Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
28/2/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5335
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;
ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης
Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά
Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**
Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα... μέχρι που χιόνισε πολύ»  
Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων  
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Οργή Μαξίμου και stop στον Μουτζούρη για το "να και αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης"
Παναγιώτης Κουρουμπλής : Για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας  
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ για τους πλειστηριασμούς 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Λάθος καπεταναίοι, λάθος πλήρωμα. Του Δημήτρη Μπουραντά

�������� 
 

Ημερομηνία: 14/11/2011   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

«Ως χώρα είμαστε σε ένα καράβι με πολλές βλάβες, λάθος καπεταναίους και λάθος πλήρωμα... Βρισκόμαστε μέσα στο πέλαγος με τα μεγαλύτερα κύματα... Στο παγκόσμιο επίπεδο έχουμε μία κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, μία δυναμική συγκρούσεων συμφερόντων χρηματιστηριακού κεφαλαίου και πραγματικής οικονομίας και όλα αυτά γίνονται πιο επικίνδυνα λόγω της ύφεσης που θα συνεχιστεί.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουμε επίσης μία σύγκρουση συμφερόντων που λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις λόγω της ανυπαρξίας ισχυρών πολιτικών ηγεσιών που να αντλούν τη δύναμή τους από τις κοινωνίες και όχι να καθορίζονται από τα οικονομικά συμφέροντα.

Στην Ε.Ε. λοιπόν μπορεί να έχουμε εξελίξεις που δεν ξέρουμε ποιες θα είναι. Ένα σενάριο είναι να διαλυθεί -που δεν το πιστεύω- ή να διαλυθεί παίρνοντας μια άλλη μορφή δηλαδή να δημιουργηθεί ένας πυρήνας χωρών γύρω από τη Γερμανία, μπορεί να έχουμε δύο ευρώ και άλλα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Αυτό είναι που λέμε «ταραγμένοι καιροί», δηλαδή μεγάλα κύματα τα οποία δεν ξέρεις από πού θα έλθουν και πια στιγμή θα έλθουν. Μέσα σε όλα αυτά βρισκόμαστε και εμείς:

Με μία οικονομία σε ύφεση, ένα κράτος σχεδόν διαλυμένο, ένα πολιτικό σύστημα χρεοκοπημένο και μία κοινωνία η οποία αυτή τη στιγμή είναι σε σύγχυση, τρομοκρατημένη και κατακερματισμένη»...

Καθηγητής Ηγεσίας και Μάνατζμεντ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και επιτυχημένος συγγραφέας ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς παρευρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε ειδική εκδήλωση οικονομολόγων. Μια συνέντευξη μαζί του –την επαύριο-ήταν πειρασμός, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπερ και εγένετο...

* Αλήθεια κ. καθηγητά γιατί σε μας έλαχε ο... κλήρος που λένε...

- «Να σου πω, ο κλέφτης δεν πάει να χτυπήσει ένα σπίτι που είναι θωρακισμένο με σιδεριές, συναγερμούς και σκυλιά, θα πάει να χτυπήσει το δίπλα σπίτι που είναι εύκολο να μπει ν' αρπάξει.

Εμείς ήμασταν τόσα χρόνια το εύκολο και το χρεοκοπημένο σπίτι, γιατί τους χρωστούσαμε κιόλας. Ας είμαστε ρεαλιστές. Τα λεφτά τους τα χρωστούσαμε. Το θέμα είναι ότι αυτά τα λεφτά αντί να τα κάνουμε επενδύσεις, τα κάναμε κατανάλωση και σπατάλη. Βρεθήκαμε λοιπόν σαν ένα σπίτι ανοιχτό από παντού και «μας την πέσανε», πιθανόν και δικαίως.

Είχαμε μια εξέλιξη με την κυβέρνηση Παπαδήμου που είναι μεταβατική να υπογράψει

τη Συμφωνία, όμως έφτιαξε πάλι ένα υπουργικό συμβούλιο με 48 άτομα. Κατά συνέπεια δεν έχω απόεκεί κάποια αισιοδοξία».

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Κάνοντας αναγωγή στο τελευταίο του βιβλίο που τιτλοφορείται «Το γράμμα της Ελπίδας» και το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Λιβάνη», ο κ. Μπουραντάς θα μας περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, με μία αλλαγή πολιτικού σκηνικού και με τη δύναμη των πολιτών...

«Την οδύνη θα την περάσουμε και τον πάτο θα τον φθάσουμε...

Αυτό πρακτικά για τους πολίτες σημαίνει ότι θα διπλασιαστεί η φτώχεια, θα εκτοξευτεί η ανεργία, θα εκτοξευτεί η μετανάστευση, η εγκληματικότητα, η μιζέρια. Αυτός είναι ο πάτος που ακόμα έχουμε δρόμο να τον φθάσουμε και το ζήτημα είναι αν θα μείνουμε για δεκαετίες κολλημένοι στον πάτο αγκαλιά με την άμμο, ή θα ξεκινήσουμε την ανάδυση του λαού και την ανασυγκρότηση της χώρας και εδώ είναι που έρχεται και η αισιοδοξία η δική μου που περνά μέσα από το καινούργιο μου βιβλίο και που απευθύνεται στον πολίτη: «Μπορούμε να μετατρέψουμε τον φόβο, την οργή και την αγανάκτηση σε δύναμη, σε ιδέες και σε δημιουργική ενέργεια. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, αν -ατομικά και συλλογικά- παλέψουμε για την αναγέννηση του πολιτικού συστήματος. Μπορούμε, αν, ως πολίτες, ξαναβρούμε τις χαμένες αξίες μας, την ανεξάρτητη και ορθολογική μας σκέψη και αν παίξουμε σωστά και αποτελεσματικά τους κοινωνικούς μας ρόλους - ως γονείς, δάσκαλοι, μαθητές,

επιστήμονες, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, παραγωγοί και καταναλωτές.

Έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι φτάσαμε στην οικονομική και πολιτική χρεοκοπία, ότι τα χάσαμε όλα. Χάσαμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Χάσαμε τη σιγουριά, τη γαλήνη και κάθε αχτίδα αισιοδοξίας. Δυστυχώς, αν συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, φοβάμαι ότι θα δούμε ακόμη πολύ χειρότερα.

Παρόλα αυτά, ως χώρα, διαθέτουμε αρκετά πλεονεκτήματα, όπως η γεωγραφική θέση, το υψηλό γνωστικό και διανοητικό επίπεδό μας, ο ορυκτός πλούτος, το κλίμα, η γη, η θάλασσα και ο ουρανός, η ιστορία και ο αρχαίος μας πολιτισμός. Συνεπώς, μπορούμε και οφείλουμε να ξαναονειρευτούμε. Μπορούμε να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία και να χτίσουμε την πατρίδα που μας αξίζει: ξεχωριστή, αυθεντική, πρωτοπόρα στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην οικολογία, στην ανθρωπιά, στο κάλλος, στον έρωτα και στο ήθος. Μπορούμε να κοιτάξουμε τον γαλάζιο ουρανό, να ονειρευτούμε ξανά και να αφήσουμε το όνειρο ν' αγγίξει το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά μας και, λίγο - λίγο, να το κάνουμε πραγματικότητα».

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ... ΕΒΡΕΧΕ ΛΕΦΤΑ!

Αυτό το ερώτημα πάντα με βασάνιζε: Το τι θα γινόταν δηλαδή αν ο Θεός... έβρεχε ξαφνικά χρήματα και όλοι οι λαοί του κόσμου -και η Ελλάδα μαζί - ξεχρεώνονταν πληρώνοντας τα χρέη στους δανειστές τους.

Η ευκαιρία ήταν χρυσή, το έκανα λοιπόν και ιδού η απάντηση του καθηγητή που μας προσγειώνει στη σημερινή πραγματικότητα και θέτει επιτακτικά πάλι το θέμα αλλαγής τρόπου σκέψης: «Εδώ τίθεται ένα θεμελιώδες υπαρξιακό ζήτημα σε πολύ σωστή βάση εκ μέρους σου και δεν είναι καθόλου απλοϊκό.

Πράγματι το χρήμα και τον καταναλωτισμό τον έχουμε κάνει θεότητα στον πολιτισμό που ζούμε. Όμως σοβαρές επιστημονικές έρευνες σε ολόκληρο τον κόσμο μας δείχνουν το αυτονόητο. Ότι ενώ πλούτος των υλικών αγαθών έχει αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια, η ευημερία του κόσμου το «well being» που λένε οι Αμερικάνοι δεν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί η καλή ζωή σε σχέση με τους φιλοσόφους δεν εξασφαλίζεται με τα υλικά αγαθά.

Έχει κυρίως να κάνει με το πώς αισθανόμαστε μέσα μας, την αυτοεκτίμησή μας, την αίσθηση δημιουργίας, τη βαθιά φιλία, την αγάπη, τη συντροφιά, την ψυχική ηρεμία και γαλήνη, την αγάπη του εαυτού σου και την αγάπη των άλλων.

Το χρήμα λοιπόν δεν συμβάλλει σ' αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το μοντέλο πολιτισμού και κατανάλωσης που έχουμε φτιάξει,εάν αυτό δεν αλλάξει, τότε το χρήμα θα συνεχίσει να κυριαρχεί γιατί το χρήμα δημιουργεί ισχυρούς και θα έχει ως αποτέλεσμα η οικονομία να κυριαρχεί πάνω στην κοινωνία, ενώ αυτό που χρειάζεται η ευημερία μιας κοινωνίας είναι η κοινωνία να κυριαρχεί πάνω στην οικονομία.

Εάν, όπως λες, «έβρεχε» τώρα χρήματα θα είχαμε μία υποτίμηση χρήματος θα ήταν

δηλαδή σαν να μην ήμασταν εμείς στη ζώνη του ευρώ και να μπορούσαμε να κόβουμε όσο χρήμα θέλαμε...

Τώρα ή όλα θα ξανάρχιζαν από την αρχή πάλι μέσα από το νέο υποτιμημένο χρήμα και ανάλογα μετά πώς θα ήταν οι δομές θα μπορούσε να ξαναδιαμορφωθεί το ίδιο πράγμα.

Γι' αυτό επιμένω ότι ως πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο καπιταλισμός έχει καταφέρει να μας κάνει να ικανοποιούμε λάθος ανάγκες με λάθος τρόπο.

Αν τώρα κάποιος αισθάνεται, έστω η κόρη μου που λέει ο λόγος, ότι πρέπει να ικανοποιήσει την ανάγκη της για αυτοεκτίμηση με μία τσάντα Louis Vuitton τι θα κάνει αυτή; Θα τρέξει να σκιστεί να δουλέψει να πάρει τα λεφτά για να την αγοράσει και αυτός που τις φτιάχνει θα βγάλει χρήμα.

Άρα για να μπορέσει να γίνει αυτή η συσσώρευση του πλούτου, πρέπει να σε εκμεταλλευτεί ως καταναλωτή επιβάλλοντας τα «θέλω» τα δικά του να γίνουν «θέλω» δικά σου, δηλαδή να σε κάνει να έχεις μία τέτοια ιεράρχηση αναγκών ώστε να βγαίνει χρήμα, γιατί αν εσύ ικανοποιήσεις την ανάγκη αυτοεκτίμησής σου για παράδειγμα μέσα από την παρέα σου για παράδειγμα δεν χρειάζεται να πάρεις ένα αυτοκίνητο για να το δείχνεις έξω....

*Η συνέντευξη δόθηκε στην εφ. Ελευθερία και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βάλα

http://www.thessalianews.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Λάθος καπεταναίοι, λάθος πλήρωμα. Του Δημήτρη Μπουραντά»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;

 23/2/2020 
 

ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης

 21/2/2020 
 

Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά

 19/2/2020 
 

Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

 13/2/2020 
 

Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**

 10/2/2020 
 

Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

 28/1/2020 
 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

 27/1/2020 
 

ΣΔΙΤ: Η Συντριβή του Δημοσίου συμφέροντος από τον Ιδιωτικό Τομέα, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 27/1/2020 
 

Αναδιάρθρωση χρέους και «πράσινο» ομόλογο ζητά ο Βαρουφάκης

 27/1/2020 
 

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

 13/1/2020 
 

Κοινωνική ευημερία στην Ήπειρο και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / του Μιχάλη Διακομιχάλη

 13/1/2020 
 

Προβληματική Εξωτερική Πολιτική και Θαλάσσιες ζώνες. Του Νίκου Κοτζιά

 13/1/2020 
 

Πρέπει να μιλάμε για τον κόσμο που έρχεται, όχι για τα κουτσομπολιά. Του Νίκου Κοτζιά

 8/1/2020 
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη... Tου ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗ

 19/12/2019 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΘΟΔΟΙ, ΜΕΣΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Του Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πάντειο Πανεπιστήμιο

 11/12/2019 
 

Μετακεϋνσιανοί και Νεοφιλελεύθεροι-Θεωρητικές Ιδέες και Πολιτική Πρακτική. Από Σπύρος Στάλιας

 9/12/2019 
 

Στρατηγικές Παρεμβάσεις για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας: Ανάλυση Επιδράσεων και Πολιτικών

 4/12/2019 
 

Νίκος Κοτζιάς: “Ας αρχίσουμε επιτέλους να τσακωνόμαστε για το πως θέλουμε την Ελλάδα τον 21ο αιώνα”!

 25/11/2019 
 

Η απιστία ...από το δημόσιο συμφέρον.Του Χρίστου Κουτσουνάσιου*>

 25/11/2019 
 

Το Τέλος του Νεοφιλελευθερισμού και η Επάνοδος της Ιστορίας. Tου Τζόζεφ Στίγκλιτς(1 σχόλιo/α)

 18/11/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Σεμινάριο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ με θέμα «επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα»
Οι προτάσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τον προγραμματισμό του ΟΕΕ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Του Αριστομένη Τριγώνη 
Παρουσίαση βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη : ΡΗΞΗ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε. 
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Ξεκινά η πάγια ρύθμιση οφειλών σε δόσεις για χρέη στην εφορία
Α. 1035 /18-02-2020 Υποχρεώσεις Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων και διαδικασίες ελέγχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων.
Υπουργική Απόφαση 11026/2020 - ΦΕΚ 491/Β/19-2-2020 Υ.Α.11026/2020 : Πρότυπα καταστατικά για τις εταιρικές μορφές Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε και Ε.Ε
Επιστροφές φόρων: Απλοποιείται η διαδικασία χωρίς Δ.Ο.Υ. - Πώς θα γίνεται
A. 1017 /27-01-2020 Καθορισμός της μορφής του προτύπου έκδοσης του ηλεκτρονικού τιμολογίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων. 
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας 

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

H Αδελφότης των Στεναγμών

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα