Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
15/12/2018
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 6799
 
Tel2103813942
Fax2103813942
Email info@akioe.gr
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Κρύβονταν 35 χρόνια σε σπηλιές για να μην υπογράψουν δήλωση μετανοίας. Έτρωγαν σαύρες και σκορπιούς. Οι δύο αντάρτες της Κρήτης, που έζησαν τον εμφύλιο έως ......
Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας
Πώς δημιουργήθηκαν οι ανώνυμες εταιρείες από τον φιλελεύθερο πολιτικό, Ρόμπερτ Λόου, ο οποίος υποστήριζε ότι οι κατώτερες τάξεις δεν πρέπει να ψηφίζουν. Τι σημαίνει το «LtD»...
Ζίγκριντ Σκαρπέλη-Σπερκ: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν αλλά δεν γινόταν τίποτε»
Τζόζεφ Στίγκλιτς , «Η αύξηση του ελάχιστου μισθού δεν βλάπτει την απασχόληση»
Μοχέντ Αλτράντ : Ο ορφανός Βεδουίνος που έγινε δισεκατομμυριούχος

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

Μοχέντ Αλτράντ από το βιβλίο του :Μποανταουί Ένα παιδί από την έρημο 
Έχετε όραση επιλεκτική….., είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη  
Κοτζιάς: Έλληνες διπλωμάτες σε εμπόριο παιδικών οργάνων  

Περισσότερα...

λάλησαν...

Πάγκαλος: Θα ψηφίσω ΝΔ, θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος(1 σχόλιο/α) 
Μητέρα σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τι γκόμενος είσαι...!»(1 σχόλιο/α) 
Γιάννη Αντωνιάδη προς την κυβέρνηση να βυθίσει τα πλοία της Τουρκίας «Πορθητής» και «Μπαρμπαρός»  

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 
 

Πόσο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε για το μέλλον του τόπου που ζούμε , όταν βουλ

�������� 
 

Ημερομηνία: 13/4/2007   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

Πόσο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε για το μέλλον του τόπου που ζούμε , όταν βουλιάζουν τα καράβια στα λιμάνια με πλήρη άπνοια και   καταλαβαίνουν  οι υπεύθυνοι ,  μετά από πολλά χρόνια ότι κάποιοι λυμαίνονται τις εισφορές των ασφαλιστικών  μας ταμείων;

  Σχολιασμός Θέματος «Πόσο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε για το μέλλον του τόπου που ζούμε , όταν βουλιάζουν καράβια στα λιμάνια με άπνοια και καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι , μετά από πολλά χρόνια ότι κάποιοι λυμαίνονται τις εισφορές των ασφαλιστικών μας ταμείων;»  
  atap είπε...

Βουλιάζουμε εδώ και πολλά χρόνια. Βουλιάζουμε αφού ξεχνάμε την ιστορία μας , αφού ελάχιστοι ενθυμούνται την περίοδο 1967-1974 και πόσο υπέφερε ο τόπος και οι πολίτες της χώρας αυτής. Βουλιάζουμε γιατί ξεχνάμε σκόπιμα η δεν γνωρίζουμε σκόπιμα ποια θέση εύθηνης είχε σημερινός Υπουργός στην ΦΕΑΠΘ επί χούντας. Φυσικά δεν υπαινισσόμαστε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει σχέση με την χούντα , μακριά από εμένα η λάσπη. Βουλιάζουμε γιατί ενώ τα ταμεία τα λυμαίνονταν εδώ και πενήντα επτά χρόνια οι επιτήδειοι ξαφνικά ετέθη το θέμα με αφορμή τις μεγάλες προμήθειες. Βουλιάζουμε γιατί εσύ και όχι εγώ που έπαιρνα και λιγότερη προμήθεια στα ομόλογα. Βουλιάζουμε γιατί χάθηκε το μέτρο και το όριο που θα έπρεπε να συνοδεύει κάθε πολίτη και πολιτικά υπεύθυνο στον τόπο. Βουλιάζουμε γιατί οι χθεσινοί διαχειριστές παρουσιάζονται σαν ‘’μωρές παρθένες’’ λες και εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τον τρόπο διαχείρισης που είχαν . Βουλιάζουμε γιατί βουλιάζουμε τα καράβια στα λιμάνια και δεν σεβόμαστε και τους ανθρώπους - έλα δυο μόνο πνίγηκαν- που έρχονται να ξεκουραστούν και βάζομε βόμβες οικολογικές στο περιβάλλον που βγάζουμε το ψωμί μας και που τον τόπο αυτό θα τον παραδώσουμε στα παιδία μας για να ζήσουν και να συνεχίσουν .Βουλιάζουμε από ασχετοσύνη αφού ένας υπεύθυνος δεν διέταξε να προσαράξει το καράβι στα αβαθή και χωρίς καμία απώλεια ανθρώπου να γίνονταν η εκκένωση του πλοίου και μετά σιγά σιγά να διαλύονταν το πλοίο προστατεύοντας τον τόπο και το περιβάλλον. Βουλιάζουμε γιατί η πολιτική ηγεσία κάνει επίθεση στον συγκεκριμένο επιχειρηματία – γιατί άραγε , ποιους εξυπηρετεί ο πόλεμος αυτός ;- και με την ταχτική αυτή αντί για να συμμαζέψομε όσα δίνατε να συμμαζευτούν διασύρουμε την χώρα στο εξωτερικό. Βουλιάζουμε γιατί διανύουμε περίοδο χαμηλών ηθικών αρχών και η χώρα έχει την χειρότερη περίοδο λειψανδρίας στην ιστορία της . ΑΛΛΑ μετά από και κρίση αλλάζει το σκηνικό , άραγε το επόμενο σκηνικό θα είναι σκηνικό με αρχές , κανόνες και πολιτικούς ΑΝΔΡΕΣ ανάλογους της ιστορίας του τόπου ; Το ευχόμαστε .

 
 προσθήκη στις 21/4/2007 1:10:19 μμ 
  JOHN είπε...

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ.1)ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ & 2)ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ) ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

 
 προσθήκη στις 24/4/2007 12:43:53 μμ 
  atap είπε...

Αυτοί που έστησαν την δουλεία των ομολόγων έχω να πω ότι και γνώση έχουν και πείρα . Έκανα μια εργασία που εκτελείτε εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη τεχνική , αν δεν ήταν άπληστοι στο ποσοστό της προμήθειας μάλλον δεν θα έβγαινε στην φορά και αν δεν προσδοκούσαν κάποιοι μέσα από το κυβερνών κόμμα οφέλη ίσως να συνεχίζονταν ο κατήφορος. Από όταν γεννήθηκα , οι ίδιοι και οι ι ίδιοι με το πρόσχημα ότι οι προηγούμενοι δεν διαχειρίστηκαν επαρκώς έβαζαν χέρι στα ταμεία . Πότε με άτοκες δανειοδοτήσεις και πότε με δανεισμούς με μηδενικό επιτόκιο η επιτόκιο κάτω του πληθωρισμού. Μετά ήλθε η σειρά των ομολόγων που δανείζονταν το κράτος χρήματα από τα ταμεία όπου οι διοικήσεις που ήταν διορισμένες από της εκάστοτε κυβερνήσεις δάνειζαν το κράτος υποχρεωτικά και δεν λάμβαναν υπόψη τους την βιωσιμότητα των ταμείων. Το δράμα συνεχίζετε δυστυχώς. Στα ΔΣ όμως των ταμείων εκτός των διορισμένων ήταν και είναι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων. Τι έλεγαν και τι λένε άραγε αυτοί οι εκπρόσωποι; Δυστυχώς είναι και αυτοί στο παιχνίδι. Σε μεγάλο ταμείο από πλευράς κάλυψης εργαζομένων γνωστός συνάδελφος Οικονομολόγος εκπρόσωπος του κάματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και υποψήφιος βουλευτής ψήφισε το ταμείο του να πάρει δομημένα ομόλογα. Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε απάντησε ότι ψήφισε για την αγορά των δομημένων και δεν ήξερα ότι ήταν λάθος. (!!!!!:::::) Δεν ήξερες συνάδελφε δεν ρώταγες; Σίγουρα όμως κάτι θα γίνει. Είναι υποχρεωμένοι και κανόνες να θεσπίσουν και ανεξάρτητες αρχές να λειτουργήσουν και σε ειδικούς να αναθέσουν την διοίκηση τους . Εκεί που φτάσαμε δεν πάει άλλο. Το σίγουρο όμως είναι ότι το έλλειμμα θα το πληρώσουν οι εργαζόμενοι. Το έργο το έχω ξαναδεί.

 
 προσθήκη στις 30/4/2007 1:20:44 πμ 
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Το Ερώτημα Της Εβδομάδας

 
 

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιo/α)

 29/10/2018 
 

Μήπως κάποιος από την βουλή πρέπει να αρχίσει να φωνάζει ότι .....

 12/2/2015 
 

Πως κρίνετε την συντεταγμένη προσπάθεια όλων των κομματικών παρατάξεων ώστε να αποκλειστεί η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων από τα όργανα της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ;(1 σχόλιo/α)

 21/2/2014 
 

Είναι λογικό το Σώμα Ορκωτών Εκλεκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) να κάνει εξώδικο στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και παράλληλα να έχει διαφήμιση στα Οικονομικά Χρονικά ;

 16/8/2013 
 

«Πότε θ' ανθίσουνε τούτοι οι τόποι; Πότε θα 'ρθούνε καινούργιοι ανθρώποι να συνοδεύσουν τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία;»

 4/2/2013 
 

Υπάρχει λύτρωση χωρίς κάθαρση και τιμωρία ;

 12/10/2012 
 

Σας προβληματίζει η άποψη του κ. Κον Μπεντίτ , Ευρωβουλευτή Πρασίνων για την Ελληνική πραγματικότητα ;

 29/3/2012 
 

Πόσο άνετα μπορεί να αισθάνεται ένας πολίτης όταν στην νέα αυτή κυβέρνηση βλέπει σε θέσεις ευθύνης τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΕΝ και αρκετούς άλλους που είναι υπεύθυνοι στο κόμμα της ξενοφοβίας ;(1 σχόλιo/α)

 14/11/2011 
 

Πρέπει οι Έλληνες , οι Ελληνικές τράπεζες , τα ταμεία να δεχτούν το κούρεμα των ομολόγων που έχουν απ το Ελληνικό Δημόσιο ;

 31/10/2011 
 

Η σιωπή της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην κρίση που περνά η χώρα είναι τιμή η προσβολή για τους Οικονομολόγους ;(2 σχόλιo/α)

 15/9/2011 
 

Δήλωσε η ΠΑΣΚΟ : Πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά το Σάββατο 19-02-2011 οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Διοίκησης (Κ.Δ.) στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος

 21/2/2011 
 

Ποια είναι τα κίνητρα των μελών της ΠΑΣΚΟ που συνεργαστήκαν με την ΕΠΟ για την αλλοίωση της ετυμηγορίας των συναδέλφων ;(1 σχόλιo/α)

 10/2/2011 
 

Σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή θα αποσαφηνισθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για όσους συλλαμβάνονται να μην αποδίδουν ΦΠΑ (1 σχόλιo/α)

 5/1/2011 
 

Έχουν δικαίωμα να μιλούν όλοι αυτοί που κατά την διαδικασία ψήφισης του φορολογικού νόμου και την πρόβλεψη του άρθρου 17 για την πιστοποίηση είτε αδιαφορούσαν είτε περίμεναν το λάθος είτε λιθοβολούσαν το Οικονομικό Επιμ/τήριο για ίδιο όφελος:(1 σχόλιo/α)

 22/11/2010 
 

Προαπαιτούμενο κριτήριο για να πιστοποιηθεί ένας συνάδελφος είναι ....(2 σχόλιo/α)

 13/9/2010 
 

Τι θα πρέπει να έχει ένας Λογιστής Φοροτέχνης για να έχει την πιστοποίηση στην άσκηση του επαγγέλματος(2 σχόλιo/α)

 24/3/2010 
 

Ποιος έχει το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτέχνη ;(1 σχόλιo/α)

 25/1/2010 
 

Μπορεί η νέα κυβέρνηση να στηριχτεί στον υπάρχον ελεγκτικό μηχανισμό...(1 σχόλιo/α)

 9/10/2009 
 

Η επιθυμία για ίδρυση επιμελητηρίου Λογιστών Φοροτεχνικών ...(5 σχόλιo/α)

 7/7/2009 
 

Αφού η κυβέρνηση - ως διακηρύσσει - είναι πολέμια της παραοικονομίας , γιατί δεν κάνει δεκτά τα αιτήματα των Οικονομολόγων , που (1 σχόλιo/α)

 23/6/2009 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Kαθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη 
Εκδήλωση για το επιστημονικό έργο, την συγγραφική δουλειά, την ακαδημαϊκή διαδρομή και την προσωπικότητα του Κώστα Βεργόπουλου. 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ Με θέμα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ» 
Η φορολογία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε από όλους . Του Χρόνη Ισαακίδη Πρόεδρου του ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας 
Στην αύξηση των συνδρομών στο ΟΕΕ η Α.ΚΙ.Ο.Ε είναι αντίθετη  
Παράταση υποβολής εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 3o Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας(1 σχόλιο/α)
Μέχρι πότε «χτίζεται» το αφορολόγητο - Με ποιες δαπάνες θα το επιτύχετε
ΠΟΛ. 1221 /26-11-2018 Καθορισμός των προϋποθέσεων, των όρων, των διαδικασιών και κάθε άλλης αναγκαίας λεπτομέρειας για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 10 του άρθρου 24 του ν.4172/2013 (ΦΕΚ 167Α’)
ΠΟΛ. 1224 / 5-12-2018 Κοινοποίηση πρακτικού 2004/2018 του Νομικού Συμβούλιου του Κράτους, κατόπιν εγκρίσεώς του, ως προς την ερμηνεία των διατάξεων του άρθρου 12 του Κ.Φ.Δ. για τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας στον κληρονόμο με...
ΠΟΛ. 1223 /10-12-2018 Κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 24 του ν.4579/2018 (Φ.Ε.Κ. 201 Α΄) για θέματα Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.).
ΔΕΕΦ Β 1181859 ΕΞ 2018 Μη-επιβολή τέλους χαρτοσήμου σε υποτροφίες του άρθρου 28 του ν. 4314/2014, όπως ισχύει.

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 
Το σεμινάριο για το Ε9 με την Άννα Κόλλια που διοργάνωσε το ΟΕΕ 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος.
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 
Η παγκόσμια κρίση της ευημερίας.Του Χ Α Ρ Η Τ Ο Π Α Λ Ι Δ Η  

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 
Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος - Ανάλυση Ερμηνεία.Των Δ. Σταματόπουλου - Α. Καραβοκύρη 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 
Επί σκηνής χωρίς πρόβα.Του Δημήτρη Μπουραντά 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ των Δημ. Αντωνόπουλου και Ηλία Κατούδη

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα