Forum | Εγγραφή | Υπενθύμηση Κωδικού | Λίστα Μελών | Αναζήτηση
 
24/2/2020
User: Pass:  

Αρχική Σελίδα

Παρουσίαση

Οι Θέσεις Μας

Διακήρυξη

Δημοσιεύσεις

Συντονιστική Επιτροπή

Νόμοι που διέπουν το επάγγελμα

Χρήστες: 5966
 
Email 
teamakioe@gmail.com
 

NewsLetter

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας

 

 
 

Αρθρα

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;
ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης
Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά
Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**
Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

Περισσότερα...

 

Είπαν & λάλησαν

είπαν...

«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα... μέχρι που χιόνισε πολύ»  
Αρχηγός ΓΕΝ, κ. Νικόλαος Τσούνης , Ντόρα Μπακογιάννη Βουλευτής Χανίων  
Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά! 

Περισσότερα...

λάλησαν...

Παναγιώτης Κουρουμπλής : Για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας  
Δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ για τους πλειστηριασμούς 
Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά με το Oruc Reis 

Περισσότερα...

 

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΙΚΑ

Ο.Α.Ε.Ε.

 

Βοηθήματα

Βιβλιοπαρουσίαση

Νομοθετικά

Ερωτήματα

Εργασία

Οικονομικά

Ομιλίες σε Video

 

 

Η ανταγωνιστικότητα δεν κατακτάται.Του Κώστα Βεργόπουλου

�������� 
 

Ημερομηνία: 14/5/2012   Μεγέθυνση - Σμίκρυνση - Σχολιασμός

 

« Η ανταγωνιστικότητα δεν κατακτάται

με περικοπές μισθών και συντάξεων»

Μοτό: Εάν η Μέρκελ χειρίζεται την Ευρώπη εθνικιστικά, οι Σοσιαλδημοκράτες, οι Οικολόγοι και η Αριστερά, που αποτελούν την πλειοψηφία, μάχονται για περισσότερο ευρωπαϊκή διαχείριση.
«Οπωσδήποτε η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας στην Ευρώπη και την αποδιάρθρωση των αγορών εργασίας και του κοινωνικού κράτους. Όμως, σας είπα ήδη ότι τις συνέπειες από αυτόν τον δήθεν «μονόδρομο» πληρώνουν σήμερα ακριβά όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες και υποχρεώνονται πλέον να αναζητούν άλλες επιλογές με λιγότερο κόστος. Ο «μονόδρομος» δεν ήταν καν δρόμος. Και η ανταγωνιστικότητα δεν κατακτάται με περικοπές μισθών και συντάξεων και ελαχιστοποίηση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων».
Αυτά μεταξύ των άλλων δηλώνει σήμερα στην ΕΡΕΥΝΑ ο κ. Κώστας Βεργόπουλος , καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστημίου VIII του Παρισιού. Ο Κώστας Β. Βεργόπουλος γεννήθηκε το 1942 στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στη Σορβόννη. Διδάκτωρ οικονομικών επιστημών (Doctorat d' Etat) του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Επισκέπτης καθηγητής σε Πανεπιστήμια της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Διεθνής εμπειρογνώμων στα Ηνωμένα Έθνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έργα του ιδίου: "Το Αγροτικό Ζήτημα στην Ελλάδα" (Εξάντας, 1975)."Ο Δύσμορφος Καπιταλισμός" (σε συνεργασία με τον Samir Amin, Παπαζήσης, 1975). "Κράτος και Οικονομική Πολιτική" στον 19ο Αιώνα (Εξάντας,1978). "Εθνισμός και Οικονομική Ανάπτυξη" (Εξάντας, 1979). "Η Ελλάδα σε εξέλιξη" (διεύθυνση, Εξάντας, 1985). "Οι Νέες Τεχνολογίες στην Ευρωπαϊκή Οικονομία Τροφίμων" (Βρυξέλλες, 1986). "Η Απο-ανάπτυξη σήμερα" (Εξάντας, 1987). Εκδόσεις των έργων του κυκλοφορούν επίσης στα γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ιταλικά, ολλανδικά, κινέζικα.
Η συνέντευξη
-Πού βαδίζει πλέον η Ευρώπη; Θα υπάρχει μόνο μια οικονομική υπερδύναμη, δηλαδή η Γερμανία που θα επιβάλλει πάντα αυτά που θέλει; Γιατί οι λαοί δεν ξεσηκώνονται;
« Πού βαδίζει η Ευρώπη; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Ενόσω συνεχίζει στη σημερινή επιλογή της λιτότητας, βαδίζει προς το αδιέξοδο και την αυτοκαταστροφή της, αλλά συμπαρασύρει σε αυτό και τον υπόλοιπο πλανήτη. Η Ευρώπη σήμερα έχει επιλέξει την οδό της αυτοπαρακμής της, όμως όχι επειδή αυτό είναι δήθεν μονόδρομος ούτε επειδή αυτός ο δρόμος ήταν δήθεν αναγκαίος, ούτε, ακόμη λιγότερο, επειδή την οδηγεί κάπου, οπουδήποτε. Ο μόνος που κερδίζει, προσωρινά πάντα, είναι τα χρηματιστικά και κερδοσκοπικά κεφάλαια, εις βάρος των κοινωνιών, ακόμη και εις βάρος των επιχειρήσεων. Το γυμνό και αφηρημένο χρήμα στην αποθέωσή του. Η Γερμανία δεν είναι ομόφωνη σε αυτή την επιλογή: υπάρχουν ισχυρότατες κοινωνικές αντιστάσεις, αλλά και πολιτικές. Εάν η Μέρκελ χειρίζεται την Ευρώπη εθνικιστικά, οι Σοσιαλδημοκράτες, οι Οικολόγοι και η Αριστερά, που αποτελούν την πλειοψηφία, μάχονται για περισσότερο ευρωπαϊκή διαχείριση. Ασφαλείς προβλέψεις δεν υπάρχουν. Ωστόσο, εφόσον η σημερινή επιλογή οδηγεί σε ευρωπαϊκό και γερμανικό αδιέξοδο, είναι λογικό να υποθέσει κάποιος ότι αυτός δρόμος δεν είναι διατηρήσιμος, ακόμη και για τους σημερινούς εμπνευστές του».
-Πιστεύετε ακόμα πως η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την κρίση ως πειραματόζωο;  Υπήρχε άλλη διαφορετική λύση; Ποια η δική σας άποψη;
«Οπωσδήποτε η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας στην Ευρώπη και την αποδιάρθρωση των αγορών εργασίας και του κοινωνικού κράτους. Όμως, σας είπα ήδη ότι τις συνέπειες από αυτόν τον δήθεν «μονόδρομο» πληρώνουν σήμερα ακριβά όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες και υποχρεώνονται πλέον να αναζητούν άλλες επιλογές με λιγότερο κόστος. Ο «μονόδρομος» δεν ήταν καν δρόμος. Και η ανταγωνιστικότητα δεν κατακτάται με περικοπές μισθών και συντάξεων και ελαχιστοποίηση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων. Η ανταγωνιστικότητα είναι ζήτημα τεχνολογίας και ποιότητος των επενδύσεων, όπως δείχνουν τα ιστορικά παραδείγματα των ΗΠΑ, της Γερμανίας και Ελβετίας. Όσο υψηλότερο είναι το εργασιακό κόστος σε μια χώρα, τόσο περισσότερο αυτό αποτελεί κίνητρο για επενδύσεις εντάσεως κεφαλαίου».
-Μετά το Σαρκοζί τι; Μήπως προκειται για το ίδιο προϊόν με διαφορετικό περιτύλιγμα;
«Μετά τον Σαρκοζί, τι επέρχεται; Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση στο ερώτημα. Εφόσον, όπως ήδη είπα η επόμενη φάση διακυβεύεται. Με την διαφορά ότι με τον Ολάντ θα διακυβευθεί υπό καλύτερους όρους για την πλευρά των λαϊκών τάξεων και των εργαζομένων, από ό,τι υπό τον Σαρκοζί. Προβάλλεται ήδη από τον Ολάντ το ζήτημα της ανάπτυξης και της άμεσης καταπολέμησης της ανεργίας. Αυτό είναι σε θέση να ανατρέψει όλη τη σειρά των θεμάτων στη μέχρι σήμερα ευρωπαϊκή ατζέντα. Οπωσδήποτε, η κινητοποίηση και επαγρύπνηση των εργαζομένων είναι προϋποθέσεις απαραίτητες για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταλλαγή».
-Αυτές οι κοινωνικές ανισότητες που θυμίζουν έντονα στιγμές λίγο πριν το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα φτάσουν; Κατά πόσο θα βαθύνουν το ρήγμα ακόμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών;
«Το ρήγμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών συνεχίζει να βαθαίνει στην εποχή μας και ιδιαίτερα οι πολύ πλούσιοι συσσωρεύουν ασταμάτητα πρόσθετο πλούτο με συνέπεια την πρόσθετη φτώχεια και ανέχεια από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, οι πρωτοφανείς ανισότητες οδηγούν μοιραία σε αύξουσα δυσλειτουργία ολόκληρο το οικονομικό σύστημα και ιδίως η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα επικεφαλής του οικονομικού αδιεξόδου, που περιγράφεται ως «ύφεση». Δεν χρειάζονται μεγάλοι ηγέτες για να σταματήσουν αυτόν τον κατήφορο, εφόσον το αδιέξοδο αποτελεί ήδη βασικό παράγοντα για να αλλάξει η μέχρι σήμερα επιλογή των αρχόντων και κυβερνώντων».
-Εκτιμάτε πώς ο νεοφιλελευθερισμός έχει επικρατήσει σε όλα τα σημεία καθώς φαίνεται να είναι αποδεκτός και από «σοσιαλιστικά» ευρωπαϊκά κόμματα;
«Κάθε άλλο, εκτιμώ ότι ο νεοφιλελευθερισμός έχει σήμερα τραγικά αποτύχει και δίδει δείγματα της αποτυχίας του σε όλα τα πεδία. Οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές είχαν βέβαια παγιδευθεί από τους πρώτους προ 30ετίας ήδη σε αυτόν. Όμως σήμερα οι ίδιοι, βλέποντας την γενικευμένη αποτυχία, προσπαθούν να απεμπλακούν από τις βασικές επιλογές του, όπως στη Γαλλία και Γερμανία. Το να προτάσεις την ανάπτυξη και την απασχόληση στα ελλείμματα, στο χρέος, στην ύφεση και ανεργία συνιστά ήδη την αρχή κάποιας νέας κατεύθυνσης. Και το 1930, η αλλαγή δεν ήλθε μεν από την Αριστερά, αλλά από τον Ρούζβελτ, όμως στη συνέχεια οι σοσιαλιστές τον υποστήριξαν στις ΗΠΑ, στη Βρετανία και μεταπολεμικά στη ηπειρωτική Ευρώπη. Το κοινωνικό κράτος που στήθηκε στην Ευρώπη μεταπολεμικά δεν θα είχε γίνει, εάν δεν υπήρχε η κοινωνική στήριξη που του δόθηκε κυρίως από τα συνδικάτα, από την πλευρά των εργαζομένων, ακόμη και αν τα κόμματα διατηρούσαν καιροσκοπικές επιφυλάξεις. Έτσι και σήμερα, το κύριο ζήτημα δεν είναι τόσο η στάση των πολιτικών κομμάτων και ηγεσιών, όσο κυρίως οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Και θα έλεγα ότι, από μια πλευρά, αυτές ευνοούνται με το ενδεχόμενο της επικράτησης του Ολάντ, παρά με μια επανεκλογή του Σαρκοζί».

http://www.e-erevna.gr

  Σχολιασμός Θέματος «Η ανταγωνιστικότητα δεν κατακτάται.Του Κώστα Βεργόπουλου»  
  ...κανένας σχόλιασμός  
  σχολιάστε εδώ
για να σχολιάσετε το παραπάνω θέμα πρέπει να εισέλθετε
 
 

Τελευταίες Προσθήκες στην Κατηγορία Aρθρα

 
 

Πρόοδος ή απειλή η τεχνητή νοημοσύνη;

 23/2/2020 
 

ΣΕΑ : Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης

 21/2/2020 
 

Έχουμε κράτος δικαίου ή κράτος ασυδοσίας και ανομίας; Του Νίκου Κοτζιά

 19/2/2020 
 

Αρχαίο... λάδωμα αθάνατο Από τον 19ο αιώνα στα σκάνδαλα του Μεσοπολέμου.Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

 13/2/2020 
 

Από το κράτος πρόνοιας, στο κράτος... φιλανθρωπίας. Των Σάββα Γ. Ρομπόλη* και Βασιλείου Γ. Μπέτση**

 10/2/2020 
 

Η Ελλάδα μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ ( ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)

 28/1/2020 
 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση στα πάνελ του Νταβός.

 27/1/2020 
 

ΣΔΙΤ: Η Συντριβή του Δημοσίου συμφέροντος από τον Ιδιωτικό Τομέα, του Λεωνίδα Βατικιώτη

 27/1/2020 
 

Αναδιάρθρωση χρέους και «πράσινο» ομόλογο ζητά ο Βαρουφάκης

 27/1/2020 
 

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

 13/1/2020 
 

Κοινωνική ευημερία στην Ήπειρο και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / του Μιχάλη Διακομιχάλη

 13/1/2020 
 

Προβληματική Εξωτερική Πολιτική και Θαλάσσιες ζώνες. Του Νίκου Κοτζιά

 13/1/2020 
 

Πρέπει να μιλάμε για τον κόσμο που έρχεται, όχι για τα κουτσομπολιά. Του Νίκου Κοτζιά

 8/1/2020 
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Για όσους - κυρίως εισαγγελείς και δικαστές- μπορεί να έχουν "κοντή" ιστορική μνήμη... Tου ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΠΕΓΙΑΔΗ

 19/12/2019 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΘΟΔΟΙ, ΜΕΣΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Του Καθηγητή Νίκου Λέανδρου Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πάντειο Πανεπιστήμιο

 11/12/2019 
 

Μετακεϋνσιανοί και Νεοφιλελεύθεροι-Θεωρητικές Ιδέες και Πολιτική Πρακτική. Από Σπύρος Στάλιας

 9/12/2019 
 

Στρατηγικές Παρεμβάσεις για την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας: Ανάλυση Επιδράσεων και Πολιτικών

 4/12/2019 
 

Νίκος Κοτζιάς: “Ας αρχίσουμε επιτέλους να τσακωνόμαστε για το πως θέλουμε την Ελλάδα τον 21ο αιώνα”!

 25/11/2019 
 

Η απιστία ...από το δημόσιο συμφέρον.Του Χρίστου Κουτσουνάσιου*>

 25/11/2019 
 

Το Τέλος του Νεοφιλελευθερισμού και η Επάνοδος της Ιστορίας. Tου Τζόζεφ Στίγκλιτς(1 σχόλιo/α)

 18/11/2019 
 

προβολή παλαιότερων

 
  αυτόματη είσοδος την επόμενη φορά; 
Δείτε Επίσης...

Ανακοινώσεις - Νέα

Aρθρα

Ευτράπελα

Επαγγελματικά Ευτράπελα

Εκδηλώσεις

akioe
Η ΑΚΙΟΕ στο YouTube
Νέα απο το Οικονομικό Επιμελητήριο
Σεμινάριο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ με θέμα «επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα»
Οι προτάσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για τον προγραμματισμό του ΟΕΕ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Του Αριστομένη Τριγώνη 
Παρουσίαση βιβλίου του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη : ΡΗΞΗ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε αλλά πρέπει, να τους την εκχωρήσετε. 
Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Νέα
Α. 1035 /18-02-2020 Υποχρεώσεις Παρόχων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Έκδοσης Στοιχείων και διαδικασίες ελέγχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων.
Υπουργική Απόφαση 11026/2020 - ΦΕΚ 491/Β/19-2-2020 Υ.Α.11026/2020 : Πρότυπα καταστατικά για τις εταιρικές μορφές Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., Ο.Ε και Ε.Ε
Επιστροφές φόρων: Απλοποιείται η διαδικασία χωρίς Δ.Ο.Υ. - Πώς θα γίνεται
A. 1017 /27-01-2020 Καθορισμός της μορφής του προτύπου έκδοσης του ηλεκτρονικού τιμολογίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων.
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μέχρι πότε η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας
Ε9: Τα 5 κλικ για να γλιτώσετε πρόστιμα από τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά.

Περισσότερα...

Δείτε Ομιλίες
Μήνυμα του ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαντζηκωνσταντίνου Γεωργίου για την ΑΚΙΟΕ και τις εκλογές του ΟΕΕ 
Οι ομιλίες από την συζήτηση που έγινε στα Χανιά με θέμα Είναι δυνατή η ανάπτυξη της Οικονομίας χωρίς τη μείωση του Δημόσιου χρέους; 

Περισσότερα...

To Ερώτημα της Εβδομάδας

Γιατί έμειναν εκτός αντικειμενικών αξιών περιοχές στην χώρα , ποιος ευθύνεται ; (1 σχόλιο/α) 

Περισσότερα...

Έχετε άποψη; Τώρα μπορείτε να σχολιάσετε το ερώτημα της εβδομάδας καθώς και κάθε θεματική καταχώρηση

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιοπαρουσίαση

Πανεπιστημιακές Εκδόσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΗΞΗ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ 
Ελληνικό χρέος η διαιώνιση του προβλήματος. 
Το μαύρο και το κόκκινο - Βεργόπουλος Κώστας 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές Εκδόσεις

"Δαπάνες Επιχειρήσεων. Ανάλυση - Ερμηνεία" των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη 
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των Δημ. Σταματόπουλου - Παρ. Σταματόπουλου - Γιάννη Σταματόπουλου 
ΝΕΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Του Παντελή Σ. Παπαστάθη Οικονομολόγου – Συγγραφέα 

Περισσότερα...

Λογοτεχνικές Εκδόσεις

“Κατάθεση ψυχής” – Γιώργος Θ. Σαρδέλης 
«Η σμίλη των πελάγων» Της Χρυσούλας Δημητρακάκη 
«H γοητεία μιας συντριβής». Του Μάρδα Δημήτρη 

Περισσότερα...

Σας Προτείνουμε...

Η ανθρωπινη εργασια σε σταυροδρομι

©2008 akioe.gr - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Δυναμικές Ιστοσελίδες σε ASP με προσαρμοσμένα Content Manager Tools, αυτόματα Newsletters και υποστήριξη RSS 2.0
περισσότερες πληροφορίες...

Για αυτόματη είσοδο, κάντε κλικ εδώ. Δώστε στο User το αναγνωριστικό User ID και στο Pass τον κωδικό πρόσβασης.

RSS Feed

κάνε την αρχική σελίδα

προσθήκη στα αγαπημένα