.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Ισλαμοφοβία με σάρκα και οστά Της RINKE VAN DEN BRINK»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;

 23/2/2020 
 

ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης

 21/2/2020 
 

Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά

 19/2/2020 
 

Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

 13/2/2020 
 

Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**

 10/2/2020 
 

Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

 28/1/2020 
 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

 27/1/2020 
 

ΣΔΙΤ: Η Συντριβή του Δημοσίου συμφέροντος από τον Ιδιωτικό Τομέα, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 27/1/2020 
 

Αναδιάρθρωση χρέους και «πράσινο» ομόλογο ζητά ο Βαρουφάκης

 27/1/2020 
 

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

 13/1/2020 
 

Κοινωνική ευημερία στην Ήπειρο και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / του Μιχάλη Διακομιχάλη

 13/1/2020 
 

Προβληματική Εξωτερική Πολιτική και Θαλάσσιες ζώνες. Του Νίκου Κοτζιά

 13/1/2020 
 

Πρέπει να μιλάμε για τον κόσμο που έρχεται, όχι για τα κουτσομπολιά. Του Νίκου Κοτζιά

 8/1/2020 
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη... Tου ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗ

 19/12/2019 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΘΟΔΟΙ, ΜΕΣΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Του Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πάντειο Πανεπιστήμιο

 11/12/2019 
 

Μετακεϋνσιανοί και Νεοφιλελεύθεροι-Θεωρητικές Ιδέες και Πολιτική Πρακτική. Από Σπύρος Στάλιας

 9/12/2019 
 

Στρατηγικές Παρεμβάσεις για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας: Ανάλυση Επιδράσεων και Πολιτικών

 4/12/2019 
 

Νίκος Κοτζιάς: “Ας αρχίσουμε επιτέλους να τσακωνόμαστε για το πως θέλουμε την Ελλάδα τον 21ο αιώνα”!

 25/11/2019 
 

Η απιστία ...από το δημόσιο συμφέρον.Του Χρίστου Κουτσουνάσιου*>

 25/11/2019 
 

Το Τέλος του Νεοφιλελευθερισμού και η Επάνοδος της Ιστορίας. Tου Τζόζεφ Στίγκλιτς(1 σχόλιo/α)

 18/11/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Σεμινάριο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ με θέμα «επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα»
Οι προτάσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τον προγραμματισμό του ΟΕΕ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Του Αριστομένη Τριγώνη 
Παρουσίαση βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη : ΡΗΞΗ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε. 
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ξεκινά η πάγια ρύθμιση οφειλών σε δόσεις για χρέη στην εφορία
Α. 1035 /18-02-2020 Υποχρεώσεις Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων και διαδικασίες ελέγχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων.
Υπουργική Απόφαση 11026/2020 - ΦΕΚ 491/Β/19-2-2020 Υ.Α.11026/2020 : Πρότυπα καταστατικά για τις εταιρικές μορφές Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε και Ε.Ε
Επιστροφές φόρων: Απλοποιείται η διαδικασία χωρίς Δ.Ο.Υ. - Πώς θα γίνεται
A. 1017 /27-01-2020 Καθορισμός της μορφής του προτύπου έκδοσης του ηλεκτρονικού τιμολογίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων. 
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Μάνατζμεντ της κρίσης . Του Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα